Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
- "Peters: 100%-osan egészséges vagyok, január óta így érzem magam."- "A dokik azt mondták Petersnek, legrosszabb esetben is korábbi erejének 98%-át vissza fogja nyerni."
- "Peters elmondta, már decemberben játszott volna, ha van reális PO esélye a csapatnak, de így nem erőltették."
Kurvajó hírek!
több mint 12 éve
A helyieknek tartott pro day-en részt vett Juan fia is, Greg Castillo (CB).BébéMeg állítólag a NovaCareben edzett Justin Pugh (OG, Syracuse) is. Egyébként 65 játékos jelent meg az edzésen.
több mint 12 éve
A helyieknek tartott pro day-en részt vett Juan fia is, Greg Castillo (CB). Bírnám azért ha hozzánk kerülne. 😀 Meg behúznánk még Kelce öccsét, Geathers öccsét meg idetradelnénk Celek öccsét is. 😀 Jó kis családi hangulat lenne. 😀
Talán jobban jönnénk ki belőle, mint az Andrews-Sisterts projektből. 😀
több mint 12 éve
- Fisher-rel egyetértek. Vele az OL problémánk orvosolva is ett.- DE pick jó, mert kell. És kezdő kaliberű is jött.
- CB pick-el sincsen bajom. A depth az kell, mert Marsh&Hughes duó nem életbiztosítás.
- 7. körös skill posztos húzások tetszenek (nah nem azért mintha olyan sokat tudnék róluk), hanem mivel sok WR, TE meg jó RB-k is vannak rosteren így nem hiszem, hogy a jó UDFA-k hozzánk akarnának jönni. Így tényleg ha van olyan elkapó vagy futó (bár sztem itt rendben vagyunk), aki tetszik a csapatnak, akkor húzzuk be.
- 4. és 5. körös húzások nem tetszenek. Védőfalba biztos, hogy nem hoztam volna még két embert. Kicsit soknak érzem a 3 DL picket. Főleg úgy, hogy LB nem is érkezett a csapathoz. Pedig így, hogy Curry is nagy eséllyel DE lesz, kéne egy-két LB.
több mint 12 éve
Összességében tetszik, vállalnám IRL. Márklárt én annyira nem díjazom, Graham nagyon "izzadtságszagú" lenne Pitt RB-ként Shady és Dion után, de 7. körben belefér a másik kettővel együtt 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Meglepett volna ha nincs benne Clemson játékos. 😀 (ha én húzok akkor tuti lett vna Bama)Amúgy átfutva a többiek húzásait elég jó lett a te draftod is. Hiányposztokra húztál ahogy azt kell...a valóságban maximum más lesz a fontossági sorrend. Illetve 1-2 trade bekavarhat, de ebben a mockban ilyenről szó sem lehetett....szval jó ez. Tetszik, hogy nem húztál QB-t sehol. :cool:
szerk: 1 ILB azért jöhetett vna.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
én vittem az Eagles mockot, ilyen lett:Eagles:
1/4 Philadelphia: Eric Fisher, OT (Central Michigan): Közte és Floyd között vaciláltam, Floydot előttem kivitték így ő lett. 1-2 év erős oldalon, utánna vak oldalra mehet, így legalább Herremans is visszamehetne az eredeti posztjára és Watkins visszamehet Kanadába tüzet oltani.
2/3 Philadelphia: Datone Jones, DE (UCLA): Nem hittem volna, hogy bent marad ilyen sokáig, szerencsém volt, needre is jött, tekintve, hogy Coxot leszámítva nincs normális 3-4 DE az Eagles keretében.
3/5 Philadelphia: David Amerson, DB (North Carolina State): Nagy darab CB, az offseason alapján az ilyet keresi Kelly+ jó playa, bírom a játékát, akár CB/S poszton is bevethető.
4/4 Philadelphia: Brandon Williams, DT (Missouri Southern): Itt nagy szívás volt, mert Kiko Alonsot és Matt Scottot is a képem előtt vitték el, így a 3.opció Williams maradt, aki NT backup lesz, annak bőven jó.
5/3 Philadelphia: Malliciah Goodman, DE (Clemson): Legtöbb oldalon erős oldali 4-3 DE-nek írják, de jó néhány oldal felvetette 3-4 DE-nek is, amivel én tudok azonosulni, fel kell szednie 10-15 fontot és helyén van. Hosszú távú project, de óriási potenciál van benne szvsz.
7/4 Philadelphia: Luke Marquardt, OT (Azuza Pacific): OT depht, hosszú távú project és nagy potenciál szintén.
7/6 Philadelphia (from Cleveland): Marcus Davis, WR (Virginia Tech): Érdekes játékos, az utolsó évében elég penge volt, még Logan Thomas-szal együtt is.
7/12 Philadelphia (from Tampa Bay): Mychal Rivera, TE (Tennessee): Fiatalabb kiadású James Casey, szeressük.
7 33 Philadelphia*: Ray Graham, RB (Pittsburgh): Shady utódja a Panthers-nél, hasonló stílus, közel olyan jó, mint ő, viszont piszok sérülékeny.
Vélemények? 😊
több mint 12 éve
Nem volna jobb eladni az 1/4-et és hátrébb választani Lane Johnsont, Mingot, Johnatan Coopert, Datone Jonest vagy Jesse Williamst. Növelnénk a pickek számát és még minőségi embert is szerzünk.BlitzHawkDe kb mindenki szerint ez jobb lenne, csak erre kevesebb az esély. Az biztos jelenleg hogy az 1/4 a miénk és ezzel tudunk számolni most. Persze azt már lehet nézegetni, hogy esetleg ki lehet az akinek kelleni fog az 1/4.
több mint 12 éve
Nem volna jobb eladni az 1/4-et és hátrébb választani Lane Johnsont, Mingot, Johnatan Coopert, Datone Jonest vagy Jesse Williamst. Növelnénk a pickek számát és még minőségi embert is szerzünk.
több mint 12 éve
Momahról pár sor lett dobva blogra.Amúgy D#-be húznék én 1/4-re, Milliner, Dion Jordan kettősből valamelyiket.
több mint 12 éve
Dion Jordanhez mit szóltok?DeSeanOLB poszt most nem éri meg az 1/4-et. szvsz. 2. 3. körben is találhatunk még jó képességű játékost aki kezdő is lehet a poszton.
több mint 12 éve
volt némi szívzűrje de már nincs azt írjákakkor star lesz ebből 😊JanekNem neki van/ volt vmi eü-i problèmája?!zsojti
több mint 12 éve
Dion Jordanhez mit szóltok?
több mint 12 éve
Utánpótlás szerintem ráér hátrébb 😊 1/4-re én instant bevethető arcot hoznék olyan posztra ahova nincs emberünk. Peters a sérülése előtt a liga legjobb LT-je volt, ha csak fele olyan formában vissza tud jönni megvan az emberünk még pár évre.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
OL pick nálam is hozzájönne ezekhez. Olb ráérne. Én mondjuk nem várnék Peters. re. Ha jó is lesz kell az utánpótlás ideAkkor mit? Mi az a poszt ahova kezdo kell? Oline es ?dline talan. Qb lenne de iden ugye nem.Janek1/4 D-line vagy CB nálam.Rataxes
több mint 12 éve
Akkor mit? Mi az a poszt ahova kezdo kell? Oline es ?dline talan. Qb lenne de iden ugye nem.JanekCB lehetne, de oda szerintem nem jön kezdő a 2 FA után, de tény a két fal jöhetne szóba opcióként
több mint 12 éve
Akkor mit? Mi az a poszt ahova kezdo kell? Oline es ?dline talan. Qb lenne de iden ugye nem.Janek1/4 D-line vagy CB nálam.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
CB posztra elkel még az erősítés, néhány CB prospect bemutatása: philly.blog.hu/2013/04/01/draftra_keszulve_cornerback_prospectek_1_resz

több mint 12 éve
Akkor mit? Mi az a poszt ahova kezdo kell? Oline es ?dline talan. Qb lenne de iden ugye nem.
több mint 12 éve
Én meg RT-t/project LT-t nem húznék 1/4-re, amíg van a bal oldalra egy Petersünk.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Az OL draft mellett én DT-nek tudnék még örülni Sopoaga és Cox mellé ( Floyd, ha maradna vagy S Lotulelei, vagy lemenni valaki másért, ha összejön) a 3-4-es DL jó is lennecserének meg ott van Dixon, Thorton
egy használható (2-3. számú) CB se ártana Marsh és Hughes engem nem győzött meg eddig, meg egy S aki Coleman-nek jelenthetne vetélytársat a rosteren (vagy akár ki is rakhatná onnan 😊 )
több mint 12 éve
Nem tudom elkepzelni,hogy ne az olineba huzzunk ha bent van Fischer Valahogy mar Millinert sem tartom a mi emberunknek nem olyan erőszakos mint akik eddig erkeztekJanekJah jelen pillanatban talán az lenne a legértelmesebb pick.