Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
54 perce
Most a jets keres veteran qb-tMiamiba pletykaljak 6. KorertHoward, allar fog jatszani a masodikon.Meglepne, ha találnának valakit a cserére, pedig egy no2-nak elmegy a csávó.
Rudit lehet elcserelik.
xtaki
Klaci79
xtaki
21 órája
Miamiba pletykaljak 6. KorertHoward, allar fog jatszani a masodikon.Meglepne, ha találnának valakit a cserére, pedig egy no2-nak elmegy a csávó.
Rudit lehet elcserelik.
xtaki
Klaci79
23 órája
Howard, allar fog jatszani a masodikon.Meglepne, ha találnának valakit a cserére, pedig egy no2-nak elmegy a csávó.
Rudit lehet elcserelik.
xtaki
1 napja
Steelers QB Will Howard will start Friday night against the Jets, while 2026 fourth-round pick Drew Allar will follow. Neither Aaron Rodgers nor Mason Rudolph will play in the second preseason game.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Igen, igen, de Én most azokat említettem, akik az első előszezon meccsen mutattak valamit. Bernard ugye pont fordítva van ugye, mert a camp-ben Wilson eléggé dominálta, de most az első meccsen jobb volt, igaz Wilsont Cisse fogta a Packers szintén újonc második köröse.Közben azért hallkan csendben jegyezzük meg, hogy szépen mutatkoztak be az újoncok Allaron kívül is. Mivel a HC jelezte, hogy nála a spec teamerség önmagában nem elég (emlékezzünk vissza, hogy Tomlinnál ez éppen fordítva volt, nála ha valaki spec teamben már elit volt jöhetett rosterre) így Wetjen kapcsán kulcs volt, hogy mennyire tud majd a WR corp része lenne. Láttuk, hogy bár a végsebessége nem elit, de a robbanékonysága a szeparációja nagyon nem rossz. Az aránylag csendes camp után Bernard is nagyon bíztató volt, ahogy Novakovski is az első hibája után szépen javított. Aki viszont erős meglepetés volt és úgy néz ki elkezdte cementezni a rosterre jutást az Rubio, mint nose és Robert Spears-Jennings is fejvakarósan jól játszott így most, hogy többet bizonyíthatott a Camp-ben is Ramsey távollétében. Dunkernek még tanulnia kell és ugye Ihenachor sérült és egyedül talán Heidenreich az, akiből nem sok látszott és a fentiek miatt sok esélyt nem látok, hogy rostert fogjon.Everette-t se felejtsd ki, nagyjából a rookie "camp star" volt eddig hírek szerint
Klemó
kriSTEELan
2 napja
Közben azért hallkan csendben jegyezzük meg, hogy szépen mutatkoztak be az újoncok Allaron kívül is. Mivel a HC jelezte, hogy nála a spec teamerség önmagában nem elég (emlékezzünk vissza, hogy Tomlinnál ez éppen fordítva volt, nála ha valaki spec teamben már elit volt jöhetett rosterre) így Wetjen kapcsán kulcs volt, hogy mennyire tud majd a WR corp része lenne. Láttuk, hogy bár a végsebessége nem elit, de a robbanékonysága a szeparációja nagyon nem rossz. Az aránylag csendes camp után Bernard is nagyon bíztató volt, ahogy Novakovski is az első hibája után szépen javított. Aki viszont erős meglepetés volt és úgy néz ki elkezdte cementezni a rosterre jutást az Rubio, mint nose és Robert Spears-Jennings is fejvakarósan jól játszott így most, hogy többet bizonyíthatott a Camp-ben is Ramsey távollétében. Dunkernek még tanulnia kell és ugye Ihenachor sérült és egyedül talán Heidenreich az, akiből nem sok látszott és a fentiek miatt sok esélyt nem látok, hogy rostert fogjon.Everette-t se felejtsd ki, nagyjából a rookie "camp star" volt eddig hírek szerint
Klemó
2 napja
Közben azért hallkan csendben jegyezzük meg, hogy szépen mutatkoztak be az újoncok Allaron kívül is. Mivel a HC jelezte, hogy nála a spec teamerség önmagában nem elég (emlékezzünk vissza, hogy Tomlinnál ez éppen fordítva volt, nála ha valaki spec teamben már elit volt jöhetett rosterre) így Wetjen kapcsán kulcs volt, hogy mennyire tud majd a WR corp része lenne. Láttuk, hogy bár a végsebessége nem elit, de a robbanékonysága a szeparációja nagyon nem rossz. Az aránylag csendes camp után Bernard is nagyon bíztató volt, ahogy Novakovski is az első hibája után szépen javított. Aki viszont erős meglepetés volt és úgy néz ki elkezdte cementezni a rosterre jutást az Rubio, mint nose és Robert Spears-Jennings is fejvakarósan jól játszott így most, hogy többet bizonyíthatott a Camp-ben is Ramsey távollétében. Dunkernek még tanulnia kell és ugye Ihenachor sérült és egyedül talán Heidenreich az, akiből nem sok látszott és a fentiek miatt sok esélyt nem látok, hogy rostert fogjon.
2 napja
Azt tudtuk, hogy Allarnak nagyon jó a karja és alapvetően nagyobb természetes tehetség Howardnal. Annyi többlet infónk van, hogy Allar úgy néz ki fejleszthető, és eddig szépen fejlődik is, de még nagyon messze van. Rudit mindig fikázzuk - jogosan - hogy nem tud nyomás alatt játszani és ott jön majd az igazi próba, ha látjuk Allart is így teljesíteni. Biztos vagyok benne, hogy az nem lesz már móka és kacagás. Howard nincs könnyű helyzetben valóban, de még van 2 előszezon meccs. Nyilván 4 QB-val nem megyünk majd. Az biztos, hogy Allart nem fogjuk eladni és kérdés, hogy nekimegyünk-e úgy a szezonnak, hogy Rodgers mögött nincs semmilyen snap-et látott QB.
De bár csak minden ilyen jól alakulna és 2 szenzációs meccs után kelljen erről beszélnünk. De mindig be szokott esni a tégla az ablakon....
2 napja
Howard peche, hogy az előző garnitúra draftolta. De van ideje, mert még két teljes offseason van a szerződéséből. Ha kiderül, hogy Allar jó ( bár kiderülne, de felek nem fog) nekünk mindegy mert ott a kezdő. Ha nem, Howard még mindig kaphat lehetőséget. Hacsak nem a legvalószínűbb forgatókönyv nyer és jövőre húzunk első korben QB-t.In his first NFL action, the rookie completed 10 of 13 passes for 153 yards and 2 touchdowns, while adding a rushing score as the Steelers rolled past the Packers 28-9.Jó hát mit mondjon, hogy ez a gyerek szar? 😀Mccarty asszonta hogy elso koros qbt draftoltak a harmadik korbenAz összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
Nagy Allaros vagyok szóval minden okosságot tanuljon el a főnitől idén a last dance alatt és jövőre legyen övé a kezdő! 😊
alatriste
Klaci79
xtaki
Én majd hiszem ha látom, still teljesen pesszimista vagyok.
tenorx
McCarthy said: 🗣️ “I don’t know what you’re looking at if you don’t see a first-round talent in Drew.”
That’s massive praise for a player Pittsburgh selected in the third round.
With Aaron Rodgers expected to lead the Steelers this season, Allar has the perfect opportunity to develop behind a future Hall of Famer before potentially taking over the offense in the years ahead.
Igy kb howardot mar le is irta, anelkul h igazabol lattuk volnan atszani.
xtaki
3 napja
In his first NFL action, the rookie completed 10 of 13 passes for 153 yards and 2 touchdowns, while adding a rushing score as the Steelers rolled past the Packers 28-9.Jó hát mit mondjon, hogy ez a gyerek szar? 😀Mccarty asszonta hogy elso koros qbt draftoltak a harmadik korbenAz összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
Nagy Allaros vagyok szóval minden okosságot tanuljon el a főnitől idén a last dance alatt és jövőre legyen övé a kezdő! 😊
alatriste
Klaci79
xtaki
tenorx
McCarthy said: 🗣️ “I don’t know what you’re looking at if you don’t see a first-round talent in Drew.”
That’s massive praise for a player Pittsburgh selected in the third round.
With Aaron Rodgers expected to lead the Steelers this season, Allar has the perfect opportunity to develop behind a future Hall of Famer before potentially taking over the offense in the years ahead.
Igy kb howardot mar le is irta, anelkul h igazabol lattuk volnan atszani.
3 napja
Jó hát mit mondjon, hogy ez a gyerek szar? 😀Mccarty asszonta hogy elso koros qbt draftoltak a harmadik korbenAz összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
alatriste
Klaci79
xtaki
4 napja
Jó lenne ha Rodgers doki a focival többet, az orvostudománnyal kevesebbet foglalkozna. Vagy lesz ideje ha végre visszavonul, elmehet kutatónak…En sem ertem miert nyomja ezt ennyire de szerintem neki sok ujat mar nem tudsz futballbol mutatni szoval nem hiszem hogy barmennyire is a foci karara menne.
Klaci79
4 napja
Volt 10 db összesen a boltban 😀 Azért gondolom 2 méretsornál többet nem rendeltek be.Az összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
alatriste
Klaci79
5 napja
Mccarty asszonta hogy elso koros qbt draftoltak a harmadik korbenAz összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
alatriste
Klaci79
Szerkesztette: xtaki
5 napja
Az összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
alatriste
5 napja
Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79

Liverpool Fc
5 napja
Defensive tackle Keeanu Benton and the #Steelers have agreed to a four-year, $72M contract extension, sources say. This deal, worth $18M per year, will make Benton the highest paid DL in Steelers history.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.
6 napja
Egyetértek. Rudi az Rudi. Ilyen volt mindig is. Jön a nyomás, Rudi vár és nem lép fel, majd csomagolják. Aztán jönnek néha szép passzok, de ennyi.Rudi borzalmas, és most már öreg, drága és esélye sincs fejlődni.nemvót borzalmas csak nem szokta a szemed
tamaske (doki)
sutianap
Én remélem, hogy jobb lesz, mert kéne azért érték utána.
Howard és Allar is jól nézett ki, de előbbi a második, utóbbi meg a harmadik csapat ellen ment. Igaz mellettük is sok volt a camp body. Annyi biztos, hogy Allar sokkal jobban néz ki, mint amit a fősulin, de várjuk meg még azért a következő 2 meccset is.
Bernard nagyon szépen mozgott, nagyjából végig üresen volt és keményen is játszott. Wetjen játékában is lesz fantázia, bár nekem az NFL-hez neki - ahogy gondoltam is - lassú a végsebessége. A szeparáció viszont ott van (ahogy Bernardnál is) és az sokat érhet.
6 napja
igen, sok ertelme nincs Rudi megtartasanak. Ha AR leserul, akkor beugrik barmelyik rookie, a szezonnak ugyis lottek. SB run ugyse lesz, akkor meg legyen szep bucsuja AR-nek, a rookie QB-k meg mutassak meg mit tudnak, hogy kell e jovore is QB-t draftolni.
6 napja
Rudi borzalmas, és most már öreg, drága és esélye sincs fejlődni.nemvót borzalmas csak nem szokta a szemed
tamaske (doki)

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
6 napja
Rudi borzalmas, és most már öreg, drága és esélye sincs fejlődni.
6 napja
A Rudi projektet most kell elengedni, Allard a qb2. Osszessegeben rendben volt. Sok mindent nem érdemes ezen felül leszürni belőle.Mindkét QB jobb volt Rudinál.
badsco
6 napja
De furcsa volt úgy nézni, a meccset, hogy nincs a part vonal mellett Will.i.am . 😀De ezt a Rudi gyereket nem akarja inkább elengedni a csapat? Iszonyú amit művel.