Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Teljesen mindegy ki a főedző vagy a támadókoordinátor. Az irányító a lényeg. Dzselen Hörsz maradjon, a tehetségtelen Wenc táskájába csempésszen valaki egy kis fehér port és így felbontható lesz a szerződése. Esetleg kis szerencsével a 3. helyen húzhatunk a drafton és jöhet egy értelmes KúBé. Mondjuk Dzsasztin Fíldsz. Ő tehetséges......igaz, hogy néger sajnos.Várjál, Hörc micsoda, ő nem néger? 😁
Riverske

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Teljesen mindegy ki a főedző vagy a támadókoordinátor. Az irányító a lényeg. Dzselen Hörsz maradjon, a tehetségtelen Wenc táskájába csempésszen valaki egy kis fehér port és így felbontható lesz a szerződése. Esetleg kis szerencsével a 3. helyen húzhatunk a drafton és jöhet egy értelmes KúBé. Mondjuk Dzsasztin Fíldsz. Ő tehetséges......igaz, hogy néger sajnos.jézusom....
Riverske
több mint 4 éve
Teljesen mindegy ki a főedző vagy a támadókoordinátor. Az irányító a lényeg. Dzselen Hörsz maradjon, a tehetségtelen Wenc táskájába csempésszen valaki egy kis fehér port és így felbontható lesz a szerződése. Esetleg kis szerencsével a 3. helyen húzhatunk a drafton és jöhet egy értelmes KúBé. Mondjuk Dzsasztin Fíldsz. Ő tehetséges......igaz, hogy néger sajnos.Ezt a sportot valasztok 70%-a neger. Szerintem ne nezd ezt a sportot , ha ezen rugozol.
Riverske
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Teljesen mindegy ki a főedző vagy a támadókoordinátor. Az irányító a lényeg. Dzselen Hörsz maradjon, a tehetségtelen Wenc táskájába csempésszen valaki egy kis fehér port és így felbontható lesz a szerződése. Esetleg kis szerencsével a 3. helyen húzhatunk a drafton és jöhet egy értelmes KúBé. Mondjuk Dzsasztin Fíldsz. Ő tehetséges......igaz, hogy néger sajnos.
Szerkesztette: Riverske
több mint 4 éve
Ahogy a dolgok állnak DP kap még egy évet, de nekem a pár évvel ezelőtti Seahawks eset jut eszembe, amikoris Carroll maradt, de a stáb nagy része kicserélődött alatta. Azt hiszem 2017-ben volt. Ez nálunk is működhet, de DP közel sem oylan karakteres edző mint Carroll, így mindenképpen szükség lesz mellé jól megfizetett, és igen komoly koordinátorokra. Jelen pillanatban fogalmam sincs kik lehetnek befutók, de nekem főleg egyetemi edzők jutnak eszembe támadó oldalon. Gus Malzahn, Tom Herman, Tony Elliott ilyenek.
több mint 4 éve
Jim bácsi jövőre nem jönne vissza edzősködni Phillybe.Jó döntés. Szakmailag ott van és nincs is kétségem afelől, hogy más csapatnál is kiváló védelmet fog építeni. A probléma nála inkább emberileg lehetett. Volt egy olyan érzésem, hogy van ellentét közte és DP között. Sokszor éreztem meccs közben is, hogy JS kozmetikázza az eredményt (megnehezítve az O# dolgát).
www.nfl.com/news/jim-schwartz-contemplating-retirement-won-t-return-to-eagles-in-2021
Shawn84
A DP maradásra meg.....ha nem lesz mellé normális OC akkor megette az egészet a fene.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Akkor most már csak a Wentz Hurts dolog a kérdés. Még azt is el tudom képzelni, hogy Hurtsből próbálunk meg kihozni első kört ha mondjuk a WFT ellen jól játszik 😛
több mint 4 éve
Doug Fucking Pederson marad HC. Eagles’ HC Doug Pederson is expected to return to Philadelphia next season, though he does have a meeting scheduled for Tuesday with team owner Jeffrey Lurie to discuss plans for the 2021 season, per @mortreport and me.https://t.co/x7cig9aRAx
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 2, 2021
több mint 4 éve
Tavalyhoz képest mennyit fejlődött a srác😝 (mondjuk tavaly kevesebb lehetőségből több td-t csinált)Nem neztem meg de djax mennyit jatszott iden?159 snap, 14 elkapás, 236 elkapott yard, 1 td
Janek
Ebből egy a WFT elleni 81 yardos TD. Kár, hogy nem tud egészséges maradni.
mustaine
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 4 éve
Nem neztem meg de djax mennyit jatszott iden?159 snap, 14 elkapás, 236 elkapott yard, 1 td
Janek
Ebből egy a WFT elleni 81 yardos TD. Kár, hogy nem tud egészséges maradni.
több mint 4 éve
Nem neztem meg de djax mennyit jatszott iden?
több mint 4 éve
Sanders, Cox, Jackson among 9 Eagles out vs. Washingtonwww.thescore.com/nfl/news/2082356
Igen, valószínűleg nem ezen a meccsen fog múlni a stáb sorsa.
Megadjuk az esélyt a WFTnek.
több mint 4 éve
From #flyeaglesfly practice. Already figured Cox & Mailata wouldn't go on Sunday. Add the other possible inactives push the window wide open for #WashingtonFootball to win on Sunday @fpc https://t.co/EqOv5ckq0V
— Alan Lepore (@AlanLepore) January 1, 2021
🤔😕

több mint 4 éve
Cox hogy áll, fog játszani?Remélhetőleg senki sem fog játszani, aki egy kicsit is sérült. Hacsak nem szerződéses bónuszok miatt akar valamelyikük még statisztikát gyűjteni.
warr_b

több mint 4 éve
Cox hogy áll, fog játszani?

több mint 4 éve
Ezzel a fantasztikus mély interjúval, mely az utánozhatatlan Todd H egyik, értelmtől ragyogó arcú utódjával készült, kívánok bódog új évet!!! 😊 😊 😊 From playing youth football in Hawaii to his development as an offensive lineman, get to know @nate_herbig in this interview with @EaglesXOs presented by @MyBobs.
#FlyEaglesFly
www.thescore.com/s/16448985
több mint 4 éve
Anoval mi történt amúgy? Ugye... nem a mája?
****DIT, EDIT, WTF****
Csak benéztem spotnán ebbe a témába, mert mindannyiunk sajnálatára az Eagles (sem) érdekes, DE eszembe jutottak a néhányé évvel ezelőtt lejátszott sportivó eredménykövetők. El se olvastam miféle négylábú bolha kommentelt, téényleg hiányzik innen ano.
gyeek
Anoval mi történt amúgy? Ugye... nem a mája?Amióta nincs itt Ano...azóta valóban szegényebb az eredménykövető!
****DIT, EDIT, WTF****
Csak benéztem spotnán ebbe a témába, mert mindannyiunk sajnálatára az Eagles (sem) érdekes, DE eszembe jutottak a néhányé évvel ezelőtt lejátszott sportivó eredménykövetők. El se olvastam miféle négylábú bolha kommentelt, téényleg hiányzik innen ano.
gyeek
több mint 4 éve
Szakmázzunk inkább, szakmázzunk!
több mint 4 éve
Egyébként full borgőzös demnetsyämből magamhoz térve, ez a válaszom a Magyar-Filadelfiai Baráti CsoportBocs de én ezt nem értem kinek szól?🤔leleplezett ügynőkénekVécékefe Lovagrend birtokosának:
www.youtube.com/watch?v=yUaCxx5npko&ab_channel=SimonLillqvist
i.pinimg.com/originals/da/e4/00/dae400a042201d403db850861dfae6ea.gif
gyeek
több mint 4 éve
Egyébként full borgőzös demnetsyämből magamhoz térve, ez a válaszom a Magyar-Filadelfiai Baráti Csoport www.youtube.com/watch?v=yUaCxx5npko&ab_channel=SimonLillqvist
i.pinimg.com/originals/da/e4/00/dae400a042201d403db850861dfae6ea.gif
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Anoval mi történt amúgy? Ugye... nem a mája?****DIT, EDIT, WTF****
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass