Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Teljesen mindegy ki a főedző vagy a támadókoordinátor. Az irányító a lényeg. Dzselen Hörsz maradjon, a tehetségtelen Wenc táskájába csempésszen valaki egy kis fehér port és így felbontható lesz a szerződése. Esetleg kis szerencsével a 3. helyen húzhatunk a drafton és jöhet egy értelmes KúBé. Mondjuk Dzsasztin Fíldsz. Ő tehetséges......igaz, hogy néger sajnos.
Riverske
Várjál, Hörc micsoda, ő nem néger? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Teljesen mindegy ki a főedző vagy a támadókoordinátor. Az irányító a lényeg. Dzselen Hörsz maradjon, a tehetségtelen Wenc táskájába csempésszen valaki egy kis fehér port és így felbontható lesz a szerződése. Esetleg kis szerencsével a 3. helyen húzhatunk a drafton és jöhet egy értelmes KúBé. Mondjuk Dzsasztin Fíldsz. Ő tehetséges......igaz, hogy néger sajnos.
Riverske
jézusom....
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 066
Riverske
Ezt a sportot valasztok 70%-a neger. Szerintem ne nezd ezt a sportot , ha ezen rugozol.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 181 — White lives matter

Szerkesztette: Riverske
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ahogy a dolgok állnak DP kap még egy évet, de nekem a pár évvel ezelőtti Seahawks eset jut eszembe, amikoris Carroll maradt, de a stáb nagy része kicserélődött alatta. Azt hiszem 2017-ben volt. Ez nálunk is működhet, de DP közel sem oylan karakteres edző mint Carroll, így mindenképpen szükség lesz mellé jól megfizetett, és igen komoly koordinátorokra. Jelen pillanatban fogalmam sincs kik lehetnek befutók, de nekem főleg egyetemi edzők jutnak eszembe támadó oldalon. Gus Malzahn, Tom Herman, Tony Elliott ilyenek.
több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 283 — Eagles fan
Jim bácsi jövőre nem jönne vissza edzősködni Phillybe.

www.nfl.com/news/jim-schwartz-contemplating-retirement-won-t-return-to-eagles-in-2021
Shawn84
Jó döntés. Szakmailag ott van és nincs is kétségem afelől, hogy más csapatnál is kiváló védelmet fog építeni. A probléma nála inkább emberileg lehetett. Volt egy olyan érzésem, hogy van ellentét közte és DP között. Sokszor éreztem meccs közben is, hogy JS kozmetikázza az eredményt (megnehezítve az O# dolgát).

A DP maradásra meg.....ha nem lesz mellé normális OC akkor megette az egészet a fene.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor most már csak a Wentz Hurts dolog a kérdés. Még azt is el tudom képzelni, hogy Hurtsből próbálunk meg kihozni első kört ha mondjuk a WFT ellen jól játszik 😛
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Doug Fucking Pederson marad HC.
több mint 4 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Juan Castillo szerintem elérhető a pozícióra 😊

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
No kérem, új DCnk lesz. Nagyon kíváncsi vagyok 😊

20 másodperccel megelőztél 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Jim bácsi jövőre nem jönne vissza edzősködni Phillybe.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/c3bbtehrupesnbku9po5
Jim Schwartz contemplating retirement, won't return to Eagles in 2021
Eagles defensive coordinator Jim Schwartz intends to allow his contract to expire after Sunday’s finale against Washington and take a year off from coaching, per sources.
több mint 4 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Nem neztem meg de djax mennyit jatszott iden?
Janek
159 snap, 14 elkapás, 236 elkapott yard, 1 td

Ebből egy a WFT elleni 81 yardos TD. Kár, hogy nem tud egészséges maradni.
mustaine
Tavalyhoz képest mennyit fejlődött a srác😝 (mondjuk tavaly kevesebb lehetőségből több td-t csinált)

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 4 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Janek
159 snap, 14 elkapás, 236 elkapott yard, 1 td

Ebből egy a WFT elleni 81 yardos TD. Kár, hogy nem tud egészséges maradni.

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 4 éve
Sanders, Cox, Jackson among 9 Eagles out vs. Washington
 www.thescore.com/nfl/news/2082356

Igen, valószínűleg nem ezen a meccsen fog múlni a stáb sorsa.

Megadjuk az esélyt a WFTnek.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
 twitter.com/Eagles/status/1345104022152347648/photo/1

Jó lesz ez.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

🤔😕

több mint 4 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Cox hogy áll, fog játszani?
warr_b
Remélhetőleg senki sem fog játszani, aki egy kicsit is sérült. Hacsak nem szerződéses bónuszok miatt akar valamelyikük még statisztikát gyűjteni.

több mint 4 éve
Cox hogy áll, fog játszani?

több mint 4 éve
Ezzel a fantasztikus mély interjúval, mely az utánozhatatlan Todd H egyik, értelmtől ragyogó arcú utódjával készült, kívánok bódog új évet!!! 😊 😊 😊

From playing youth football in Hawaii to his development as an offensive lineman, get to know @nate_herbig in this interview with @EaglesXOs presented by @MyBobs.

#FlyEaglesFly
 www.thescore.com/s/16448985
több mint 4 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Anoval mi történt amúgy? Ugye... nem a mája?

****DIT, EDIT, WTF****

Csak benéztem spotnán ebbe a témába, mert mindannyiunk sajnálatára az Eagles (sem) érdekes, DE eszembe jutottak a néhányé évvel ezelőtt lejátszott sportivó eredménykövetők. El se olvastam miféle négylábú bolha kommentelt, téényleg hiányzik innen ano.
gyeek

****DIT, EDIT, WTF****

Csak benéztem spotnán ebbe a témába, mert mindannyiunk sajnálatára az Eagles (sem) érdekes, DE eszembe jutottak a néhányé évvel ezelőtt lejátszott sportivó eredménykövetők. El se olvastam miféle négylábú bolha kommentelt, téényleg hiányzik innen ano.
gyeek
Amióta nincs itt Ano...azóta valóban szegényebb az eredménykövető!
több mint 4 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 181 — White lives matter
Szakmázzunk inkább, szakmázzunk!
több mint 4 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Egyébként full borgőzös demnetsyämből magamhoz térve, ez a válaszom a Magyar-Filadelfiai Baráti Csoport leleplezett ügynőkének Vécékefe Lovagrend birtokosának:
 www.youtube.com/watch?v=yUaCxx5npko&ab_channel=SimonLillqvist

i.pinimg.com/originals/da/e4/00/dae400a042201d403db850861dfae6ea.gif
gyeek
Bocs de én ezt nem értem kinek szól?🤔
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Egyébként full borgőzös demnetsyämből magamhoz térve, ez a válaszom a Magyar-Filadelfiai Baráti Csoport leleplezett ügynőkének Vécékefe Lovagrend birtokosának:
 www.youtube.com/watch?v=yUaCxx5npko&ab_channel=SimonLillqvist

i.pinimg.com/originals/da/e4/00/dae400a042201d403db850861dfae6ea.gif

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan

****DIT, EDIT, WTF****

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass