Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Bréking: Ertz kiment melegíteni, de nem érezte jónak a hamstringjét, ezért nem játszik ma
több mint 8 éve
Rapoport azt írja, hogy 10-15 snapet kaphat ma Ajayi, szerintem Clement kárára.Vagy inkabb Smallwood lehet a szenvedő alany...már ha egyáltalán az esti keretben lesz, 5 RB az aktìv rosteren kicsit sok: LGB es Ajayi nyilván ott lesznek, Clement és Barner meg a ST munkájuk miatt
mustaine
zsojti
több mint 8 éve
Rapoport azt írja, hogy 10-15 snapet kaphat ma Ajayi, szerintem Clement kárára.
több mint 8 éve
Reméljük Peters molinó Elliottnak a két kapu mögé be lesz készítve😛 Brutál Dre számítok, örülünk ha előre tudunk jutni Fly Eagles!!!
több mint 8 éve
Szerintem Parkey nem volt szar az elején (sem), újoncként 4 mezőnygólt hagyott ki 16 meccsen, és megdöntötte az újonc rúgók pontrekordját. Pl. a Colts ellen az ő utolsó másodperces rúgásával nyertünk a szezon elején. A 2015-ös szezon elején szenvedett egy súlyos ágyék sérülést, amiből nem is tudott visszatérni. Akkor jött Strugis.Question!hát igen döglött lóba nem illik belerúgni
Honnan jön a Henery szidás minden egyes kihagyott FG/XP-nál? 😀
Bébé
henery szar volt, mindig anyáztuk, utána jött Parkey, aki ugyanolyan szar volt (főleg az elején) aztán helyette is heneryt szidtuk reflexből.
De amúgy mustaine a hibás hogy szállóige lett, ő kezdte el :d
eaglesmcnabb

több mint 8 éve
ja és a hét híre: www.facebook.com/philadelphiaeagles/photos/a.136107969760318.10955.120163518021430/1557956644242103/?type=3&theater
és a SVSU-re is visszatért a Mester:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Question!hát igen döglött lóba nem illik belerúgni
Honnan jön a Henery szidás minden egyes kihagyott FG/XP-nál? 😀
Bébé
henery szar volt, mindig anyáztuk, utána jött Parkey, aki ugyanolyan szar volt (főleg az elején) aztán helyette is heneryt szidtuk reflexből.
De amúgy mustaine a hibás hogy szállóige lett, ő kezdte el :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Question!Honnan jön a Henery szidás minden egyes kihagyott FG/XP-nál? 😀
több mint 8 éve
Hoppá! Van Eagles drukker, akire büszkék lehettek! 😛Én magamra is büszke vagyok xD
www.vintageguitar.com/wp-content/uploads/STANLEY_CLARKE_05.jpg
gyeek
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Hoppá! Van Eagles drukker, akire büszkék lehettek! 😛blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
twitter.com/36westbrook/status/925768114310205440Ajayi a 36-os mezt kapta Westbrook után. Kíváncsi vagyok mi lehet a 25-össel. Nagyon úgy tűnik nem nagyon akarja a vezetőség senkinek sem odaadni, pedig gondolom Darby is szívesebben játszana abban, mint 41-esben. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Kötelező anyag a Derrik Klassentől (Football Outsiders):www.footballoutsiders.com/film-room/2017/film-room-carson-wentz
több mint 8 éve
Legutóbb amikor a Denver Lincen játszott...
B-West, McCoy, Weaver RB trió nem volt rossz.
Főleg Weaver miket tolt...
több mint 8 éve
Ertz hamstring sérüléssel limitált volt a mai edzésen. Amikor kérdezték a riporterek, hogy mi történt, állítólag nem adott világos választ. Kérdéses, hogy játszik-e vasárnap.
több mint 8 éve
Reméljük Oswinak lesz egy kis black out 😊 (persze nem sérülésre gondolok).
több mint 8 éve
Vasárnap újra feketében!cdn.phillymag.com/wp-content/uploads/2014/10/eagles_940_101414.jpg
több mint 8 éve
"NOW WE CAN ROLL A JAY AND A BLOUNT #BIRDGANG":d
több mint 8 éve
Van igény Ajayi sigre?Én örülnék egynek. 😊
Matthew99
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Van igény Ajayi sigre?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nekem azt vetíti ez előre, hogy Clement és Smallwood idei játéka, valamint Ajayi idehozatala miatt Blountot nem fogjuk marasztalni.A legszebb az lenne ha megtartanánk mind a négyüket. Sőt...tartsuk meg ! Sokba nem kerülnének így csomagban..viszont ez így nagyon ütős RB corp.
Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Osweiler kezd ellenünk.