Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Állítólag fizetéscsökkentésbe is belemenne.Van ott ennyi cap space?Ekkora fizuval a Jets tuti nem szeretné őt,máshol meg megoldott a qb kérdés.Sanchitához hasonlóan jó lesz ő is Denverbe 😀
C Kelly meg gondolom nem akarja őt
Janek
empty taxi
Janek
több mint 9 éve
Van ott ennyi cap space?Ekkora fizuval a Jets tuti nem szeretné őt,máshol meg megoldott a qb kérdés.Sanchitához hasonlóan jó lesz ő is Denverbe 😀
Janek
empty taxi
több mint 9 éve
Ekkora fizuval a Jets tuti nem szeretné őt,máshol meg megoldott a qb kérdés.Sanchitához hasonlóan jó lesz ő is Denverbe 😀
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Amikor a játékosok nagy része véleményem szerint tök jogosan mindenféle emocionális kötődés nélkül némi plusz pénzért hajlandóak akár a csoportriválishoz vagy bárhová szerződni és elmondják, hogy ez bizony kőkemény üzlet és ők ennyit meg ennyit érnek, akkor legyenek oly szívesek azt is megérteni, hogy a csapat is ennek megfelelően kezeli őket...értéktárgyként, befektetésként (tök jogosan). Játsszál jól Samu akkor jobb áron tudunk elpasszolni jövőre neked is ez az érdeked fogd fel.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Ekkora fizuval a Jets tuti nem szeretné őt,máshol meg megoldott a qb kérdés.C Kelly meg gondolom nem akarja őt
több mint 9 éve
Bradford állítólag cserét kért.Legalábbis ezt hazudozzák a mocsok insiderek!!44444!négyöthat
több mint 9 éve
Qb ról van szó, ráadásul egy olyan Qb-ról, akiért jelentős erőforrást áldoz az Eagles. Hacsak Sam nem játszik kiemelkedő frencsájz Qb szinten, nem fog az 1/2-es irányítótok 2 évet padozni, a poszt amire reagáltam viszont tartalmaz egy állítást, amely opcionálisan 2 éves padozást jelentene az irányítónak. Viszont egy 1/2-n kihúzott irányítóval nem fognak éveket várni, akkor is be kell tenni (amennyiben nem megoldott a Qb poszt), ha "nincsen kész", különben nem tudod megmagyarázni, hogy miért adtál érte annyit, másrészt a szurkolók sem fogják elfogadni. (Tehát azt állítom, hogy egy ennyire magas cetlivel húzott Qb-t nem foják bustnak kikiáltani kezdő tapasztalat nélkül). Manziel sem volt kész, de nem volt megoldva a Qb poszt és be is tették (hogy a legutolsó ilyen esetet említsem).
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
evrol evre fejlodik smith 😀😀😀:😀
több mint 9 éve
ez egy faszsag amit irsz. Abban az esetben, ha ilyen klasszis zseni mogott padozna 3 evet, akkor helytallo hogy meg nem bukta. De ha a csere csereje veri meg 2. evere akkor az 1/2 estol egy nagy szar teljesitmeny es bukta. Bust. Tavesz bakthalo.
több mint 9 éve
Egy hetedik korosra mondhatjak, hogy nincs keszen, nem jatszik. Egy 1/2 maximum igy bukhat, hogy beteszik kezdonek es szar, de padrol biztosan nem fog bukni. Ezert anszurd az a ket eves padozasi opcio. Egy 1/2-t, legyen akarmennyire szar, csak igy bultathatsz, ha jatszatod.Számomra egyértelmű, ha második évére sem lehet beállítani, akkor bukott a projekt, bust lett az 1/2. Így értette.Epp eleg figyelmesen olvastam. Azt irod, ha nincs kesz a jatekra , padozik ket evig. Logikailag teljesen helytallo volt ket ev padozast irnom.Tessen figyelmesebben olvasni:Ne mar. Azert ne viccelodjunk. Soha nem fog egy frencsajz sem 1/2-n csere aran iranyitot huzni azert, hogy padozzon 2 evet. Az egy ev meg csak-csak, de a Danielses sztori full abszurd. Egyszeruen annyi tortent, hogy betaraztatok Bradfordra, Daniels jott cserenek, de menet kozben valamelyik qb prospectrol elhittetek, hogy frencsajz Qb. Megesik. Akar be is johet.Hát kutya legyek ha ezt értem... Bradfordnak adtok egy rakat zsét, jött egy back up QB is nem kevésért, most még trade az 1/2-re...Mondjuk lehet nem QB a célpont hanem pl Tunsil???Bradford szerződése olyan hogy idén aránylag baráti 12,5 millió jövőre meg 22,5 nagyjából. Ellenben idén ha kivágtuk volna egy halom dead maradna, jövőre meg csak 5 millió lenne utána. Peters meg jövőre gyanúsan nem marad már, rajta kb 10 milliót nyerhet a csapat. Szerintem simán az a terv, hogy idén Bradford viszi a szekeret az 1/2 meg tanul, jövőre meg Bradford cső, az 1/2 meg ha kész akkor kezd ha nem akkor meg Daniel nyomja. Ezért meg is van fizetve szépen.
Tomcsik
Shawn84
undisputedly
idén Bradford viszi a szekeret az 1/2 meg tanul, jövőre meg Bradford cső, az 1/2 meg ha kész akkor kezd ha nem akkor meg Daniel nyomja.
Shawn84
undisputedly
picksix
több mint 9 éve
Számomra egyértelmű, ha második évére sem lehet beállítani, akkor bukott a projekt, bust lett az 1/2. Így értette.Epp eleg figyelmesen olvastam. Azt irod, ha nincs kesz a jatekra , padozik ket evig. Logikailag teljesen helytallo volt ket ev padozast irnom.Tessen figyelmesebben olvasni:Ne mar. Azert ne viccelodjunk. Soha nem fog egy frencsajz sem 1/2-n csere aran iranyitot huzni azert, hogy padozzon 2 evet. Az egy ev meg csak-csak, de a Danielses sztori full abszurd. Egyszeruen annyi tortent, hogy betaraztatok Bradfordra, Daniels jott cserenek, de menet kozben valamelyik qb prospectrol elhittetek, hogy frencsajz Qb. Megesik. Akar be is johet.Hát kutya legyek ha ezt értem... Bradfordnak adtok egy rakat zsét, jött egy back up QB is nem kevésért, most még trade az 1/2-re...Mondjuk lehet nem QB a célpont hanem pl Tunsil???Bradford szerződése olyan hogy idén aránylag baráti 12,5 millió jövőre meg 22,5 nagyjából. Ellenben idén ha kivágtuk volna egy halom dead maradna, jövőre meg csak 5 millió lenne utána. Peters meg jövőre gyanúsan nem marad már, rajta kb 10 milliót nyerhet a csapat. Szerintem simán az a terv, hogy idén Bradford viszi a szekeret az 1/2 meg tanul, jövőre meg Bradford cső, az 1/2 meg ha kész akkor kezd ha nem akkor meg Daniel nyomja. Ezért meg is van fizetve szépen.
Tomcsik
Shawn84
undisputedly
idén Bradford viszi a szekeret az 1/2 meg tanul, jövőre meg Bradford cső, az 1/2 meg ha kész akkor kezd ha nem akkor meg Daniel nyomja.
Shawn84
undisputedly
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Epp eleg figyelmesen olvastam. Azt irod, ha nincs kesz a jatekra , padozik ket evig. Logikailag teljesen helytallo volt ket ev padozast irnom.Tessen figyelmesebben olvasni:Ne mar. Azert ne viccelodjunk. Soha nem fog egy frencsajz sem 1/2-n csere aran iranyitot huzni azert, hogy padozzon 2 evet. Az egy ev meg csak-csak, de a Danielses sztori full abszurd. Egyszeruen annyi tortent, hogy betaraztatok Bradfordra, Daniels jott cserenek, de menet kozben valamelyik qb prospectrol elhittetek, hogy frencsajz Qb. Megesik. Akar be is johet.Hát kutya legyek ha ezt értem... Bradfordnak adtok egy rakat zsét, jött egy back up QB is nem kevésért, most még trade az 1/2-re...Mondjuk lehet nem QB a célpont hanem pl Tunsil???Bradford szerződése olyan hogy idén aránylag baráti 12,5 millió jövőre meg 22,5 nagyjából. Ellenben idén ha kivágtuk volna egy halom dead maradna, jövőre meg csak 5 millió lenne utána. Peters meg jövőre gyanúsan nem marad már, rajta kb 10 milliót nyerhet a csapat. Szerintem simán az a terv, hogy idén Bradford viszi a szekeret az 1/2 meg tanul, jövőre meg Bradford cső, az 1/2 meg ha kész akkor kezd ha nem akkor meg Daniel nyomja. Ezért meg is van fizetve szépen.
Tomcsik
Shawn84
undisputedly
Shawn84
több mint 9 éve
Tessen figyelmesebben olvasni:Ne mar. Azert ne viccelodjunk. Soha nem fog egy frencsajz sem 1/2-n csere aran iranyitot huzni azert, hogy padozzon 2 evet. Az egy ev meg csak-csak, de a Danielses sztori full abszurd. Egyszeruen annyi tortent, hogy betaraztatok Bradfordra, Daniels jott cserenek, de menet kozben valamelyik qb prospectrol elhittetek, hogy frencsajz Qb. Megesik. Akar be is johet.Hát kutya legyek ha ezt értem... Bradfordnak adtok egy rakat zsét, jött egy back up QB is nem kevésért, most még trade az 1/2-re...Mondjuk lehet nem QB a célpont hanem pl Tunsil???Bradford szerződése olyan hogy idén aránylag baráti 12,5 millió jövőre meg 22,5 nagyjából. Ellenben idén ha kivágtuk volna egy halom dead maradna, jövőre meg csak 5 millió lenne utána. Peters meg jövőre gyanúsan nem marad már, rajta kb 10 milliót nyerhet a csapat. Szerintem simán az a terv, hogy idén Bradford viszi a szekeret az 1/2 meg tanul, jövőre meg Bradford cső, az 1/2 meg ha kész akkor kezd ha nem akkor meg Daniel nyomja. Ezért meg is van fizetve szépen.
Tomcsik
Shawn84
undisputedly
több mint 9 éve
Mindkettejüknek ezt mondták Oaklandben. 😂Nem nyomhatja le, tutifix a helye a kezdőben. Tegnap be lett jelentve.Matt Flynn-nek is ezt mondták Seattle-ben, Matt Schaubnak meg Oaklandben.
mustaine
empty taxi
több mint 9 éve
Shaw egy év padozást írt.Szerintem az is lehet,hogy QB nélkül nem élet az élet lett Samu akit kb Oswi beárazott... csere QB meg CD lett aki Pedersen jobb keze ha hinni lehet a pletykáknak... aztán gondolom elkezdtek puhatolni a LA trade után és azt gondolták ez vállalható ár az 1/2ért Samut meg vagy elpasszolják vagy cut amint nem fáj...
több mint 9 éve
Ne mar. Azert ne viccelodjunk. Soha nem fog egy frencsajz sem 1/2-n csere aran iranyitot huzni azert, hogy padozzon 2 evet. Az egy ev meg csak-csak, de a Danielses sztori full abszurd. Egyszeruen annyi tortent, hogy betaraztatok Bradfordra, Daniels jott cserenek, de menet kozben valamelyik qb prospectrol elhittetek, hogy frencsajz Qb. Megesik. Akar be is johet.Hát kutya legyek ha ezt értem... Bradfordnak adtok egy rakat zsét, jött egy back up QB is nem kevésért, most még trade az 1/2-re...Mondjuk lehet nem QB a célpont hanem pl Tunsil???Bradford szerződése olyan hogy idén aránylag baráti 12,5 millió jövőre meg 22,5 nagyjából. Ellenben idén ha kivágtuk volna egy halom dead maradna, jövőre meg csak 5 millió lenne utána. Peters meg jövőre gyanúsan nem marad már, rajta kb 10 milliót nyerhet a csapat. Szerintem simán az a terv, hogy idén Bradford viszi a szekeret az 1/2 meg tanul, jövőre meg Bradford cső, az 1/2 meg ha kész akkor kezd ha nem akkor meg Daniel nyomja. Ezért meg is van fizetve szépen.
Tomcsik
Shawn84
több mint 9 éve
Hát kutya legyek ha ezt értem... Bradfordnak adtok egy rakat zsét, jött egy back up QB is nem kevésért, most még trade az 1/2-re...Mondjuk lehet nem QB a célpont hanem pl Tunsil???Bradford szerződése olyan hogy idén aránylag baráti 12,5 millió jövőre meg 22,5 nagyjából. Ellenben idén ha kivágtuk volna egy halom dead maradna, jövőre meg csak 5 millió lenne utána. Peters meg jövőre gyanúsan nem marad már, rajta kb 10 milliót nyerhet a csapat. Szerintem simán az a terv, hogy idén Bradford viszi a szekeret az 1/2 meg tanul, jövőre meg Bradford cső, az 1/2 meg ha kész akkor kezd ha nem akkor meg Daniel nyomja. Ezért meg is van fizetve szépen.
Tomcsik
Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
Hát kutya legyek ha ezt értem... Bradfordnak adtok egy rakat zsét, jött egy back up QB is nem kevésért, most még trade az 1/2-re...Mondjuk lehet nem QB a célpont hanem pl Tunsil???
több mint 9 éve
Milannal is bejelentették hogy nem adják el Kakát semmi pénzért. ... : D| Jó a profilképed! 😀 |
ano92
több mint 9 éve
Nincs más hátra, bízzunk benne jobban értenek hozzá, mint mi 😛😉
több mint 9 éve
tűzijáték a végére.
több mint 9 éve
Mert megtudja mas aki esetleg szinten felmenne ?Lenyeg hogy erzi az eagles tabor nem olyan turelmes uj a hc is szoval nem sok szar meccs fer bele neki főleg ha a rookie nem sül be...
Szerintem meg előre mosdatja magat