Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan
 www.youtube.com/watch?v=rZ274ngweTw

KÖTELEZŐ.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
 youtu.be/1LGWFN93ogA
steelwolf
Tegnap beraktam, de te már most több lájkot kaptál rá.
Matthew99
Hah hányszor jártam így 😛😉
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
 youtu.be/1LGWFN93ogA
steelwolf
Tegnap beraktam, de te már most több lájkot kaptál rá.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 832 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/1LGWFN93ogA
több mint 8 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 807 — Fly Eagles
Nagyon szívesen szoktam olvasni az aktuális ellenfelek csapat topicját de ez most nem megy sajna.
Janek
Mert beírod hogy miert is vagyunk esélytelenek 😀 pacsi
több mint 8 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 545 — rabszolga
Jenkins megmondta 😀
 www.bleedinggreennation.com/2018/1/24/16929466/malcolm-jenkins-channeled-inner-brian-dawkins-awesome-pregame-speech-philadelphia-eagles-safety
De egy díjátadós libabőrös beszéd nagyon hiányzott :S
Mindegy, majd az SB-n. 😀 ...Brady 😀 😀

Van ott pénzt:
 www.bleedinggreennation.com/2018/1/24/16931102/super-bowl-odds-gambling-2018-eagles-bet-patriots-philadelphia-new-england-spread-money-line-gambler
És reméljük, hogy lesz is. 😀
Amúgy én arra gondoltam, hogy felrakok pár ezret a Patriots győzelmére. Legalább mindenképp lesz valami pozitívum. 😀 (OT nem lehet 😀 )
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó reggelt már csak 11 nap 😀
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
Nagyon szívesen szoktam olvasni az aktuális ellenfelek csapat topicját de ez most nem megy sajna.

több mint 8 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Megneztem a 2015-s meccset, par eszrevetel:
- brutal mennyire kicserelodott a csapatunk, hala az egnek hogy mar nem Sammy Sleeves az iranyitonk
- ez a meccs tipikus peldaja volt annak h barki megverhet barkit az nflben, de itt nagy volt a kulonbseg a ket csapat kozott a Pats javara
- a meccsen volt blocked punt td, 100 yardos int return td, 70 yardos punt return td 😊
- a nyomas jo volt Brady-n, ami meg is latszott rajta, de igy is voltak brutalis jatekai. Sok volt a Pats drop is

Sok relevanciaja nincs annak a meccsnek a most kovetkezore 😊
több mint 8 éve
Ezt inkább nem akartam volna látni 😉
több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 251 — Big Dick Nick
 www.youtube.com/watch?v=3lekbfnYd_I

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=QTiFRa70m48

Ez a legtutibb terv!
csipkelli
Ezzel a nicknévvel akkor kellett volna bejelentkezni amikor Shadyt eltradelte 😉 😛

Amúgy üdv😀
több mint 8 éve
csipkelli 4 010
 www.youtube.com/watch?v=QTiFRa70m48

Ez a legtutibb terv!
több mint 8 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Amúgy nem szabad Gronkot túlaggódni, hanem muszáj lesz az offense-ükre egészében koncentrálni, mert amint azt érezzük, hogy csak egy ember a fontos, rögtön ott lesz Cooks, Hogan, Amendola, stb akik ugyanúgy ki tudnak végezni. Julio Jones is megcsinálta a maga játékait, ilyen sztárok meg is fogják. Egyébként alapvetően Kendricks-nek kell majd rajta lennie a játékok többségében, de sokkal fontosabb lesz, hogy a futásukat limitáljuk már az elejétől amennyire csak lehet, utána meg minél nagyobb nyomást lehet majd helyezni Brady-re.
Támadásban nem tudom Foles képes lesz e még egyszer ennyire nagyot játszani, de én már annak is örülni tudnék így a meccs előtt, ha nagy hiba nélkül lehozza.
1-1 momentum dönthet megint, amit meg tud lovagolni az adott csapat.
marci88
Az egyik kulcs az lehet, hogy tartsuk Bradyéket lent a padon....azaz kőkemény védekezés és hosszú driveok az O#-től.
Greengo
Egyébként igen, JAX-nél is ez volt a kulcs, ha az első félidőt nézzük.
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
Amúgy nem szabad Gronkot túlaggódni, hanem muszáj lesz az offense-ükre egészében koncentrálni, mert amint azt érezzük, hogy csak egy ember a fontos, rögtön ott lesz Cooks, Hogan, Amendola, stb akik ugyanúgy ki tudnak végezni. Julio Jones is megcsinálta a maga játékait, ilyen sztárok meg is fogják. Egyébként alapvetően Kendricks-nek kell majd rajta lennie a játékok többségében, de sokkal fontosabb lesz, hogy a futásukat limitáljuk már az elejétől amennyire csak lehet, utána meg minél nagyobb nyomást lehet majd helyezni Brady-re.
Támadásban nem tudom Foles képes lesz e még egyszer ennyire nagyot játszani, de én már annak is örülni tudnék így a meccs előtt, ha nagy hiba nélkül lehozza.
marci88
Az egyik kulcs az lehet, hogy tartsuk Bradyéket lent a padon....azaz kőkemény védekezés és hosszú driveok az O#-től.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
több mint 8 éve
Bolyhos Philadelphia Eagles 64
Az utolsó egymás elleni meccsünk '15-ből.

www.youtube.com/watch?v=QxPqxXQDV1g

Volt itt minden, mint a búcsúba'...
Bolyhos
De jó kis meccs volt. Mondjuk kicsit szomorú voltam, amikor a reptérre menet Gronk megsérült, és nem játszott azon a meccsen, amire megyünk, de hátha most fog 😀
Wyatt
Sérült játékost nem szabad erőltetni, pihenjen csak most is. 😊

Philadelphia Underdogs!
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Bolyhos
De jó kis meccs volt. Mondjuk kicsit szomorú voltam, amikor a reptérre menet Gronk megsérült, és nem játszott azon a meccsen, amire megyünk, de hátha most fog 😀

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 733 — Jedi Master
 www.fanatics.com/nfl-philadelphia-eagles-philadelphia-eagles-nfl-pro-line-by-fanatics-branded-super-bowl-lii-bound-underdog-t-shirt-black/o-2438+t-70599337+p-36774822127+z-9-738582946
😀 XD

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Magamnak:

Matthew99
Egy Jalen Millst nekem? Lécccciiiiii 😊 😊
több mint 8 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 103 — Crafted with Pride in Philadelphia

Bolyhos
emlékszek erre az eredménykövetőre 😀 nagy fun volt
többen beszartak
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
Magamnak:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Bolyhos Philadelphia Eagles 64

Philadelphia Underdogs!
több mint 8 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
 www.phillyvoice.com/halapoulivaati-vaitai-owned-everson-griffen-eagles-nfc-championship-win/

Lehet igazatok volt, és tényleg nem kell tacklet draftolni az első körben. 😀
mustaine
Amilyen rossz volt első meccsen annyira jó most,főleg a drafthelyének függvényében.
Janek
Ez jelenleg igaz, de kell a mélység nagyon a falba. A csapatrész átlagéletkora elég idős, most kell draftolni embereket hogy ne addigra legyen baj mire a mostaniak kiöregednek.

Én egy O/D-line húzáson se fogok megsértődni az első körben, az tuti. Legjobb egyébként az lenne most, ha jó pickért el tudnánk cserélni Foles-t, plusz tudnánk egy vissza trade-et tolni első kör végéről, és felpumpálni a 2-3. köröket pickekkel. Jelenleg tudunk "projekteket" húzni, akik BPA-k, de nem kell kezdeniük jövőre. Ezek a játékosok adhatják a csapat magját 2-3 év múlva.
több mint 8 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 103 — Crafted with Pride in Philadelphia
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26993473_1729562600440449_1317056545881994968_n.png?oh=b40aa65e0c51aa822e14bd794a34e626&oe=5AE43A3F

ez azért elég fura, hogy pont Észak-Dakotában az Eagles ellen drukkolnak többen
bár elég kétséges, mennyire reprezentatív 😀

Szerkesztette: karmïgran