NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Sziasztok! JJ Arcega-Whitesideről mi a véleményetek eddig vagy hogy játszott ha egyeltalan játszott vagy mit láttok benne ha nem kuka? Koszi 😊Egyelőre sajnos inkább kuka, mint nem, amikor lett volna lehetősége bizonyítani, nem jött össze. De reméljük csak lassan indul a karrierje 😊 Kérdés vele leszünk-e majd olyan türelmesek, mint Agholorral. Igaz, ő első körös volt, azt tévedését nehezebben ismeri be az ember mint a második köröset. 😛 Minden a hozzáállásán, múlik. Ha látják, hogy hajt, meg fogja kapni az esélyt, de ha hamar feladja, akkor bukta. Reméljük nem így lesz 😊
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Sziasztok! JJ Arcega-Whitesideről mi a véleményetek eddig vagy hogy játszott ha egyeltalan játszott vagy mit láttok benne ha nem kuka? Koszi 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Oriasi koszonet Riley atvallalasaertCyprien pont ugyanennyit ér, szóval én örülök az ingyen 6. körnek 😀
nnntm
több mint 6 éve
Oriasi koszonet Riley atvallalasaert
több mint 6 éve
Várhatóan néhány hét múlva visszatérhet Maddox.twitter.com/RapSheet/status/1178706326790316037?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1178706326790316037&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bleedinggreennation.com%2F2019%2F9%2F30%2F20891590%2Favonte-maddox-injury-eagles-cornerback-neck-sprain-philadelphia-update-news-slot-nickel

több mint 6 éve
Maddoxról mi hír?Egyelőre semmi új, Phillybe lábadozik, hogy kórházba-e vagy otthon nem tudom. Agyrázkódás vizsgálat és nyaksérülés.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Őrült és eredményes forduló volt 😊 Remėljük a kötelezőt hozzuk a Vikes tartja "jó formáját" és akkor egész jó helyzetben találkozhatunk a Dallasszal.50-50 a dolog még. Ha ma a dokik nem engedik edzeni, akkor ennyit erről a hétről is.
Sajna Darnold valószínű jàtszik,. Azért ő és Bell okozhat kellemetlen perceket.
dande
több mint 6 éve
Őrült és eredményes forduló volt 😊 Remėljük a kötelezőt hozzuk a Vikes tartja "jó formáját" és akkor egész jó helyzetben találkozhatunk a Dallasszal.Sajna Darnold valószínű jàtszik,. Azért ő és Bell okozhat kellemetlen perceket.
több mint 6 éve
Ez a legjobb, hogy mi már nyertünk, és lehet felhőtlenül szurkolni meccset nézni! 😊 Jó szórakozást! 😉Vagy roncsderbit... 😀 😀
dande

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Ez a legjobb, hogy mi már nyertünk, és lehet felhőtlenül szurkolni meccset nézni! 😊 Jó szórakozást! 😉
több mint 6 éve
Azt nem tudom megítélni, de valószínüleg a bíróknak szólt az a mozdulat. Gondolom a meccs hevében nem látta át a dolgot abban a pillanatban, viszont utána tartott Barnettnek egy alapos fejmosást.Ha széttárt kéz Barnettnek szólt akkor nemszóltam és visszavonom 👍Eagles’ DE Derek Barnett will not be suspended for his hit last night on Packers’ RB Jamal Williams, per source. Barnett could be fined, but he will be spared a suspension because at the last moment, he turned and hit Williams with his shoulder.Cox utána odament Barnetthez, és elmondta neki, hogy ezt kurvára nem kellett volna.
Forrás:Adam Schefter
Érdekes...
Simán látta, hogy Williams meg van fogva esélye sincs semmire...
Ez egy paraszt hentesmunka volt...kár szépíteni...
A másik "okos" meg Cox, hogy miért kaptak zászlót...
ThundersNFL
MrMiksa
ThundersNFL
több mint 6 éve
Gondolom Wentz ennyi meccset játszott eddig és rá volt kihegyezve ez a stat.Hát, ha ezt letudja agyrázkódással és két-három meccs kieséssel, akkor az egy igencsak remek hír. Én már career endinget láttam magam előtt :/Detto.
Wyatt
Egy FK kommentből!!!! 😊 😉Imádom az ilyen statokat.
Tudom nem, minden, de ilyen pocsék fiatal irányítónk van:
vabu 2 órája
Ők azok az irányítók, akik karrierjük első 44 meccsén a legtöbb TD passzt osztották ki az NFL történelmében:
1. Dan Marino - 101
2. Kurt Warner - 98
3. Johnny Unitas - 84
4. Andrew Luck - 80
5. Carson Wentz - 79
6. Peyton Manning - 78
😊
dande
Miért pont 44?! 😊
50 meccs az szép kerek szám, 48 meccs az 3 teljes alapszakasz, 40 is kerek, de miért pont 44?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Hát, ha ezt letudja agyrázkódással és két-három meccs kieséssel, akkor az egy igencsak remek hír. Én már career endinget láttam magam előtt :/Detto.
Wyatt
Egy FK kommentből!!!! 😊 😉Imádom az ilyen statokat.
Tudom nem, minden, de ilyen pocsék fiatal irányítónk van:
vabu 2 órája
Ők azok az irányítók, akik karrierjük első 44 meccsén a legtöbb TD passzt osztották ki az NFL történelmében:
1. Dan Marino - 101
2. Kurt Warner - 98
3. Johnny Unitas - 84
4. Andrew Luck - 80
5. Carson Wentz - 79
6. Peyton Manning - 78
😊
dande
Miért pont 44?! 😊
50 meccs az szép kerek szám, 48 meccs az 3 teljes alapszakasz, 40 is kerek, de miért pont 44?
több mint 6 éve
Ha széttárt kéz Barnettnek szólt akkor nemszóltam és visszavonom 👍Eagles’ DE Derek Barnett will not be suspended for his hit last night on Packers’ RB Jamal Williams, per source. Barnett could be fined, but he will be spared a suspension because at the last moment, he turned and hit Williams with his shoulder.Cox utána odament Barnetthez, és elmondta neki, hogy ezt kurvára nem kellett volna.
Érdekes...
ThundersNFL
MrMiksa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Eagles’ DE Derek Barnett will not be suspended for his hit last night on Packers’ RB Jamal Williams, per source. Barnett could be fined, but he will be spared a suspension because at the last moment, he turned and hit Williams with his shoulder.Cox utána odament Barnetthez, és elmondta neki, hogy ezt kurvára nem kellett volna.
Érdekes...
ThundersNFL
több mint 6 éve
Eagles’ DE Derek Barnett will not be suspended for his hit last night on Packers’ RB Jamal Williams, per source. Barnett could be fined, but he will be spared a suspension because at the last moment, he turned and hit Williams with his shoulder.Forrás:Adam Schefter
Érdekes...
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
twitter.com/Eagles/status/1177673606526111744
több mint 6 éve
twitter.com/Eagles/status/1177640614164340736
több mint 6 éve
Egy FK kommentből!!!! 😊 😉 Tudom nem, minden, de ilyen pocsék fiatal irányítónk van:
vabu 2 órája
1. Dan Marino - 101
2. Kurt Warner - 98
3. Johnny Unitas - 84
4. Andrew Luck - 80
5. Carson Wentz - 79
6. Peyton Manning - 78
😊
több mint 6 éve
Hát, ha ezt letudja agyrázkódással és két-három meccs kieséssel, akkor az egy igencsak remek hír. Én már career endinget láttam magam előtt :/

több mint 6 éve
Maddoxnak agyrázkódása van "csak". Jön a 10 napos megfigyelés és ha minden oké akkor pályára is léphet. Elég kemény meccs volt ami a sérüléseket illeti. Szerencsére most mi jöttünk ki ebből jobban.....Packers részről nagyobb a veszteség(jobbulást nekik).
Ami viszont nem tetszett az a meccs elejei indokolatlan durvaság 1-2 játékostól. Ez eddig nem volt jellemző a csapatra és remélem nem is látunk ebből többet mert az ilyen viselkedés csak árt a csapatnak. Nyilván benne volt egy kis frusztráltság a gyengébb szezonkezdet miatt, de nem ez a módja. Remélem fejben helyretesznek mindenkit és így futunk neki a következő meccsnek.
Én úgy veszem, hogy ezzel a meccsel kezdődött el ténylegesen a szezon. Az előző 3 meccset betudom preseasonnak. Végre volt értékelhető játék O# és D# oldalon is. Persze a védelemnél a sec-ben van gond. Eleve sok a sérült. A Packers fel is ismerte ideje korán, hogy a pálya jobb oldala támadható és simán játszottak Adamsre....(elég nagy a szerencsefaktor a győzelmünkben, hogy a meccs végére lesérült.) JS-t én nem ekézném...csak a szokásos és ez most elég volt. Néha hajlamos túlzásba vinni a blitzeket, de a meccsnek ezen a pontján én is úgy éreztem, hogy támadható a Packers OL ezért nem is zavart(persze nem jött be és TD-t kaptunk, de ezután tudtunk váltani). Ami nekem fura, hogy az LB-k közül Bradham eléggé el van tűnve, de úgy az egész corp nem nagyon villog. Brown nevét is csak akkor hallom ha szabálytalankodunk. 😀
Az O# nekem kifejezetten tetszett tegnap. Szépen el voltak osztva a playek.Persze ehhez az is kellett, hogy a GB futás elleni védelme olyan volt amilyen. 😊 Mind2 RB szép munkát végzett (szép átlaggal futottak) ,kezd összeállni náluk is, hogy miként használjuk majd őket. Nagyon durva, hogy ahogy visszaállt Jeffery úgy tűnt el a játékból Agholor (akinek sztem utolsó szezonja itt). Jeffery hozta a kötelezőt bár én úgy vettem észre, hogy még kicsit darabos volt a mozgása(nem 100%-os még). Ha minden jól megy jön vissza Jaccpot is. Szval össze fog ez is állni szépen. Jöhetnének a pont gazdag meccsek O# oldalon.
Szval 2-2 és sztem most indulunk be.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Szemre iszonyat ijesztő volt Maddox mozdulatlansága és az orvosi stáb nyüzsgése körötte.Azt talán megúsztuk....
Nekem nagyon Shazier érzésem volt/van. 😕
Sobri Jóska
twitter.com/2live_AM/status/1177583861284384770
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Szemre iszonyat ijesztő volt Maddox mozdulatlansága és az orvosi stáb nyüzsgése körötte.Nekem nagyon Shazier érzésem volt/van. 😕
több mint 6 éve
#Eagles CB Avonte Maddox, who had movement in all his extremities late last night after a friendly fire hit from teammate Andrew Sendejo, flew home with the team last night. He was sent to a local hospital, but was discharged quickly enough to return to Philly. A good sign.www.thescore.com/s/11778211