Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
majd holnap 😊Janek
Úgyis az utolsó leadott tipposzlop számít csak.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
majd holnap 😊

több mint 12 éve
leadva de már most meg tudnám variálni 😊Janek
Akkor tedd hamar, aztán kitörlöm a szar vezriót.
több mint 12 éve
leadva de már most meg tudnám variálni 😊

több mint 12 éve
Facebookon ide tessék küldeni a tippeket:  www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=642781509081940&id=197800653580030
több mint 12 éve
van az a sör 😊Janek
Jó, akkor majd közös meccsnézésen meghívhatsz egyre 😛
több mint 12 éve
Tehat D Jordan?
Rola alig esett szo ergo illene a kepbe
Rohadt messze van a draft 😊Janek
Mármint csak addig mondta Roseman, hogy a jó pass-rusherek korán ki fognak menni, a többit már én tettem hozzá. 😀
Meg mégiscsak oregoni. Chip ismeri. Volt nálunk viziten, szal a vállát is meg tudták nézni az orvosok, plusz Davis is el tudott vele beszélgetni. TC-re elméletileg már 100%-os lesz, csak így, hogy szar a válla nem tudom, hogy pl hogy fog még felszedni 10 font izmot szezon kezdetre. Jelenleg 248 a csávó. Meg van benne a potenciál, hogy 2-3 év múlva az idei draft legjobb védőjátékosa legyen. Valamint Davis is biztos örülne, ha lenne egy olyan OLB-je akit be lehet rakni zónázni is. Mert jelenleg ez T.Cole-nál, B.Graham-nél és azért Barwin-nál is kérdéses.

Meg Kelly is említette, hogy olyan játékosokat keresnek, akik sokoldalúak. Az első két down-nál tudnak zónázni, 3rd down-nál pedig tudják siettetni a QB-t. Ebbe az elképzelésbe is eléggé beleillik Jordan. Egy statisztika, hogy a 3rd down-onkál melyik DE/OLB fejtett ki legtöbbször nyomást:  i37.tinypic.com/28mkcxd.png
A total pressure azért ilyen alacsony Jordan-nél, mert sokat küldték zónázni valamint mivel az Oregon elég sokszor több mint 20 pontos különbséggel megnyerte a meccseit, ezért a meccsek végén sokszor már nem is játszott.

Valamint a Jax is szemez vele, szal az se biztos, hogy bent lesz 1/4-nél.Bébé
olvasni itt már annyi mindent top3ban 3ot ...
feltrade első körbe Nassib-ért ...

Davis draftoltjai nekem szinte olyan mint a miénk... de nem vagyok cards fan szóval lehet mind kincs.(nekem toler tűnik jónak)Janek
Nekem Washington meg Schofield is bejövős. Utóbbi ha egészséges simán megérte a 4. kört.
több mint 12 éve
van az a sör 😊

több mint 12 éve
Remélem senki nem felejtette el, hogy játék van!  philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839Shawn84
pm-ben leadhatom itt neked?Janek
Le. De asszem kiírom hogy Facebookon is lehet és ott talán jobb lesz. Szóval rakd inkább oda, a Draft cikk alá hsz-ben. Ok?
több mint 12 éve
Remélem senki nem felejtette el, hogy játék van!  philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839Shawn84
pm-ben leadhatom itt neked?

több mint 12 éve
Tehat D Jordan?
Mármint csak addig mondta Roseman, hogy a jó pass-rusherek korán ki fognak menni, a többit már én tettem hozzá. 😀
Meg mégiscsak oregoni. Chip ismeri. Volt nálunk viziten, szal a vállát is meg tudták nézni az orvosok, plusz Davis is el tudott vele beszélgetni. TC-re elméletileg már 100%-os lesz, csak így, hogy szar a válla nem tudom, hogy pl hogy fog még felszedni 10 font izmot szezon kezdetre. Jelenleg 248 a csávó. Meg van benne a potenciál, hogy 2-3 év múlva az idei draft legjobb védőjátékosa legyen. Valamint Davis is biztos örülne, ha lenne egy olyan OLB-je akit be lehet rakni zónázni is. Mert jelenleg ez T.Cole-nál, B.Graham-nél és azért Barwin-nál is kérdéses.

Meg Kelly is említette, hogy olyan játékosokat keresnek, akik sokoldalúak. Az első két down-nál tudnak zónázni, 3rd down-nál pedig tudják siettetni a QB-t. Ebbe az elképzelésbe is eléggé beleillik Jordan. Egy statisztika, hogy a 3rd down-onkál melyik DE/OLB fejtett ki legtöbbször nyomást:  i37.tinypic.com/28mkcxd.png
A total pressure azért ilyen alacsony Jordan-nél, mert sokat küldték zónázni valamint mivel az Oregon elég sokszor több mint 20 pontos különbséggel megnyerte a meccseit, ezért a meccsek végén sokszor már nem is játszott.

Valamint a Jax is szemez vele, szal az se biztos, hogy bent lesz 1/4-nél.Bébé
olvasni itt már annyi mindent top3ban 3ot ...
feltrade első körbe Nassib-ért ...

Davis draftoltjai nekem szinte olyan mint a miénk... de nem vagyok cards fan szóval lehet mind kincs.(nekem toler tűnik jónak)

több mint 12 éve
Remélem senki nem felejtette el, hogy játék van!  philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839
több mint 12 éve
Shurmur az utóbbi négy évben szerzett OC-i meg HC-i tapasztalatot valamint Bill Davis is volt már DC 4 évig, szóval neki is vannak kész elképzelései.

Mondta Kelly, hogy a D# dolgába nem szól bele, szal amiatt jobban aggódok. 😀 Ráadásul, hogy nem vmi nagyágyú DC-t sikerült megszerezni. Igaz Jim Johnson is nálunk lett nagy sztár. Reménykedjünk hasonlóban. Bébé
Ezzel kapcsolatban akartam cikket írni Davis draftoltjairól, de sajnos időhiány miatt ez elmaradt. Viszont a neveket kigyűjtöttem. Ők azok akiknek a kiválasztásában nagy szerepe volt. Különösen a Cards időszakot érdemes figyelni:

Arizona Cardinals

2009 2 63 Cody Brown DE Connecticut
3 95 Rashad Johnson DB Alabama
4 131 Greg Toler DB St. Paul's (VA)
6 204 Will Davis LB Illinois

2010 1 26 Dan Williams DT Tennessee
2 47 Daryl Washington ILB Texas Christian
4 130 O'Brien Schofield LB Wisconsin
6 201 Jorrick Calvin DB Troy

San Francisco 49ers

2005 5 137 Ronald Fields DT Mississippi State
6 205 Derrick Johnson CB Washington
7 215 Daven Holly DB Cincinnati

2006 1 22 Manny Lawson OLB North Carolina State
5 140 Parys Haralson DE Tennessee
6 192 Marcus Hudson DB North Carolina State
6 197 Melvin Oliver DE Louisiana State
7 254 Vickiel Vaughn DB Arkansas[/quote][/quote]
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Tehat D Jordan?

Valamint a Jax is szemez vele, szal az se biztos, hogy bent lesz 1/4-nél.
több mint 12 éve
Tehat D Jordan?
Rohadt messze van a draft 😊

több mint 12 éve
Azon gondolkodtam,hogy lehet e hatrany abbol,hogy Kellynek ez az első draftja?Janek
Majd kiderül. 😀
Roseman azért GM-ként már maga mögött tud 3 draftot. Itt van Tom Gamble is, aki már 25 éve van az NFL-ben és 49ers-nél azért benne volt a keze pár jó draftban.
Shurmur az utóbbi négy évben szerzett OC-i meg HC-i tapasztalatot valamint Bill Davis is volt már DC 4 évig, szóval neki is vannak kész elképzelései.

Mondta Kelly, hogy a D# dolgába nem szól bele, szal amiatt jobban aggódok. 😀 Ráadásul, hogy nem vmi nagyágyú DC-t sikerült megszerezni. Igaz Jim Johnson is nálunk lett nagy sztár. Reménykedjünk hasonlóban.

Összességében sztem ettől annyira tartani. Persze biztos sokat fog majd jelenteni jövőre neki, hogy már lesz 1 szezon NFL tapasztalata, de ha szar pickeket húzunk akkor nem hiszem, hogy amiatt lesz, mert ez Kellynek az első draftja. Főleg úgy, hogy Roseman-é a végső szó.

De kíváncsian várom ezt a draftot is. Kelly azért mindent megtervez meg vannak elvei. Szal pl. 6-0-nál kisebb corner nagy eséllyel nem fog érkezni. Meg 6-1-es OLB sem.

Valamint Howie nyilatkozta le, hogy az elit pass-rusherek (már ha van ilyen idén) mint mindig most is korán ki fognak menni, szal ha vki jót vinni akarunk, akkor azt az első pick-ünkkel kell megtenni. Míg nagyon jó OT-kat, DLman-eket lehet találni bőven a 2., 3. körben is. Safety-class is mély. Meg a CB-k is. Legalábbis az első két/három körben.
több mint 12 éve
Azon gondolkodtam,hogy lehet e hatrany abbol,hogy Kellynek ez az első draftja?

több mint 12 éve
Csak engem zavar, hogy a csajok fele lenyomna szkanderban?somebody08
Hát én szeretném, ha közülük pár megbüntetne. 😀
De jah többségük olyan, hogy az utcáról 5 perc alatt találok sokkal szebbet tőlük.
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Az idei cheerleader roster:
 www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Meet-The-2013-Eagles-Cheerleaders/6e4ed326-545e-4446-8e31-a0fef8b0f07d
Azért van benne pár kevésbé csúnya.Bébé
Csak engem zavar, hogy a csajok fele lenyomna szkanderban?
több mint 12 éve
Nah beszélnek már minden félét.
Vmelyik OT-t húzzuk a 4. pick-kel vagy Dion Jordant vagy Start.
Akkor az is felmerült, hogy letradelünk és jön Austin vagy Mingo.

Már csak bő 42 óra és ki fog derülni.

Mindenesetre én örülök, hogy a Geno és Milliner-pick elég valószínűtlen. Szal teljesen kiakadni csak nem fogok. 😀
több mint 12 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 2p
Teams that have made calls about moving back in draft include PHIL, DET, CLEV, BUFF, MIA. Doing what they should.Beki
Jah a tradeket ilyenkor szokták lefixálni. A tavalyi első körben történő feltrade is már pár nappal előtte megvolt. Mármint, hogy mi az ára. Aztán majd a kivitt játékosoktól függően eldöntjük, hogy mit csinálunk. Egyáltalán lesz-e olyan csapat, aki fel akar jönni a helyünkre.Bébé
Egyértelmű. 15 perc alatt nem egyszerű összehozni ekkora cseréket.
több mint 12 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 2p
Teams that have made calls about moving back in draft include PHIL, DET, CLEV, BUFF, MIA. Doing what they should.Beki
Jah a tradeket ilyenkor szokták lefixálni. A tavalyi első körben történő feltrade is már pár nappal előtte megvolt. Mármint, hogy mi az ára. Aztán majd a kivitt játékosoktól függően eldöntjük, hogy mit csinálunk. Egyáltalán lesz-e olyan csapat, aki fel akar jönni a helyünkre.
több mint 12 éve
Az idei cheerleader roster:
 www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Meet-The-2013-Eagles-Cheerleaders/6e4ed326-545e-4446-8e31-a0fef8b0f07d
Azért van benne pár kevésbé csúnya.
több mint 12 éve
Épp most rendeltem egy ilyet:
 www.gangstagroup.hu/hip-hop-aruhaz/39thirty/new-era-39thirty-td-classic-philadelphia-eagles-cap/
Remegve várom az érkezését 😊Rataxes
Haver kinn van kanadában, mondtam neki nézzen szét. Csak ezt találta 30$-ért. Árban ezek szerint megéri.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 225 — Eagles fan
Épp most rendeltem egy ilyet:
 www.gangstagroup.hu/hip-hop-aruhaz/39thirty/new-era-39thirty-td-classic-philadelphia-eagles-cap/
Remegve várom az érkezését 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)