NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 594
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem viszont az O nem volt olyan gáz. Wentz jól játszott más kérdés,hogy volt pár véleményes zászló/nem zászló is. Ami gáz az a cb munka. Meg talán a passrush .Az O most kimondottan jónak tűnt, főleg Wentz. Ami baj volt az a slow start megint, és h a védelem miatt túl nagy lett a diffi. Azért O oldalon A WR sor nagyon nem oké, DJax úgy kell mint egy falat kenyér. Egyszerűen lassúak vagyunk, Hollins nem nfl elkapó sajnos. JJAWS pályára se tud kerülni, ami elég elszomorító 2. körös elkapótól és sajnos ő sem a speed WR kategória (hiába nem rossz a 40-es ideje). Remélem offseasonben egyik fontos szempont lesz a WR sor felgyorsítása. Agholor pedig sajnos a szokásos, képtelen hosszú labdát trackelni.
Janek
A védelemben ez sajnos elég para volt, nem értem mi lett a pass rushal. Egyik legjobbunk a Ridgeway volt, szóval még azt se mondanám h Malik Jackson kiesése miatt vagyunk ilyen rosszak. A CB sor brutális sajnos, Sidney Jones karrierje most ért véget számomra, 3. évében járunk, folyamatosan lesérül, ha meg egészséges akkor full bizonytalan.
3 trade opció kellene a csapatnak, CB, speed WR és DE. Ebből DE nagyjából lehetetlen, és ezt offseasonben kell rendezni, nem lesz olcsó ha draft ha FA ha trade lesz. Speed WR kell draftól mindenképp, első 3 körben, de lehet elsőben is húznék már. CB fronton kellene egy trade legjobban, méghozzá úgy h jövő évi első körösünk maradjon érintetlen.
több mint 6 éve
Szerintem viszont az O nem volt olyan gáz. Wentz jól játszott más kérdés,hogy volt pár véleményes zászló/nem zászló is. Ami gáz az a cb munka. Meg talán a passrush .
több mint 6 éve
Ugye megmondtam, hogya Boys nyerni fog 😊
több mint 6 éve
Megvertük a Montreallal a bajnokot az jobban vígasztal 😊Kikapott az Eagles, kikapott a Chiefs nyerni fog a Boys..Nyert a magyar valogatott. 😉
prohardver.hu/dl/upc/2015-08/52937_mindenkihagyjon.jpg
😊
dande
ulpianus
Közben érik vmi New Yorkban.... 😊
több mint 6 éve
Egyébként egyre gázabbnak néz ki az Atlanta elleni vereség... Ha azt hozzuk még egész tűrhetően is állnánk.Kíváncsi vagyok, mikor jönnek hangok az öltözőből, hogy nem stimmel vmi, akár az edzői stábban. Mert még 2-3 ilyen meccs és vége a békés hangulatnak....
több mint 6 éve
Na jöhetnek az ilyenkor szokásos mindenki monnyon le szövegek. 😊Amúgy a 38 pont tényleg sok amit kaptunk és igen mindenki szét fog passzolni minket. Nagyon kellenének a sérültek vissza a secondarybe.
Offense oldalon rengeteg még mindig a drop és sok fantázia sincs a játékunkban. Nagyon kellene vissza egy egészséges Jackson.
Edzői oldalon fontos lenne, hogy rendbe tegyék a csapatot fejben. Érezni lehetett a különbséget a Vikes és a mi fiaink között ami az összpontosítást illeti.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Kikapott az Eagles, kikapott a Chiefs nyerni fog a Boys..Nyert a magyar valogatott. 😉
prohardver.hu/dl/upc/2015-08/52937_mindenkihagyjon.jpg
😊
dande

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Kikapott az Eagles, kikapott a Chiefs nyerni fog a Boys..prohardver.hu/dl/upc/2015-08/52937_mindenkihagyjon.jpg
😊
több mint 6 éve
Sziasztok! Nem egy szoros témába vágó kérdés.. de nem tudjátok véletlenül, hogy az Amarica’s game a super bowl évünkről létezik e magyar szinkronnal vagy esetleg valaki csinált feliratot hozzá? Bárátnős képzés folyik, aztán a meccsen már túlvagyunk, de ezt még mindenképp meg szeretném neki mutatni. 😊 előre is köszi!
több mint 6 éve
Akkor ma is előre a SB győzelemért 😛 😉Fly Eagles fly!
több mint 6 éve
fuzovelkifele.com/2019/10/az-eagles-front7-je-olyan-mint-a-beton/Remėljük pont a Vikes és a Dallas ellen nem cáfolnak rá 😊
| Hah most nézem túl 20 ezredik hsz-sn. Arra vmi ünnepit akartam, most már mindegy 😊 |
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Corey Clement IR, Maddox, Darby, Sproles, Jernigan, D-Jax sem játszik.Clementnek esélyes szerintem, hogy idény végén távozni kell.
Sproles helyzete sem biztató, egyelőre reménykedés van, hogy visszajöhet, de arra is van esély, hogy már nem tud játszani....
Zach Brown nagyon készül Kuzin ellen.
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Akkor mi jártunk úgy, mint most a Houston:twitter.com/ZBerm/status/1181961137342078976
több mint 6 éve
@BrandonGowton“Carson Wentz has the most positively graded throws that’ve fallen incomplete, including 5 big-time throws. Those 5 accurate big-time throws would move Wentz up about 10 spots in passer rating, highlighting just how significant just 5 plays can be in shaping player perception.”
több mint 6 éve
A következő 3-ból szerintem is kettőt minimum hozni kell. Lehetőleg az elsőt most vasárnap. Egy számunkra kedves helyre térünk vissza (bár most nem nekünk fognak többen drukkolni), jó lenne ezt a jó élményt megőrizni.Mi lesz, ezt lehetetlen előre kiszámolni. Kuzin tud jó napokat kifogni ellenünk, de hátha hozzá is oda tudunk érni elégszer, és a Sec is tud jobban tartani. Akkor lehet esélyünk. A Vikes védelmével, hogy mit tudunk kezdeni majd, nagy talány. A futást belökjük, akkor nem érzi Wentz, hogy hőst kell játszania, és az sokat számít. Meg természetesen az elkapók kezére enyvet tenni. 😊
több mint 6 éve
Kezd körvonalazódni, hogy idén is nagyon erős az NFC, úgyhogy jelenleg a legkönnyebb opciónak a csoport megnyerése tűnik. A Cowboys elleni 2 meccs még a szokásosnál is fontosabb lesz, az fogja valszeg eldönteni az egész évet.No erre ki mit tippel?:2-1-et kellene hozni mindenképp, lehetőleg Dallas veréssel. Az a baj, hogy hiába jön utána 3 hazai, azok talán még keményebbek (Bears, Pats, Hawks). Ami viszont jó, hogy 12. hét után 1 komoly meccsünk marad - Dallas hazai. Ha ezt a következő 6 meccset 4-2-re le tudjuk hozni Dallas veréssel akkor nagyon jól fogunk állni a hajrára, ha csak 3-3 vagy rosszabb akkor necces lesz a vége
twitter.com/ZackBlatt/status/1181228013326884867
dande
Cooltiszo
Ki kell használnunk, hogy magasan az East a leggyengébb és hozni a csoportmeccseket a Giants-Redskins duó ellen, mert a többi csoportban várhatóan azért komoly körbeverés lesz.
Az utolsó 5 meccsünk a Dolphins-Giants-Redksins-Cowboys (otthon)-Giants lesz, ezeket kötelező megnyerni. Ha ezzel számolunk és a top2 kiemelés a cél, akkor a következő 6-ból 4-et meg kell nyerni a 12-4-es mérleghez. Ha botlunk a végén 1-et, akkor 6-ból 5-öt, ami piszok nehéz lesz. Ha egy 10-6-tal számolunk és hazai pályával, de nem bye week-kel, akkor pedig a minimum az, hogy a 6-ból 2 meglegyen, amiből az egyik a Dallas. Hasonlóan, ha az utolsó 5-ből elbukunk egyet, akkor 6-ból 3, közte a Dallas.
Egyébként legutóbb 2011-ben sikerült megverni a Boyst oda-vissza, ami elég rosszul hangzik, jó lenne végre változtatni ezen. Főleg hogy az utóbbi 3 meccs is L volt.
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 6 éve
No erre ki mit tippel?:2-1-et kellene hozni mindenképp, lehetőleg Dallas veréssel. Az a baj, hogy hiába jön utána 3 hazai, azok talán még keményebbek (Bears, Pats, Hawks). Ami viszont jó, hogy 12. hét után 1 komoly meccsünk marad - Dallas hazai. Ha ezt a következő 6 meccset 4-2-re le tudjuk hozni Dallas veréssel akkor nagyon jól fogunk állni a hajrára, ha csak 3-3 vagy rosszabb akkor necces lesz a vége
twitter.com/ZackBlatt/status/1181228013326884867
dande
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Maddoxról van valami hír?twitter.com/KristenERodgers/status/1180873485851250688
Már jár?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
3 pontos underdogként nyitjuk a hetet a Vikes ellen. Helyes 😊Jacksonnál ettől tartottam. Már a skinsnél is sokat hagyott ki.....és ha jól emlékszem a Bucsnál is volt sokszor sérült. Reméltem azok csak alibizések voltak, de úgy látszik a sérülések már végigkisérik a karrierjét. 😕
D-Jax lehet, hogy csak a 7. hét után tér vissza...nem helyes 😕
Van esély rá, hogy Howarddal szezon közepén hosszabbítunk. Nem rossz 😛
dande
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
3 pontos underdogként nyitjuk a hetet a Vikes ellen. Helyes 😊D-Jax lehet, hogy csak a 7. hét után tér vissza...nem helyes 😕
Van esély rá, hogy Howarddal szezon közepén hosszabbítunk. Nem rossz 😛
több mint 6 éve
Ok köszi a felhomàlyosításokat 😊
több mint 6 éve
Így van, összességében a replay nem hibázott, csak az derült ki megint, hogy hülyék a szabályok.Olyasmit mondtak kint, hogy OPI nem lehetett, csak illegal contact, mert az ütközésnél még Wentz kezében volt a labda ergo erre nem lehet pirosat dobni... Amúgy szerintem pont az az 1 méter hiányzottCsak egy kérdés: Agholort tényleg teljesen szabályosan akadályozták, hogy odaérjen Wentz passzára?szerintem volt egy illegal contact, talán dobható volt, de szerencsére nem múlott rajta semmi.. egyébként is elég furán dobják be DPI-kre
dande
karmïgran
zsoeo
Illegal contactra/holdingra nem lehet piros zászlót dobni, visszanézni meg csak azt tudják, amire a zászlót dobtad.
Szóval hiába volt rossz ítélet a pályán, amit el is ismertek, ezt nem lehetett megváltoztatni.
Ez amúgy megint oda vezet vissza, hogy jól kéne vezetni a meccset a pályán és nem benézni ilyen orbitális nagy contactokat és akkor nem kéne videózni sem.
Szerkesztette: Hulkeinstein