Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Újabb téma (gumicsont): D-Jax nincs ott az edzésen, de miért? Egyelőre nincs info.....
dande
DeSean Jackson wasn’t at practice today because he was given a planned day off, per the #Eagles.
Shawn84
Ez oké, de miért offolta? Mert nem sérülés az biztos.
dande
Tervezett pihenő! Magyarán semmi sérülés meg egyéb dolog, neki ez volt a pihenőnapja.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Újabb téma (gumicsont): D-Jax nincs ott az edzésen, de miért? Egyelőre nincs info.....
dande
DeSean Jackson wasn’t at practice today because he was given a planned day off, per the #Eagles.
Shawn84
Ez oké, de miért offolta? Mert nem sérülés az biztos.
több mint 5 éve
dande
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve

persze bedobta középre, jackson hiába tapsikolt.
gedam
Itt meg nyilván a következő playt beszélik már meg a falemberek 😀 :

Greengo
hatalmas kép 😀
karmïgran
Szerintem van jobb:

Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
Wentz nagyon jó fej, és támogatja Zachet a szerződéshosszabítása körüli hercehurca kapcsán.

Na ja, ő már könnyen teszi....megtehetné ezt néhány millió átengedésével is 😛
több mint 5 éve
Jón Gunnarson Philadelphia Eagles Purdue Boilermakers 265

gedam

Greengo
hatalmas kép 😀
karmïgran
😀 Herbig olyan mintha visszatartaná Keclét és Seumalo-t, hogy hagyjátok, ne menjetek oda, megoldják!
több mint 5 éve
Jón Gunnarson Philadelphia Eagles Purdue Boilermakers 265
picksix
Nem vagyok szaki, de én is úgy gondolom, hogy az ideinél nem lesz kevesebb. Egyrészt Goodell azért sem engedi, mert az ő regnálása alatt ne csökkenjen a cap, másrészt az éven +2 csapat megy rájátszásba, jövőre pedig +1 alapszakasz meccs.

Szóval ha úgy nézem, hogy 2021-ben 222.000.000 arany lesz / csapat, akkor Jeffery, Goodwin, DeSean, Barnett lapáttal és Ertz cserével a draftról érkező jövevényeket fedezni is tudjuk. Onnan meg 1-2 átstrukturálás vagy Malik Jackson kiütésével megvan a keret.

Sajnos most sem a keret erőssége, hanem a sérültek száma rugdos minket térden.
több mint 5 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia

gedam

Greengo
hatalmas kép 😀
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan

gedam

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Jamon Brown Guard érkezett a Chicago PSből.

Ha màr Chicago, persze a sajtópban felmerült egy trade Allen Robinsonért csak épp pénzünk nem lenne nekünk sem rá.

A már Picksix àltal említett okok miatt sem.

Pedig nagyon örülnék neki, nekem ő az, ami Eaglesmcnek Cooper 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
gedam
Csak óvatosan ám, mi szidhatjuk itt, de te nem 😀 😀 //Ha Kirk Lazarust idézném: "Fékezzé kiscsávó, Krokó nemzeti kincs!" //

Más:
Amúgy felvetette itt már valaki? A 2021-es 66 milliós fizetési sapka töblettel mit kezdünk? Mindig azt mondtam CsodaRózsi az ilyen 5-10 milliós többleteket simán megoldja de azért ez egy kicsit durva.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
gedam 6 276

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Erre mondják, hogy szép lövés, bedobás.

Én azért szokás szerint legalább a bye weekig megadom a bizalmat Wentznek.
Nem várnék ebben a sportban fullos sérülésmentes szezont, de lassan jó lenne a kezdők nagyobb részét pályán látni mint sem.
Illetve ismét igazolódik minden gondolatom arról, hogy a két falad legyen elit és sikeres leszel, a többi lényegtelen (max látványosabb).
Eazzy
Én kitartok végig Wentz mellett. Mert sztem liga top 5 lehetne. Minden csillagnak lehetnek szar napjai. A tegnapi ilyen volt. Igaz ,hogy rendesen gyötörték is és ahogy írtam az edzői stáb semmit sem tett azért , hogy segítse normális playhívásokkal. Utolsó mondatod a mai football alapja. Ez nem is kérdés. Mi is ezen a síkon igyekszünk mozogni. Idén az O line vékonyabb, de még nem késő rendbe rakni.
Carson Wentz: We've got to be better, it starts with me - ProFootballTalk
 www.thescore.com/s/15280791

Hajjaj Wentz kezdi az egykori Reid féle dumát.... 😕
dande
Jönnek a másnapi elemzések is szépen lassan:

twitter.com/JClarkNBCS/status/1305502673513447424

Tök üresen szaladgál 2 elkapó a jobb oldalon, de Wentz a snap pillanatától kezdve csak Hightowert nézi, még félre sem pillant. Érthetetlen.
Hulkeinstein
Számomra azért nem annyira érthetetlen. Nyilván 2 dolog játszott be. Egyik, hogy ideje sem volt nagyon körbenézni. Illetve 17 pontos előnynél DP is erőltethette a betanult koreográfiákat és a rookiek belerázódását. Ezért mehetett több passz Hightowerre. Más kérdés, hogy nem tudott élni a lehetőséggel.
Az ő esetében most sztem az jön, hogy pár meccsre hanyagoljuk ameddig el nem múlik a "lámpaláza".
Greengo
Én is kitartok Wentz mellett, végre egy QB Mcnabb és Vick óta, akiért lehet igazán szurkolni .
Két okból is töretlen benne a bizalmam, még ha tisztában is vagyok vele hogy kurvaszar volt hétvégén, és rengeteg meccset buktunk miatta úgy összességében.
Egyrészt még ilyenkor is (amikor a játékán egyáltalán nem látszik) süt le róla a magabiztosság.
Másrészt játszott ő már valaha ligaelit szinten. Könnyebben bízik az ember egy olyan játékosban akiről tudja hogy sok mindenre képes.

ha egy csapat 17-0-ról képes kiszopni ott nagyobb gondok vannak annál, minthogy egy játékos nyakába varrjuk a vereséget.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mondjuk a TCről szóló hírek látjuk mennyire megbízhatóak 😊 de Pryornak állítólag nem volt a legjobb. Lehet ezért is jegeltük. JJAW-nak pedig még 3-4 meccset adok, de ha továbbra is ennyit nyújt amennyit, (persze nemcsak rajta múlik mennyit játszhat), akkor kimondhatjuk lassan, hogy bust. D.K. hello.....

Ertz nekem egyátalán nem tűnt gyámoltalannak, nyilván frusztrálja őt a szerződése körüli hercehurca. De az első int után a két TE-t gyakorlatilag elfelejtette Wentz...még nem néztem vissza újra meccset (vesztesekt amúgy sem szeretem 😛) de nekem erősen így tűnt. Majd esetleg erre figyelek külön.

Ha mos bukunk (mire jó esély van) akkor a következő 2-t hozni kell, különben szeptember végére elmehet a szezon.

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Kicsit tekintsünk előre a következő meccsre is már.

Az szinte kizárt, hogy az OL a vasárnapi felállásban lépjen pályára. Johnson várhatóan visszatér majd, ami adhat egy komolyabb stabilitást a jobb oldalon, de nem lepődnék meg, ha a most rejtélyes okból mellőzött Pryor is előkerülne, és RG poszton kezdene. (Erről a jegelésről, ha valakinek van infója az ossza már meg, mert eddig semmi érdemi infót nem találtam róla)
Szóval ha nem üt be valami ismét, akkor a Peters - Seumalo - Kelce - Pryor - Johnson sort várom kifutni kezdőként, és ez már azért egy kategóriával jobbnak tűnik a mostaninál.

Ezen felül ugye Sanders visszatérése is sokat lendíthet a támadójáték stabilitásán, vele talán jobban ki tudjuk használni majd a széleket is futásoknál, és középen marad hely Ward és a 2 Te számára. Megjegyzem Ertz elég gyámoltalannak tűnt, valahogy nem éreztem rajta a szokásos tüzet. Goeddert egyértelműen jobbnak tűnt.

Az elkapóknál is egyértelműen van még előrelépési lehetőség, Reagor kb 50-50%-ban csinált jó és rossz dolgokat, Hightower, nagyon idegesnek tűnt, és a sebességét nem annyira akartuk használni, D-Jax pedig remélem végre egy teljes meccset végig tud majd játszani egészségesen. Felelőtlen, hosszú passzokat nem szabad bevállalni még így sem, de 10 -25 yard környékén érdemes lenne a széleket megcélozni, ha már magas és jó sebességű elkapóink is akadnak. Wardot egyébként egy kicsit többet kereshetné labdával Wentz, mert megbízhatónak tűnik továbbra is.

Néhány PFF gradet megosztanék itt a támadókról:

A legjobb játékos Goedert volt 85,5-es gradel, ami igen jónak számít. A legjobb OL játékos Jordan Mailata aki 68,3-at kapott, a pályán töltött 18 snapjére. De a kezdők közül, Kelse, Seumalo és Herbig is hasonló számokat kapott, ami gyenge közepesnek felel meg. A leggyengébb láncszem Driscoll volt, aki szerintem a következő meccsen csak epizodista lesz.
Az elkapók közül D-Jax volt a legjobb, de ő csak egy gyenge közepes értékelést kapott, míg a többieket gyengének minősítette a PFF.

Ha igény van rá akkor később a védőket is leírom. Ja és lehet velem vitatkozni vagy egyetérteni, ha úgy van kedvetek.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
Gondolkodom Wentzen, a formáján, a hülye döntésein, 2017-es szezonban mutatott játékán, ahol ha nem sérül meg jogosan MVP esélyes lett volna és mindig arra jutok, hogy Reich eligazolása volt nekünk a legnagyobb veszteség az elmúlt években....köcsög McDaniels
picksix
Ebben abszolúte igazat adok neked, de ezt szerintem tudtuk már tavaly ilyenkor is. A kérdés az, hogy a vezetőség miért nem képes egy igazi, jó OC szerződtetésére. Idén is ugye mi volt? Vártunk, vártunk, aztán a végén adtunk a szarnak egy pofont, és a régi poszt edzőink kaptak végül kinevezéseket.

Deuce Staley - Assistant HC
Jeff Stoutland - Run Game Coordinator
Matt Burke - Run Game Coordinator
Press Taylor - Pass Game Coordinator

Lássuk be nem ez tűnik a nyerő megoldásnak. Mindenki foglalkozik mindennel egy kicsit, de nagy szükség lenne egy fiatal, ötletekkel teli támadó koordinátorra.
Én speciel egyetemről, hasonló posztról hoznék valakit, mint Carolinában Joe Brady esetében is történt.
több mint 5 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Gondolkodom Wentzen, a formáján, a hülye döntésein, 2017-es szezonban mutatott játékán, ahol ha nem sérül meg jogosan MVP esélyes lett volna és mindig arra jutok, hogy Reich eligazolása volt nekünk a legnagyobb veszteség az elmúlt években....köcsög McDaniels

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
Azért is bosszanó ez mert itt van két ilyen képességű TE a liga legjobb párosa ezt bátran állítom. S az is látszott akár milyen ergya az O fal, csak velük szét lehetett volna szedni még jobban WSH Dt. Erre egy egész O gameplant fel lehetne építeni. Ehelyett jönnek ilyen hülyeségek.
Kb olyan mint MMobban csak azért váltok támadósémát, hogy ne mondhassák a Ligában, hogy semmi variálás mindig ugyan azt játszom. Na jó váltok, s ahelyett, hogy haladnék azzal ami működik, jönnek a hülye hibák. Persze ez valószínűleg innen kívülről laikus szemmel tűnik így, de ezt látom.
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Hát bármi is volt, remélem rendbe jön DeSean, mert igencsak kéne.

Curry és Craig James (most hosszabbított) viszont jelentősebb kihagyásra számíthat sérülés miatt. Surprise.

több mint 5 éve
Amúgy Jacksonnal mi volt? Fel-le járt a pályáról, és úgy mozgott, mint aki lassú és öreg. Talán mert lassú és öreg? 😉 Mintha sérült lett volna, de ő és a csapat is azt mondta, hogy semmi baja, nem sérült. | Tehát elkezdhetjük ásni a sírját. |
BleedingGreen
Mintha meccs közben írta volna valaki, hogy meghúzta a hátát és emiatt volt ez.
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Amúgy Jacksonnal mi volt? Fel-le járt a pályáról, és úgy mozgott, mint aki lassú és öreg. Talán mert lassú és öreg? 😉 Mintha sérült lett volna, de ő és a csapat is azt mondta, hogy semmi baja, nem sérült. | Tehát elkezdhetjük ásni a sírját. |

Az eladott passzok sajnos többszörösen rossz döntések voltak Wetz-től. A lentebbi Reagor felé menő passznál is: őt nézte, mert ő volt a 1st read, de észlelni kellett volna, hogy a corner zónázik és nem hátrál nagyon be. Viszont ha már dobja, akkor ennél jobb passz kellett volna egy incomplete passzhoz is. Későn ment a passz és túlságosan befelé. Az ilyen comeback-es passzokat az elkapó külső vállához kell dobni és korábban. Az oldalsó kamerából nem látszik igazán, de hátsóból igen, hogy nem volt pontos, bőven volt még hely az oldalvonal felé. Lehet, hogy az összeszokatlanság is benne volt.

Wentzre az ilyen hibák annyira talán nem voltak jellemzők, inkább hősködésből adta el a labdákat. A fejében szerintem ekkor már benne volt a fantom nyomás, és utána végig a meccsen.
Press Taylor megtartását szerintem sokan rossz döntésnek tartottuk, szerintem ez be fog bizonyosodni, mivel Wentz nem fog előrébb lépni.
Pl. ott vannak a fumblik. Azt elfogadtam, hogy küzd, nem megy le és megpróbál kihozni valamit a reménytelen helyzetekből is (Vick is így csinálta és nem szokott le). Viszont eközben lehet figyelni a labdára. Ez kellene, hogy a prioritás legyen ilyenkor. Nem derékmagasságban lengetni a labdát.

Nem tudom, hogy nem volt semmilyen terv arra, hogy miként lehetne gyorsabb passzjátékokat elővenni. Nem a screenek kellenek ilyenkor, mert a legtöbb esetben az is lassan kialakuló játék, kell hozzá tapasztalt OL, és jól el kell adni. Nehezen hiszem, hogy erre nem fektettek hangsúlyt a felkészülésben, amikor tudni lehetett, hogy egy erős DL ellen megyünk egy foltozott támadófallal.

több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Az analitika fő QB-mérőszámai alapján az első fordulóban Wentz volt az NFL legrosszabb irányítója.

Az EPA/play azt jelenti, hogy playenként hány pontot ad hozzá egy játékos átlagosan a csapat teljesítményéhez. Wentznek sikerült elérnie az előkelő - 0.3-at. Az 70 play alatt röpke - 21 pont gyakorlatilag csak miatta.

Ezt emészgetni kell még egy kicsit...

twitter.com/benbbaldwin/status/1305556409703161856?s=19
Hulkeinstein
Ez az analitika nettó baromság. Nincsenek benne miértek. Nagyon sarkosan nézed a dolgokat sztem.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Ezért is pocsék dolog a vereség, ilyenkor még rohadtul messzebb van a hétvége a következő meccs 😛
dande
De azért enyhíti az érzést, ha a csoport ellenfelek is kikapnak... 😀
több mint 5 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Az analitika fő QB-mérőszámai alapján az első fordulóban Wentz volt az NFL legrosszabb irányítója.

Az EPA/play azt jelenti, hogy playenként hány pontot ad hozzá egy játékos átlagosan a csapat teljesítményéhez. Wentznek sikerült elérnie az előkelő - 0.3-at. Az 70 play alatt röpke - 21 pont gyakorlatilag csak miatta.

Ezt emészgetni kell még egy kicsit...

twitter.com/benbbaldwin/status/1305556409703161856?s=19
Hulkeinstein
Előtte meg MVP volt kb...
dande
Sajnos nem, legalábbis az analitika akkor is azt mutatta, hogy felülteljesített. A tavalyi szezon végén pedig a középmezőny alján, úgy a 20. hely körül végzett Wentz.