Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
TitanInsider's Terry McCormick reports the Titans have "some interest" in trading for Asante Samuel.Tennessee is on the lookout for a top corner after losing Cortland Finnegan to the Rams. Although Samuel is willing to restructure his salary to lower the cap figure, $9.9 million in base salary is a lot to move in a trade regardless. The Titans would have to satisfy the Eagles' trade demands, which are believed to be "at least a third-round pick."
Illetve pletyka szinten felmerült McNabb visszahozása backupnak. Harmadik számúnak sztem jöhetne. Szép lenne ha innen vonulhatna majd vissza.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hát akkor ez az elméletem bukott.Max annyiban lehet neki jó, ha olyat kötünk, hogy 2 év 10 milla és a teljes garantált.15,3 milla a garantált a 20-ból.Eazzy
Mert igaz, hogy a jelenlegi szerződése alapján keresne a köv 2 évben 20 millát, de ki tudja h mennyi abból a garantált.Bébé
Akkor így marad sztem a 3-4. körös pick. Vagy megvárják amíg cut-oljuk. 😀
több mint 13 éve
Max annyiban lehet neki jó, ha olyat kötünk, hogy 2 év 10 milla és a teljes garantált.15,3 milla a garantált a 20-ból.
Mert igaz, hogy a jelenlegi szerződése alapján keresne a köv 2 évben 20 millát, de ki tudja h mennyi abból a garantált.Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Erre én is gondoltam, de jobban belegondolva ezzel neki nagyon nem lenne jó, nekünk meg brutálisan jó lenne. Ennyire nem lehet önzetlen, mikor ugye év közben még ki is akadt egy kicsit, hogy el akarjuk cserélni, és tudja jól, hogy ez csak biznisz.EazzyMax annyiban lehet neki jó, ha olyat kötünk, hogy 2 év 10 milla és a teljes garantált.
Mert igaz, hogy a jelenlegi szerződése alapján keresne a köv 2 évben 20 millát, de ki tudja h mennyi abból a garantált.
Így legalább biztos lenne, hogy 10 körül kapni fog.
Remélem a FO vhogy kiokoskodja, mert a jelenlegi szerződésével nem fogunk sokat kapni érte.
Justice-nak 4-5 millás fizuja volt és csak egy fél 6. kör. Pedig még nem is öreg és simán benne van a kezdő potenciál.
Ryans is simán lehet újra Pro Bowl LB nálunk és mégis csak egy 4. körbe került, mert 6-7 millás fizuja van.
több mint 13 éve
Erre én is gondoltam, de jobban belegondolva ezzel neki nagyon nem lenne jó, nekünk meg brutálisan jó lenne. Ennyire nem lehet önzetlen, mikor ugye év közben még ki is akadt egy kicsit, hogy el akarjuk cserélni, és tudja jól, hogy ez csak biznisz."McLane did note that according to "a source close to the situation" Samuel would be willing to restructure his contract to help get a deal done."dandeEzt most nem azt jelenti, hogy a tradelést könnyíti meg ezzel Asante?
Mert jelenleg talán ha 4. körös picket kapnánk érte. Ha elfogad 2 év 5-6 millás fizut, akkor ez simán lesz 3. kör.
Én Asante távozását biztosra veszem.
DRC-nak ez lesz az utsó szezonja a szerződése szerint. Nem kéne Őt kiengedni a FA piacra.
Asante nagyon jó meg minden, de amíg van értéke adjunk túl rajta. Főleg, h ha egy DRC van mögötte, akié lehet a jövő.
Ha marad Asante még1 évet, akkor DRC-ról és Marsh-ról megint semmi se fog kiderülni.Bébé
több mint 13 éve
"McLane did note that according to "a source close to the situation" Samuel would be willing to restructure his contract to help get a deal done."dandeEzt most nem azt jelenti, hogy a tradelést könnyíti meg ezzel Asante?
Mert jelenleg talán ha 4. körös picket kapnánk érte. Ha elfogad 2 év 5-6 millás fizut, akkor ez simán lesz 3. kör.
Én Asante távozását biztosra veszem.
DRC-nak ez lesz az utsó szezonja a szerződése szerint. Nem kéne Őt kiengedni a FA piacra.
Asante nagyon jó meg minden, de amíg van értéke adjunk túl rajta. Főleg, h ha egy DRC van mögötte, akié lehet a jövő.
Ha marad Asante még1 évet, akkor DRC-ról és Marsh-ról megint semmi se fog kiderülni.
több mint 13 éve
Ezt konkréten asszem Reid mondta.Nekem se a szivem csücske...ahogy Jarret semJanekJarrettet én bírom. helyi srác, tud ütközni. Mondjuk egyenlőre erős túlzásnak tűnik amit tavaly mondtak róla amerikában, hogy Dawkins méltó utóda lehet.Shawn84
több mint 13 éve
Nekem se a szivem csücske...ahogy Jarret semJanekJarrettet én bírom. helyi srác, tud ütközni. Mondjuk egyenlőre erős túlzásnak tűnik amit tavaly mondtak róla amerikában, hogy Dawkins méltó utóda lehet.
több mint 13 éve
Én jelenleg a csapatból majd mindenkivel szimpatizálok, sőt, szerintem nem tudok nevet mondani, akit ne bírnék valamennyire, vagy valami miatt.
több mint 13 éve
Nekem se a szivem csücske...ahogy Jarret sem
több mint 13 éve
És ma is tartod,hogy Loyd jobb mint Rolle?Azt nem, de attól még Rolle nem jó játékos. Max Lloydnál jobb éve volt. Én továbbra sem kedvelem őt.
😊Janek
több mint 13 éve
És ma is tartod,hogy Loyd jobb mint Rolle?😊
több mint 13 éve
Én így értékeltem utána pár nappal: http://philly.blog.hu/2011/05/02/2011_draft_ertekeloMinden esetre én az elmúlt 2 draftot olyan C-re tudom értékelni...JanekEzzel viszont csak egyet érteni tudok, talán én C+-ra.Eazzy
több mint 13 éve
Minden esetre én az elmúlt 2 draftot olyan C-re tudom értékelni...JanekEzzel viszont csak egyet érteni tudok, talán én C+-ra.
több mint 13 éve
Egy kis napi Reid 😊 http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827ec51d/article/eagles-reid-no-power-struggle-exists-i-never-wanted-to-leave?module=HP11_headline_stack
több mint 13 éve
Minden esetre én az elmúlt 2 draftot olyan C-re tudom értékelni...
több mint 13 éve
mármint idei teljesítményéről.Ez idén nem ezen múlt ezt te is tudod. Azért Aso - Asante - DRC volt előtte, és még rengeteget kell tanulnia. Nyilvánvaló, hogy idén semmit nem csinált. Szerintem CB-ként egyetlen egyszer sem használtuk, csak ST-ben.
igaz 3.körös játékos ritkán lesz stabil kezdő főleg ezen a posztonJanek
több mint 13 éve
mármint idei teljesítményéről.igaz 3.körös játékos ritkán lesz stabil kezdő főleg ezen a poszton
több mint 13 éve
Marsh magas, jó kezű játékos (előző posztja ugye), egyszerűen csak tanulnia kell a posztot, márpedig szerintem ha Aso segít neki, aki azért eléggé intelligens ember, tehát szerintem tud is segíteni, akkor bőven 2 éven belül jó CB lehet, biztos vagyok benne, hogy a jövőben kezdő lesz nálunk.
több mint 13 éve
Én az idei draftban mindenképpen reménykedem. Az első 4 pickből nagyon komoly játékosokat hozhatunk. Sőt. Az első 2 választásból még a jelenre gondolhatunk, LB, OT, vagy DT esetleg, de utána már simán lehet hátracserélgetni, vagy 2-3 évre előre gondolkodni. Reidel az a baj, hogy már az első 2 körben is ilyen játékosokat választ, pedig ott azonnali kezdő potenciállal bírókat kell húzni.A defense draftok voltak igazán borzasztóak, a támadókhoz jó játékosok jöttek többnyire.Utólag azért könnyebb draftolni mint ott a teremben.Legutóbb mikor játéktudás alapján draftoltunk Shady, és Maclin került a csapathoz. Előtte D-Jax. A legutóbbi JÓ draftunk az 2005-ben volt. Patterson, Herremans, Cole. Be kell látni, hogy Reid bármennyi pickje is van, maximum 1-2 használható játékost szokott találni. Persze vannak kivételek, de ha idén Franchise OLB-t, meg DT-t akarunk akkor nagyon meg kell néznünk. Szerencsére most talán könnyebb lesz a helyzetünk, az eleve jó játékosállomány, és a jó rookie felhozatal miatt. Szerintem legalább 3 franchise playert fogunk találni idén. De jó lenne ha végre tudás alapján draftolnánk. 1-2 rossz arc már elkélne hozzánk is, mert ők legalább fel tudják tüzelni a többieket is a pályán.Shawn84
De tény,hogy talán nálunk többet ér néha a jó személyiség mint a játéktudás..Janek
Elég megnézni kik jók a védelemben:
- FA/Trade: Babin, Jenkins, Ryans, DRC/Asante, Aso
- Draft: Patterson, Cole (mindkettő 2005) meghatározó játékosos, de a többi draftolt játékos max átlagos, vagy az sem. Még Allenben és Grahamben lehet reménykedni, hogy valamelyikük javul. Nekik a rookie sérülések is rendesen keresztbe tettek.
Nyilván nem véletlenül van a sok FA és tradelt játékos a védelemben, valahogy be kellett tömni a béna draftok által hagyott réseket.BleedingGreen
több mint 13 éve
Nekem a Jarrett és Marsh pick (talán még idevehető Casey is) tavaly is úgy tűnt, mintha a távolabbi jövőre gondoltak volna, mert úgy érezték, hogy az akkor adott keretnek is képesnek kell lennie menetelni. Márpedig azért Marsh és Jarrett is szerintem óriási potenciállal bír. Persze az ilyen project játékosoknál mindig benne van a totális bust is, de valljuk be, hogy ha idén van PO- és ott megyünk is 1-2 kört min, akkor azért jobbra értékelődne még most is az a pár pick. Márpedig mondjuk két kihagyott HENERY könnyű FG-nyire volt a PO 😉Nem azzal volt a baj, hogy kihúztuk őket, inkább azzal ahol. Mindkettőt legalább 1 körrel hamarabb hoztuk el, mint lehetett volna, Marshot talán 2 körrel előbb is. A helyükön talán lehetett volna más játékost is húzni és ők még később is elérhetőek lettek volna. Az igaz, hogy azzal még várjunk, hogy leírjuk őket, tudni lehetett hogy projekt játékosok. Azt azért nem mondanám, hogy óriási potenciállal bírnának, ha bármelyikből stabil kezdő lenne, én már boldog leszek.
Na persze nem azt mondom, hogy álom draft volt, természetesen meglehetősen gyenge volt, de azért illik helyén kezelni.Eazzy

több mint 13 éve
A defense draftok voltak igazán borzasztóak, a támadókhoz jó játékosok jöttek többnyire.Utólag azért könnyebb draftolni mint ott a teremben.Legutóbb mikor játéktudás alapján draftoltunk Shady, és Maclin került a csapathoz. Előtte D-Jax. A legutóbbi JÓ draftunk az 2005-ben volt. Patterson, Herremans, Cole. Be kell látni, hogy Reid bármennyi pickje is van, maximum 1-2 használható játékost szokott találni. Persze vannak kivételek, de ha idén Franchise OLB-t, meg DT-t akarunk akkor nagyon meg kell néznünk. Szerencsére most talán könnyebb lesz a helyzetünk, az eleve jó játékosállomány, és a jó rookie felhozatal miatt. Szerintem legalább 3 franchise playert fogunk találni idén. De jó lenne ha végre tudás alapján draftolnánk. 1-2 rossz arc már elkélne hozzánk is, mert ők legalább fel tudják tüzelni a többieket is a pályán.Shawn84
De tény,hogy talán nálunk többet ér néha a jó személyiség mint a játéktudás..Janek
Elég megnézni kik jók a védelemben:
- FA/Trade: Babin, Jenkins, Ryans, DRC/Asante, Aso
- Draft: Patterson, Cole (mindkettő 2005) meghatározó játékosos, de a többi draftolt játékos max átlagos, vagy az sem. Még Allenben és Grahamben lehet reménykedni, hogy valamelyikük javul. Nekik a rookie sérülések is rendesen keresztbe tettek.
Nyilván nem véletlenül van a sok FA és tradelt játékos a védelemben, valahogy be kellett tömni a béna draftok által hagyott réseket.

több mint 13 éve
Nekem a Jarrett és Marsh pick (talán még idevehető Casey is) tavaly is úgy tűnt, mintha a távolabbi jövőre gondoltak volna, mert úgy érezték, hogy az akkor adott keretnek is képesnek kell lennie menetelni. Márpedig azért Marsh és Jarrett is szerintem óriási potenciállal bír. Persze az ilyen project játékosoknál mindig benne van a totális bust is, de valljuk be, hogy ha idén van PO- és ott megyünk is 1-2 kört min, akkor azért jobbra értékelődne még most is az a pár pick. Márpedig mondjuk két kihagyott HENERY könnyű FG-nyire volt a PO 😉 Na persze nem azt mondom, hogy álom draft volt, természetesen meglehetősen gyenge volt, de azért illik helyén kezelni.