Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 15 éve
Csináltam egy ilyen Firefox témát magamnak, gondoltam akkor már közkinccsé teszem... Use it! 😊 Ha esetleg más színezetben kellene szóljatok, és megpróbálom összehozni 😊RataccessNekem nagyon tetszik! Ha esetleg meg tudnád úgy csinálni, hogy felül midnight green az alap, alul pedig fehér, azt megköszönném! 😊
több mint 15 éve
Csináltam egy ilyen Firefox témát magamnak, gondoltam akkor már közkinccsé teszem... Use it! 😊 Ha esetleg más színezetben kellene szóljatok, és megpróbálom összehozni 😊RataccessEz király kíváncsi vagyok a feleségem mit szól majd hozzá 😊
több mint 15 éve
Csináltam egy ilyen Firefox témát magamnak, gondoltam akkor már közkinccsé teszem... Use it! 😊 Ha esetleg más színezetben kellene szóljatok, és megpróbálom összehozni 😊RataccessEz király kíváncsi vagyok a feleségem mit szól majd hozzá 😊 Köszi
több mint 15 éve
Én szurkolok neki.Elvileg Ingram más csapathoz mehet akár PS-ba is, csak nálunk van kizárva, mert itt már volt 1 évet IR-on.BleedingGreenAz átláthatóság kedvéért:Ingramot én is sajnálom. Azért csak hoztunk egy S-t legalább a PS-be, tán még sem Samuel-t akarják annak használni.dande
Chad Hall WR, Martell Mallett RB, Dallas Reynolds G, A.Q. Shipley C, Jeff Owens DT, Garrett Miles TE, Jeremy Williams WR és Chip Vaughn S
Ingramot sajnálom. Remélem, hogy vhol rosterre kerül a jövőben.Bébé
több mint 15 éve
Elvileg Ingram más csapathoz mehet akár PS-ba is, csak nálunk van kizárva, mert itt már volt 1 évet IR-on.Ingramot én is sajnálom. Azért csak hoztunk egy S-t legalább a PS-be, tán még sem Samuel-t akarják annak használni.dandeBetöltöttük az utolsó szabad helyet is PS-on.BleedingGreenAz átláthatóság kedvéért:
Chad Hall WR, Martell Mallett RB, Dallas Reynolds G, A.Q. Shipley C, Jeff Owens DT, Garrett Miles TE, Jeremy Williams WR és Chip Vaughn S

több mint 15 éve
Azért Reid nagyon benézte ezt a Macho dolgot. Erőltette hogy CB legyen aztán nem ment, visszatette Saftybe majd kivágta. Pedig ha végig saftyben edzett volna szerintem simán megcsinálja a rostert. Tavaly nem volt ő rossz egyáltalán. Idén meg erősödve, rutinosabban tök jó lehetett volna.
több mint 15 éve
Ingramot én is sajnálom. Azért csak hoztunk egy S-t legalább a PS-be, tán még sem Samuel-t akarják annak használni.Betöltöttük az utolsó szabad helyet is PS-on.BleedingGreenAz átláthatóság kedvéért:
több mint 15 éve
Betöltöttük az utolsó szabad helyet is PS-on.BleedingGreenAz átláthatóság kedvéért:
Ingramot sajnálom. Remélem, hogy vhol rosterre kerül a jövőben.
több mint 15 éve
Betöltöttük az utolsó szabad helyet is PS-on. Tavaly a 4. körben a Saints által kiválasztott safety Chip Vaughn (Wake Forest)érkezett a csapathoz. A tavalyi évet végig IR-on töltötte. Örülök, hogy hozzánk került, egyetemen szerettem a játékát, szép szál legény az biztos (6-2, 221).

több mint 15 éve
Bucs cut Reggie Brown. Azért ezt nyugtázhatjuk. Reggie sokáig tudott NFL csapatban maradni rajtunk kívül. Legalább idén látszólag tényleg nincsenek ilyen outsiderek a rosterünkön végre (bár nálam HAnson közelíti ezt a szintet).
több mint 15 éve
Srácok Nate Allen kezdeni fog?
több mint 15 éve
Újabb ember jött a PS-ba. Jeremy Williams WR (Tulane), korábban a Chargers-nél volt. Utolsó preseason meccesén 93 yardos punt return TD-t szerzett, ugyanezen mecccsen volt még 4 elkapása, mellyel 42 yardot szerzett.

több mint 15 éve
Amúgy szinte hihetetlen hír: Egy héttel a szezonnyitó előtt MINDENKI edzett, senkinek sincs semmi baja (kivéve DJaxet, akinek még mindig borzaszótan fáj a foga - de már ő is edzésbe állt)!!!! Egy ilyen sok snapes TC után ez szerintem nagyon jó hír. Kíváncsi vagyok mit tud ez a fiatal csapat... 😊 PetyaSzerintem Marlin Jackson kezdő lenne, ha nem lenne sérült (gondolom így értetted a "mindenki"-t...)
több mint 15 éve
Amúgy RG posztról mi a véleményetek? Hoztuk ugye Reggie Wellst, aki 6 évig folyamatosan kezdő volt az NFLben és itt van Nick Cole, aki elvileg most a kezdő right gouardunk. Testfelépítésben elég komoly a különbség, Cole 6'0, 155 kg, WElls 6'4, 148 kg. Utóbbi állítólag jobb futásblokkban, mint Nick. Szerintem egyelőre csak azért Cole a kezdő, mert ő már ismeri a szisztémát és nem akarják Wellst egy hét után mély vízbe hajítani.Az biztos, hogy erősödtünk RG-ben Wells érkezésével. Év közben sztem átveheti Cole-tól a kezdőt, ha megtanulja a sémánkat. Lehet, hogy bizonyos szituációkban (Goal-line, 3,4&short) már az 1. héttől ott lesz. Cole nem csak nem egy jó futásblokkoló, hanem screeneknél sem nagyon használható (sztem nem elég mozgékony). Továbbra is inkább szolid backupnak tartom MJG-vel együtt.
Aztán ha esetleg JJ térde mégsem úgy viselkedne mint gondoltuk, mehet Cole Cbe (szerintem ő és nem McGlynn az első számú opció Jackson mögött) és Wells / MJG guardba. Azt hiszem Reidék kicsit túl elővigyázatosak voltak OL poszton ezzel a 10 emberrel 53on...
Amúgy szinte hihetetlen hír: Egy héttel a szezonnyitó előtt MINDENKI edzett, senkinek sincs semmi baja (kivéve DJaxet, akinek még mindig borzaszótan fáj a foga - de már ő is edzésbe állt)!!!! Egy ilyen sok snapes TC után ez szerintem nagyon jó hír. Kíváncsi vagyok mit tud ez a fiatal csapat... 😊 Petya
Viszont nekem továbbra is hiányozni fog a falunk jobb oldaláról egy Runyan vagy S.Andrews-féle domináns játékos.
10-10 OL és DL ember megtartása meg már nálunk hagyomány.

több mint 15 éve
Amúgy RG posztról mi a véleményetek? Hoztuk ugye Reggie Wellst, aki 6 évig folyamatosan kezdő volt az NFLben és itt van Nick Cole, aki elvileg most a kezdő right gouardunk. Testfelépítésben elég komoly a különbség, Cole 6'0, 155 kg, WElls 6'4, 148 kg. Utóbbi állítólag jobb futásblokkban, mint Nick. Szerintem egyelőre csak azért Cole a kezdő, mert ő már ismeri a szisztémát és nem akarják Wellst egy hét után mély vízbe hajítani. Aztán ha esetleg JJ térde mégsem úgy viselkedne mint gondoltuk, mehet Cole Cbe (szerintem ő és nem McGlynn az első számú opció Jackson mögött) és Wells / MJG guardba. Azt hiszem Reidék kicsit túl elővigyázatosak voltak OL poszton ezzel a 10 emberrel 53on...
Amúgy szinte hihetetlen hír: Egy héttel a szezonnyitó előtt MINDENKI edzett, senkinek sincs semmi baja (kivéve DJaxet, akinek még mindig borzaszótan fáj a foga - de már ő is edzésbe állt)!!!! Egy ilyen sok snapes TC után ez szerintem nagyon jó hír. Kíváncsi vagyok mit tud ez a fiatal csapat... 😊
CAN'T WAIT TILL SUNDAY
több mint 15 éve
Úgy néz ki le fogjuk igazolni PSbe TE Garrett Millst, a VIkesnál volt. Elég atlétikus FB/TE alternatíva.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Valószínűleg Patterson FS-t játszana, de szerintem Coleman lesz mindkét S poszton az első számú csere. Egyébként ügyes gyerek Dimitri, van rá esély hogy beváljon itt is, bár reméljük ezt sose tudjuk meg, mert mindenki mindig egészséges lesz 😀 Amúgy nem rossz a roster, Barnesnak elvileg a Joker pozíciót szánják, amit ezidáig Clemons oldott meg, így valószínűleg lesz pályán, plusz Sapp volt a kiszemelt anno ide, viszont ő IR, szóval kívülről szereztek valakit, aki megoldhatja a posztot.
Dande: úgy gondolom, hogy biztosan nem kezdünk 7-0-al, ez nagyon távol van a realitások talajától, a 4-3at viszont alá is írnám, ugyanis egy ilyen fiatal és tapasztalatlan csapat esetében a szezon második fele jóval erősebb lehet, hiába nehezebb a sorsolás.
több mint 15 éve
Hát ez homorú akarom mondani szomorú, mindkét játékost sajnálom (itt Ingram a másik) de ez van. Patterson, mint S? Ők tudják remélem igazuk lesz illetve inkább nem lesz rá szükség, hogy kiderüljön és tovább rejtegetheti ebéli képességeit.Azt sajnos nem lehet, mert PS-ba csak olyan ember mehet, aki:összesen 9-nél kevesebb regular season-beli meccsen volt vmely csapatnál aktív listán és nincs olyan korábbi éve ahol 6 v. több meccsen volt egy csapat aktív/inaktív listáján, IR listáján vagy PuP listáján.MJG hivatalosan is újra Eagle.Léci Washingtont tegyük még oda...dande
PS-ünk is kezd alakulni:
Mallett, Hall, Owens, Shipley, ReynoldsBébé
Washington ezeknek meg ugye nem felel meg.BleedingGreen
több mint 15 éve
Dimitri Patterson megy safetybe 😊Hát ezek alapján úgy néz ki sajnos nem jöhet Ingram sem. 😕
Felfoghatatlan...
Bleedinggreen: ezek alapján Ingram sem mehet, mert IR-n volt tavaly nem?kzol
Pontosan így szól a szabály:
Parameters for practice squad eligibility:
-Players without an accrued season of NFL experience;
-Free-agent players who were on the 45-man active list for fewer than nine regular-season games during their only accrued season;
-Players who have not served more than two previous seasons on a practice squad.
-Az "accrued season of NFL experience" pedig ezt jelenti:six or more regular-season games on a club's active/inactive, reserved- injured or "physically unable to perform" lists.
Mellesleg: Pattersont mégis FS vagy SS pozícióba képzelik, vagy mindkettőt tudja? 😀 Eddig jól rejtegette.

több mint 15 éve
Dimitri Patterson megy safetybe 😊Felfoghatatlan...
Bleedinggreen: ezek alapján Ingram sem mehet, mert IR-n volt tavaly nem?
több mint 15 éve
Azt sajnos nem lehet, mert PS-ba csak olyan ember mehet, aki:összesen 9-nél kevesebb regular season-beli meccsen volt vmely csapatnál aktív listán és nincs olyan korábbi éve ahol 6 v. több meccsen volt egy csapat aktív/inaktív listáján, IR listáján vagy PuP listáján.MJG hivatalosan is újra Eagle.Léci Washingtont tegyük még oda...dande
PS-ünk is kezd alakulni:
Mallett, Hall, Owens, Shipley, ReynoldsBébé
Washington ezeknek meg ugye nem felel meg.

több mint 15 éve
Nekem Ingram is hiányzik, sztem PS-ben még kaphatott volna esélyt.kzolHa jól tudom 8 játékost lehet a PS-ba rakni, szal még van esélye Ingram-nak.
több mint 15 éve
Nekem Ingram is hiányzik, sztem PS-ben még kaphatott volna esélyt.