NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Igazából mivel az 1. körös interjúk nagy része Zoomon történik, azokat viszonylag gyorsan le lehet zavarni. Holnap kiküldeni interview requesteket és meglátjátok ki fér még bele a héten.
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

es errol mi a velemenyetek?
mate93
Horváth Feri még szabad.
csipkelli
Voltak korábban rosszabb helyzetben lévő franchiseok is akik találtak edzőt. Mi is fogunk. Csak ki kéne találni mit is akarunk.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010

mate93
Horváth Feri még szabad.
több mint 4 éve
mate93 New Orleans Saints 480

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Szörnyű megoldás, egy hét késéssel. Azért a Philynek eddig a jól működő franchise nimbusza volt a ligában, teljesen érthetetlen számomra ez az összeomlás idén.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 179 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindezzel együtt köszönjük Doug!!!

Olyan dolgot köszönhetünk neki, ami örök élmény marad, amiről a legtöbb fan csak álmodozik.

További sok sikert, és talán kicsit több belátást, alázatot.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 179 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor hajrá Martindale 😀
több mint 4 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Howie a nagy túlélő mondtam én. Korábbra vártam de ez olyan év volt mint Reed papa utolsó szezonja.
Kell a frissítés, a kérdés, hogy mellé lövünk-e...
Akkor lenne tuti, ha draftot elvenné valaki Rózsitól.
A nagyon okosoknak, akik szerint DP-t nem lehet kirúgni jó éjszakát kívánok 😂😂😂
több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 283 — Eagles fan
Pezsgőt bontok! 😀 BUÉK srácok! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
gedam 6 276
jó döntés. muszáj wentzet felépíteni.
több mint 4 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Először is, köszönjük Doug! Nagy eséllyel az egyetlen edző Phillyben, aki SB-t tud nyerni - és ez valszeg igaz lesz 20 év múlva is. Szinte biztos vagyok benne, hogy máshol sikeres lesz, ha neki csak coacholnia kell. A Chargers a tippem.

Kérdés, hogy mi jön ezután. Howie marad, Doug nem, azaz megint nem egyszerre hoznuk GM-et és HC-t. Leaglább lesz miről beszélni az offseasonben. A tippem Bieniemy (unalmas lenne sajnos), illetve Joe Brady. A vágy talán Lincoln Riley. Let the offseason begin...
több mint 4 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Újra érzem, hogy van értelme élni! 😀
több mint 4 éve
VÉÉÉGREEE!!!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Pederson out.
több mint 4 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

Beki
What the hell, Doug. Talk about an uninspiring plan! More automatic internal promotions? No outside voices? The potential return of Cory Undlin, who didn’t fare well as the Detroit Lions’ defensive coordinator this year?! It’s almost like Doug really IS trying to get fired. Maybe that’s the case?

kb így érzem
több mint 4 éve
DP egy mágus, ha meggyőzte Luriet..... Mondjuk Undlint vissza ne hozzuk mert akkor valóban mehetünk az 1/1rt megyünk. Akkor legyen Burke a DC.
dande
Nana, ez csak DP terve volt, ami Lurienak nem annyira jött be.
Shawn84
Ja jó. Csak én úgy értelmezem mintha már el is fogadta volna.
dande
Nem, pont, hogy emiatt akarja kirúgni. Azt gondolta lesz valami értelmes megoldása, de hááát szerintem kínjában röhögött mikor meghallotta. DP gyakorlatilag úgy akarta megoldani a dolgot, amit a világon senki nem tart logikusnak, mivel ezzel a módszerrel jutottunk el a jelenlegi állapothoz. A kupac szarra még egy keveset rálapátolt volna. Ezek után pláne egyértelmű, hoyg mennie kell!
több mint 4 éve
DP egy mágus, ha meggyőzte Luriet..... Mondjuk Undlint vissza ne hozzuk mert akkor valóban mehetünk az 1/1rt megyünk. Akkor legyen Burke a DC.
dande
Shawn84
Ja jó. Csak én úgy értelmezem mintha már el is fogadta volna.
több mint 4 éve
dande
több mint 4 éve
 mobile.twitter.com/pdomo/status/1348663664845402121
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Dolphins, Panthers staff to coach 2021 Senior Bowl after the Eagles decline
 www.thescore.com/s/16567365

Hoppá egy újabb jelzés, hogy valami folyik Gyöngyösön..... 😕 kár érte, nem is emlékszem, hogy lett volna ilyen lehetőség részünkről...

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Jelenleg a médialeakek alapján 2 opció van:

1. Doug ki akarja nevezni Press Taylort OC-nak, de Lurie ezt nem akarja. Mindezt úgy, hogy DP elvileg nem Wentz-cel akar dolgozni, Wentz viszont Press Taylorral.

2. Kirúgjuk DP-t, mert nem hajlandó báb lenni, és pontosan azt csinálni, amit Lurie és Roseman mondanak. Ebben sz esetben Press Taylor nincs előléptetve annak ellenére hogy Lurie mégis Wentz-cel tervezne.

Mindkét opció borzalmasnak néz ki nekem.

Ez valószínűleg egy új mélypont és nagyon nagy problémák kezdete. Nagyot csalódtam Lurie-ban, sokat változott Andy Reid óta. Lehet hogy ez Roseman hatása, lehet hogy más oka van, de ez így se rövid, se pedig hosszútávon nem fog menni, fel lehet készülni az ínséges évekre.
több mint 4 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Az, hogy még nem lett elküldve Pederson ha el akarjuk küldeni az tényleg fura.

Az, hogy a hiányzó edzők pótlását házon belülről kívánjuk megoldani, megbukott. Az eredmény az elmúlt 3 év. Kell mindig az új behatás, vérfrissítés.

Az, hogy a nevek fogynak, engem nem zavar, ne kapkodjuk el. Igazoljunk SB résztvevő csapattól edzőt. Emlékszem hogy megfeszültünk Adam Gase-ért meg izgultunk, hogy elhappolják az orrunk elől.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 4 éve
Brutális káosz van a csapatnál, ha 1 héttel! A Black Monday után még nincs eldöntve ki a coach, főleg az egyértelmű riportok után hogy marad. Egy ideje nézek NFL-t, de én olyanra nem emlékszem, hogy egy csapat 7 nappal a BM után rúgja ki az edzőjét, ez példa nélküli.

Bármi is lesz, itt már nagyon komolyan felmerül Lurie felelőssége is - kezdve a Redskins elleni meccstől, a koordinátorokon át, a mai hírekig. És akkor még a QB-helyzetről nem is beszéltünk. A Superbowl óta mintha belekényelmesedett volna ő is a szerepébe, ilyenek azóta nem történtek, hogy Rosemant anno ki kellett kísérni az épületből.

1/1 közeli szezont érzek 😕

Szerkesztette: Hulkeinstein