Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Ott azon a helyen nem volt rossz választás.Ott azon a helyen Earl Thomas lett volna a jó választás, igaz mögötte Allen volt a második. Minden játékosnál 3 év után lehet igazán rendes képet alkotni. Simán lehet, hogy Allen idén Pro Bowl évet fut. Ki tudja. Viszont ha továbbra is gyengén játszik, akkor 2013-ban már nem lesz kezdő.
lehetett volna jobb is de ez van.Janek
több mint 13 éve
Ott azon a helyen nem volt rossz választás.lehetett volna jobb is de ez van.
több mint 13 éve
Nekem sem tetszett pl a tavalyi meg az az előtti draft.Allen? Nem mondanám, hogy eget rengetően játszik. Earl Thomashoz képest sehol nincs. Én bírom Allent, de ennél sokkal többet kell mutatnia.
Talán Allen vált be igazán meg HeneryJanek
több mint 13 éve
Nekem sem tetszett pl a tavalyi meg az az előtti draft.Talán Allen vált be igazán meg Henery
több mint 13 éve
Utólag azért könnyebb draftolni mint ott a teremben.Legutóbb mikor játéktudás alapján draftoltunk Shady, és Maclin került a csapathoz. Előtte D-Jax. A legutóbbi JÓ draftunk az 2005-ben volt. Patterson, Herremans, Cole. Be kell látni, hogy Reid bármennyi pickje is van, maximum 1-2 használható játékost szokott találni. Persze vannak kivételek, de ha idén Franchise OLB-t, meg DT-t akarunk akkor nagyon meg kell néznünk. Szerencsére most talán könnyebb lesz a helyzetünk, az eleve jó játékosállomány, és a jó rookie felhozatal miatt. Szerintem legalább 3 franchise playert fogunk találni idén. De jó lenne ha végre tudás alapján draftolnánk. 1-2 rossz arc már elkélne hozzánk is, mert ők legalább fel tudják tüzelni a többieket is a pályán.
De tény,hogy talán nálunk többet ér néha a jó személyiség mint a játéktudás..Janek
több mint 13 éve
Utólag azért könnyebb draftolni mint ott a teremben.De tény,hogy talán nálunk többet ér néha a jó személyiség mint a játéktudás..
több mint 13 éve
Interjú Roseman-nel:Nem. Hiányposztokra hoztunk embereket, viszont nem azt húztuk akit éppen a legjobbnak tartottak, hanem aki Reidék szerint legjobban beillett a csapatba. Lényegében Denyvel évek óta azon morgolódunk, hogy mi miért nem tudjuk behúzni végre az éppen legjobb elérhető játékost, miért kell nekünk mindig a jó gyereket választani. Csak, hogy a tavalyi draftot vegyem alapul. Első körben jött Watkins OG ugye aki nem volt rossz, de 27 éves. Helyette húzhattuk volna akár Carimit OT, Sherrodot OT, Aaron Williamst CB, vagy Akeem Ayerst LB is. Talán utóbbival jártunk volna legjobban.
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120328_Paul_Domowitch__Young_GM_Roseman_leading_Eagles_in_positive_direction.html
Nagyon dicsérik, de ha megegyezik Samuel-el félpénzért én még egy képet is berakok Howie-ról a pénztárcámba. Nagy húzás lenne.
Egy érdekes rész: "Eagles have made mistakes in the draft the last 2 years, it often has been because they've focused too much on positional needs and not enough on selecting the best player, regardless of position."
Szerintetek? Nem fordítva volt ez?manbearpig
Második körben jött Jarrett SS aki kb 1 körrel előbb lett kiválasztva mint kellett volna. Helyette Brandon Harris CB, Marcus Gilbert OT, Nate Irving LB, Martez Wilson LB. Harmadik körben megérkezett a CB. Curtis Marsh, aki jó esetben is 4. körös lehetett volna. Helyett olyan játékosokat is választhattunk volna mint: K. J: Wright LB, Clint Boling OG, Chris Ballard DT, Colin McCarthy LB. Tovább nem folytatom a sort de ha jól megnézzük lehetett volna egy ilyen draftunk is:
1: Gabe Carimi, OT
2: Martez Wilson, MLB
3: K. J. Wright, OLB
4: Jalil Brown, CB
4: Alex Henery, K (Ő szerintem jó választás volt)
5: Ahmad Black, DB
Stb. Ez azért jobbnak tűnik nekem mint a Watkins, Jarrett, Marsh, Matthews, Henery ötös. LB gondunk nem lett volna az biztos.
több mint 13 éve
Interjú Roseman-nel:Most remélem csak viccelsz...
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120328_Paul_Domowitch__Young_GM_Roseman_leading_Eagles_in_positive_direction.html
Nagyon dicsérik, de ha megegyezik Samuel-el félpénzért én még egy képet is berakok Howie-ról a pénztárcámba. Nagy húzás lenne.
Egy érdekes rész: "Eagles have made mistakes in the draft the last 2 years, it often has been because they've focused too much on positional needs and not enough on selecting the best player, regardless of position."
Szerintetek? Nem fordítva volt ez?manbearpig
Tavaly jött Watkins, helyette BPA alapon szvsz sokkal logikusabb lett volna Cameron Jordan vagy Carimi.
2.körben Jarrett helyett mondjuk az épp utánnunk húzott Rodney Hudson, aki ráadásul nagyon is illett volna Mudd rendszerébe.
2010-ben Graham lett a Senior Bowl MVP-je, ez tény, de BPA szerint szvsz többet ért volna az Earl Thomas, Derrick Morgan, Iupati, Weatherspoon, Bulaga csoportból, egy.
2.körben Allent jó húzásnak tartottam BPA alapon is.
2009 nagy kivétel volt, mert ott szerintem Maclin és McCoy is jó BPA pick volt.
És így tovább...nem tudom mi alapján draftolunk, mert nem is igazán a legnagyobb needre (inkább másodlagos, harmadlagos needekre), de nem is igazán BPA-ra megyünk. Remélem ez idén megváltozik.
több mint 13 éve
Interjú Roseman-nel:http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120328_Paul_Domowitch__Young_GM_Roseman_leading_Eagles_in_positive_direction.html
Szerintetek? Nem fordítva volt ez?
több mint 13 éve
Mondjuk ez nem minden estben jön be de nyilván tudtuk, hogy itt így lesz 😀 mert valóban jó közösség tűnik kialakulni, és ebből érződik Reid tekintélye is, szidhatjuk akár hogyan, ha nem így lenne nem lett volna ilyen viszonylag egyszerű,/csendes ezeket a helyzeteket megoldani. Meglátjuk Samu végül marad-e akkor már "csak" Shady szerződését kell megoldani és kész vagyunk, tényleg csak a csapaton játékon no meg az ellenfeleken 😛 múlik mindendandeShadynek meg Maclinnek is van még 1 éve. Lehet, hogy mindkettőt csak szezon közben vesszük elő, vagy legalábbis az újoncok leigazolása után. Aztán meglátjuk menyi marad. Szerintem velük nem lesz gond. Simán meg fogunk egyezni 4-5 évre.
több mint 13 éve
Mondjuk ez nem minden estben jön be de nyilván tudtuk, hogy itt így lesz 😀 mert valóban jó közösség tűnik kialakulni, és ebből érződik Reid tekintélye is, szidhatjuk akár hogyan, ha nem így lenne nem lett volna ilyen viszonylag egyszerű,/csendes ezeket a helyzeteket megoldani. Meglátjuk Samu végül marad-e akkor már "csak" Shady szerződését kell megoldani és kész vagyunk, tényleg csak a csapaton játékon no meg az ellenfeleken 😛 múlik minden
több mint 13 éve
Jól érted igen, Asante hajlandó lenne a szerződés átalakításra, hogy megegyezzenek. Én ennek csak örülni tudok, azért tavaly is top CB volt, simán van még benne 2 év magas szinten, addig is Marsh sokat tud tanulni tőle is.Erre ment ki a játék. 😊 Így kell rávenni valakit a szerződés módosításra. cserével fenyegeted. Sámuel meg maradni akar, mert jó csapatunk lesz és szeret Phillyben. Tiszta sor. Lehet, hogy ezt a 8,4 millát le tudják vinni akár 5-re is. Annyiért meg maradhat még 1-2 évig.
Egyetlen kérdés, hogy valaki ajánl e egyáltalán érte valamit, mert azt azért nyilván át kellene gondolni.Eazzy
több mint 13 éve
Jól érted igen, Asante hajlandó lenne a szerződés átalakításra, hogy megegyezzenek. Én ennek csak örülni tudok, azért tavaly is top CB volt, simán van még benne 2 év magas szinten, addig is Marsh sokat tud tanulni tőle is. Egyetlen kérdés, hogy valaki ajánl e egyáltalán érte valamit, mert azt azért nyilván át kellene gondolni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Sámuelről írják a philly.com-n"McLane did note that according to "a source close to the situation" Samuel would be willing to restructure his contract to help get a deal done."
Ha jól értem benne lenne a szerződés átalakításába, s így esetleg maradna? Sztem nem rossz ötlet értelmes cserét szvsz úgysem tudnánk érte mondom max 2013-s pickkeket amivel eltalálnánk az 1/1-t 😛
több mint 13 éve
Szerintem a DL erősítés fontosabb egy backup RB-nél. Azokat a legkönnyebb akasztani.Nálam ez lenne a sorrend: LB-DT-S-OL, aztán már kb. bárhová jöhet még ember, a mélységből sosem elég.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
facebook-os szavazás az Eagles oldalán:Which position is next for the Eagles?Remélem Reid-ék is hasonlóan látják a helyzetet.
More Linebackers 3872 szavat
Backup Running Back 261 szavat
Defensive Backfield 697 szavat
Wide Receiver 271 szavat
Defensive Line 247 szavat
több mint 13 éve
Pass rush teljesítmény, Eagle-ökkel a főszerepben:http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/26/2011-pass-rushing-productivity-edge-rushers/
Szal T. Cole igenis Top1 4-3as DE 😀
több mint 13 éve
Igazából benne van hogy elviszik, én már láttam több helyen is az elmúlt pár napban a Seahawkshoz írva. Viszont nálunk, ha megtartjuk az első kört akkor vagy LB, vagy DT vagy OT fog jönni szerintem. Ezt nagyjából majd akkor fogják eldönteni, hogy ezeken a posztokon kik lesznek benn még, és kit akarunk nagyon. Érdemes lesz figyelni, hogy kik jönnek majd draft előtt private workoutra. Közülük legalább 2 játékos hozzánk fog kerülni, ez biztos. Én jelenleg az első körös DT választást tartom legvalószínűbbnek, második körben pedig jönni fog OLB. Nagyon szorítok, hogy Zach Brown valahogy lecsússzon hozzánk. A WR draftban is nagyjából biztos vagyok, illetve a QB draftot én továbbra se zárnám ki. Na meg ha sikerül Samuelt elcserélni, az érte kapott picken CB fog jönni.Ha nem minket érdekelne kikili akkor eszembe sem jutna ilyet itt kérdezniJanekÉrdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?JanekEzt talán érdemesebb lenne a másik topikban feltenni.Shawn84
több mint 13 éve
Steve Smith a Rams-hez igazolt.Nem mondom, hogy vissza fogom sírni. 😀
több mint 13 éve
Ha nem minket érdekelne kikili akkor eszembe sem jutna ilyet itt kérdezniÉrdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?JanekEzt talán érdemesebb lenne a másik topikban feltenni.Shawn84
több mint 13 éve
Érdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?JanekSzerintem a Seahawks topicban egzaktabb választ tudnának adni erre. Sokáig gondolom a Qb-t tartották nagy neednek náluk. Flynnel ez megoldódott. Nem szoktam nagyon rendszeresen követni a mockokat, de azóta már több helyen láttam Kuechlyt hozzájuk írva. D-linet is sokat lehet náluk látni, lehet, hogy azt nagyobb neednek látják a mockírók, vagy 12.-t már túl magasnak tartják Kuechlynek. Van aki pl csak az 1. kör végére tippeli Kuechlyt (van aki meg a top10-be).

több mint 13 éve
Érdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?JanekEzt talán érdemesebb lenne a másik topikban feltenni.
több mint 13 éve
Érdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?