Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor jó szórakozást idénre nekem innentől nincsenek elvárásaim, minden megtett yard ajándék lesz...szép volt a 2017 egyszer volt jó volt ennyi 😊
több mint 5 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Hurts inaktív. Ez a mai trükk.
csipkelli
Jah szuper, kösz az infót most akartam csekkolni. Rég vártam ilyen kevés várakozással szezonnyitót.
mustaine
Ez a fő bajom nekem is. Egyébként akiben még Reagor miatt van egy pozitív várakozás, azoknak mondom, hogy ProFootballDoc szerint a vállsérülése komoly és amíg nem műtik meg, addig max. 50-60%-os lesz. Ha pedig megműtik, vége a szezonjának. Ismerve a csapatot ez a műtét valszeg holnap lesz egy mai rásérülés után.

Bold prediction: Ertz-öt eltradeljük októberben, mert hamar bukta lesz a szezon.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mi már az első héten hajtanánk a sérülések miatti underdog státuszra, de ahhoz végre nem a Skinssel kellene kezdenünk 😛 😉
Remélem azért egy ici pici győzelem összejön 😊
több mint 5 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
csipkelli
Jah szuper, kösz az infót most akartam csekkolni. Rég vártam ilyen kevés várakozással szezonnyitót.

több mint 5 éve
csipkelli 4 010
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Johnson is out.
6 kezdőnk hiányzik már az első héten, és még egy snapet sem játszottunk. 6 úgy, hogy Hargrave-et nem is vettem kezdőnek. Vele 7 lenne.

A secondaryra kíváncsi leszek, szerintem jobbak lesznek, mint a tavalyi volt. Jenkins nem innen fog elsősorban hiányozni, hanem a linebacker sorból. Viszont a szedett-vedett OL majd ellensúlyozza a más csapatrészeknél tapasztalható esetleges előrelépést.

több mint 5 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Driscoll sztem jó lesz, Herbigről és Petersről nem vagyok meggyőződve.

Sztem egy Wentzcel vagyunk jobbak a Redskins Football Teamnél jelenleg, reméljük h nem verik agyon.

Szeretném Hurtsöt látni 1-2 trükkös playben, kíváncsi vagyok, ebből lesz-e vmi.
14-6-os végeredményt tippelek.

több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Shawn úgy látom a többiek is megbíztattak így tovább 😉

Mindeneesetre Lane Johnson is inaktív így Wentz lehet az életéért küzd majd. Sudfeld állhat be a helyérevha nem bírná a strapát.
dande
Peters-Seumalo-Kelce-Herbig-Driscoll. Mi baj lehetne?
több mint 5 éve
Shawn úgy látom a többiek is megbíztattak így tovább 😉

Mindeneesetre Lane Johnson is inaktív így Wentz lehet az életéért küzd majd. Sudfeld állhat be a helyérevha nem bírná a strapát.
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Ez de menő. 😊

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Semmiképp nem 100%, hogy nyerünk, de ha vereség lesz a vége, akkor gyakorlatilag ki is lehet dobni a csapat szezonját (és jövőjét?) az ablakon.

A Washington ilyen védőfallal is a liga egyik leggyengébb csapata (majdnem minden csapatban van legalább egy erős egység), talentből pedig a sérülések után is több van nálunk. Ha McLaurint sikerül limitálni (ezért jött Slay), akkor az O-juk semmire nem kéne, hogy képes legyen.

De a lényeg nem is ez, hanem hogy nekünk van egy Carson Wentzünk, akit a topik nagy része is franchise QB-nak tart. Wentz végre egészséges volt majdnem az offseason egészében, megvan a tapasztalata meg minden más, ami kell ebben a ligában. Célpontok: Ertz, Goedert, Reagor, DeSean és 4-5 capable fiatal játékos. Az O-lineban még mindig van 4 átlagos vagy afeletti játékos papíron és Pederson is az egyik legjobb playcallernek számít.

Ha ilyen supporting casttal nem képes Wentz győzelemre vezetni a csapatot, akkor ott én nem az orvosi meg tréning csapatot venném elő, de nem is Howie-t.

Összehasonlításképpen Russell Wilson kisujjból lehozza a hasonló meccseket sokkal gyengébb támadófallal, hasonló célpontokkal.

Csalódást várok én is a szezontól, de azért nem a Football Team ellen.

Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 5 éve
Ez az végre, kõsz Shawn, nemcsak én nyilatkozok meg ilyen módon, sőt idénre szerintem hanyagolom is (végre mondjátok 😉 😛) remélem más is kedvet kap! 😊 😊 😊

Azért ma még beírom: GAMEDAY!

FLY EAGLES FLY!!! 😊
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na egy kis meccs előtti jöjjön tőlem is. Asszem nem volt évek óta 😊

Ha mindenki egészséges lenne, akkor sem mondanám, hogy 100%-osan mi lennénk az esélyesek a győzelemre, de így, hogy a kulcsjátékosaink közül többen is kihagyják a nyitómécscet, már csak egy 60-40% esélyt mondanék, óvatosan, de optimistán. Az egyetlen dolog, ami miatt én aggódom, az a Washington védelme. Az ugyanis elképesztően jónak tűnik számomra. A Young - Allen - Payne / Ioannidis - Kerrigan / Sweat sor ligaelit, és ami jelenlegi támadó falunknál bőven jobbnak tűnik jelenleg. Mögöttük van egy rutinos Lb sor, kiegészülve pár gyorsabb, fiatalabb játékossal, ez Wentz számára életveszélyes lesz. A secondayjük meg pont megfelelően ó lehet arra, hogy egy ilyen front7 mögött 1-2 interceptiont is leszedjen.

Támadó oldalon nem annyira jók, de tavaly óta biztosan fejlődtek, Haskins és az elkapó sor, de szerintem őket 20 pont alatt tudjuk majd tartani.

Nálunk ugye várhatóan a Graham - Cox - Jackson - Sweat négyes lesz fenn legtöbbet, ami egyáltalán nem rossz sor, ráadásul és utóbbitól kiugró szezont várok. Ellenben az LB sor nekem egyelőre nagyon sovány. Itt Gerry és Bradley jó játékában bízom elsősorban, utóbbi szerintem 1-2 éven belül stabil kezdő lesz középen, a secondarytól pedig az elmúlt 2-3 szezon legjobb teljesítményét remélem. Mills szerintem safetyben sokkal hatékonyabb lesz, Slay egyértelmű előrelépést jelenthet, Robby- Coleman az utóbbi idők legjobb "Nickell" 😊 cornere lehet nálunk, és Maddox pedig az a játékos, aki végre igazán berobbanhat ebbe a ligába. Nekem pl. ő az egyik személyes kedvencem, 1-1 hibát leszámítva egészen jól játszott az elmúlt években. gyakorlatilag amit Sidney Jonestól vártunk, azt ő hozta meg a csapatnak.

Szóval én egy mocskosul nehéz, szoros meccsre számítok, sok-sok hibával, tehát kinek kinek igénye szerint, alkoholt, nyugtatót, baseball ütőt bekészíteni estére. Az én tippem 24-19 a Sasok javára!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 369 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hargreave a mellkas sérülés mellé még összeszedett egy hamstring húzódást is. Edzés nélkül.
BleedingGreen
Gyanúsan feljebb van fújva annál a manus, mint amit a teste elbír...
empty taxi
Ahogy sok más játékos is a ligában. Gondolom a vírus alatt jobb híján még többen vonultak be az edzőterembe, csak az ilyen súlynövelést okosabban kellene menedzselni a csapatnak. Lásd Dillard, akinek kiadták a jelszót, hogy izmot kell felszednie. Fel is ment az holtszezonban 315-ről 335 fontra. Aztán - ki hitte volna - elszakította a bicepszét az edzőtáborban (miközben alig vannak kontaktos edzések). Lehet persze, hogy csak balszerencse volt, de valószínűbb, hogy nála is elcseszett valamit a training staff. Az egyetemen több év alatt sikerült felépíteniük 240 fontról 300-ra sérülés nélkül.

Remélhetőleg Hargrave-et még látjuk idén játszani, ha addig bele nem rúg otthon a küszöbbe vagy az ágy lábába ...
BleedingGreen
Hargrave tavaly mennyire jó volt nálunk!
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Hargreave a mellkas sérülés mellé még összeszedett egy hamstring húzódást is. Edzés nélkül.
BleedingGreen
empty taxi
Ahogy sok más játékos is a ligában. Gondolom a vírus alatt jobb híján még többen vonultak be az edzőterembe, csak az ilyen súlynövelést okosabban kellene menedzselni a csapatnak. Lásd Dillard, akinek kiadták a jelszót, hogy izmot kell felszednie. Fel is ment az holtszezonban 315-ről 335 fontra. Aztán - ki hitte volna - elszakította a bicepszét az edzőtáborban (miközben alig vannak kontaktos edzések). Lehet persze, hogy csak balszerencse volt, de valószínűbb, hogy nála is elcseszett valamit a training staff. Az egyetemen több év alatt sikerült felépíteniük 240 fontról 300-ra sérülés nélkül.

Remélhetőleg Hargrave-et még látjuk idén játszani, ha addig bele nem rúg otthon a küszöbbe vagy az ágy lábába ...

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
BleedingGreen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem is számíthattunk másra, hiszen a sérüléseik után a csapat kijelentette, hogy semmi gond, az első meccsre rendben leszek ... Azt meg már tudjuk milyen súlya van | (semmilyen) | , annak amit mondanak a sérülések kapcsán.

több mint 5 éve
Sanders nem játszik az első héten.... szuper 😕

Ja és Barnett se...

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Ide is:

www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/1st-time-44-years-merrill-reese-wont-be-eagles-game
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Ennyit a hírekről, Reagor játszhat, LJről meg Sandersről kb ma derült ki, hogy gond van velük...

twitter.com/Tim_McManus/status/1304505169477095426

Ertzzel kapcsolatban pedig én nem hibáztatom őt. Amióta itt van szívét lelkét bele teszi, szó nélkül végzi a dolgát. Egy fillért nem sajnálhatunk tőle. Különösen ha pl Petersnek megadjuk a több pénzt (ezért is van ennek rossz üzenete). Valóban részben pótolható (ezt ő is tudja), de azért én bízom benne, hogy marad, és nem játszunk el pl egy Hopkinst vele.
dande
Sztem meg fogja kapni a nagyobb pénzt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Ennyit a hírekről, Reagor játszhat, LJről meg Sandersről kb ma derült ki, hogy gond van velük...

twitter.com/Tim_McManus/status/1304505169477095426

Ertzzel kapcsolatban pedig én nem hibáztatom őt. Amióta itt van szívét lelkét bele teszi, szó nélkül végzi a dolgát. Egy fillért nem sajnálhatunk tőle. Különösen ha pl Petersnek megadjuk a több pénzt (ezért is van ennek rossz üzenete). Valóban részben pótolható (ezt ő is tudja), de azért én bízom benne, hogy marad, és nem játszunk el pl egy Hopkinst vele.
több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Ertz playing 'like it's my last year' with Eagles amid contract frustration
 www.thescore.com/nfl/news/2018153

Kell is az alakítgatás mert Ertz nem viseli teljesen jól a helyzetet. Bízom benne sikerül jól kezelni..
dande
Nekem rohadtul nem szimpi amit kommunikál, és az elvárásai sem. Ha valaki itt szeretne maradni, akkor nem követel, és nem zsigereli ki a franchise-t, hanem a józan ész határain belül gondolkodik. Ha rekord TE fizut szeretne, az szerintem az esetében nem reális, és biztos vagyok benne, hogy sehol nem kapná meg ezt a pénzt, de ki lehet próbálni... Biztos vagyok abban is, hogy a fo. nem szakmunkás minimálbért ajánlott neki, de ezek után kíváncsi lennék a konkrét számokra ajánlat és elvárás oldalon is. Fölösleges a lelki terror, nem hiányzik a bomlasztás, főleg nem egy olyantól, aki a állítólag karrierjét itt akarja tölteni.
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Mondjuk ennek mi köze Petersnek rapapapapa szerint, azt nem tudom. Simán befér idén a plusz pénze. Nem lesz emiatt kisebb a kaki. Majd.

Ertz gyakorlatilag elmondta, hogy Kelce-Kitte-féle lóvét akar.
több mint 5 éve
Ertz playing 'like it's my last year' with Eagles amid contract frustration
 www.thescore.com/nfl/news/2018153

Kell is az alakítgatás mert Ertz nem viseli teljesen jól a helyzetet. Bízom benne sikerül jól kezelni..
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 twitter.com/RapSheet/status/1304133130123710465