Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

40 perce
no Baltimore Ravens 9 122
A lions 2027-es elso cetlije porterert?
xtaki
Nyilván bárhogy végeznek, jobb cetli lenne, mint ahol Portert húztuk.
De miért akarnánk elcserélni? Annyira tele vagyunk jó CB-kkel, hogy ő fölösleges lett?
Jan
Lathatoan nem akar 30m/y alatt szerzodni, ki meg nem akarunk annyit adni. Van annyira jo cb?
xtaki
Ha mondjuk az a teteje a CB-knek akkor nem er annyit, de kit erdekel ha par millaval tulfizetik. Ha nem tudjak potolni az nagyobb baj. Premium poszt es jo jatekos.

Az OL olcso, QB olcso, ha nem fer bele akkor nem tudom mi. Es rossz lenne a nezet mert TJ fizetesenel jobban megeri. Ha a cetlit viszont a QB-ra szanjak akkor annal senki nem fontosabb. Bar en a jovobeli cetliket szannam erre.
7 órája
xtaki Pittsburgh Steelers 3 837
xtaki
De miért akarnánk elcserélni? Annyira tele vagyunk jó CB-kkel, hogy ő fölösleges lett?
Jan
Lathatoan nem akar 30m/y alatt szerzodni, ki meg nem akarunk annyit adni. Van annyira jo cb?
13 órája
Jan Pittsburgh Steelers 5 765 — Steelers fan
xtaki
19 órája
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 538
Ha nem nézem a QB-t, akkor a keret kontender.
Mindenhol vannak kérdések. OT-k nem néztek ki jól, RB poszt gyenge a többi viszont korrekt.
A Rodgers függést nem értem, én simán rámentem volna Kyler Murray-re.
KeyG
Persze, hogy rámentél volna, mert Te hollósista vagy és rosszat akarol nekünk. 😊
Reggio1914
Majd csak nézd meg, KOC mit alkot vele a másik purple csapatnál. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 455
Mindenhol vannak kérdések. OT-k nem néztek ki jól, RB poszt gyenge a többi viszont korrekt.
KeyG
Persze, hogy rámentél volna, mert Te hollósista vagy és rosszat akarol nekünk. 😊
3 napja
polamalu Pittsburgh Steelers 5 289 — 毎日何かを学ぶ
Igazából amit Klemo írt lett volna az én gondolatom is. Akármi lesz kb elfogadható idén. Ha van hajtás
3 napja
badsco Pittsburgh Steelers 468
Minek izgultok? Ez a szezon kuka, így mentünk neki. Az 1/1 vagy hasonló "jó" drafthely lehet a cél. Nem szeretem, nem tetszik, de eddig ebbe az irányba mutat minden. Aztán, ha meg valami jó sül el akkor boldogok leszünk.
polamalu
Az 1/1 jelenleg ugyanolyan nehéz, mint az SB, ha azt nézem, hogy arra is kb 6-8 toronymagas esélyes csapat van. 4-5 wint a D egyedul tud hozni, annyi meg már nem elég.
3 napja
védelem kapcsán a roster problémák ellenére optimistább vagyok. A támadó oldalon nem a QB, hanem az OL a legnagyobb kérdés és probléma. Látszik, hogy séma és az oldalváltás(ok) miatt ez az OL még nem stabil. Ez pedig kellene Rodgersnek, hogy legalább átlagos teljesítményt nyújtson.

De Én idén teljesen nyugodtan várom az idényt. Meglátjuk merre puffan a dolog. Ha nem áll össze a dolog, akkor elöl draftolunk, ha meg igen, akkor arra meg lehet majd építeni és jövőre jöhet egy bridge év, vagy egy all in egy QB-ért. De ez még messze.
Klemó
Igazan nem neked szol csak egy jo pelda amit irtam elotte.
En pont erre irom azt hogy en elengednem a jelent, mert karos a jovore. AR-nek csak akkor van ertelme ha elhiszi a stab, hogy vele tud a csapat SB-t nyerni. Mondjuk akkor, ha az OL osszeall. Tomlin alatt valoszinuleg a tulaj kerdesere full gazzal mentunk a PO-ert, hogy bejutva a tuti 0% eselyt meg tudtuk emelni 0.01%-ra. Ha iden ugyanaz a mondas hogy AR nem alkalmas akkor semmi ertelme hogy itt legyen, csak akkor ha az eredmenyt ki akarjak maxolni W-ek szamaban. Az OL sokkal fontosabb, de AR elott vagy nem tudnak "keszulni/jatszani/fejlodni", mert AR labon mar halott es neki rogton betonfal kellene, a WR-k akik ertik a jatekos es vagy a jelzeseit eloben a LOS-on. En mar jatszatnam a ketto rutinos szar kozul amelyik jobban illik a falhoz. Es kesobb johet az uj srac. A falat nem korlatozna a QB es az eredmenykenyszer vezette jatekhivas. Mit fog a csapat fejlodni villamgyors rovid jatekokkal. Vagy akar csak egy masodperc erejeig igazitani a jatekot egy semmikeppen nem a jovo QB-ert.

En remelem nem ez lesz hanem kikuldik a fiukat es AR oldja meg, vallalja fel az utest vagy jojjon le, a lenyeg neki kellene igazodni a jovo csapatahoz a jelenben is.

Amugy en nem felek a faltol, ki kell oket probalni es terhelni hogy deruljon ki hol a hiba, de ha 1.8mp alatt elhajitja a labdat akkor az sem fog menni.
3 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 7 010
védelem kapcsán a roster problémák ellenére optimistább vagyok. A támadó oldalon nem a QB, hanem az OL a legnagyobb kérdés és probléma. Látszik, hogy séma és az oldalváltás(ok) miatt ez az OL még nem stabil. Ez pedig kellene Rodgersnek, hogy legalább átlagos teljesítményt nyújtson.

De Én idén teljesen nyugodtan várom az idényt. Meglátjuk merre puffan a dolog. Ha nem áll össze a dolog, akkor elöl draftolunk, ha meg igen, akkor arra meg lehet majd építeni és jövőre jöhet egy bridge év, vagy egy all in egy QB-ért. De ez még messze.
3 napja
Nem értem mire ez a temetői hangulat. Eddig az volt a mondás, hogy fire Austin, fire A.Smith, fire Tomlin, mert a coaching staff miatt van az állandó PO kiesés.

Namost ha jött egy teljesen új stáb, akkor miért gondolja bárki, hogy ugyanazt a langyos semmit fogjuk látni mint eddig? Ez volt a célja a cserének, hogy ne ugyanazt lássuk. (hanem nyilván valami jobbat)

Amúgy tanulságos szezon lesz, mert Tomlin beárazódik. Így vagy úgy, attól függően hogy milyen lesz a Steelers.
Jan
Szerintem nincs temetoi hangulat. Az egyetlen negativum az Mc kinevezese es nem egy forradalmibb fiatale. Ettol szerintem jatekban jobbak leszunk es nalam igy fog bearazodni tomlin, nem eredmenyben.
Amugy en mar irtam sokszor, tomlin mint HC-nak tobb pozitivuma volt mint negativuma, de mint edzo kinevezo es/vagy DC annak meg pocsek. Es mivel ezen nem valtoztatott ezert mar nem tudtam mast kivanni mint hogy menjen.

A baj amin nem lehet valtoztatni azok a tulajok. Tomlin nem tudott nyerni ( brutal kerettel sem ) es ha az lenne a cel nem ra biznam a csapatot, de ugy gondolom a tulajok nem is ezt vartak hanem a vegsokig a PO harcot es lehetoleg a PO-t. Tomlin hibatlanul hozta. A szar a palacsintaba akkor kerult amikor ez a szurkoloknak nagyobb szamban keves lett.

Ha ez meg tudna valtozni az lenne a legkiralyabb es ezert fontos az az elmeleti kerdes, hogy a szurkolok elfordulnanak a csapattol ha ne adj isten csak 6 W jonne ossze ketto evig, de kozben latszodna az epitkezes es a fejlodes. Tudom hogy ellentmondasosnak hangzik. Egyszeruen es csak egy peldaval nem kellenek a Ramsey fele igazolasok amik segitenek a csapaton es ez segit a hasonlo kozepesek ellen a PO-ert de sem strukturalis sem taktikai sem minosegi fenttarthato segitseget nem ad.
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 538

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 765 — Steelers fan
Nem értem mire ez a temetői hangulat. Eddig az volt a mondás, hogy fire Austin, fire A.Smith, fire Tomlin, mert a coaching staff miatt van az állandó PO kiesés.

Namost ha jött egy teljesen új stáb, akkor miért gondolja bárki, hogy ugyanazt a langyos semmit fogjuk látni mint eddig? Ez volt a célja a cserének, hogy ne ugyanazt lássuk. (hanem nyilván valami jobbat)

Amúgy tanulságos szezon lesz, mert Tomlin beárazódik. Így vagy úgy, attól függően hogy milyen lesz a Steelers.
4 napja
Amiről beszéltek az az, hogy jönnek a vereségek és nem lesz reális a PO már, akkor mi lesz a "stratégia". De nem kell ehhez majd stratégia, mert egy Rodgers, ha azt látja, hogy nem reális a PO, akkor szét fog magától csúszni az egész és jobb lesz, ha egy újoncot próbálunk meg érvényesülni. Ha így ez működik, és javul a mérleg az nagyon jó, mert van QB opció. Ha pedig besül minden megyünk a top5 felé, akkor az is jó, mert lesz esély érdemi QB draftra.
Klemó
Csak az a lenyeg hogy a cel mi. Ha a PO elegseges ahogy eddig akkor a matematikai eselyek miatt ez a "strategia" tul keson fog jonni, ha jon. A 0-10 Brownsnak meg volt matematikai eselye a PO-ra. Persze tudom hogy ertelmesen kell ezt nezni es 0-10-nel mar el lehetne engedni, de valljuk meg a totalis kudarc nelkul full akarat mellett a realitas a kozel 50% eredmeny lesz es ott HA a PO elegseges es kivanatos cel akkor senki nem fog elengedni semmit.

Persze amit en szeretnek az nem is a tankolas, hanem a keret es a jatek osszehangolasa, ( elfelejteni az oreg jobb mint a fiatal de semmire nem megyunk azzal a +2 %al jatekosokat ) es igen a keret alapvetoen egyben van de tomlin alatt gagyi jatek-gagyi edzoktol jott es ez most sokkal jobb lesz ( persze jobb lett volna egy fiatal titan edzonek, de meg igy is elorelepes lesz JATEKBAN es nem feltetlenul eredmenyben ). Ha ez meg lesz akkor mindegy hogy lett PO vagy sem, mindegy hogy 1/13vagy 25 de kemenyen kell tradelni egy QB-ert ( egy kivaloert vagy kivalo potencialla rendelkezoert ).

De ettol senki nem fordulna el a csapattol mert urambatyam 1-3 vagy 5 gyozelem jonne ossze. Az emberek az effortot es a munkat is ertekelnek a jovo erdekeben.
4 napja
Amiről beszéltek az az, hogy jönnek a vereségek és nem lesz reális a PO már, akkor mi lesz a "stratégia". De nem kell ehhez majd stratégia, mert egy Rodgers, ha azt látja, hogy nem reális a PO, akkor szét fog magától csúszni az egész és jobb lesz, ha egy újoncot próbálunk meg érvényesülni. Ha így ez működik, és javul a mérleg az nagyon jó, mert van QB opció. Ha pedig besül minden megyünk a top5 felé, akkor az is jó, mert lesz esély érdemi QB draftra.
4 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 142
Minek izgultok? Ez a szezon kuka, így mentünk neki. Az 1/1 vagy hasonló "jó" drafthely lehet a cél. Nem szeretem, nem tetszik, de eddig ebbe az irányba mutat minden. Aztán, ha meg valami jó sül el akkor boldogok leszünk.
polamalu
Abban biztos vagyok, hogy a "drafthely", mint cél, még csak szóba sem kerül. Sem Rogers, sem Watt, Heyward, de mások sem adnák ehhez a nevüket. A nehézségeink adottak és egyértelműen abból fakadnak, hogy a draftok nem sikerülnek igazán, van vagy 1-1 draft class ami jó, de még az első körösök se jönnek be sok alkalommal. Ezért most szívunk, de a cél továbbra is a PO és ezzel a gárdával a PO-hoz közelebb leszünk, mint az 1/1-hez. Hosszú évek óta először egy kicsit potensebb WR csoport gyűlt össze, szerintem RB-igel TE-ileg is rendben vagyunk, ha néhány hét alatt össze tudják gyúrni az OL-t, akkor ez most jobban rendben lesz, mint az elmúlt években volt. A védelem nem gyengült semmit, ha Elliott rendben lesz, nem egy világverő alakulat a hátsó kettő, de majd a front7 besegít, ahol azért a jó Watt, Highsmith, Herbig trió kemény lesz. Ha Porter ügye megoldódik, szerintem mióta Steelers szurkoló vagyok nem volt ilyen CB állományunk.
Nem hiszem, hogy megszakad a pozitív sorozat széria, bár nyilván kapásból 5-6 jobb csapatot fel tudok sorolni csak AFC-ből.
De azért a kezünket nem fogjuk feltenni...
4 napja
polamalu
Ilyet a Steelers egyszerűen nem engedhet meg magának!
Voltunk valaha is 1/1?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ez szerintem baromsag. A szurkolok nem fordulnanak el a csapattol mert nem a "SB" a cel. Mar 10 eve nem az.
De nem is kell 1/1-nek lenni es totalis tankolasba menni. Csak pont annyi energiat kellene ebbe olni, amennyire az elmult 10 evben a SB-ert mentunk. Ahogy a vasas buszke ra hogy mindig full erovel tolja a gyozelemert ( amit nem is kellene feladni ), vannak amiket meg siman felad pedig azok is vasas "buszkesegek/hagyomanyok" a sikeresseg oltaran. AR-re csak nem kellett volna varni es minden szurkolo megertette volna hogy a csapat az egyenek felett van.

Fields/AR/RW mind hoztak gyozelmet extraban, teljesen ertelmetlenul. Lehet full erovel kuzdeni Allar/howard/rudival is. A csapatepiteshez amire szukseg van nem feltetlenul kell 1/1, elonyos de nem elvaras. A csapatepites filozofiajanak kell megvaltoznia eloszor hogy ne a remenytelen SB-ra epitsenek QB nelkul. Ezek a ramsey es vegtelen hasonloak mind javitjak a csapatot, de nem visznek elorebb.

De meglatjuk mi az elkepzeles.
4 napja
polamalu
Voltunk valaha is 1/1?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem engedhetnénk meg, de nem is rámegyünk az 1/1-re, csak idén nem a SB a cél. Ez látszik. Aztán bármi lehet. Voltunk, de az pénzfeldobással nyertük meg annó.
1942, egy RB-t hoztunk. MAjd 1970, valami Terry Bradshaw nevű srác került hozzánk. Ez volt a pénzfeldobásos, ha jól emlékszem.
4 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 606 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
polamalu
Voltunk valaha is 1/1?

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

4 napja
4 napja
Ez az egész offseason egy Benny Hill show eddig. 4 QB az kell... Elandon Roberts akinek némi köze volt a futások ellen persze nem de azért snappeket adunk neki azok ellenében akik rosteren maradtak majd hirtelen eszünkbe jut, hogy hát olyan játékos kell aki ST ben is teljesít. Jönnek a Dallasban 3 snappet állt a vonal mellet szerelem emberek mint Thomas. Mert az is kell. Az, hogy a mind a 10 draftolt játékos rosteren van így vagy úgy egy különösen vicces kórképet mutat. Pláne, hogy a leg elvakultan optimista Steelers elemző is max közepesre adta a draftunkat. A falról pedig nem is szeretnék beszélni pláne annak fényében nem, hogy egy 40+ os QB lesz mögöttük.
Razi
Igen, van furcsaság. Nem csak az, hogy mindösszesen 8 LB (ILB-OLB) van mindösszesen a rosteren, hanem az is, hogy 2 klasszikus RB van szintén bent az 53-ban. Arról meg nem is beszélek, hogy mindösszesen 2 egészséges safety van rosteren. Persze ott van egy-két jól mozgó ember a PS-ben (Nichols, Castro pl.), de nagyon gyorsan kell majd változtatni és igazolni szerintem és nem kis részben a sérülések miatt is majd.

Szerkesztette: Klemó
4 napja
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 766
Ez az egész offseason egy Benny Hill show eddig. 4 QB az kell... Elandon Roberts akinek némi köze volt a futások ellen persze nem, de azért snappeket adunk neki azon játékosok ellenében, akik rosteren maradtak majd hirtelen eszünkbe jut, hogy hát olyan játékos kell aki ST -ben is teljesít. Jönnek a Dallasban 3 snappet állt a vonal mellet szerelem emberek mint Thomas, mert ilyen is kell. Az, hogy a mind a 10 draftolt játékos rosteren van így vagy úgy egy különösen vicces kórképet mutat. Pláne, hogy a legelvakultan optimista Steelers elemző is max közepesre adta a draftunkat és ennek az ellenkezőjéről valahogy ezen játékosok többsége nem festett fel merőben más képet. A falról pedig nem is szeretnék beszélni, pláne annak fényében nem, hogy egy 40+ os QB lesz mögöttük.

Szerkesztette: Razi
4 napja
porter meg lehet padozni fog
4 napja
Sziasztok!

Úgy néz ki, lesz egy felesleges jegyünk a párizsi meccsre, hármunk mellé negyedikként még aki szeretne, becsatlakozhat. Kapu mögé, a kanyarba szól, B5-ös szektor, 97k volt forintban. Ha valakit érdekel, akkor írjatok nyugodtan. 😊

Üdv,
Badsco
badsco
vegul nem vettem jegyet. hogy utaztok ki? a busszal? vagy repultok, esetleg kocsi?
xtaki
Repülő, aznap kora reggel.
badsco
Érdekelne esetleg? 😊
badsco
meg vegiggondolom
5 napja
Sziasztok!

Úgy néz ki, lesz egy felesleges jegyünk a párizsi meccsre, hármunk mellé negyedikként még aki szeretne, becsatlakozhat. Kapu mögé, a kanyarba szól, B5-ös szektor, 97k volt forintban. Ha valakit érdekel, akkor írjatok nyugodtan. 😊

Üdv,
Badsco
badsco
vegul nem vettem jegyet. hogy utaztok ki? a busszal? vagy repultok, esetleg kocsi?
xtaki
Repülő, aznap kora reggel.
badsco
Érdekelne esetleg? 😊
badsco
Kocsiba hely van nálunk, de 22-én indulunk