NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Persze, de ennek az egésznek csak akkor lehetett volna szép optikája, ha úgy elverjük őket, ahogy jelen állapotunkban amúgy sem lettünk volna képesek. Ha az O marad végig, akkor vhogy a Def tuti elszúrja...Csebi se akarja megérteni, hogy NEM KÖZBEN határozta el DP Sudfeld bevetését, hanem ELŐRE így volt eldöntve AKÁRMI AZ ÁLLÁS.én értem, de továbbra is mondom, hogy nagyon nem szép az optikája ennek (lehet, hogy ezt meg te nem érted?).
dande
csebi
No mindegy, szerintem túltárgyaltuk jövőre lehet "bosszút állni" 😊
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Eleve Sudfeldnek kellett volna kezdenie, hogy adja a handoffokat gyakorlócsapatos futóknak, akik megpróbálnak futni a csapat 6. és 7. OT-je között. Ehhez képest túl sokat tettünk a meccsbe a cseréig. Kár volt.Csebi se akarja megérteni, hogy NEM KÖZBEN határozta el DP Sudfeld bevetését, hanem ELŐRE így volt eldöntve AKÁRMI AZ ÁLLÁS.én értem, de továbbra is mondom, hogy nagyon nem szép az optikája ennek (lehet, hogy ezt meg te nem érted?).
dande
csebi
több mint 4 éve
Csebi se akarja megérteni, hogy NEM KÖZBEN határozta el DP Sudfeld bevetését, hanem ELŐRE így volt eldöntve AKÁRMI AZ ÁLLÁS.én értem, de továbbra is mondom, hogy nagyon nem szép az optikája ennek (lehet, hogy ezt meg te nem érted?).
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Még ezt is megéljük 😛Eagles' staff could be coaching at the 2021 Senior Bowl
www.thescore.com/s/16493525
több mint 4 éve
Érdekes húzás ez, különösen egy olyan sportban mint az NFL de azért nem példa nélküli és lehet rá racionális ok is. A Giants játékosok sírását nem értem (a rajongókét némileg igen, de nekik inkább a saját csapatuk felé kéne sírni).Az hogy a sasok elengedték ezt a meccset szerintem nem kérdés (a csere QB -nak megígértük blabla és a "győzni akartunk" duma csak bullshit).
De ha meg küzdenek foggal körömmel akkor a Washington reklamálhatna, hogy egy már kiesett csapat minek köcsögösködik, csak azért hogy kicsesszen velük?
Mindkettő csoport ellenfél, az Eaglesnek se ez se az a szcenárió nem volt jó gondolom 😊
Mit nyertek volna ha végig viszik a meccset és győznek? kb semmit. Viszont draftpozíciót buknak... egy csapatnak lehessen már a saját érdeke az első.
A Giants nem tudta elérni, hogy a saját kezében legyen a sorsa, szar ügy, de ez van, és ezt csak maguknak köszönhetik. A FociCsapat sem érdemli meg jobban a PO -t de nekik volt most szerencséjük, ennyi.
8-8-cal és 10-6-tal maradnak le csapatok a PO-ról, itt meg bejutott valaki 7-9-cel - ha már az igazságérzetre apellálunk szerintem ezt az oldalt sem szabad elfelejteni.
több mint 4 éve
Most komolyan úgy csinálnak, mintha mi lennénk az ördögi sasfiókák 😛 vagy DP a gonosz Hókuszpók, aki szegény hupikék törpicsekekkel kiszúrt. (ne haragudjatok tisztelem a Giantst, meg az itteni fanokat, direkt soha nem használtam ezt a jelzőt velük kapcsolatban, de kezd kicsit sok lenni)Csebi se akarja megérteni, hogy NEM KÖZBEN határozta el DP Sudfeld bevetését, hanem ELŐRE így volt eldöntve AKÁRMI AZ ÁLLÁS.
Hurts persze, hogy nem értett egyet vele, mert játszani akart. 😊 Bosszantotta, hogy nem tudta megdobni azt a negyedik kísérletet. Ez teljesen rendben van.
Jövőre 2x 35-0-ra lealáznak minket és mindenki boldog lehet, hogy jól megadták. 😛
Na, UFF 😀 😀 😀
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Eli Manning: Ezert nem szeretjuk a Sasokat!Cox: Mi sem szeretunk titeket 😀
We don’t like you either 😀😀😀 https://t.co/aAjrcSEri8
— fletcher cox (@fcoxx_91) January 4, 2021
több mint 4 éve
(én örülök, hogy kimaradtunk ebből.)Ez csúnyán néz ki. Hopp lehet esélyünk a győzelemre igy berakom Sudfeldet.Persze ez most szr, (fordítva nekünk is így lenne) de reálisan nézve (már ha szurkolótól várhat ilyet az ember 😊) így van ez jól nektek is.A tankolás nem volt elegáns és sportszerű, de a Giants twitteren sirdogáló játékosai és szurkolói valószínűleg elfelejtették azt a 10 meccset, ahol kikaptak.ezt úgy mondod amúgy, mintha nektek nem 9 vereségetek és lehet azért nem 10, mert az utolsó fordulóban tankolt az eagles ...
mustaine
sztem ha Pederson nem ilyen látványosan tankol, senki nem szól egy szót sem. lehet ez volt a cél, csak aztán kiderült meccs közben, hogy ez így nem lesz elég, mert nem vagytok vmi nagy ellenfél, így kénytelen volt meghúzni ezt.
csebi
Sudfeld játéka pedig már a meccs előtt be volt tervezve, ígérve, nyilván nem akartak vele sem "kiszúrni" ha már beígérték neki. Két éve ül a padon. Pech, hogy azt is megmutatta miért.
Addig kellett volna úgy alakulnia a meccsnek, hogy nyerjünk. Annyira nem is voltunk messze tőle. De azért a WFT védelem nem rossz. Akkor lenne jogosabb a reklamáció, ha mondjuk 30-0-ra kapunk ki. Arról nem is beszélve, ha Smith már a Panther ellen játszhat, illetve Heinekent hamarabb behozzák, nem is lenne miről beszélni.
dande
Én kezdettől azt írtam a topikban h nekünk nem kell most rájátszás sőt annak szurkoltam h Dallas legyen mert övek jelenleg a legjobb keret ha Dak egeszeges, viszont így rossz szájízzel van az egész számunkra.
csebi
több mint 4 éve
😕és Chip Kelly mit csinált hármuk mellett, valahol dinasztiát akar építeni és pakkban viszi őket?
pbs.twimg.com/media/Eq3X0M7XEAEQOGp?format=jpg&name=large
twitter.com/cfranklinnews/status/1345975991735373824
dande
több mint 4 éve
😕pbs.twimg.com/media/Eq3X0M7XEAEQOGp?format=jpg&name=large
twitter.com/cfranklinnews/status/1345975991735373824
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Ez csúnyán néz ki. Hopp lehet esélyünk a győzelemre igy berakom Sudfeldet.Persze ez most szr, (fordítva nekünk is így lenne) de reálisan nézve (már ha szurkolótól várhat ilyet az ember 😊) így van ez jól nektek is.A tankolás nem volt elegáns és sportszerű, de a Giants twitteren sirdogáló játékosai és szurkolói valószínűleg elfelejtették azt a 10 meccset, ahol kikaptak.ezt úgy mondod amúgy, mintha nektek nem 9 vereségetek és lehet azért nem 10, mert az utolsó fordulóban tankolt az eagles ...
mustaine
sztem ha Pederson nem ilyen látványosan tankol, senki nem szól egy szót sem. lehet ez volt a cél, csak aztán kiderült meccs közben, hogy ez így nem lesz elég, mert nem vagytok vmi nagy ellenfél, így kénytelen volt meghúzni ezt.
csebi
Sudfeld játéka pedig már a meccs előtt be volt tervezve, ígérve, nyilván nem akartak vele sem "kiszúrni" ha már beígérték neki. Két éve ül a padon. Pech, hogy azt is megmutatta miért.
Addig kellett volna úgy alakulnia a meccsnek, hogy nyerjünk. Annyira nem is voltunk messze tőle. De azért a WFT védelem nem rossz. Akkor lenne jogosabb a reklamáció, ha mondjuk 30-0-ra kapunk ki. Arról nem is beszélve, ha Smith már a Panther ellen játszhat, illetve Heinekent hamarabb behozzák, nem is lenne miről beszélni.
dande
Én kezdettől azt írtam a topikban h nekünk nem kell most rájátszás sőt annak szurkoltam h Dallas legyen mert övek jelenleg a legjobb keret ha Dak egeszeges, viszont így rossz szájízzel van az egész számunkra.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
7-9-cel (meg 7-8-1-gyel) ment már csapat PO-ba (és még wild card meccset is nyert), 6-10-zel meg nem. Azért a lófasznak is van vége, ahogy mondani szokták 😉 😛A tankolás nem volt elegáns és sportszerű, de a Giants twitteren sirdogáló játékosai és szurkolói valószínűleg elfelejtették azt a 10 meccset, ahol kikaptak.ezt úgy mondod amúgy, mintha nektek nem 9 vereségetek és lehet azért nem 10, mert az utolsó fordulóban tankolt az eagles ...
mustaine
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Persze ez most szr, (fordítva nekünk is így lenne) de reálisan nézve (már ha szurkolótól várhat ilyet az ember 😊) így van ez jól nektek is.A tankolás nem volt elegáns és sportszerű, de a Giants twitteren sirdogáló játékosai és szurkolói valószínűleg elfelejtették azt a 10 meccset, ahol kikaptak.ezt úgy mondod amúgy, mintha nektek nem 9 vereségetek és lehet azért nem 10, mert az utolsó fordulóban tankolt az eagles ...
mustaine
csebi
több mint 4 éve
A tankolás nem volt elegáns és sportszerű, de a Giants twitteren sirdogáló játékosai és szurkolói valószínűleg elfelejtették azt a 10 meccset, ahol kikaptak.ezt úgy mondod amúgy, mintha nektek nem 9 vereségetek és lehet azért nem 10, mert az utolsó fordulóban tankolt az eagles ...
mustaine
több mint 4 éve
Akkor én nem emlékeztem már. Kelce nekünk bármennyire is fontos és jó, sztem nem megy HoF-be max ha növelik a létszámot. De ne legyen igazam.Hopp ezt nen vártam.... Viszont ha nem visszavonul az nagyon nem jó jelzés. Akkor Lurienak is kapcsolnia kellene...2 éve szó van róla. Most konkrétan pénzügyileg a csapatnak is ez az érdeke. De lesz még 4-5 ilyen távozónk szerintem. Ertz, Peters szinte biztosan. Curry. Stb
dande
Shawn84
Ertz távozásával fájó szívvel, de számoltam. Kb Graham és Cox marad vezérnek az öltözőben (remélem, legalább ők)
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
úgy látszik, hogy wentz vagy pederson kérdésben megint sikerült rosszul dönteni. én wentz szerződését sem értettem már. de, ha már megkapta a nagy lóvét, akkor a vezetőség miért nem abban látja a kiutat, hogy hoznak neki egy új qb coacht egy új oc-t egy új hc-t. ezekkel a kondíciókkal ki fogja átvenni wentzet? lesz rá kereslet, ha adjátok vele az első kör 6. választását, akkor igen.Az új csapatának sokkal barátibb számok maradnak a szerződésben. Amin még a csere után is lehet majd alakítani. Hagyjuk már ezt a 1/6+Wentz hülyeséget.
persze nem látok bele a phili hátterébe, ki akarta wentzet ennyire, de ezek szerint nem pederson. másképp nem tudom értelmezni, ami nálatok folyik. mert ez így full rebuild, ami minimum 2-3 év kidobásával jár.
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 276
úgy látszik, hogy wentz vagy pederson kérdésben megint sikerült rosszul dönteni. én wentz szerződését sem értettem már. de, ha már megkapta a nagy lóvét, akkor a vezetőség miért nem abban látja a kiutat, hogy hoznak neki egy új qb coacht egy új oc-t egy új hc-t. ezekkel a kondíciókkal ki fogja átvenni wentzet? lesz rá kereslet, ha adjátok vele az első kör 6. választását, akkor igen. persze nem látok bele a phili hátterébe, ki akarta wentzet ennyire, de ezek szerint nem pederson. másképp nem tudom értelmezni, ami nálatok folyik. mert ez így full rebuild, ami minimum 2-3 év kidobásával jár.
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
O-line az így is jól fog kinézni, más az nagyon nem.Curry úgyis visszajön. Ő a defense Jordan Matthews-a. Fura lesz úgy Eagles meccset nézni hogy nem Kelce adja fel a labdát. HOF-ba vele!Hát kb megmarad a draftolt játékosok meg a töltelékek 😊
Ez egy új csapat lesz, kíváncsi vagyok a salary capet hogy sikerül pozitívba varázsolni.
A tankolás nem volt elegáns és sportszerű, de a Giants twitteren sirdogáló játékosai és szurkolói valószínűleg elfelejtették azt a 10 meccset, ahol kikaptak.
mustaine
Janek
több mint 4 éve
Curry úgyis visszajön. Ő a defense Jordan Matthews-a. Fura lesz úgy Eagles meccset nézni hogy nem Kelce adja fel a labdát. HOF-ba vele!Hát kb megmarad a draftolt játékosok meg a töltelékek 😊
Ez egy új csapat lesz, kíváncsi vagyok a salary capet hogy sikerül pozitívba varázsolni.
A tankolás nem volt elegáns és sportszerű, de a Giants twitteren sirdogáló játékosai és szurkolói valószínűleg elfelejtették azt a 10 meccset, ahol kikaptak.
mustaine
több mint 4 éve
Curry úgyis visszajön. Ő a defense Jordan Matthews-a. Fura lesz úgy Eagles meccset nézni hogy nem Kelce adja fel a labdát. HOF-ba vele!Ez egy új csapat lesz, kíváncsi vagyok a salary capet hogy sikerül pozitívba varázsolni.
több mint 4 éve
Hopp ezt nen vártam.... Viszont ha nem visszavonul az nagyon nem jó jelzés. Akkor Lurienak is kapcsolnia kellene...2 éve szó van róla. Most konkrétan pénzügyileg a csapatnak is ez az érdeke. De lesz még 4-5 ilyen távozónk szerintem. Ertz, Peters szinte biztosan. Curry. Stb
dande
több mint 4 éve
Hopp ezt nen vártam.... Viszont ha nem visszavonul az nagyon nem jó jelzés. Akkor Lurienak is kapcsolnia kellene...
több mint 4 éve
Remelem lesz egyszer lehetőségünk ezt visszaadni Pederson, leginkább akkor amikor az állása fog azon múlni.