Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Vhol olyat olvastam hogy a csapatok átlagosan 15 játékost láttak el első kört érő jelzővel.
Tavaly Roseman-eknek ha jól emlékszem 40 ilyen játékosuk volt. (Sehol nem találom a tavalyi cikket.)
Mondják is, hogy a 20. és a 60. pick között elég hasonló szintű játékosok vannak. Arról nem is beszélve, hogy a draft elején is hiány van a kihagyhatatlan prospectek-ből.
De a 3-5. körös pick-ek meg sokat érhetnek. Nekünk meg abból (is) csak 1-1 van.
Jelenleg ami jó hír, hogy az első 67 választás közül 3 a mienk. Első 101-ből 4. Jó lenne pick-eket gyűjteni. Az utóbbi 3 évben megszoktam, hogy rendre 10 játékos körül szoktunk draftolni. 😀Bébé
Jaja én is emlékszem ilyenre. De pl. most az a helyzet, hogy külön kell szednünk a top 10, top 5 játékosokat. Ha valaki becserélne a helyünkre annak örülnék és szerintem van is rá kb 60% esély jelenleg. Akkor az + 2 picket jelentene legalább, vagy játékost hiány posztra. Amiben nekünk nagy előnyünk van, hogy a jelenlegi edzői stábból 11 ember az egyetemről jön, így az NFL átlagnál szerintem kb 30%-al jobban ismerik és látják át a jelenlegi felhozatalt. Ezzel pedig jó esélyeink vannak akár 4. körtől lefelé is komoly játékosokat megszerezni, akik felett esetleg mások átsiklanak. Tavalyi példa Bryce Brown. Szerintem idén lesz még vagy 3 hasonlóan jó választásunk a hátsó régióban.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Vhol olyat olvastam hogy a csapatok átlagosan 15 játékost láttak el első kört érő jelzővel.
Tavaly Roseman-eknek ha jól emlékszem 40 ilyen játékosuk volt. (Sehol nem találom a tavalyi cikket.)
Mondják is, hogy a 20. és a 60. pick között elég hasonló szintű játékosok vannak. Arról nem is beszélve, hogy a draft elején is hiány van a kihagyhatatlan prospectek-ből.
De a 3-5. körös pick-ek meg sokat érhetnek. Nekünk meg abból (is) csak 1-1 van.
Jelenleg ami jó hír, hogy az első 67 választás közül 3 a mienk. Első 101-ből 4. Jó lenne pick-eket gyűjteni. Az utóbbi 3 évben megszoktam, hogy rendre 10 játékos körül szoktunk draftolni. 😀
több mint 12 éve
Landri Tampába igazolt 2 évre.
2011-ben nagyon jó éve volt, de a tavalyi neki se a várakozások szerint alakult.

Kolb pedig Buffalo-ba kötött ki ugyancsak 2 évre.Bébé
Legalább szimpatikus csapatba ment Te'o mellé 😀 Amúgy várható volt hogy nem tér vissza.Shawn84
Tavaly sajnáltam volna, ha nem tér vissza hozzánk, idén már nem nagyon érdekel.

A FA-ink, akik még nem találtak maguknak csapatot:
McBriar, Jake Scott
M.Patterson - ha jól tudom, akkor végül nem igazolta le a Lions
Akeem Jordan - Neki azért van helye az NFL-ben. Remélem, hogy fog találni magának csapatot. Jó kis csereLB valamint az ST-ben is kiváló
Nnamdi és Bell. Bell nem hiszem. Nnamdi azért sztem még vhova be fog férni.
több mint 12 éve
2011-ben nagyon jó éve volt, de a tavalyi neki se a várakozások szerint alakult.

Kolb pedig Buffalo-ba kötött ki ugyancsak 2 évre.Bébé
Legalább szimpatikus csapatba ment Te'o mellé 😀 Amúgy várható volt hogy nem tér vissza.
több mint 12 éve

Kolb pedig Buffalo-ba kötött ki ugyancsak 2 évre.
több mint 12 éve
Shawn kedvéért

Ifeanyi Momah, WR (Boston College) - DE-ből konvertálták át elkapónak a hatalmas termetű Momah-t, a Northwestern ellen úgy tűnt, mintha ő lenne az egyetlen WR az EaglesbenJJ
ACL-szakadás, vége a szezonjának...JJ
Hm... alig állt a lábán, amikor a negyedik negyedben visszaküldték/visszament az utolsó drive-ban a pályára..DoM
Nagy kár érte. Jó meccse volt. Meg is jegyeztemcf magamnak a nevét.Shawn84
jjncaa
és tényleg, hogy meg is jegeztem 😀 és bazz előkerested nagy respect ment is a lájk 😀
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 495 — no es importante
Shawn kedvéért

Ifeanyi Momah, WR (Boston College) - DE-ből konvertálták át elkapónak a hatalmas termetű Momah-t, a Northwestern ellen úgy tűnt, mintha ő lenne az egyetlen WR az EaglesbenJJ
ACL-szakadás, vége a szezonjának...JJ
Hm... alig állt a lábán, amikor a negyedik negyedben visszaküldték/visszament az utolsó drive-ban a pályára..DoM
Nagy kár érte. Jó meccse volt. Meg is jegyeztem magamnak a nevét.Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 452 — Így remélem megfelelek nektek.....
Momah nagy fogás, egyik kedvenc játékosom volt az NCAA-ben, egy Danario Alexander-féle karrier simán benne vanjjncaa
Szó szerint 😛 amúgy kívánom sikerüljön nálunk neki, már csak a te kedvedért is 😉
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 495 — no es importante
Momah nagy fogás, egyik kedvenc játékosom volt az NCAA-ben, egy Danario Alexander-féle karrier simán benne van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jelenleg 13 WR van a rosterünkön. És még draft valamint UDFA szerződtetések előtt vagyunk.
Bár így nem biztos, hogy sok UDFA WR tudunk szerezni.
Amúgy Momah-nál csak egy magasabb WR öltötte magára az Eagles mezt. Egy bizonyos Harold Carmichael.

Dorenbos 2012-es szezonját elemző cikk. 😀 Beszarok. 😀 Imádom a csapatot és hogy ennyi fan van meg újságírók meg minden. Nah de a lényeg, hogy snap-eket tekintve nem ez volt a legjobb éve Dorenbos-nak:
 blogs.mcall.com/eagles/2013/03/its-a-long-snapper-post.html
Azonban tavaly 4 szerelése is volt valamint 1x Ő volt az első ember, aki odaért a returnerhez. Egy LS-től nem is rossz ez. 😀 Remélem, hogy még legalább 4 évet marad a csapatnál.
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
"Újabb elkapót szerződtetett az Eagles. Ifeanyi Momah (6-7, 239) korábban a Boston College-re járt. 2011-es senior évében ACL szakadása volt. A mostani Boston College pro dayen szerepelt ő is, itt vetettek rá szemet Kellyék és adtak neki egy 3 éves szerződést."

Mondanám, hogy a szegény ember Barden-je, de eddig Barden se sok mindent csinált az NFL-ben. 😀Bébé
Mondjuk ezzel a névvel tuti future Hall of Famer! 😊 Ráadásul az ACL szakadása miatt pont egy profilba illő vakvágány!

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
Ismét tetszik, hogy próbáljuk megoldani azokat amit Reid nem akart látni jó ideje (?), pl most is hogy red zone-ba elférne még egy lehetőleg magas célpont.marci88
Szerintem ez nem konkrétan red zonera ment. meg ugye Reid idején is meg voltak a RZ fegyverek, csak használni kellett volna. Volt magas elkapó, alacsony, elkapó TE, fullback és egy futkorászós QB. Mi kellett volna még? Jó ekkora ember nem, mert ha jól tudom a legmagasabb Marvin McNutt 6'4 volt tavaly is.Shawn84
Jó hát a playhívások is gyatrák voltak 😀 amúgy nem ismerem ezt a srácot egyáltalán, szal nem tudom mire lesz jó, csak hát nem ártana a keretünkbe 1-1 magas célpont sem, főleg olcsón 😊marci88
Volt TE aztán DE és 1 meccsen 2011-ben WR. Ott 8 elkapása és 157 yardja volt. Abban az évben szerintem elég jókat mutatott volna ha nem szakad el az ACL-je.
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Ismét tetszik, hogy próbáljuk megoldani azokat amit Reid nem akart látni jó ideje (?), pl most is hogy red zone-ba elférne még egy lehetőleg magas célpont.marci88
Szerintem ez nem konkrétan red zonera ment. meg ugye Reid idején is meg voltak a RZ fegyverek, csak használni kellett volna. Volt magas elkapó, alacsony, elkapó TE, fullback és egy futkorászós QB. Mi kellett volna még? Jó ekkora ember nem, mert ha jól tudom a legmagasabb Marvin McNutt 6'4 volt tavaly is.Shawn84
Jó hát a playhívások is gyatrák voltak 😀 amúgy nem ismerem ezt a srácot egyáltalán, szal nem tudom mire lesz jó, csak hát nem ártana a keretünkbe 1-1 magas célpont sem, főleg olcsón 😊
több mint 12 éve
Szerintem ez nem konkrétan red zonera ment. meg ugye Reid idején is meg voltak a RZ fegyverek, csak használni kellett volna. Volt magas elkapó, alacsony, elkapó TE, fullback és egy futkorászós QB. Mi kellett volna még? Jó ekkora ember nem, mert ha jól tudom a legmagasabb Marvin McNutt 6'4 volt tavaly is.
szerk: később jött Evan Moore aki 6'6
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Ismét tetszik, hogy próbáljuk megoldani azokat amit Reid nem akart látni jó ideje (?), pl most is hogy red zone-ba elférne még egy lehetőleg magas célpont.
több mint 12 éve
Megelőztél kicsit.

Nekem halványan rémlik hogy láttam játszani tavaly év elején, és baromira tetszett amit csinált. Ha jól gondolom akkor DE-ből lett elkapó.
Közben megnéztem és igen. Ha úgy játszik ahogy emlékszem rá akkor roster helyes csávó lesz.
több mint 12 éve
"Újabb elkapót szerződtetett az Eagles. Ifeanyi Momah (6-7, 239) korábban a Boston College-re járt. 2011-es senior évében ACL szakadása volt. A mostani Boston College pro dayen szerepelt ő is, itt vetettek rá szemet Kellyék és adtak neki egy 3 éves szerződést."

Mondanám, hogy a szegény ember Barden-je, de eddig Barden se sok mindent csinált az NFL-ben. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 452 — Így remélem megfelelek nektek.....
23:05 Legyőzhetetlen RTL KlubShawn84
2013 szeptember - 2014 február Legyőzhetetlen USA 😛 😀

Amúgy jó film köszi
több mint 12 éve
23:05 Legyőzhetetlen RTL Klub
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 716 — Apu ökölbeszorított keze
Khaled Holmes
Hugh Thornton
megfelelő lehet hátsó körökben szvsz

több mint 12 éve
Sérülés update:
- Kelce még közel sem 100%-os. A minicamp-eken még óvatosak lesznek vele, de TC-re elméletileg már 100%-osnak kéne lennie. Legalábbis papíron. Ugye 6 hónapja szakadt el az ACL-je és az MLC-je.
- Herremans felépülése jól halad és minicampre sztem már jól lesz. Neki ugye nem is szalagszakadása volt, hanem "csak" vmi csont jött ki a lábából vagy mi. 😀
- Herremans beszélt Peters-el és mondta Peters, hogy készen áll.

Barwin már kezd beilleszkedni. 😀 Az egyetemen 2 évig Celek backup-ja volt és azt nyilatkozta, hogy ha Celek nem megy az NFL-be, akkor kiszorította volna a csapatból és elvette volna Celek-től a kezdő TE posztot. Celek erre csak ennyit mondott: "Yeah, woulda, shoulda, coulda,” Barwin hajáról meg azt nyilatkozta, hogy szörnyű. 😀

EJ Manuel a workoutról. Ő nagyon mondja, hogy hozzánk szeretne kerülni.
 www.phillymag.com/eagles/2013/03/29/the-ej-manuel-diaries-my-workout-with-the-eagles/Bébé
egyel több ok egy G/C draftra Kelce miatt
több mint 12 éve
QB-kból már nagyon jól állunk, remélem valamelyikkel majd megyünk is valamire 😛 Azért érződik Kellynek van respektje főleg a fiatalabb, mostanság vagy az utóbbi években egyetemről érkező játékosok között.
több mint 12 éve
Sérülés update:
- Kelce még közel sem 100%-os. A minicamp-eken még óvatosak lesznek vele, de TC-re elméletileg már 100%-osnak kéne lennie. Legalábbis papíron. Ugye 6 hónapja szakadt el az ACL-je és az MLC-je.
- Herremans felépülése jól halad és minicampre sztem már jól lesz. Neki ugye nem is szalagszakadása volt, hanem "csak" vmi csont jött ki a lábából vagy mi. 😀
- Herremans beszélt Peters-el és mondta Peters, hogy készen áll.

Barwin már kezd beilleszkedni. 😀 Az egyetemen 2 évig Celek backup-ja volt és azt nyilatkozta, hogy ha Celek nem megy az NFL-be, akkor kiszorította volna a csapatból és elvette volna Celek-től a kezdő TE posztot. Celek erre csak ennyit mondott: "Yeah, woulda, shoulda, coulda,” Barwin hajáról meg azt nyilatkozta, hogy szörnyű. 😀

EJ Manuel a workoutról. Ő nagyon mondja, hogy hozzánk szeretne kerülni.
 www.phillymag.com/eagles/2013/03/29/the-ej-manuel-diaries-my-workout-with-the-eagles/
több mint 12 éve
Az Alabamában (ugye az OL-edzőnk, Jeff Stoutland tőlük jött) futtatott inside-zone rendszerről egy cikk:
 www.al.com/alabamafootball/index.ssf/2013/01/inside_zone_the_inside_story_a.html
több mint 12 éve
Az idei dead-zone (amikor tényleg szinte semmi sem történik és szinte semmiről se lehet beszélni illetve már mindent kibeszéltünk) június 6-a (utolsó minicamp) és a TC kezdete, szal július vége közé esik.