Philadelphia Eagles
Már csak egy hét 🫣Ja, Aj Brown az egyetlen
Sokszor fikáztuk a draftot főleg Reagor miatt...
Eszembe jutott hogy a kezdő offense-ből hány az akit mi draftoltunk. Nem néztem utána de szerintem majd mindenkit...
zsoeo
Akkor 36 ezer egyedik legyen egy megjegyzés amit a Hurts húzásra reagáltam anno ès önkrtikusan elèg nagy tèvedès volt 😊:
"ez a baromságot,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"
🤪
Szerkesztette: dande2
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/memories-super-bowl-lii-5-year-anniversary?cid=sm_npd_rsn_phi_twt_mn
www.bleedinggreennation.com/2023/2/4/23585706/eagles-jeff-stoutland-contract-extension-nfl-news-offensive-line-philadelphia-super-bowl-football
Illetve azt olvastam DP vitte volna a Jaxhez de az asszony is közbe szólt 🤪
youtu.be/pGB1FSkwhCI
Szerkesztette: Fontos_Vidra
Five Years Ago Today … pic.twitter.com/4bFLlnst2G
— Jeff McLane (@Jeff_McLane) February 4, 2023
Remèljük bő egy hèt múlva ismétlèse következik 😊
Fletcher Cox feels really fresh thanks to the Eagles deep DL rotation: https://t.co/WQXUOPrAlt
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) February 4, 2023
Jó hétvégét!A legjobn hír evör 😊
#Eagles run game coordinator/OL coach Jeff Stoutland, who received interest from multiple teams for offensive coordinator positions this cycle, has agreed in principle to a contract extension with Philadelphia, per league sources. Eagles’ O-line has been elite under Stoutland.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) February 3, 2023
iktriad
#Eagles run game coordinator/OL coach Jeff Stoutland, who received interest from multiple teams for offensive coordinator positions this cycle, has agreed in principle to a contract extension with Philadelphia, per league sources. Eagles’ O-line has been elite under Stoutland.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) February 3, 2023
#Eagles QB Jalen Hurts was asked what's his best play of the season.
— Geoff Mosher (@GeoffMosherNFL) February 2, 2023
Answer: "Season's not over yet."
Vintage Hurts response. pic.twitter.com/ZtCt3wr82D
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/eagles-jeffrey-lurie-explains-where-he-learned-make-tough-decisions
www.bleedinggreennation.com/2023/2/1/23581674/eagles-film-review-49ers-offense-nfc-championship-game-jalen-hurts-kenneth-gainwell-offensive-line
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/eagles-center-jason-kelce-might-have-super-bowl-baby-moment-vs-chiefs
Bakker, szívem szerint mindet megtartanám....😔Nalam Hargrave es Sanders is mehet.
www.bleedinggreennation.com/2023/2/1/23580580/eagles-named-espn-list-nfl-top-50-free-agents-2023
Talán Seut engednèm el könnyebb szívvel, de ő is jó kis steel volt. Bár lehet máshol nem lett volna belőle ilyen jó játèkos. Kicsit olyan mint Vaitai.
dande2
Hargrave egy bitang erős DL tagja de biztos top fizut akar az meg itt nem fer bele es ugye lett draftolva 2 DL is .
Sanders a postja miatt nem a top prioritas.
Bradberry a legfontosabb es meg CJG
de az Oline egysége is nagyon fontos.
www.bleedinggreennation.com/2023/2/1/23580580/eagles-named-espn-list-nfl-top-50-free-agents-2023
Talán Seut engednèm el könnyebb szívvel, de ő is jó kis steel volt. Bár lehet máshol nem lett volna belőle ilyen jó játèkos. Kicsit olyan mint Vaitai.
Gyakorlatilag kiszedte Bosa-t. Egy momentuma ha volt, még akkor is ha a hülye oldalvonalas sérülése nyilván beleszólt a dologba. Lane Johnson a legjobb tackle akit én valaha láttam...(Pedig Peters-t is imádom!)A már linkelt cikkből kiemelve, akiről még mindig nem esik elég szó (tán mert nincsen rá 😊)BleedingGreen
LANE JOHNSON
The Eagles’All-Pro right tackle has allowed zero sacks and zero QB hits on 57 pass block snaps this postseason, according to Pro Football Focus. And this despite playing through his groin injury.
Warrior.
He’s so good that even a divisional rival feels the need to praise him:
dande2
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
www.si.com/nfl/eagles/news/recapping-the-eagles-16-win-journey-to-super-bowl-lvii
Mekkora ajándék hogy erről beszèlgethetünk mèg ès nem másról ♥️
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/former-eagles-safety-chris-maragos-suing-medical-team-over-knee-treatment
Illetve ahogy írtam, ezzel kapcsolatban majd leírom mèg amit gondolok az idei illetve az elmúlt kèt èvvel kapcsolatban, most már az idei èvre annyira talán nincs "tètje" 😉
Egyrészt nyilván nagy ebben a szerencse faktor melyik csapatban mennyire jönnek a sèrülèsek de ez inkább talán a meccsekre igaz.
Másrészt viszont egyáltalán nem véletlen kèrdèse, hogy melyik csapat hogy áll ebben a kérdésben
Erre nagyon tudatosan figyelnek Siriannièk, ezèrt van, hogy a lehető legkésőbb kezdjük el a közös fizikai felkészülést ès igyekeznek optimálisan terhelni a játèkosokat. Ezèrt fontos az erős DL rotációs pl. Ennek is bizony szerepe van abban hogy lényegében várhatóan a kezdő 22-vel tudunk kiállni a SBra. Nem is tudom volt-e ilyen egyáltalán.
Reméljük ez a tendencia folytatódik a következő èvekben is.
nypost.com/2023/02/01/why-eagles-will-be-thorn-in-giants-sides-for-long-time/

A már linkelt cikkből kiemelve, akiről még mindig nem esik elég szó (tán mert nincsen rá 😊)+ Chris Long elismerő véleménye:
LANE JOHNSON
The Eagles’All-Pro right tackle has allowed zero sacks and zero QB hits on 57 pass block snaps this postseason, according to Pro Football Focus. And this despite playing through his groin injury.
Warrior.
He’s so good that even a divisional rival feels the need to praise him:
I dot think people realize what lane Johnson is doing rn! Freaking heroic! One of my favorites players in this league!
— Micah Parsons (@MicahhParsons11) January 29, 2023
Here’s Lane talking about his situation:
Lane Johnson explains what he’s been going through to play these games. pic.twitter.com/Gy9iGGvzL7
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) January 29, 2023
And here is perhaps an encouraging sign ahead of the big game:
Lane Johnson said his injury wasn’t as uncomfortable to play with in this game as it was against the Giants last weekend.
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) January 30, 2023
By the way, the whiners accusing Johnson of constantly false starting should watch the following clip.
It’s not being called, because it is not a false start!@AndrewWhitworth @geoffschwartz @BrandonThornNFL @BBulaga t.co/CDEMAaYAyj pic.twitter.com/R4LyMLUJl6
— Duke Manyweather (@BigDuke50) January 22, 2023
dande2
Én sem hittem, hogy folyamatosan tud majd ezzel a sérüléssel játszani.

"The Eagles had an easy schedule."
— Reuben Frank (@RoobNBCS) January 30, 2023
Best records in NFL history vs. winning teams:
9-1 ... 1969 Vikings
9-1 ... 2007 Patriots
9-1 ... 2022 Eagles @Stathead