NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 601
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Csoda várós Gameday 😊Nem hinném hogy csoda kéne, talán picit mi vagyunk eslyesebbek otthon de max ennyi. A védelmünk még nem találkozott igazán jó támadósorral szóval ezzel a nagy Packers D hype-al még várnék, az O meg finoman szólva sem karcol - igaz csak kemény védelmekkel játszottunk. Szoros lesz abban biztos vagyok, 1 TD-n belüli különbséget várok.
dande
több mint 6 éve
Csoda várós Gameday 😊
több mint 6 éve
Pedig amugy akkor nyerünk általában meccseket idegenben amikor szarok vagyunk elotte, szerintem sima W lesz xDÚgy legyen, de nekem szoros W is jó 😛
Eazzy
több mint 6 éve
Pedig amugy akkor nyerünk általában meccseket idegenben amikor szarok vagyunk elotte, szerintem sima W lesz xD
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 6 éve
Ward waivelve is, Craig James CB aktiválva.
több mint 6 éve
Lehet, hogy dropol, de jó a PR-osa 😊twitter.com/nelsonagholor/status/1176288623550853120
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
teefoody.com/products/philadelphia-eagles-t-shirts-fly-eagles-fly-t-shirtsnem tudom, hogy ugyanaz-e, mint a hype videóban levő, de ez sem néz ki rosszul
több mint 6 éve
Jeffery játszik! 😊
több mint 6 éve
Jalen Ramseyt nem szerezzük meg Agholorert? Nem a sec-be, hanem slotba 😊
több mint 6 éve
Újabb beszédes adat.....de mondom, ez szerintem összefügghet a Sec/LB sor gyenge/gyengének tűnő teljesítményével.több mint 6 éve
A legfontosabb: DP azt mondta, hogy Dillard rendben van. Darbyt még nem tudja, de felőlem pályára se lépjen......
több mint 6 éve
Kicsit erős, mert két TD csak összehozott, de azért na:twitter.com/BleacherReport/status/1176136034272317441
több mint 6 éve
Nem lenézve a Lionst - szerintem simán esélyesek a Wild Cardra főleg ha Stafford még javulni tud, a védelmük elég b@szós - a legnagyobb probléma, hogy a simán nyerhető meccseket bukjuk folyamatosan lábon lőve magunkat... Szerintem az offence-ben semmi fantázia nincs, a futások gyorsan elhalnak, Wentz 2 "gamewinning" drivejánál sem éreztem semmi átütő erőt. Az elit védő és támadófalunk sehol.Az OL legalábbis pass prot szinten most semmi gond nem volt.
hden
A DL meg nem nagyon tud mit tenni, merta Sec annyira könnyen hagy üres elkapót az irányítónak, hogy alig 2 másodpercük van odaérni. Coxot duplázzák, sokszor elengedett holding. Így nehéz. Csalóka ez egyébként mert az első 2 forduló után 4 DL emberünk volt élmezőnybe QB pressuret illetően, de ha mindig van üres elkapó vhogy, akkor hiába. Megint az összhang hiányzik a részek között.
több mint 6 éve
Nem lenézve a Lionst - szerintem simán esélyesek a Wild Cardra főleg ha Stafford még javulni tud, a védelmük elég b@szós - a legnagyobb probléma, hogy a simán nyerhető meccseket bukjuk folyamatosan lábon lőve magunkat... Szerintem az offence-ben semmi fantázia nincs, a futások gyorsan elhalnak, Wentz 2 "gamewinning" drivejánál sem éreztem semmi átütő erőt. Az elit védő és támadófalunk sehol.Mondjuk ha a negyedik hét után is ez lesz a helyzet akkor tényleg jöhet ez:
hden

Amúgy Pedersonnal minden szezon álmosan indul vhogy. Persze nagyon bosszantó, hogy ebben a szakaszban simán nyerhető meccseket engedünk ki a kezünkből. Az SB évben annyi volt a különbség, hogy ezeken a meccseken a szerencse mellettünk állt és ez vitte/hajtotta át ezen a szakaszon a csapatot. Viszont egy 1-3 már mélyebb nyomot hagyhat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Mondjuk a GB ellen pláne idegenbe e két bfszkodás nélkül is azok lettünk volna.Igen. Erre hajtottunk. Kutyamaszkokat elő. 😀😁😁😁Tippmix gyilkos banda...Tessék 4.5 pontos underdogok vagyunk a Packers ellen, szabad tovább próbálkozni 😊
ParadSEC
Mi????? Underdogok?????? Ez valami jót jelenthet esetleg???? 😉 😀 😛
dande
ParadSEC
Greengo
több mint 6 éve
Nem lenézve a Lionst - szerintem simán esélyesek a Wild Cardra főleg ha Stafford még javulni tud, a védelmük elég b@szós - a legnagyobb probléma, hogy a simán nyerhető meccseket bukjuk folyamatosan lábon lőve magunkat... Szerintem az offence-ben semmi fantázia nincs, a futások gyorsan elhalnak, Wentz 2 "gamewinning" drivejánál sem éreztem semmi átütő erőt. Az elit védő és támadófalunk sehol.
több mint 6 éve
Igen. Erre hajtottunk. Kutyamaszkokat elő. 😀😁😁😁Tippmix gyilkos banda...Tessék 4.5 pontos underdogok vagyunk a Packers ellen, szabad tovább próbálkozni 😊
ParadSEC
dande
ParadSEC

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
😁😁😁Tippmix gyilkos banda...Tessék 4.5 pontos underdogok vagyunk a Packers ellen, szabad tovább próbálkozni 😊
ParadSEC
dande
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Hello! Kint voltam a meccsen, a vereseg ellenere iszonyatosan jo elmeny volt. A varos is baromi jo. Ha a koritest nem nezzuk, rettenetesen frusztralo volt. Ennyi hibat nem lehet elkovetni, sok serult ide vagy oda. Kezd kinos lenni, hogy wentznek nincs meg game winning driveja. Itt del Phillyben, egy helyi fekete bacsi fogalmazott jol: “It was a heartbreaking game!” Jo volt rendesen ki kiabalni magam egy eagles meccsen nem tartva a szomszedok reakciojatol 😀 Ket hetre jottem ki es azota 0-2... meg a green bay meccsen is itt leszek... bocsiGyere haza ! (mert ez így nem lesz jó) 😀
ifjuherceg
Na igen engem inkább az basz fel, hogy nem ment érte semmi bünti....de tényleg ezt ,hogy a faszba lehet benézni ha nem direkt?Azért akár hogyan is, ezt nehéz véletlennek vagy lecsúszottnak beállítani.....mindegy haladjunk....Maga a szerelés csúnya volt ezt senki nem vitatja. Szándékos sérülésokozást én nem feltételezek.
dande
A jogos büntetés elmaradt, javunkra tévedtek a bírók.
Bazzani
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Figyelmezzük a háttérben a másik facemasket, 0:19-nél kiválóan látszik. Kioltotta egymást a két bünti, ha már.Azért akár hogyan is, ezt nehéz véletlennek vagy lecsúszottnak beállítani.....mindegy haladjunk....Maga a szerelés csúnya volt ezt senki nem vitatja. Szándékos sérülésokozást én nem feltételezek.
dande
Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
Azért akár hogyan is, ezt nehéz véletlennek vagy lecsúszottnak beállítani.....mindegy haladjunk....Maga a szerelés csúnya volt ezt senki nem vitatja. Szándékos sérülésokozást én nem feltételezek.
dande
több mint 6 éve
Tippmix gyilkos banda...Tessék 4.5 pontos underdogok vagyunk a Packers ellen, szabad tovább próbálkozni 😊
ParadSEC
több mint 6 éve
Engem inkább az érdekel, hogy Dillard hogy van? Reméljük nem komoly a sérülése...
több mint 6 éve
nyilván amiatt reagáltam így, ami miatt én láttam a reakcióján.. alapvetően nem kívánok senkinek sérülést, meg rosszul is vagyok, ha látok egyet.. tudta volna facemask nélkül is szerelni, vagy elengedni a rácsot hamarabb.. bocsánatot kérek a Lions fanektől és mindenkitől, akit felidegesített a hozzászólásom