NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
no habla espanol porfavorNe használj olyan szavakat, amelyeket nem ismerhát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : DDe józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
ano92
dande
Wyatt
több mint 9 éve
Ne használj olyan szavakat, amelyeket nem ismerhát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : DDe józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
ano92
dande

több mint 9 éve
drága sanyi, mégiscsak az elmúlt 20, de talán 30 év legnagyobb hatású magyar futballistája.nem akartam ennyire homoerotikusba vinni a dolgot, csak emberünknek 2 év alatt összeszaladt máfél sack, nem hiszem, hogy az eddigieket most hirtelen, pusztán elhatározásból megtizenháromszorozná. még mindig fáj ez a pick, főleg hogy utána ment ki 3 irányító, akik ha itt lennének idén nem kellett volna eladni a házat. na, mindegy. toljad csak a hülyeséget, kicsi marcus.
több mint 9 éve
hát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : DDe józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
ano92
több mint 9 éve
"I understand they want their first-round draft pick to play. I wanted to be on the field, but I wasn't. I learned a lot of things from my first to my second year and I think I've grown and matured a lot, and this third year you'll see a lot different Marcus."Vaze, nem lehet hozzászolást menteni? 😀
- Marcus Smith
édes szíve, még elhiszi. ha csinál egy 10 sackes szezont végigmegyek a váci utcán egy szál brében.
jorge
több mint 9 éve
hát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : D
több mint 9 éve
"I understand they want their first-round draft pick to play. I wanted to be on the field, but I wasn't. I learned a lot of things from my first to my second year and I think I've grown and matured a lot, and this third year you'll see a lot different Marcus."- Marcus Smith
édes szíve, még elhiszi. ha csinál egy 10 sackes szezont végigmegyek a váci utcán egy szál brében.
több mint 9 éve
a félkövérből a legnehezebb pálinkát főzni.Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D-Melyik a kakukktojás ezek közül?
balintbaba
alma , körte,szilva , interkontinentális halszállító repülőgépre elrejtett maláj luxuskrva , banán
STUPID PAXTON LYNCH(18pts)
diviz 28
több mint 9 éve
a szilva. mind a haromnak kis magja van. De a szilvaje az szep nagy.
több mint 9 éve
Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D-Melyik a kakukktojás ezek közül?
balintbaba
alma , körte,szilva , interkontinentális halszállító repülőgépre elrejtett maláj luxuskrva , banán
STUPID PAXTON LYNCH
több mint 9 éve
Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Hm:www.bleedinggreennation.com/2016/5/17/11691144/darren-sproles-absent-from-eagles-ota-trade-interest?utm_campaign=southern_philly&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
Úgy tűnik nem csak a QB hanem a futó helyzet is érdekes lesz nálunk.....
S Tobinnal is hosszabbítottunk 2 évre.
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Dallasban kicsit uncsi most, a csoportriválisoknak valahogy sokkal izgibb az off-seasonje. Itt épp Wash játékosok keménykednek, Junior Galettetel az élen. Sokkal szórakoztatóbb viszont a komment szekció! Azért ide linkelem mert mégiscsak egy BGN cikkről van szó.Valld csak be, hogy időközben Eagles szurkoló lettél.Azért vagy itt ennyit! 😊
www.bleedinggreennation.com/2016/5/14/11674592/redskins-eagles-twitter-trash-talk-washington-carson-wentz
Itt az én kedvencem:
Aw, finally got the taste of that Packer dick out your mouthgyeek
and feeling all confident again. That’s sweet.Eagles fan
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 9 éve
Dallasban kicsit uncsi most, a csoportriválisoknak valahogy sokkal izgibb az off-seasonje. Itt épp Wash játékosok keménykednek, Junior Galettetel az élen. Sokkal szórakoztatóbb viszont a komment szekció! Azért ide linkelem mert mégiscsak egy BGN cikkről van szó.www.bleedinggreennation.com/2016/5/14/11674592/redskins-eagles-twitter-trash-talk-washington-carson-wentz
Itt az én kedvencem:
Aw, finally got the taste of that Packer dick out your mouth
and feeling all confident again. That’s sweet.Eagles fan
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Hát, ha emelni akartál a színvonalon, akkor kár volt ehhez hozzányúlni. 😉
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Tényleg nem túl színvonalas vita, de Mathis "tetteire" én nem emlékszem. Pofázott a fizetésemelésért úgy, hogy amúgy sem keresett rosszul csak öreg korára lett belőle jó játékos, és megpróbálta bepótolni az addig kiesett zsét. Kelly meg szépen kibaszta mert nem szerette az ilyen arcokat. Én úgy emlékszem, sok kérője nem volt, sokáig volt szabadügynök, aztán elfogadta a Broncos kis zsés ajánlatát. Én nem látok ebben semmilyen hősies hozzáállást, hogy Mathis bajnokesélyes, stabil lábon álló franchiseokat preferálta volna, akár Phillyvel szemben is. Így utólag egész jól jött ki belőle, de akkor még úgy tűnt, hogy ő szopatta meg saját magát.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Ja, megy. El is dicsekszem vele neked.Látom megy a szövegértés.Nem mondja ki, de azzal, hogy kiemeli a Broncost, mint "nagyon jó futball csapat" ezzel együtt arra is céloz elég erőteljesen, hogy az Eagles-t nem tartja annak.Miért, az volna? Evan Mathist kéne megkérdezni mit gondol.
evergreen
gyeek
evergreen
Broncos == nagyon jó futball csapat
Eagles =/= nagyon jó futball csapatNem kell beledörgölni senki arcába ezt a tényt, de a hangsúly amúgy sem a két csapat közti különbségen van. Mathis pedig tetteivel már tavaly is ezt sugallta, pedig akkor még gyűrűt sem kapott a Broncos.
(Persze magamra vessek amiért beleszóltam egy inkonzisztens hantába, a legkevesebb hogy az én szövegértésem vonják kérdőre. 😊)
több mint 9 éve
Na jó, nem gondoltam, hogy ilyen IQ bajnok párbeszédet indítok el, és ennyire megmozgatja a fantáziátokat, ígérem ezután még 10000x megggondolom mit pötyögök be 😛 😉
több mint 9 éve
Wentz=W reméljük 😊nem, nem!!!
dande
TeboW=W
WentZ=Zzz
😊
több mint 9 éve
akkor ezért adtuk el Shadyt? LeSean = L? :_DÉs ez az oka, hogy jött Chase "Draw" Daniel is...
ano92
#legfeljebbkihuzzukikszre
több mint 9 éve
akkor ezért adtuk el Shadyt? LeSean = L? :_D
több mint 9 éve
Wentz=W reméljük 😊
több mint 9 éve
Közben Carson Wentz is aláírta a szerződését ami 4 éves és 26,7 M dollárról szól.A Bradford és az ügynöke sztorihoz csak annyit, hogy az ügynöke a lehető legtöbbet akarja kisajtolni az ügyfeléből ameddig még módja van erre és ezért meg is lehet érteni az álláspontjukat.. Egy másik csapatnál köthető szerződés további pénzt hozhatna az ügynökének is és ezért is van ez a felhajtás. Bradford (és ügynöke) még akár mondhatja is, hogy a Broncos nekik jobb csapat mivel az egy éves ittlétük alatt nem láttak mást a klubbnál mint belviszályokat/edzőbuktatást(2 pozitív mérlegű szezon után), tisztogatást és számukra fura csapatstratégiát ( 2 éves szerződés + Daniels után 1/2 és Wentz ) Félreértések elkerülése végett írom csak ide, hogy nem védeni akarom Bradfordot (mert én is a csapaton kívül látnám már a legszívesebben), de megértem amit csinálnak..mert pénz beszél....
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !