NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : D
ano92
De józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
dande
Ne használj olyan szavakat, amelyeket nem ismer
Wyatt
no habla espanol porfavor

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ano92
dande
Ne használj olyan szavakat, amelyeket nem ismer

több mint 9 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
drága sanyi, mégiscsak az elmúlt 20, de talán 30 év legnagyobb hatású magyar futballistája.

nem akartam ennyire homoerotikusba vinni a dolgot, csak emberünknek 2 év alatt összeszaladt máfél sack, nem hiszem, hogy az eddigieket most hirtelen, pusztán elhatározásból megtizenháromszorozná. még mindig fáj ez a pick, főleg hogy utána ment ki 3 irányító, akik ha itt lennének idén nem kellett volna eladni a házat. na, mindegy. toljad csak a hülyeséget, kicsi marcus.
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
"Sétálgassatok kézen fogva a Váci utcán!"

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
ano92
több mint 9 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
"I understand they want their first-round draft pick to play. I wanted to be on the field, but I wasn't. I learned a lot of things from my first to my second year and I think I've grown and matured a lot, and this third year you'll see a lot different Marcus."
- Marcus Smith

édes szíve, még elhiszi. ha csinál egy 10 sackes szezont végigmegyek a váci utcán egy szál brében.
jorge
Vaze, nem lehet hozzászolást menteni? 😀

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 549 — Chiefs GM
Ha ketten mentek, az már flashmob... 😀

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

több mint 9 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
"I understand they want their first-round draft pick to play. I wanted to be on the field, but I wasn't. I learned a lot of things from my first to my second year and I think I've grown and matured a lot, and this third year you'll see a lot different Marcus."
- Marcus Smith

édes szíve, még elhiszi. ha csinál egy 10 sackes szezont végigmegyek a váci utcán egy szál brében.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D
balintbaba
-Melyik a kakukktojás ezek közül?
alma , körte,szilva , interkontinentális halszállító repülőgépre elrejtett maláj luxuskrva , banán

STUPID PAXTON LYNCH (18pts)
diviz 28
a félkövérből a legnehezebb pálinkát főzni.

több mint 9 éve
a szilva. mind a haromnak kis magja van. De a szilvaje az szep nagy.

több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D
balintbaba
-Melyik a kakukktojás ezek közül?
alma , körte,szilva , interkontinentális halszállító repülőgépre elrejtett maláj luxuskrva , banán

STUPID PAXTON LYNCH (18pts)

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm:

www.bleedinggreennation.com/2016/5/17/11691144/darren-sproles-absent-from-eagles-ota-trade-interest?utm_campaign=southern_philly&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter

Úgy tűnik nem csak a QB hanem a futó helyzet is érdekes lesz nálunk.....

S Tobinnal is hosszabbítottunk 2 évre.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
Dallasban kicsit uncsi most, a csoportriválisoknak valahogy sokkal izgibb az off-seasonje. Itt épp Wash játékosok keménykednek, Junior Galettetel az élen. Sokkal szórakoztatóbb viszont a komment szekció! Azért ide linkelem mert mégiscsak egy BGN cikkről van szó.

www.bleedinggreennation.com/2016/5/14/11674592/redskins-eagles-twitter-trash-talk-washington-carson-wentz

Itt az én kedvencem:
Aw, finally got the taste of that Packer dick out your mouth
and feeling all confident again. That’s sweet.Eagles fan
gyeek
Valld csak be, hogy időközben Eagles szurkoló lettél.Azért vagy itt ennyit! 😊

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Dallasban kicsit uncsi most, a csoportriválisoknak valahogy sokkal izgibb az off-seasonje. Itt épp Wash játékosok keménykednek, Junior Galettetel az élen. Sokkal szórakoztatóbb viszont a komment szekció! Azért ide linkelem mert mégiscsak egy BGN cikkről van szó.

www.bleedinggreennation.com/2016/5/14/11674592/redskins-eagles-twitter-trash-talk-washington-carson-wentz

Itt az én kedvencem:
Aw, finally got the taste of that Packer dick out your mouth
and feeling all confident again. That’s sweet.Eagles fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Hát, ha emelni akartál a színvonalon, akkor kár volt ehhez hozzányúlni. 😉

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Tényleg nem túl színvonalas vita, de Mathis "tetteire" én nem emlékszem. Pofázott a fizetésemelésért úgy, hogy amúgy sem keresett rosszul csak öreg korára lett belőle jó játékos, és megpróbálta bepótolni az addig kiesett zsét. Kelly meg szépen kibaszta mert nem szerette az ilyen arcokat. Én úgy emlékszem, sok kérője nem volt, sokáig volt szabadügynök, aztán elfogadta a Broncos kis zsés ajánlatát. Én nem látok ebben semmilyen hősies hozzáállást, hogy Mathis bajnokesélyes, stabil lábon álló franchiseokat preferálta volna, akár Phillyvel szemben is. Így utólag egész jól jött ki belőle, de akkor még úgy tűnt, hogy ő szopatta meg saját magát.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Nem mondja ki, de azzal, hogy kiemeli a Broncost, mint "nagyon jó futball csapat" ezzel együtt arra is céloz elég erőteljesen, hogy az Eagles-t nem tartja annak.
evergreen
Miért, az volna? Evan Mathist kéne megkérdezni mit gondol.
gyeek
Látom megy a szövegértés.
evergreen
Ja, megy. El is dicsekszem vele neked.

Broncos == nagyon jó futball csapat
Eagles =/= nagyon jó futball csapat

Nem kell beledörgölni senki arcába ezt a tényt, de a hangsúly amúgy sem a két csapat közti különbségen van. Mathis pedig tetteivel már tavaly is ezt sugallta, pedig akkor még gyűrűt sem kapott a Broncos.

(Persze magamra vessek amiért beleszóltam egy inkonzisztens hantába, a legkevesebb hogy az én szövegértésem vonják kérdőre. 😊)

több mint 9 éve
Na jó, nem gondoltam, hogy ilyen IQ bajnok párbeszédet indítok el, és ennyire megmozgatja a fantáziátokat, ígérem ezután még 10000x megggondolom mit pötyögök be 😛 😉
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Wentz=W reméljük 😊
dande
nem, nem!!!
TeboW=W
WentZ=Zzz
😊
több mint 9 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
akkor ezért adtuk el Shadyt? LeSean = L? :_D
ano92
És ez az oka, hogy jött Chase "Draw" Daniel is...
#legfeljebbkihuzzukikszre

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 9 éve
akkor ezért adtuk el Shadyt? LeSean = L? :_D

több mint 9 éve
Wentz=W reméljük 😊
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Közben Carson Wentz is aláírta a szerződését ami 4 éves és 26,7 M dollárról szól.

A Bradford és az ügynöke sztorihoz csak annyit, hogy az ügynöke a lehető legtöbbet akarja kisajtolni az ügyfeléből ameddig még módja van erre és ezért meg is lehet érteni az álláspontjukat.. Egy másik csapatnál köthető szerződés további pénzt hozhatna az ügynökének is és ezért is van ez a felhajtás. Bradford (és ügynöke) még akár mondhatja is, hogy a Broncos nekik jobb csapat mivel az egy éves ittlétük alatt nem láttak mást a klubbnál mint belviszályokat/edzőbuktatást(2 pozitív mérlegű szezon után), tisztogatást és számukra fura csapatstratégiát ( 2 éves szerződés + Daniels után 1/2 és Wentz ) Félreértések elkerülése végett írom csak ide, hogy nem védeni akarom Bradfordot (mert én is a csapaton kívül látnám már a legszívesebben), de megértem amit csinálnak..mert pénz beszél....

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !