Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Most mit is mondjon?
Árulja el kit akar draftolni?
Mondja el kik azok akikkel nem számol?(ilyet nem is tehet hisz nem is dolgozott még velük)
Hülye kérdésre sablon válasz...

pár helyen láttam ilyen Geno feltradet 15.hely környékére ... hát az biztos,hogy a mostani QB mozgások miatt nem nagyon maradt olyan csapat akinek kell QB főleg nem idén.(talán a Jets de ott meg ott van Sanchez az új szerződésével.)
A LT felértékelődött nem kicsit nem lennék meglepve ha 3an kimennének top10ben.(Luke,Fischer,Lane)
és akkor még ott van Milliner,a passrusherek(D.Jordan,Mingo,Ansah...)a DT-k...

sok minden elképzelhető kérdés kiben mit lát Kelly

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 466 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom tervbe van e véve de ha valaki ebből valami zanzásított lényeget vagy hasonlót le tud írni megköszönöm, ezt sajna nem tudom betenni a gugli torzítóba 😛

www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000158220/Chip-Kelly-discusses-the-future-of-the-Eaglesdande
Semmi különös. Vick szerinte még tud játszani, azt akarta, hogy a csapatnál legyen. Tavaly a támadófal is szar volt körülötte.
A drafton pedig nem kell reachelnünk. Nincsen olyan poszt, ahova az első körben mindenképpen KELL húzni. Jöhet a BPA-zas.
Szal ilyen tipikus bullshit szöveg. 😀

A Cowboys is beszállt a Winston-ért folytatott "harcba".Bébé
Na azért Reid szelleme nem tűnik el nyomtalanul 😛 igaz ez a megfogalmazás, Vickről, hogy azt akarta a csapatnál legyen nekem! azt jelzi hosszabb távon nem biztos, hogy vele számol inkább csak meg akarja nézni a TC-ben aztán meglátja. Egyébként nagyjából számítottam rá, hogy ez van benne, ilyenkor sok újat nem mondhat köszi!!! 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Nem tudom tervbe van e véve de ha valaki ebből valami zanzásított lényeget vagy hasonlót le tud írni megköszönöm, ezt sajna nem tudom betenni a gugli torzítóba 😛

www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000158220/Chip-Kelly-discusses-the-future-of-the-Eaglesdande
Semmi különös. Vick szerinte még tud játszani, azt akarta, hogy a csapatnál legyen. Tavaly a támadófal is szar volt körülötte.
A drafton pedig nem kell reachelnünk. Nincsen olyan poszt, ahova az első körben mindenképpen KELL húzni. Jöhet a BPA-zas.
Szal ilyen tipikus bullshit szöveg. 😀

A Cowboys is beszállt a Winston-ért folytatott "harcba".
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 466 — Így remélem megfelelek nektek.....

www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000158220/Chip-Kelly-discusses-the-future-of-the-Eagles
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kevin Kolb: "I'm here to win a Super Bowl' for Buffalo Bills"
Csereként esetleg 😀Rataxes
Van önbizalma 😀 Nehéz lesz úgy ha szezononként 5 meccset játszik 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kevin Kolb: "I'm here to win a Super Bowl' for Buffalo Bills"
Csereként esetleg 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Pár napja írta valaki hogy Rosenhaus szerint versenyben vagyunk Winstonért... Igazából se nekünk, se az FA-knak nincs hova sietni 😊 Lehet egymás szerződésére várnak 😊Rataxes
Vollmeré nem mérvadó?
több mint 12 éve
Pár napja írta valaki hogy Rosenhaus szerint versenyben vagyunk Winstonért... Igazából se nekünk, se az FA-knak nincs hova sietni 😊 Lehet egymás szerződésére várnak 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Andre Smith nem marad cinciben... két RT is még piacon.

Érdekes hogy nem teszünk semmit ennyire tuti az OT pick ezek szerint.

több mint 12 éve
Ja, nekem is életem egyik legnagyobb tévés sportélménye volt az a meccs, a DJax return után úgy visítottam mint valami elmeháborodott 😊

Bár pl valószínű a Giants drukkerek úgy vannak vele ti nézegethetitek ezt száz évig is nekünk azóta már van egy SB győzelmünk 😀dande
Hát ha úgy vesszük a Lombardi trófeát már kiosztották ötvenvalahányszor, NFL history top 2-es moment viszont csak kettő van a történelemben 😛 😀Rataxes
Igen minden nézőpont kérdése 😀 reméljük jövőre vagy két három év múlva már a Lombardi trófeát is "hozzácsaphatjuk" és addig még lesz pár Great Moment a számunkra 😛
több mint 12 éve
Ja, nekem is életem egyik legnagyobb tévés sportélménye volt az a meccs, a DJax return után úgy visítottam mint valami elmeháborodott 😊

Bár pl valószínű a Giants drukkerek úgy vannak vele ti nézegethetitek ezt száz évig is nekünk azóta már van egy SB győzelmünk 😀dande
Hát ha úgy vesszük a Lombardi trófeát már kiosztották ötvenvalahányszor, NFL history top 2-es moment viszont csak kettő van a történelemben 😛 😀

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Úgy tűnik van egy pár Eagles drukker Ámerikában is: 😛

www.nfl.com/bracketology

Azért ezt egy kicsit túlzásnak érzem, de PR fogásnak jó volt. 😀
De tényleg elég nagy WTF moment volt. Tipikus az volt, hogy 5 percig csak azt hajtogattam, hogy "nem hiszem el, ilyen a világon nincs". 😀
Sajnos én csak a fórumon meg gamecenteren tudtam követni és az volt meg, hogy vki beírta, hogy ha "visszaviszi TD-re, akkor beszarok"...majd jött a köv hozzászólás, hogy "beszartam"...én meg néztem, hogy most akkor mivan meg mi történt, ki nyert. 😀
több mint 12 éve
Érdeklődnék, hogy lesz e draft játék a blogon?Petikievak01
Igen, persze hogy lesz.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Érdeklődnék, hogy lesz e draft játék a blogon?

több mint 12 éve
Úgy tűnik van egy pár Eagles drukker Ámerikában is: 😛

https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/hsqmpuonbfshk9bjbvxd
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Bár pl valószínű a Giants drukkerek úgy vannak vele ti nézegethetitek ezt száz évig is nekünk azóta már van egy SB győzelmünk 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Nem akartam írni mikor minap taposták a szerkesztők a Raiderst, de ez így nem pontos. Gallery OT prospect volt, illetve OT volt első két (3?) NFL évében sztem végig. Aztán a Raiders Guardként használta valóban, hátha ott megváltja a világot, de nem tette.
Fontosabb viszont, hogy attól még lehet jó Guard más, mert ő nem volt sem OTként sem Guardként elég jó (első körösnek).ulpianus
Pont azt próbáltam hangsúlyozni, hogy guardot nem szoktak ilyen magasan húzni, csak nem jutott hirtelen eszembe más (lehetett volna Hutchinson is akár példának). Ettől függetlenül Warmacknak örülnék a legjobban, ha hozzánk kerülne, imádom a manust.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem akartam írni mikor minap taposták a szerkesztők a Raiderst, de ez így nem pontos. Gallery OT prospect volt, illetve OT volt első két (3?) NFL évében sztem végig. Aztán a Raiders Guardként használta valóban, hátha ott megváltja a világot, de nem tette.
Fontosabb viszont, hogy attól még lehet jó Guard más, mert ő nem volt sem OTként sem Guardként elég jó (első körösnek).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Nagy eséllyel közölük fog kikerülni az idei draft első Eagles választottja:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20130407_Ten_players_the_Eagles_could_pick_in_the_first_round.htmlBébé
Én mindenképp támadófalembert húznék, (annak függvényében persze, hogy Winstonnal mi lesz) Warmack szimpatikus, de Gallery óta nem húztak guardot ilyen magasan (belőle is mi lett...), Eric Fisher, Lane Johnson a prioritás, bár utóbbi szintén reach lenne 1/4re.

több mint 12 éve
Nagy eséllyel közölük fog kikerülni az idei draft első Eagles választottja:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20130407_Ten_players_the_Eagles_could_pick_in_the_first_round.html
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Új logo!😛

több mint 12 éve
Winston vagy inkább 1/4 OT?!

előbbi esetben talán szabadabban lehetne mozogni a draftonzsojti
akkor ezt meg is válaszoltad
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Winston vagy inkább 1/4 OT?!

előbbi esetben talán szabadabban lehetne mozogni a drafton
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 409 — Beware the Slim Reaper!
Újabb CB prospectek bemutatása:  philly.blog.hu/2013/04/06/draftra_keszulve_cornerback_prospectek_2_resz

több mint 12 éve
bár itt azt fogják majd nézni szvsz, hogy ki illene Cox túloldalára.Shawn84
És melyik Cox oldala?
Sztem Ő 3-teches meg 5-teches DE is tud lenni. De jah a lényeg, hogy vmi DE érkezzen aztán majd kitalálják, hogy ki melyik DE lesz.
több mint 12 éve
Nálam jelenleg Fischer vagy Joeckel az első körös húzás, 2.-ban a De néz ki nagyon, ahogy te is írod, meg Newman is úgy húzott. Sylvester Williams, Daton Jones vagy okafor is megfelelne talán, bár itt azt fogják majd nézni szvsz, hogy ki illene Cox túloldalára.Shawn84
Okafor mint 3-4 DE? 😊 Felejtős.vassadi
OLB-nek jobb lenne az tény. Meg ilyenünk már van Vinny Curry személyében. Méretei hasonlóak tudás is szerintem. Szóval még 1 nem kéne. Nagyobb súlyosabb ember kéne 300 font körül. 3 technique.