Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
reméltem, hogy soha nem jönnek át. a londoni meccseket még tv-ben sem szeretem, félek, hogy nem jön át. phillyben akartam őket megnézni, így marad a dilemma. ha valaki volt már az óceán mindkét partján, érdekelne, hogy ennek van a alapja?nyártól már Philly-be is megy közvetlen járat Budapestről, ez egy újabb indok lehet mellette, igazából én sem értem, hogy miért ekkora izgatottság a londoni meccsek miatt, amikor nem sokkal többől egy amerikai túra is kihozható
jorge
bár a kérdést nem értem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Én megpróbálok kijutni. Phillyben lenne igazi meccset nézni, de azért az egy komolyabb túra, ez kihozható egész fapadosan, ráadásul ez jó meccsnek is ígérkezik, lehet SB rematch lesz 😀
több mint 7 éve
aki vót már, mennyibe fáj egy ilyen túra?2015-ben voltam. Hát én elöl ültem StubHubon vett jeggyel, (200 font/fő) a londoni repcsijegy 34ezer (retur) volt a metró 1 napra 12 font, a Szállásra nem kellett költenem, egy ismerősnél aludtam. kaja meg pia meg brutálisan drága. 1 hotdog+fél liter víz volt asszem 12 font a stadionnál.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
reméltem, hogy soha nem jönnek át. a londoni meccseket még tv-ben sem szeretem, félek, hogy nem jön át. phillyben akartam őket megnézni, így marad a dilemma. ha valaki volt már az óceán mindkét partján, érdekelne, hogy ennek van a alapja?
több mint 7 éve
aki vót már, mennyibe fáj egy ilyen túra?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
lehet venni a jegyeket basszátok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 7 éve
Shawn meccs előtti beharangozója a first-downon. www.first-down.hu/hirek/conference-round-beharangozo-falcons-at-eagles/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookLevitre ir, ben garland lesz az lg. A másik oldalt meg a tavalyi 5. körös schweitzer. Mack is sérüléssel küszködik, aaron donald bemutatta múlt héten mit kell csinálni 😊 mondjuk ryan elég jól kezelt az állandó belülről jövő nyomást.
Greengo
A másik, hogy persze benne van, hogy dob ryan 3 intet, de a szezonbeli 12 intből 8 felpattanó vagy droppolt labdából született. Pont az említett hooper nem az 100%-osan enyves kezű. Meg alapvetően rengeteget droppolunk idén, asszem 4. legtöbbet a ligában vagy valami ilyesmi.
Ennyivel egészíteném ki a leírtakat 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Szerintem sajna benne van a blowout, mármint a Falcons részéről. Az offense kiábrándító volt az előző két meccsen, a Falcons defense pedig nagyon erős. Ha Pederson nem talál ki valami működő offense gameplant, megint ott fogunk állni, hogy a védelem 40 percet lesz pályán, ennyi időt védekezni Ryan, Jones, Freeman és társaik ellen nagyon necces.Én pont azt érzem hogy a D-line erősen felül fogja múlni a Falcons O-linet, és a támadó falunkat is erősebbnek érzem a Falcons D-line-tól. Szerintem ez az ami megnyerheti a meccset nekünk. Az elkapóink jók, de nem igazán dinamikusak (Agholor kivételével), ezért kiemelt szerepe van a QB-nak, míg az Atlanta skill position játékosok szintén jobbak mint a back 7-nk.
Ha sikerülne beindítani a futójátékot az elején, már pozitívabban látnám a helyzetünket. Csak a Falcons D-fal is igen jó, a linebackereik szintén. A támadó- és védőfalak párharcát sztem hozni fogja a Falcons, és ez lesz (most is) a kulcs. Mindenesetre annyira nem rossz underdogként várni a meccset, mintha teljesen ráfeszülnék, legalább nem izgulok annyira és csak pozitív meglepetés érhet.
Úgy látom, hogy legalább két csapatrésztől ultra performance kell. A ST-ben benne van sztem, hogy hoz extra 7-10 pontot, de vagy a defensenek vagy az offensenek fel kell lépnie mellé. Összességében nem gondolom, hogy jobb csapat lenne a Falcons, de az tuti, hogy egészségesebbek. Ha jól látom a legkomolyabb hiányzójuk Andy Levitre guard, nálunk se kezdő QB, se kezdő LT, se kezdő MLB, se offense svájcibicska.
mustaine
több mint 7 éve
Én jobban örülnék, ha ti nyernétek 😊Szerintem is az egyik 1. kiemeléssel rendelkező csapat kiesik ebben a fordulóban...Na ki tudja még ilyen szépen énekelni a Fly Eagles Fly-t?Szerintem ano néhány üveg bármi után kb ilyen artikuláltan tolja 😀
www.facebook.com/SNFonNBC/videos/1521298597925487/
Shawn84
Nagy a csend pedig szombaton gameday. Ki mit gondol? Dougienak sikerul a csapatot felrázni az apátiából? A védelem hasítani fog vajon? No és BigV megérett egy palyoff meccsre? Ő amúgy jó vagy szar? Hol dicsérik hol meg azt írják posztján a legszarabb.Szerintem Folesék nem lesznek elegek és nyer a Falcons
picksix
Wyatt
tûzoltó

több mint 7 éve
Szerintem is az egyik 1. kiemeléssel rendelkező csapat kiesik ebben a fordulóban...Na ki tudja még ilyen szépen énekelni a Fly Eagles Fly-t?Szerintem ano néhány üveg bármi után kb ilyen artikuláltan tolja 😀
Shawn84
Nagy a csend pedig szombaton gameday. Ki mit gondol? Dougienak sikerul a csapatot felrázni az apátiából? A védelem hasítani fog vajon? No és BigV megérett egy palyoff meccsre? Ő amúgy jó vagy szar? Hol dicsérik hol meg azt írják posztján a legszarabb.Szerintem Folesék nem lesznek elegek és nyer a Falcons
picksix
Wyatt
több mint 7 éve
Na ki tudja még ilyen szépen énekelni a Fly Eagles Fly-t?Szerintem ano néhány üveg bármi után kb ilyen artikuláltan tolja 😀
Shawn84
picksix

több mint 7 éve
Szerintem sajna benne van a blowout, mármint a Falcons részéről. Az offense kiábrándító volt az előző két meccsen, a Falcons defense pedig nagyon erős. Ha Pederson nem talál ki valami működő offense gameplant, megint ott fogunk állni, hogy a védelem 40 percet lesz pályán, ennyi időt védekezni Ryan, Jones, Freeman és társaik ellen nagyon necces.Ha sikerülne beindítani a futójátékot az elején, már pozitívabban látnám a helyzetünket. Csak a Falcons D-fal is igen jó, a linebackereik szintén. A támadó- és védőfalak párharcát sztem hozni fogja a Falcons, és ez lesz (most is) a kulcs. Mindenesetre annyira nem rossz underdogként várni a meccset, mintha teljesen ráfeszülnék, legalább nem izgulok annyira és csak pozitív meglepetés érhet.
Úgy látom, hogy legalább két csapatrésztől ultra performance kell. A ST-ben benne van sztem, hogy hoz extra 7-10 pontot, de vagy a defensenek vagy az offensenek fel kell lépnie mellé. Összességében nem gondolom, hogy jobb csapat lenne a Falcons, de az tuti, hogy egészségesebbek. Ha jól látom a legkomolyabb hiányzójuk Andy Levitre guard, nálunk se kezdő QB, se kezdő LT, se kezdő MLB, se offense svájcibicska.
Szerkesztette: mustaine
több mint 7 éve
TO-kon sok fog múlni. Foles valószínű nem fogja tudni hiba nélkül lehozni meccset, meg a DEF is be fog nyelni pár nagy playt, de ha sikerülne szerezni pár labdát vagy a special team-nek virítani valamit akkor szerintem még az előző heti ATL ellen is lehet esélyünk.Pont az lenne a lényeg, hogy minden szinten előre lépjen a csapat. Szeretném azt látni ettől a védelemtől, hogy nem engednek 14 pontnál többet felrakni az Atlantának és szeretném azt is látni, hogy Füles a jobbik formáját mutatja majd és felpakol 4 TD-t. 😊 Ha még a ST-től is jön vmi extra az már csak hab lesz a tortán.
marci88

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
TO-kon sok fog múlni. Foles valószínű nem fogja tudni hiba nélkül lehozni meccset, meg a DEF is be fog nyelni pár nagy playt, de ha sikerülne szerezni pár labdát vagy a special team-nek virítani valamit akkor szerintem még az előző heti ATL ellen is lehet esélyünk.
több mint 7 éve
Shawn meccs előtti beharangozója a first-downon. www.first-down.hu/hirek/conference-round-beharangozo-falcons-at-eagles/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Nagyon megnéztem volna ezt a playoffot Wentz-el azért, de reméljük ez csak a kezdet 😊az majd jövőre 😊
Cooltiszo
egyébként a Giants elleni meccsen elég jól dobált Foles, gyanús, hogy ez csak úgy eltűnt a Raiders és Cowboys ellen, nem gondolom, hogy annyira simán kikapunk
szoros, kétesélyes meccset várok
több mint 7 éve
szombaton 11 celsius lesz phillyben. ez kb 25 fokkal több, mint aminek örültem volna
több mint 7 éve
Nem tartom magunkat esélytelennek, bár esélyesnek se 😊 Foles kétarcú, ha jó napja van akkor reális esélyünk lehet nyerni, ha nem akkor nagyon szenvedős is lehet a vége mint az utolsó 2 meccsen. Bízok Dougban, hogy jó taktikát fog összerakni és elég lesz ez támadó oldalon egy stabil védelemmel párosítva. Nagyon megnéztem volna ezt a playoffot Wentz-el azért, de reméljük ez csak a kezdet 😊
több mint 7 éve
Hat szerintem. Pont oda irtal ahol mindenki szerint nyerni fog a csapat 😂
több mint 7 éve
Nagy a csend pedig szombaton gameday. Ki mit gondol? Dougienak sikerul a csapatot felrázni az apátiából? A védelem hasítani fog vajon? No és BigV megérett egy palyoff meccsre? Ő amúgy jó vagy szar? Hol dicsérik hol meg azt írják posztján a legszarabb.
easy easy
kill kill
Lane Lane