Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
2025Az idei all in év után Roseman előremenekül. A jövő évi cap több, mint necces , gondolom ez a szerződés is farnehéz.
Ezt csak ugy gondoljuk vegig
Janek
Tudják ezt az ügynökök is, nem véletlen, hogy kisajtolják belőle a poszt legjobb fizetéseit.
Értem én , hogy mágus stb..stb..szerintem csak egy könyvelő... nem látom a kedvezményeket amelyeket a játékosok adnának azért mert mindenképpen itt szeretnének játszani.
Nem akarok okoskodni de már tavaly leírtuk Peterk el, hogy szerintünk nem jó az irány és a cap miatt nem marad pénz minőségi depth játékosokra ha kiesnek a kezdők.
Úgy néz ki bejött , amit én sajnálok mert nekem szimpi a csapat ano, meki és a többi alkoholista miatt 😊
több mint 6 éve
2025Addigra Wentz is talán újra belejön 😛 😊
Ezt csak ugy gondoljuk vegig
Janek
több mint 6 éve
Az igen 😊Report: Lane Johnson signs record extension with Eagles
www.thescore.com/nfl/news/1885778
több mint 6 éve
Akkor most már valóban minden csak rajtunk múlik, remélem nem szúrjuk el 😊!Idáig is csak rajtunk múlt, hiszen ha megnyerjük az összes mérkőzést, akkor egyenlő győzelem vereség állás esetén is mi jutottunk volna be a rájátszásba. (Nekünk jobb a közös ellenfelekkel szembeni győzelem- vereség arány.) Most annyi változott, hogy kikaphatunk a Miamitól...
dande
több mint 6 éve
Akkor most már valóban minden csak rajtunk múlik, remélem nem szúrjuk el 😊!
több mint 6 éve
Két jó hír:Nincs más dolgunk mint minden driveban legalább eljutni FG távolságba...és kezdheti is a törlesztést. 😀 (persze a védelem nem enged pontot)
LJ visszatérhet játszani fog vasárnap.
Hosszabítottunk Elliottal 5 év 21 millió 10 millió garantált. | kva anyád Henery 😊 😀 |
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Két jó hír:LJ visszatérhet játszani fog vasárnap.
Hosszabítottunk Elliottal 5 év 21 millió 10 millió garantált. | kva anyád Henery 😊 😀 |
több mint 6 éve
Hát ha abból indulunk ki, hogy ez is az orvosi stáb dolga lennek, sok reményt nem fűzök hozzáPersze, egyértelmű, bízom benne tudnak segíteni neki.Brooks azt mondja, a szerződés hosszabítàsa rakott rá olyan terhet, ami megint előhozta a betegséget....Szerintem ez nem igy megy, hogy siman megracionalizalja. Mindenesetre jobbulast neki.
Szuper.... reméljük előbb utóbb rájön, hogy nem érdemes agyalni a dolgon, hanem tegye amit eddig és nem lesz gond.
dande
undisputedly
dande
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Ha ennyire zavarja a sok pénz küldje el nekem.
több mint 6 éve
Persze, egyértelmű, bízom benne tudnak segíteni neki.Brooks azt mondja, a szerződés hosszabítàsa rakott rá olyan terhet, ami megint előhozta a betegséget....Szerintem ez nem igy megy, hogy siman megracionalizalja. Mindenesetre jobbulast neki.
Szuper.... reméljük előbb utóbb rájön, hogy nem érdemes agyalni a dolgon, hanem tegye amit eddig és nem lesz gond.
dande
undisputedly
több mint 6 éve
Brooks azt mondja, a szerződés hosszabítàsa rakott rá olyan terhet, ami megint előhozta a betegséget....Szerintem ez nem igy megy, hogy siman megracionalizalja. Mindenesetre jobbulast neki.
dande
több mint 6 éve
Brooks azt mondja, a szerződés hosszabítàsa rakott rá olyan terhet, ami megint előhozta a betegséget....Szuper.... reméljük előbb utóbb rájön, hogy nem érdemes agyalni a dolgon, hanem tegye amit eddig és nem lesz gond.
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
twitter.com/BrandonGowton/status/1199013028508905472Mindenki nyugodjon le a picsába, nincs itt gond!
több mint 6 éve
Srácok én vágtam Wyatt poénját...egy baj van , hogy az irónia nem jön így át, de nyilván nem a védelmük adta az SB győzelmet. F...ra lettek húzva és kész. 😀Ja elég nagy "továbbképzés" volt az a meccs. 😊
Greengo
több mint 6 éve
www.inquirer.com/eagles/brandon-brooks-anxiety-philadelphia-eagles-twitter-seattle-seahawks-20191125.htmlValami pozitív is legyen:
Ertz túl az 500. elkapáson.
Az 501. ez volt 😊 :
www.philadelphiaeagles.com/video/highlight-zach-ertz-snags-stellar-one-handed-grab-to-pick-up-a-first-down
több mint 6 éve
Srácok én vágtam Wyatt poénját...egy baj van , hogy az irónia nem jön így át, de nyilván nem a védelmük adta az SB győzelmet. F...ra lettek húzva és kész. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Nagyon igyekeztem, köszönöm!Ennyi faszságot egy hozzászólásba gyömöszölni fizikailag is nehéz lehetett, gratulálok.WyattWyatt már számtalanszor bizonyította, hogy lehet vele itt a fórumon értelmes diskurzusba bonyolódni. Ezt az odaszólást kezeljük a helyén, kicsit úgy érzem ezekben a reakciókban benne van a Super Bowl győzelem nélküli évek frusztráltságának utórezgései.
Amúgy meg jön még kutyára dér. Csodaszámba megy a Pats közel 2 évtizedes dominanciája, hiszen tudjuk-látjuk azért az esélykiegyenlítés jól ki van találva. A Sötét Nagyúr nem evilági de nem él örökké. Alig várom, hogy tesztelhessem a Pats szurkolók humorérzékét majd ha egymást követő 2 évben nem jutnak rájátszásba...csak győzzük kivárni 😀
picksix
Wyatt
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Vicc volt bmeg...Csak erre reagálnék, a többi gyerekes összeugrás volt.Pizsidben. Amúgy melyik része nem igaz? Előtte nulla SB-win, ellenünk lett egy, köszönhetően a nem létező védelemnek. Inkább köszönnötök kellene a Patsnek, nem fújni rá^^Aztán miért? Adott nektek a védelmünk egy Super Bowl-győzelmet, inkább köszöngetni kéne rendesen, előtte elég sokat vártatok erre^^Melyik pizsidbe álmodtad ezt? 😊
Wyatt
Eazzy
Wyatt
Arra céloztam, hogy köszönjük meg a ti védelmeteknek. Mit? Láttuk már elégszer az NFL-ben, hogy gyenge védelem ellen is kell azért egy olyan támadó egység aki felrakja azt a 41 pontot. De ha párhuzamot hozok akkor az addig a szezonban többször is remeklő Eagles védelemnek ti is megköszönhetitek, hogy játékban voltatok a végéig nem? A Graham sackig gyakorlatilag hasonlóan muzsikáltak, mint a Pats védelme, és mi is többet vártunk tőlük. Ezét nem értem mit is kéne köszönni?
A Pats-et meg egyébként is sokan nagyon nem kedvelik, mint ahogy minden évtizedeken átívelő domináns sport teljesítményt fikáznak legalább annyian, mint amennyien szeretik.
www.youtube.com/watch?v=obNKOvu9u80
Mondom én, hogy beleálmodtad a pizsamádBA. 😉
Eazzy

több mint 6 éve
Ennyi faszságot egy hozzászólásba gyömöszölni fizikailag is nehéz lehetett, gratulálok.WyattWyatt már számtalanszor bizonyította, hogy lehet vele itt a fórumon értelmes diskurzusba bonyolódni. Ezt az odaszólást kezeljük a helyén, kicsit úgy érzem ezekben a reakciókban benne van a Super Bowl győzelem nélküli évek frusztráltságának utórezgései.
Amúgy meg jön még kutyára dér. Csodaszámba megy a Pats közel 2 évtizedes dominanciája, hiszen tudjuk-látjuk azért az esélykiegyenlítés jól ki van találva. A Sötét Nagyúr nem evilági de nem él örökké. Alig várom, hogy tesztelhessem a Pats szurkolók humorérzékét majd ha egymást követő 2 évben nem jutnak rájátszásba...csak győzzük kivárni 😀
picksix

több mint 6 éve
WyattWyatt már számtalanszor bizonyította, hogy lehet vele itt a fórumon értelmes diskurzusba bonyolódni. Ezt az odaszólást kezeljük a helyén, kicsit úgy érzem ezekben a reakciókban benne van a Super Bowl győzelem nélküli évek frusztráltságának utórezgései.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Csak erre reagálnék, a többi gyerekes összeugrás volt.Pizsidben. Amúgy melyik része nem igaz? Előtte nulla SB-win, ellenünk lett egy, köszönhetően a nem létező védelemnek. Inkább köszönnötök kellene a Patsnek, nem fújni rá^^Aztán miért? Adott nektek a védelmünk egy Super Bowl-győzelmet, inkább köszöngetni kéne rendesen, előtte elég sokat vártatok erre^^Melyik pizsidbe álmodtad ezt? 😊
Wyatt
Eazzy
Wyatt
Arra céloztam, hogy köszönjük meg a ti védelmeteknek. Mit? Láttuk már elégszer az NFL-ben, hogy gyenge védelem ellen is kell azért egy olyan támadó egység aki felrakja azt a 41 pontot. De ha párhuzamot hozok akkor az addig a szezonban többször is remeklő Eagles védelemnek ti is megköszönhetitek, hogy játékban voltatok a végéig nem? A Graham sackig gyakorlatilag hasonlóan muzsikáltak, mint a Pats védelme, és mi is többet vártunk tőlük. Ezét nem értem mit is kéne köszönni?
A Pats-et meg egyébként is sokan nagyon nem kedvelik, mint ahogy minden évtizedeken átívelő domináns sport teljesítményt fikáznak legalább annyian, mint amennyien szeretik.
www.youtube.com/watch?v=obNKOvu9u80
Mondom én, hogy beleálmodtad a pizsamádBA. 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 6 éve
Úristen mekkora egy pojáca 😀Pizsidben. Amúgy melyik része nem igaz? Előtte nulla SB-win, ellenünk lett egy, köszönhetően a nem létező védelemnek. Inkább köszönnötök kellene a Patsnek, nem fújni rá^^Aztán miért? Adott nektek a védelmünk egy Super Bowl-győzelmet, inkább köszöngetni kéne rendesen, előtte elég sokat vártatok erre^^Melyik pizsidbe álmodtad ezt? 😊
Wyatt
Eazzy
Wyatt