Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Jon Runyan-hoz hasonlítják. Tipikus nasty játékos. Meg van benne a gyilkos ösztön.Bébé
...Nem elég agresszív a pályán, mentalitása alapján nem hinnénk NFL játékosnak...Mondjuk ez alapján nem is tudom...
Bébé
több mint 12 éve
Jon Runyan-hoz hasonlítják. Tipikus nasty játékos. Meg van benne a gyilkos ösztön.
több mint 12 éve
A Peters - Mathis-Kelce-Herremans-Johnson fal nem rossz. Nem all white de jól néz kiShawn84Végre be lett tömve a hatalmas lyuk a fal jobb oldalán 😀 a Bal oldalunk pedig a legjobb szerintem a ligában , most már senki nem mondhatja majd hogy nem volt fala vicknek ha szar lesz. 😀
több mint 12 éve
Chip:Ha jól értettem, akkor nekünk is úgy nézett ki a draft boardunk, ahogy ment a draft.
Fisher, Joeckel, Jordan
4 játékosunk volt. Nem akarunk tradelni, se fel, se le. Úgy voltunk vele, aki marad azt húzzuk.
Azért azt sajnálom, hogy nem sikerült pickeket gyűjteni. De mondta is Chip, hogy miután a Miami feltradelt nem igazán égtek a vonalak.
Az upside-jáért van oda Kelly.
Lenyilatkozta Chip, hogy nem fogunk reachelni. (Legalábbis a mi boardunk szerint.)
több mint 12 éve
A Peters - Mathis-Kelce-Herremans-Johnson fal nem rossz. Nem all white de jól néz kiShawn84sőt a tavalyihoz képest elég jól hangzik 😊
több mint 12 éve
A Peters - Mathis-Kelce-Herremans-Johnson fal nem rossz. Nem all white de jól néz ki
több mint 12 éve
Smith ezek szerint nem tetszett annyira nekünk, hogy elvigyük top5-ben. Így, hogy Jordanért beugrottak elénk, nekem elfogadható Johnson. Milliner vagy Lotulelei sem villanyozott volna fel jobban.

több mint 12 éve
Ebben is van pár érdekesség:bloggingthebeast.com/2013/04/10/notes-around-the-nfc-east-doug-frees-leverage-the-skins-cap-number-a-great-new-website-find-and-deseans-greatest-play/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=notes-around-the-nfc-east-doug-frees-leverage-the-skins-cap-number-a-great-new-website-find-and-deseans-greatest-play
több mint 12 éve
Lane JohnsonPoszt: OT
Egyetem: Oklahoma
Született: 1989. (Groveton, Texas)
Előrejelzés: 1. kör
Magasság: 6 ft 7 in (2.01 m)
Tömeg: 303 lb (137 kg)
Erősségek:
Prototípus felépítés és atletikusság az LT poszthoz. Hosszú karjai vannak, amivel könnyen távol tartja a védőt. Gyorsan és kényelmesen veszi fel a pozícióját, jól hajlítja a térdét, nem engedi, hogy a védő helyzeti előnybe kerüljön. Tanítanivaló lábmunka, jól követi az ellenfél mozgását és képes lehorgonyozni; a QB-t elszeparálva a védőtől. Oldalra is tud mozogni, elvétve kerüli csak meg a védő. Magas a játékintelligenciája, tudja hogy miképp kell rátámadni a védőre futás során. Képes félrepakolni a védőket és nagy lyukakat nyitni a running back számára. Eljut a linebackerek vonalába is futásnál és gyorsan lebilincseli a védőt. Jól használja a mozgékonyságát és a többi testi adottságát. Feltalálja magát üres területen. Befejezi a blokkjait. Van rutinja a fal mindkét szélén.
Gyengeségek:
Az adottságait jól használja, de alapvetően nem futásblokkolásra termett. Első ütése a snap után nem elég erős. További izmot kell még magára szednie. Kicsit nyers, de gyorsan tanul. A legnagyobb baja a pass protection során, hogy hagyja a védőt "belenyúlni" az arcába. Nem elég agresszív a pályán, mentalitása alapján nem hinnénk NFL játékosnak.
Megjegyzések:
Két évig volt kezdő a Sooners-ben. Középiskolában quarterback volt, majd a Kilgore College nevű CC-ben is egy évig, mielőtt Oklahomába transzferelt volna. Előbb tight end és defensive end poszton próbálgatták mielőtt a támadófalba került volna. 2011-ben RT, 2012-ben LT poszton játszotta végig az évet. 31 fontnyi súlyt szedett magára normani évei alatt. 2012-ben all-Big XII második csapatba szavazták be. Viszonylagos rutintalanságát remek ösztönei és esze a játékhoz kompenzálja, és ha töretlenül fejlődik, hosszú NFL karrier elé nézhet. Egy atletikus vak oldali protektorból mindig visszafogott a kínálat, így jó eséllyel pályázik az első körbe.
több mint 12 éve
Pont most ébredtem. :S+1
Hát elmegy. Nem ujjongok. 😀Bébé
Szerintem vállalható. Sokkal jobb talán nem lett volna és sok szart kerültünk el.
több mint 12 éve
És Reid kihúzza Genyót vagy megint valami DT-t.
több mint 12 éve
Akinek van kedve jöhet facebook oldalra chatelni
több mint 12 éve
10 perc , lassan eloszlik a fejünk felől ez a balladai homály ami már hónapok óta felettünk kering.Letrade esetén lehet én is beadnék egy Tavon Austin picket.
több mint 12 éve
Browns lehet feljönne Genyóért. 😛Greengoés a vicc az, hogy azért nehogy mi kivigyük előttük.
Ha behúzzuk Genot, hát nem leszek happy. 😀
Bízni fogok Kelly-ben, hogy tudja, hogy mit csinál, de hát ezen pick esetén jönni fog a Michael Scott vidi. 😀
több mint 12 éve
Azt mondják, hogy 160 név van a draft boardunkon. Ez azért aránylag soknak mondható.
több mint 12 éve
Sajnos kevés rá az esély, de reménykedek. 😀1/4 Tavon Austin pick után agyvérzést kapnék az tuti 😀NewmanÉn még akkor is ha bárhol behúzzuk elsőben. 😀Greengo
Elvégre annó Casey Matthews is hozzánk került, aminek eléggé örültem. 😀
Amúgy Lane Johnson-nak is video-chateltünk.
Plusz úgy tűnik, hogy Fisher lesz az 1/1.
több mint 12 éve
Ja sok helyen írják Johnsont. A lényeg, hogy az első két húzás OL/DL legyen . Sorrend mindegy is . 😊 ( és talán az sem lenne baj, ha mind2 a második körben lenne 😉 ) Tippeljetek a blogon..már csak 3 óra és 25 perc a kezdésig.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
valahogy érzem hogy ha safetyt húzunk akkor shamarko lesz a akésőbbi körökben. 1/4-re meg lane Johnson!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nekem annyi fogalmam van a Drafthoz, mint Kassainak meg segítőinek a Bayern Barca meccshez,😛 inkább nem tippelek.Csak egyet érzek, hogy Jocky-nak örülni tudnék, nagyon szimpatikus volt a hozzáállása, hogyha kell RT-t is simán játszik, meg egyáltalán. Bírnám ha lecsúszna hozzánk valóban.
Viszont Curry maradjon, az esélyt sem kapta meg igazán, kell a csípős él a csapatba bár Kelly lehet nem szereti ezt az ízesítést😀