Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 7 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
NFC döntő, de milyen év volt ez:
kiesik Sproles
kiesik Darby 8 hétre
kiesik a D kapitánya, Hicks
kiesik a Kicker, jön egy a Bengaalstól elzavart R rúgó
kiesik Peters, előlép Vatai
kiesik Wentz....
DP kibaszott jól összehozta ezt!!
több mint 7 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Sok jó meccset láttam, de ez is feliratkozott a top meccsek mellé. Főleg az előzetes esélyeink tudatában.
Óriási meccs volt.

We're from philadelphia and we fight!!!
eaglesmcnabb
Ez csodálatos de a kiemelt Chip Kelly idézettel már annyira nem szép 😛
Shawn84
Hé Chipet nem bántani, azért ebben még az ő munkája, játékosai is benne vannak 😉
dande
Na most némítalak le!
több mint 7 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Hatalmas meccset tolt a D#, durva hiba nélkül sikerült lehozniuk a meccset. Bár a vége kicsit izgalmasabb lett a kelleténél (jobb lett volna az idegeimnek, ha megoldják már az első 4th downt). Kellett az extra teljesítmény, mert az bravúr lett volna, ha ez az offense ma 20 pont fölé jut. 😀

A támadók épp annyit hoztak, amennyi kellett ma, de épphogy csak annyit. Az első félidei fumble parádé miatt azért járna egy-két tökön rúgás, két potenciális pontszerző driveot is megállítottak maguknak ezekkel. Foles nem követett el nagy hibát és sokkal jobb volt, mint az elmúlt két meccsen. Viszont 10 yard fölött durva, hogy mennyire bizonytalan. Azért a 2013/14-es Foles még megoldott olyanokat, mint a töküres Burtonnek adandó passz.
Pederson jó támadó gameplant hozott össze, és volt pár kreatív játék is. A futó rotációnál nem tetszett, hogy egy jó drive után a következőben teljesen kivettük a pályáról Ajayit. Utána nem is indult be igazán újra.

Irány az NFC döntő. Kezdő QB, LT,MLB nélkül is bejutottunk, ez sokat elmond az edzők munkájáról is.
Remélem előtte megint jól megköpködi a csapatot a média, hátha kabalának jó lesz. 😀

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sok jó meccset láttam, de ez is feliratkozott a top meccsek mellé. Főleg az előzetes esélyeink tudatában.
Óriási meccs volt.

eaglesmcnabb
Shawn84
Hé Chipet nem bántani, azért ebben még az ő munkája, játékosai is benne vannak 😉
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
😊

twitter.com/EliotShorrParks/status/952344758113972224
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Óriási gratula, én nem hittem volna, de teljesen megérdemeltétek 😊

több mint 7 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Óriási meccs volt.

eaglesmcnabb
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Óriási meccs volt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
 www.pscp.tv/w/1MnGngkolRyJO
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
 imgur.com/a/H5k0T
Lane nagyon a szívére vette, hogy underdogok voltunk Vegasban, így ünnepelt 😀

több mint 7 éve
A hétfő 22.45-s ismétlést tuti megnézem 😀
több mint 7 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
na erre nem sokan számítottak, de én pont erre alapoztam!!
párszor tökön vertük magunkat, de így annál jobb ez az érzés!! és a D odatettemagát!!!!!!
viszont meg kell tanulni TD-t is csinálni a jövő héten
több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Pont az lenne a lényeg, hogy minden szinten előre lépjen a csapat. Szeretném azt látni ettől a védelemtől, hogy nem engednek 14 pontnál többet felrakni az Atlantának és szeretném azt is látni, hogy Füles a jobbik formáját mutatja majd és felpakol 4 TD-t. 😊 Ha még a ST-től is jön vmi extra az már csak hab lesz a tortán.
Greengo
A lényeg bejött. Hatalmas munka a D#-től ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
 twitter.com/lawlornfl/status/952343673639002114
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 689 — Apu ökölbeszorított keze
Öröm van és testvéri szeretet más nem számít!
HC,DC fronton nyertuk meg a meccset.

több mint 7 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 440
Grat jó meccs volt. Kőkemény védelmetek van. Féltem is tőlük jogosan sajnos még egyszer grat.
több mint 7 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Amikor majd kizúgtok a pihenőhét után rögtön, talán te veszel vissza arcból. Nézd már meg a pozitív mérlegű csapatok ellen hogy játszottatok..
Marko16
Talán te veszel vissza az arcbol miutan megtanulod, hogy ez a forum nem az ilyen arcoskodasok helye. Azt meg már biztos észrevetted, hogy azt az Atlantát vertük a pihenőhetünk után aki titeket simán kizúgatott a wild card körben. Több alázatot, mi ezt tanultuk meg. Szurkolni jovunk ide nem haterkedni. Igaz kicsit megkésve de kellemes offseasont kívánok!

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 7 éve
Jelentem még mindig szr, gyenge csapat vagyunk 😛 😀 😀 😀
több mint 7 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Kurva izgalmas volt. Azt hittem sima chokerkedés lesz a vége.

Fly Eagles!

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
manuszka86 New England Patriots 2 454 — Patriots fan
gratula,drukkoltam nektek nagyon 😀
a meccs eleje miatt lett csak izgi tulajdonképpen 😊

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Huhúúúú, de örülök nektek!!! Bravó, gratulálok, ezaz, ez igen!! : )))))
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Mekkora küzdelem volt! Nem hittem el az utolsó pillanatig.

Várjuk az ellenfelet jövő héten!

FLY!

több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Tavalyi szezonba 10 meccsen is kint voltam,több stadionba,hetfo esti rangadon,csütörtök esti meccsen,de egyszer volt dragabb a jegy 60$ a philly-giantsre az is 83$.Uh az a 49000 kicsit tulzo vagy jol belehuztal😊
Rob85
Az Eagles elleni kiemelt meccs volt, ott a legfelsőbb sorba középre 150 dolcsi volt a jegy (akkor a dolcsi is kb 300-on állt, jött még a szervízdíj, a biztosítási díj, meg minden szirszar, hogy ne legyen tuti gond, mondjuk vicces volt így is a jegyvásárlás, de az már más kérdés 😀 ). Patsfalván drágáért mérik 😊
Wyatt
Én azt hittem h Phillybe draga😊))
Miamiba pl 38$ volt felul kozepen😊)
Rob85
én a MetLifeban voltam kétszer, 30$-nál egyszer sem fizettem többet.
shawnka
Na jó, de az Jets meccs volt... ☺️
több mint 7 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
We all we got, we all we need!

Valamiert pozitiv erzeseim vannak, ugy erzem ez a csapat kepes a gyozelemre!

Mai hir, hogy allitolag Wentz elegge jol epul, ugy kell raszolni hogy ne tolja tul a konditeremben 😊
több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Így van! Ki kell menni a pályára és beleadni apait-anyait! Ha ez sem lenne elég akkor is elmondhatjuk, hogy mi mindent megtettünk a siker érdekében. Nem szabad mással foglalkozni csak előrefelé tekinteni. Jó csapatunk van még így is.
FLY EAGLES FLY !

E-A-G-L-E-S EAGLES !