Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Wentzzel kapcsolatban az rossz érzésem van, aztán lehet belemagyarázom csak, hogy kb szrik bele, hogy amit elront annak milyen következményei vannak. A pénzt megkapta, vetélytársa nincs, mert Hurts is ettől nagyon messze van. Ha bejön amit akar, akkor ő a császár ha nem, akkor sincs semmi és fejben nem koncentrál....Csak az a baj, mostanában inkább nem jön be, és ennek a csapat issza meg a levét. A védelem olyan amilyen, csak abban tudok bízni, hogy ahogy eddig azért az utóbbi években történt, az idény 2. felére jobban összeállnak.jövő héten DiNucci visszatér a padra (ha én vagyok McCarthy, akkor a waiver-re...) és Dalton kezd, szóval nem kell igazítani semmit.
A következő két meccset is hozni kell (igen a Bronws ellenit is) mert utâna 0-4 is kinéz az utolsó két csoportmeccs előtt.
A durva a Dallas hátralevő ellenfeleiben 2 pozitív mérlegű van nekünk 5....még így is nyerhetik a csoportot, ha kicsit jobban összeáll a D és az Ot is sikerül jobban DiNuccihoz igazítani és nem kezdenek el valóban tankolni....
De még a WSHton is befuthat....
dande
több mint 5 éve
Wentzzel kapcsolatban az rossz érzésem van, aztán lehet belemagyarázom csak, hogy kb szrik bele, hogy amit elront annak milyen következményei vannak. A pénzt megkapta, vetélytársa nincs, mert Hurts is ettől nagyon messze van. Ha bejön amit akar, akkor ő a császár ha nem, akkor sincs semmi és fejben nem koncentrál....Csak az a baj, mostanában inkább nem jön be, és ennek a csapat issza meg a levét. A védelem olyan amilyen, csak abban tudok bízni, hogy ahogy eddig azért az utóbbi években történt, az idény 2. felére jobban összeállnak. A következő két meccset is hozni kell (igen a Bronws ellenit is) mert utâna 0-4 is kinéz az utolsó két csoportmeccs előtt.
A durva a Dallas hátralevő ellenfeleiben 2 pozitív mérlegű van nekünk 5....még így is nyerhetik a csoportot, ha kicsit jobban összeáll a D és az Ot is sikerül jobban DiNuccihoz igazítani és nem kezdenek el valóban tankolni....
De még a WSHton is befuthat....
több mint 5 éve
Fogalmazzunk úgy barátian annyit adtunk ki magunkból amennyit több mint 5 éve
Folytatódott az elmúlt heti kabaré. Turnover gyártás felsőfokon, labda kergetés a földön ... Az offense Wetz-cel egyetemben nagyon szenvedett, mintha ligaelit védelem ellen játszottak volna. Legalább Reagornak meglett az első TD-je és Fulgham továbbra is a legjobb WR-ünk.A védelem hozta a meccset. Azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy a secondaryban a vakegerek DiNucci egy passzát sem tudják majd elcsípni.

több mint 5 éve
Jó szurkolást!
több mint 5 éve
Johnson nem játszik, Mailata mégse csücsül.Reméljük a Dallas védőktől te se 😊 😛
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Johnson nem játszik, Mailata mégse csücsül.
több mint 5 éve
Ti meg ma szerintem elég ha CEH meg Bellel álltok ki irányító nélkül, akkor is nyernetek kell 😛Sehol senki? 😊Az igazi Phily szurkolok inaktiv listan vannak!
dande
ulpianus
több mint 5 éve
Sehol senki? 😊Az igazi Phily szurkolok inaktiv listan vannak!
dande

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Sehol senki? 😊
több mint 5 éve
Ritkán van ekkora esély elkapni a Boyst, élni kell vele. Igazából Mooretól az OCtól tartok, hogy kitalál valamit Lambre meg Elliottra, de talán sikerül tartani őket.Győzelem kell! 😊
GAMEDAY fly Eagles fly! 😊
több mint 5 éve
Scholes biztos nem játszik ellenetek, szóval jöhet az FCS QB csatája Ben DiNucci (James Madison) és Wentz (North Dakota State) között. (Nagy rivalizálás van a 2 csapat között januárban a Dukes és a Bison játszotta az FCS döntőt, még DiNuccival a pályán, de végül kikaptak Trey Lancéktől.)
több mint 5 éve
De erre pont Jenkins az ellenpelda amit a secre irsz.Szerintem nem. Arról volt szó, hogy elsősorban a fiatal játékosokat nem tudjuk beilleszteni a rendszerbe és nem fejlődnek, inkább csak visszafelé. Elmennek máshova, ahol jobban boldogulnak. Darby a harmadik évét kezdte amikor jött, ő besorolható a fiatalok közé. LeBlanc szintén. Douglast, Jonest mi draftoltuk.
Janek
Jenkins már akkor is tapasztalt játékos volt, amikor idejött. Nemigen hasonlítható a fentiekhez, inkább Slayhez. Az ő teljesítménye is visszaesőben volt, de inkább a kora miatt. Nem tudom a Saintsben hogyan használják, de az utóbbi szezonokban nálunk ő sokkal inkább linebacker volt már, mint safety.

több mint 5 éve
De erre pont Jenkins az elkenpelda amit a secre irsz.
több mint 5 éve
Végülis mindegy ki szedi be a passzolt yardokat vagy az elhibázott szereléseket, úgyhogy nem oszt sokat Gerry kiesése. Nem vele van a baj, hanem akik olyan szerepet szánnak neki, amit nem tud betölteni és látszólag nem is akarják beismerni a tévedésüket. "Jim Schwartz defended Gerry recently and coaches have a higher opinion of his play than outside perceptions."
Azért itt vannak bajok, ha tényleg így gondolják és nem csak a sajtónak szólnak ezek a megjegyzések. Gerry egy jó special teamer és használható rotációs játékos volt a megelőző években, aki legalább a közepes szintet megütötte és a hibái mellett benne volt egy-egy labdaszerzés vagy sack. Mihelyt azonban nagyobb szerepbe kényszerült a hiányosságai látványosabbak lettek, és idén leginkább a katasztrófa jelzővel lehet illetni a játékát. Miatta elüldözték például az azonos szerepben játszó LJ Fortot, de gondolom Schwartzék szerint ez a döntésük is igazolódott. Hiszen Gerry sokkal jobban érti és átlátja a védelmet. Akkor inkább nevezzük ki DC-nek, mert a pályán általában olyan a reakcióideje, mint egy lajhárnak és általában több lépéssel le van maradva onnan ahol épp lennie kellene.
Emellett én a secondaryban is nyugtalanító jeleket látok (pl. hogy a játékosok fele olyan, mintha bekötött szemmel játszana 😀). Slay jól ellátja a feladatát. Szerintem ő rutinból és tehetségből megoldja a feladatot, sok hozzáadott értékük nincs az edzőknek az ő játékához. McLeod, aki Slay után a másik elfogadhatóan játszó DB-nk, szintén hasonló eset.
Viszont a többi játékosnál továbbra is aggasztó történések vannak. LeBlanc, aki a korábban ha lehetőséghez jutott, kifejezetten jól játszott, idén eléggé visszaesett. Maddox is visszafelé fejlődött idén ameddig játszott, pedig előtte sem volt éppen elit szinten. NRC totális csőd, elég megnézni, amit a Giants ellen előadott. Millsre, Eppsre és a többi töltelék DB-re pedig szintén nem érdemes túl sok szót fecsérelni. Wallace-ban még reménykedek.
Ha ezeket a tendenciákat összevetjük azzal, hogy mennyire tudnak boldogulni a tőlünk eltávozott cornerek, akkor nem lehetünk megelégedve. Direkt megnéztem pár meccsét a tőlünk eltávozott Douglasnek, Jonesnak és Darbynak. Most már van jópár meccses minta, és mindegyikük jelentősen kompetensebb teljesítményt tud nyújtani az új csapatában, mint amit nálunk nyújtottak a távozásuk előtt. Miközben a nálunk lévő DB-k nagy része továbbra is szenved.
Ennek az okát nem lehet egyszerű megtalálni, pedig meg kellene. Schwartz rendszere nem éppen egyszerű. Aki még emlékszik, 2018-ban, amikor épp a secondaryt sújtotta példátlan sérüléshullám, az egyedül épen maradt Jenkinsnek kellett megkérnie a mestert, hogy egyszerűsítsen kissé a sémákon, mert az utcáról beesett DB-k és újoncok ezzel nem boldogulnak. Majd csodák csodája, a szezon végére lett egy értelmezhető secondary a cserék cseréiből is.
Ugyanakkor ezek szerint komoly gondok vannak azzal, hogy a játékosokat, különösen a fiatalabbakat beillesszék ebbe a rendszerbe és fejlesszék őket. Az is érdekes tendencia, hogy több játékosnál előfordult, hogy az első éveik jobban sikerültek és minél többet voltak a rendszerben, annál inkább visszaestek. Pedig ennek éppen fordítva kellene lennie. Pl. Maddox szerintem újoncként volt a legjobb, annak ellenére, hogy akkor 3 poszton is megfordult (slot, külső corner, safety) a sérülések miatt. De többé kevésbé ugyanezt lehet elmondani Douglasről és Darbyról is, akiknek szintén inkább visszaesett a játéka az évek során. Ami LeBlancnál látszik idén, az is erre a rossz tendenciára utal.
A támadókról nem akartam írni, de nem lehet elmenni amellett, hogy Doug egy Kafka regénybe illő szürreális valóságértelmezéssel lepett meg minket. Ugyanis a sajtótájékoztatón Mailata cserepadra való (vissza)ültetését, ahhoz tudta hasonlítani, amikor korábban Agholort kellett padoztatni. Totálisan hülye hasonlat, mivel a két játékos helyzete, fejlődési íve teljesen más. Mailatának most kellenének az éles snapek a további fejlődéshez, ez a padon nem fog megtörténni. Valószínűleg inkább a Giants elleni rossz játékkal váltotta meg a jegyét a padra, mert előtte meglepően jól muzsikált. Én megadtam volna a lehetőséget neki a Cowboys ellen a javításra, és ha ismét az előző heti szint jött volna tőle, legfeljebb akkor ment volna a padra. Persze Peters és Johnson egészségi állapotát nézve így is jelentős az esélye, hogy újra lehetőséghez jut majd.

több mint 5 éve
ki lesz Gerry helyett ?Bradley kezdett már korábban, majd most újra. Amúgy Riley és Singelton is van és Edwards is aktív.
Janek
több mint 5 éve
ki lesz Gerry helyett ?Bárki, jelen állapotban az jobb lehet 😛 amit egyébként sajnálok mert tavaly jól ment neki. Mondjuk idén talán több szerepet is kap, amit viszont már nem bír. Egyébként Bradley vagy Taylor kaphat több snappet.
Janek
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Én is arra gondolok, hogy Johnson nem viszi végig a meccset és ketten tolják az RT részt, amíg Peters megint le nem sérül.
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Ez mind igaz. De nem fogjuk leültetni. Úgyis kiesik valamelyik T. Igazából Johnson is kiülhetne a szar bokájával, úgyis bye week jön.Mégis miért nem?Lehet én értem megint félre a dolgokat, de nekem úgy tűnik Mailata leültetése Peters javára ismét nem szül egészen jó dolgokat, ami az öltözői hangulatot illetve játékos hangulatot illeti. Mailata kivívta a pozíciót Peters pedig nem mutatott annyival jobb játékot, hogy MEGINT kedvezzenek neki. DP pedagógiai érzéke nem biztos, hogy mindig a helyén van. De mondom van rá esély, hogy én értelmezem újra rosszul azt amiről beszélnek odakint. Majd helyre teszitek 😊Peterst nem padoztathatod. Akkorse, sehogy. Opció lenne, hogy megy RG-be. Ha Mailata padozik, majd beugrik az aktuális sérült helyére.
dande
csipkelli
4+1 pont Mailata mellett:
1: Fiatal
2: egészen jó volt
3: övé a jövő
4: Peters irdatlan szarul játszott
+1 Guardnak akartuk a szezon elején is, na hát most mégis miért nem, mikor bőven beférne?
Jó lenen már végre ha észbe kapna a stáb és a fiatalok fejlődését komolyabban szem előtt tartaná Engem már nagyon kezd zavarni ez a Peters mánia. Kb 3 éve elengedtem volna a csapattól, erre még most is a fiatalok helyett őt erőltetik, akkor is ha amúgy élete legszarabb formájában van, és olyannyira belassult, hogy kétszer körbe futják mielőtt megmozdulna.
Shawn84
több mint 5 éve
Mégis miért nem?Lehet én értem megint félre a dolgokat, de nekem úgy tűnik Mailata leültetése Peters javára ismét nem szül egészen jó dolgokat, ami az öltözői hangulatot illetve játékos hangulatot illeti. Mailata kivívta a pozíciót Peters pedig nem mutatott annyival jobb játékot, hogy MEGINT kedvezzenek neki. DP pedagógiai érzéke nem biztos, hogy mindig a helyén van. De mondom van rá esély, hogy én értelmezem újra rosszul azt amiről beszélnek odakint. Majd helyre teszitek 😊Peterst nem padoztathatod. Akkorse, sehogy. Opció lenne, hogy megy RG-be. Ha Mailata padozik, majd beugrik az aktuális sérült helyére.
dande
csipkelli
4+1 pont Mailata mellett:
1: Fiatal
2: egészen jó volt
3: övé a jövő
4: Peters irdatlan szarul játszott
+1 Guardnak akartuk a szezon elején is, na hát most mégis miért nem, mikor bőven beférne?
Jó lenen már végre ha észbe kapna a stáb és a fiatalok fejlődését komolyabban szem előtt tartaná Engem már nagyon kezd zavarni ez a Peters mánia. Kb 3 éve elengedtem volna a csapattól, erre még most is a fiatalok helyett őt erőltetik, akkor is ha amúgy élete legszarabb formájában van, és olyannyira belassult, hogy kétszer körbe futják mielőtt megmozdulna.
Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
No akkor Gerryről 3 hétig nem kapunk TDt 😊 Lehet a többieknek bizonyítani. Mondjuk ebből 1 hét bye 😛
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Lehet én értem megint félre a dolgokat, de nekem úgy tűnik Mailata leültetése Peters javára ismét nem szül egészen jó dolgokat, ami az öltözői hangulatot illetve játékos hangulatot illeti. Mailata kivívta a pozíciót Peters pedig nem mutatott annyival jobb játékot, hogy MEGINT kedvezzenek neki. DP pedagógiai érzéke nem biztos, hogy mindig a helyén van. De mondom van rá esély, hogy én értelmezem újra rosszul azt amiről beszélnek odakint. Majd helyre teszitek 😊Peterst nem padoztathatod. Akkorse, sehogy. Opció lenne, hogy megy RG-be. Ha Mailata padozik, majd beugrik az aktuális sérült helyére.
dande
több mint 5 éve
Lehet én értem megint félre a dolgokat, de nekem úgy tűnik Mailata leültetése Peters javára ismét nem szül egészen jó dolgokat, ami az öltözői hangulatot illetve játékos hangulatot illeti. Mailata kivívta a pozíciót Peters pedig nem mutatott annyival jobb játékot, hogy MEGINT kedvezzenek neki. DP pedagógiai érzéke nem biztos, hogy mindig a helyén van. De mondom van rá esély, hogy én értelmezem újra rosszul azt amiről beszélnek odakint. Majd helyre teszitek 😊