Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
1 órája
Most oszinten mennyi eselyt adsz hogy lesz egy top5 QB-ja a csapatnak? Igen Herbi jo megoldas lenne, de irtozatosan kicsi az esely hogy eljon, ha igen hogy idejon az o szemszogebol. Az nem a legjobb erv hogy mar az sokat segitene a D-nek adnal 10 perc pihenot. Marmint nem a legjobb erv Herbinek, o godwin, evans, AB, gronknak szeretne dobalni egy jobbacska fal mogott jo futokkal es egy jo D-el kiegeszitve. Vagyis ez jobb ervnek tunik.Stafford és Brady se véletlen lépett le oda ahova, kellett hozzá edzői minőség, keret minőség és fura módon mind a kettő naposabb helyre lépett le. Mind a kettő érkezésével bajnokesélyes csapat lett.Jó, hát akkor írj arról, hogyan máshogy lesz legalább elméletileg top5 qb-nk.
Herbert legyen Stafford akkori szintje, miért akarna LA-ből Pittsburghbe jönni egy Madison Beer mellett?
A másik meg, hogy nem látom azt a scenáriót, hogy jelenleg van 3 komoly csapat az AFC West-be, hogy ő el akarna jönni Lamar és Burrow mellé, ha van esze a másik kettőnek is és egyszer az életben lesz lehetősége akkor az NFC South.
KeyG
Sztem ezek a csávók nem azt nézik, hogy kik vannak a csoportban, hanem a lehetőséget magában a csapatban. Sztem van bennünk egy top10 team realitás, csak az első lèpcsőfok hiányzik és azt nem tudjuk áthidalni.
Pl a védelemnek már csak az segìtene, ha 10 perccel kevesebbet lenne pályán minden meccsen.
Willie Parker
Szerintem a realisabb ha elfogadjuk hogy lesz egy rookie akibol lehet akar top5 is. Az igazsag az hogy a csapat jo, de szinte senki nem potolhatatan. Tj mar potolva van es a potlasanak is van mar remenyteljes potlasa. Es igy vegig lehetne menni, ott van a TE kulonitmeny akik jok es adnak egy szeles skalat de egyik sem egyenileg rengeti meg a ligat, egysegben az ero........
De ugy erzem senki nincs ellenere az otletnek ha bejon a kis valoszinuseg, de szeretnem ha nem boom vagy semmi lenne. Egy rookiert is el kell menni es inkabb mint a kovetkezo kozepes iranyito.
2 órája
Én idény előtt tudtam menni ezzel a gondolattal és kb. tényleg egy QB-ra vagyunk húztátok fel a csapatot. ( Én Josh Allent mondtam volna ) Szerintem Porter ezért is nem kap szerződést. Itt valami készül, de úgy gondolom annyira D front 7 játékosnak van új szerződése még a 3-4. pass rushernek is, hogy a drafton fogtok bedobni 3 picket valakiért.Stafford és Brady se véletlen lépett le oda ahova, kellett hozzá edzői minőség, keret minőség és fura módon mind a kettő naposabb helyre lépett le. Mind a kettő érkezésével bajnokesélyes csapat lett.Jó, hát akkor írj arról, hogyan máshogy lesz legalább elméletileg top5 qb-nk.
Herbert legyen Stafford akkori szintje, miért akarna LA-ből Pittsburghbe jönni egy Madison Beer mellett?
A másik meg, hogy nem látom azt a scenáriót, hogy jelenleg van 3 komoly csapat az AFC West-be, hogy ő el akarna jönni Lamar és Burrow mellé, ha van esze a másik kettőnek is és egyszer az életben lesz lehetősége akkor az NFC South.
KeyG
Sztem ezek a csávók nem azt nézik, hogy kik vannak a csoportban, hanem a lehetőséget magában a csapatban. Sztem van bennünk egy top10 team realitás, csak az első lèpcsőfok hiányzik és azt nem tudjuk áthidalni.
Pl a védelemnek már csak az segìtene, ha 10 perccel kevesebbet lenne pályán minden meccsen.
Willie Parker
A lényeg hogy azt érzem valamire készül a Steelers, vagy draft vagy csere. Viszont Herbertet nem látom a saját kis gondolataim miatt amiket leírtam, Josh Allenből hamarabb kinéztem volna Pittsburgh-ot, de ő meg most a team to beat nálam, vagyis a Bills.
Lehet nem nézik a csoportot, de a coaching staffot igen abban biztos vagyok és MM-el egy prime Rodgers is csak egyszer tudott nyerni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
Stafford és Brady se véletlen lépett le oda ahova, kellett hozzá edzői minőség, keret minőség és fura módon mind a kettő naposabb helyre lépett le. Mind a kettő érkezésével bajnokesélyes csapat lett.Jó, hát akkor írj arról, hogyan máshogy lesz legalább elméletileg top5 qb-nk.
KeyG
3 órája
Stafford és Brady se véletlen lépett le oda ahova, kellett hozzá edzői minőség, keret minőség és fura módon mind a kettő naposabb helyre lépett le. Mind a kettő érkezésével bajnokesélyes csapat lett. Herbert legyen Stafford akkori szintje, miért akarna LA-ből Pittsburghbe jönni egy Madison Beer mellett?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 órája
A jatekosok nagy resze meg tomlin alatt jott/hosszabbitott. Az ideiek, Herbig szerzodese barati, es pittmane is. A cap lenyegtelen es amugy az osszes belefer a jelenbe.Ha nem ez lenne a terv, akkor nem McCarthy-t, hanem valamelyik lutri Ramses fiatal coachot hoztuk volna és nem adunk fel picket/capet/pénzt Ramsey, Metcalf, Pittman kaliber veteránokért. Akkor nem maradt volna Heyward, Watt, nem fizetjük agyon Highsmitht, Herbiget stb.Ehhez en ketto dolgot irok, ha herbert mozdulna akkor eleg egy jobb csapat es ugyis lesz, mert ha arra megy ra hogy hol jobb az osszkep akkor itt bizony forditva nem igaz hogy neki Mc lenne a legjobb mint forditva es a tulaj hozzaallasa bizony nem idealis.Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Én megnéztem a Chargers meccseit és elkeserítő, amit Herberttel évek óta művelnek. A mi franchise-unkat pedig nem egy draft prospect QB fogja elmozdítani Mike McCarthy-val karöltve, mert egyrészt baromi nagy lutri, másrészt MM maradni fog évekig, nem kukázzuk ki még 2 év után sem, őt viszont baromi rossz irányító fejlesztőnek tartom, harmadrészt Rooney-ék tényleg azt vallják, hogy Wattékkal képesek vagyunk PO-ért és PO_ban menetelni, negyedrészt, mert nem fogunk lemenni kutyába 1/1-ig ilyen kerettel.
Razi
Justin Herbert lehet, hogy kapott maga mellé kiszolgálókat (kb közepes szintűeket, mert az elit játékosok mindig kihaltak körülötte), viszont egy év kivételével sosem volt rendes edzőtámogatása, még McCarthy szintű sem. Abban az évben pedig egymaga vitt egy komplett offense-t, amit itt sosem láttál QB-tól, még Bentől sem.
Most, hogy megkapta maga mellé McDanielt, az nagyon szépen néz ki...papíron. De McDaniel playbookjának az installálása tart kb a legtovább az NFL-ben, annyira bonyolult motion-öket futtat és annyira egzotikus blokkolást igényel, sok időzítéssel. Közben persze LA-ban megint meghalt minden épkézláb ember és maradt a középszer, ami persze nem tudja pályára tenni és mennek a katasztrófába.
Ja szerk: azt elfelejtettem írni, hogy Jim Harbaugh nagyon megöregedett, nem gondoltam volna, hogy alatta egy csapat szétesik
Herbert képes lenne egy prime Aaron Rodgers szintre, pont arra a veterán vezetői és játékstílusra, ami MM mellé kellhet.
Egyébként a kezdőcsapatunk Off-ban sokkal jobb annál, amit Rodgers mellett és AR miatt a pályára tudunk tenni jelenleg, ő nagyon bekorlátozza a lehetőségeinket, kb amikor a meglőtt karú BB-vel játszottunk, ugyanaz a játékkép.
Az első meccs abban volt kivétel, hogy AR fizikailag potensnek tűnt, a második meccsre meg mintha a mechanikája is teljesen szétesett volna.
De még nem is ez a fő baj vele, hanem hogy egyetlen, kiszámítható opciót néz végig, beerőlteti, nem hívja át a játékokat, de nem is hajlandó kockázatot vállalni, így a def dolga teljesen szögegyszerűre zsugorodik.
A QB játék elbizonytalanítja a falat - akik btw pass block win rate-ben úgy középmezőny,, hogy a QB zseben belüli mozgása egy farönkre hasonlít, ami úszkál - szétcincálja a blokkok ütemezését, nem is merünk falemberrel húzni, hanem többet chippeltetjük két emberrel a pass rushereket (emiatt a második meccsen a blokkolni nem tudó Freiermuth többször bennragadt), amivel leszűkülnek az útvonalak, ami miatt minden egyes játékban két elméleti, de egy valós célpontunk van. Az nonszensz, hogy Rodgers dobókeze felé megy a passzjátékunk 85%-a. Arról ne is beszéljünk, hogy bootleget meg play actiont nem tudunk behívni, mert Rodgers nem szeret már háttal állni a védelemnek, és nem komfortos neki a mozgásból dobás (tudja őt azt, csak hektikus, pontatlan és sokszor inkább a vonalon kívülre dob.)
Én nagyon bírom Aaront, tisztelem, becsülöm, meg látom rajta, hogy akar, küzd és hajt is, de ezek a beidegződései elrontják teljesen a játékunkat.
Én azt gondolom, hogy a támadósort ebből a helyzetből csakis egy már tapasztalt, mindent látott, sokra képes, és az ütésszámhoz képest strapabíró QB tudja csak kimozdítani.
Justin Herbertet 100 meccsen 244-szer sackelték basszus (azt hiszem 1500 QB hit felett jár), Luckot anno 94 meccsen 185-ször, miről beszélünk?
Szóval én jelenleg egyetlen olyan lehetőséget látok, ami kivitelezhető, persze lehet, hogy Herbert nem akarna ide aláírni, de jobb lehetősége nem nagyon lesz (pl.: a Rams már kiköltekezett cap-ben és pickben is a következő 2-3 évre vagy drasztikusan leépít, ami semmivel nem lenne vonzóbb; Vikings lehetne még opció).
Herbert viszont feljavítaná a falat, és nagyobb mozgástere lenne a futásnak, valamint jobb variálást adna az elkapó-állománynak. (Most tekintsünk el attól, hogy Metcalf mekkora gödörben van)
Persze ez csak egy elmélet, egy nem igazán reális vágy, de én ezt az egy utat látom az érdemi előremozdulásra, MOST, és AZONNAL.
Ha a franchise hosszú távot, mondjuk öt évet néz, akkor persze mehetünk egy Saints-es megoldással is, de nem gondolom, hogy Rooney ne akarna most nyerni playoffban.
Willie Parker
A masik hogy en nagyon szeretnem azt hinni hogy a tulajoknal ez a PO win mania az csak a szurkolok erdeklodesenek a fenttartasa miatt van. Hihetnek benne es probalja meg AR-Mc iden. Azzal nincs gond, de ne legyen mar ez a terv mint volt tomlinnal. Ha a 8. heten az latszik hogy nem lesz SB win akkor torodjunk bele es lehet az ujra koncentralni. Az extra meg hogy remelem Mc nem 15 evre van tervezve, hanem "eredmeny" fuggo.
no
Nyilvàn Herbertre pont annyira kicsi esély van, mint Staffordra a Ramsnek, Bradyre a Bucsnak, egyszer az életben esély, ha szabaddá válik. De akkor baromira tolni kell érte mindent.
Én biztos nem így indultam volna el, mint ahol haladunk, de ha már így haladunk, akkor fr QB kell 3 éven belül, mert utána tabula rasa kell, h következzen.
Szerintem pl Dallasban nem feltétlenül MM-en ment el a sikertelenség, Prescott neki pont elég jó QB volt. Ami itt is kellene, de AR már 4 polccal lejjebb van, a draftolt meg 2 év múlva nem lesz top5 irányító, csak mondjuk 5-6 év múlva, ha egyáltalán - kb akkor ér a mostani Herbie szintjére, ha egyàltalán.
A másik jelöltem amúgy Burrow lenne, ha nem csoportrivàlis, vagyis az még nagyobb nonszensz, de ott is benne van egy bedobom a fuckot mutatvány, ha megint nem jön össze semmi, mondjuk 3 évig.
Én ugye írtam Lawrence-t, de Coen miatt az a hajó elment.
Még Jordan Love lenne egy alternatívám, ha MILF befuccsol.
Willie Parker
Herbert eltavozasara kicsi az esely ahogy stafi es TB12-re volt. De a Rams es a TB az nem ilyen picirol indult, amikor 100% volt a tavozasuk, onnatol a rams eselye nagy volt. Es ez oriasi kulonbseg. En a te erveidet elfogadom es a vasas szempontjabol remek, de nem lenne az aktualis Rams-TB. En ennyit mondok.
Nem tudom mi volt a baj dallasban.
A rookie es herbert tudasbeli kapcsolataval is egyetertek, de a kulonbseg hogy arra sokkal nagyobb esely van es raadasul nem zarja ki egymast a ketto dolog. Probalkozhat mindenki mint a kutya, de a valoszinubb esely a rookie lesz vagy a masodvonalas QB-k.
Ha kesobb erik be akkor kesobb erik be es majd kore dolgoznak ujakat, nem TJ gyuruje erdekel foleg nem a csapat karara. Nem szeretnek egy Baker fele igazolast, mert azzal nagyobb esely van a jelenben ( de igazan semmire ) mert a veteranok megerdemelnek.
Az hogy Mc miert lett kinevezve arra csak tippeim vannak es egyik sem jo.
5 órája
Ha nem ez lenne a terv, akkor nem McCarthy-t, hanem valamelyik lutri Ramses fiatal coachot hoztuk volna és nem adunk fel picket/capet/pénzt Ramsey, Metcalf, Pittman kaliber veteránokért. Akkor nem maradt volna Heyward, Watt, nem fizetjük agyon Highsmitht, Herbiget stb.Ehhez en ketto dolgot irok, ha herbert mozdulna akkor eleg egy jobb csapat es ugyis lesz, mert ha arra megy ra hogy hol jobb az osszkep akkor itt bizony forditva nem igaz hogy neki Mc lenne a legjobb mint forditva es a tulaj hozzaallasa bizony nem idealis.Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Én megnéztem a Chargers meccseit és elkeserítő, amit Herberttel évek óta művelnek. A mi franchise-unkat pedig nem egy draft prospect QB fogja elmozdítani Mike McCarthy-val karöltve, mert egyrészt baromi nagy lutri, másrészt MM maradni fog évekig, nem kukázzuk ki még 2 év után sem, őt viszont baromi rossz irányító fejlesztőnek tartom, harmadrészt Rooney-ék tényleg azt vallják, hogy Wattékkal képesek vagyunk PO-ért és PO_ban menetelni, negyedrészt, mert nem fogunk lemenni kutyába 1/1-ig ilyen kerettel.
Razi
Justin Herbert lehet, hogy kapott maga mellé kiszolgálókat (kb közepes szintűeket, mert az elit játékosok mindig kihaltak körülötte), viszont egy év kivételével sosem volt rendes edzőtámogatása, még McCarthy szintű sem. Abban az évben pedig egymaga vitt egy komplett offense-t, amit itt sosem láttál QB-tól, még Bentől sem.
Most, hogy megkapta maga mellé McDanielt, az nagyon szépen néz ki...papíron. De McDaniel playbookjának az installálása tart kb a legtovább az NFL-ben, annyira bonyolult motion-öket futtat és annyira egzotikus blokkolást igényel, sok időzítéssel. Közben persze LA-ban megint meghalt minden épkézláb ember és maradt a középszer, ami persze nem tudja pályára tenni és mennek a katasztrófába.
Ja szerk: azt elfelejtettem írni, hogy Jim Harbaugh nagyon megöregedett, nem gondoltam volna, hogy alatta egy csapat szétesik
Herbert képes lenne egy prime Aaron Rodgers szintre, pont arra a veterán vezetői és játékstílusra, ami MM mellé kellhet.
Egyébként a kezdőcsapatunk Off-ban sokkal jobb annál, amit Rodgers mellett és AR miatt a pályára tudunk tenni jelenleg, ő nagyon bekorlátozza a lehetőségeinket, kb amikor a meglőtt karú BB-vel játszottunk, ugyanaz a játékkép.
Az első meccs abban volt kivétel, hogy AR fizikailag potensnek tűnt, a második meccsre meg mintha a mechanikája is teljesen szétesett volna.
De még nem is ez a fő baj vele, hanem hogy egyetlen, kiszámítható opciót néz végig, beerőlteti, nem hívja át a játékokat, de nem is hajlandó kockázatot vállalni, így a def dolga teljesen szögegyszerűre zsugorodik.
A QB játék elbizonytalanítja a falat - akik btw pass block win rate-ben úgy középmezőny,, hogy a QB zseben belüli mozgása egy farönkre hasonlít, ami úszkál - szétcincálja a blokkok ütemezését, nem is merünk falemberrel húzni, hanem többet chippeltetjük két emberrel a pass rushereket (emiatt a második meccsen a blokkolni nem tudó Freiermuth többször bennragadt), amivel leszűkülnek az útvonalak, ami miatt minden egyes játékban két elméleti, de egy valós célpontunk van. Az nonszensz, hogy Rodgers dobókeze felé megy a passzjátékunk 85%-a. Arról ne is beszéljünk, hogy bootleget meg play actiont nem tudunk behívni, mert Rodgers nem szeret már háttal állni a védelemnek, és nem komfortos neki a mozgásból dobás (tudja őt azt, csak hektikus, pontatlan és sokszor inkább a vonalon kívülre dob.)
Én nagyon bírom Aaront, tisztelem, becsülöm, meg látom rajta, hogy akar, küzd és hajt is, de ezek a beidegződései elrontják teljesen a játékunkat.
Én azt gondolom, hogy a támadósort ebből a helyzetből csakis egy már tapasztalt, mindent látott, sokra képes, és az ütésszámhoz képest strapabíró QB tudja csak kimozdítani.
Justin Herbertet 100 meccsen 244-szer sackelték basszus (azt hiszem 1500 QB hit felett jár), Luckot anno 94 meccsen 185-ször, miről beszélünk?
Szóval én jelenleg egyetlen olyan lehetőséget látok, ami kivitelezhető, persze lehet, hogy Herbert nem akarna ide aláírni, de jobb lehetősége nem nagyon lesz (pl.: a Rams már kiköltekezett cap-ben és pickben is a következő 2-3 évre vagy drasztikusan leépít, ami semmivel nem lenne vonzóbb; Vikings lehetne még opció).
Herbert viszont feljavítaná a falat, és nagyobb mozgástere lenne a futásnak, valamint jobb variálást adna az elkapó-állománynak. (Most tekintsünk el attól, hogy Metcalf mekkora gödörben van)
Persze ez csak egy elmélet, egy nem igazán reális vágy, de én ezt az egy utat látom az érdemi előremozdulásra, MOST, és AZONNAL.
Ha a franchise hosszú távot, mondjuk öt évet néz, akkor persze mehetünk egy Saints-es megoldással is, de nem gondolom, hogy Rooney ne akarna most nyerni playoffban.
Willie Parker
A masik hogy en nagyon szeretnem azt hinni hogy a tulajoknal ez a PO win mania az csak a szurkolok erdeklodesenek a fenttartasa miatt van. Hihetnek benne es probalja meg AR-Mc iden. Azzal nincs gond, de ne legyen mar ez a terv mint volt tomlinnal. Ha a 8. heten az latszik hogy nem lesz SB win akkor torodjunk bele es lehet az ujra koncentralni. Az extra meg hogy remelem Mc nem 15 evre van tervezve, hanem "eredmeny" fuggo.
no
Nyilvàn Herbertre pont annyira kicsi esély van, mint Staffordra a Ramsnek, Bradyre a Bucsnak, egyszer az életben esély, ha szabaddá válik. De akkor baromira tolni kell érte mindent.
Én biztos nem így indultam volna el, mint ahol haladunk, de ha már így haladunk, akkor fr QB kell 3 éven belül, mert utána tabula rasa kell, h következzen.
Szerintem pl Dallasban nem feltétlenül MM-en ment el a sikertelenség, Prescott neki pont elég jó QB volt. Ami itt is kellene, de AR már 4 polccal lejjebb van, a draftolt meg 2 év múlva nem lesz top5 irányító, csak mondjuk 5-6 év múlva, ha egyáltalán - kb akkor ér a mostani Herbie szintjére, ha egyàltalán.
A másik jelöltem amúgy Burrow lenne, ha nem csoportrivàlis, vagyis az még nagyobb nonszensz, de ott is benne van egy bedobom a fuckot mutatvány, ha megint nem jön össze semmi, mondjuk 3 évig.
Én ugye írtam Lawrence-t, de Coen miatt az a hajó elment.
Még Jordan Love lenne egy alternatívám, ha MILF befuccsol.
7 órája
Helyzet az, hogy Herbert elég sokmindenben hasonlít Luckra szvsz, ha elege lesz a Chargersből, ő is inkább visszavonul, minthogy elmenjen máshova.Csak itt Willie alma van kibeszelve ahol az a pici esely hogy csapatot valt talan az asszony altal.
empty taxi
8 órája
Helyzet az, hogy Herbert elég sokmindenben hasonlít Luckra szvsz, ha elege lesz a Chargersből, ő is inkább visszavonul, minthogy elmenjen máshova.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 órája
Ehhez en ketto dolgot irok, ha herbert mozdulna akkor eleg egy jobb csapat es ugyis lesz, mert ha arra megy ra hogy hol jobb az osszkep akkor itt bizony forditva nem igaz hogy neki Mc lenne a legjobb mint forditva es a tulaj hozzaallasa bizony nem idealis.Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Én megnéztem a Chargers meccseit és elkeserítő, amit Herberttel évek óta művelnek. A mi franchise-unkat pedig nem egy draft prospect QB fogja elmozdítani Mike McCarthy-val karöltve, mert egyrészt baromi nagy lutri, másrészt MM maradni fog évekig, nem kukázzuk ki még 2 év után sem, őt viszont baromi rossz irányító fejlesztőnek tartom, harmadrészt Rooney-ék tényleg azt vallják, hogy Wattékkal képesek vagyunk PO-ért és PO_ban menetelni, negyedrészt, mert nem fogunk lemenni kutyába 1/1-ig ilyen kerettel.
Razi
Willie Parker
9 órája
Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Én megnéztem a Chargers meccseit és elkeserítő, amit Herberttel évek óta művelnek. A mi franchise-unkat pedig nem egy draft prospect QB fogja elmozdítani Mike McCarthy-val karöltve, mert egyrészt baromi nagy lutri, másrészt MM maradni fog évekig, nem kukázzuk ki még 2 év után sem, őt viszont baromi rossz irányító fejlesztőnek tartom, harmadrészt Rooney-ék tényleg azt vallják, hogy Wattékkal képesek vagyunk PO-ért és PO_ban menetelni, negyedrészt, mert nem fogunk lemenni kutyába 1/1-ig ilyen kerettel.
Razi
Szerkesztette: Willie Parker
15 órája
Gyerekek. Ott egy példa előttünk és ráadásul Párizsban lesz is egy találkozó velük. A Saints 2 éve a leglesajnáltabb csapat volt. Idén otthonukban verték a Ravenst. Mi az egyetlen különbség? Találtak egy QB-t, aki nem a legszexibb választás volt, meg idős is volt, de azt anno mindenki tudta, hogy képes egy biztos jó alapra. Tyler Shough azóta egy, hanem két polccal magasabbra tette ugyanazt a frencsit. Egy alapot ad, amire igenis lehet építkezni. Nem tuduk még persze, hogy vele meddig lehet elmenni, de az már látszik, hogy vele működik az O még akkor is, ha nem egy full elit skill személyzet van mellette. (persze szeretnénk mi olyan első számú WR-t, mint Olave....)Ennek a sportnak a QB az alapja. Ha ez nincs meg, semmi nincs meg. Ha megvan, akkor a többit hozzá lehet építeni. Nálunk a tulajdonos nem ismeri azt, hogy rebuild. Vagy fél tőle, vagy fogalma sincs hogyan kell csinálni. Ezért ragadunk már 3. éve egy veterán "last dance" féle "win now"-nak mondott valamibe. Ennek legjobb példája egy Rudi, aki lehet megold egy-egy meccset, de a büdös életbe nem fog - mondjuk - PO runt csinálni.
Én azt remélem, hogy ha idén láthatóan befordulunk a földbe, akkor hátraléptetjük az utolsó táncost és kipróbáljuk Howardot és/vagy Allart. Ennek a csapatnak pont az lenne a tragédiája, ha a Tomlin féle 50% közeli mérleggel állnánk még a szezon vége felé is. Ha pedig valemelyik fiatalban látszik valami élet, akkor adjunk oda egy évet neki és csináljunk egy bridge évet, hogy építjük a csapat más részeit (mondjuk az OL-t). Ha meg nem, akkor jöjjön egy prospect és nézzuk meg.
HJa és igen, ehhez kellene egy fiatal ambíciózus edzői brigád (is)......
1 napja
Szerintem nem jol nezed, vagyis mondanam hogy mintha Tomlin vedougyvedje irta volna.Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Bennem még mindig az a fő kérdés, hogy mennyire elég ez a keret?
Razi
Az egyik elmélet szerint ebben a játékos állományban ennél több van, csak az inkompetens edzői gárda nem tudta kihozni belőlük. Jön egy jobb edzői stáb, és PO győzelmek lesznek.
A másik szerint a keret ennyit tud, amennyit Tomlin kihozott belőle. Jöhet ide bárki, ezekkel a játékosokkal az sem fog messzebbre jutni.
Én erre vagyok kiváncsi elsősorban, és ezért írtam korábban, hogy idén Tomlin munkája beárazódik, így vagy úgy.
Jan
Tomlin a sajat munkajaval arazta be magat. Nem volt jo a D, nem volt jo az O es a KB idejen sem hozott sokkal tobbet mint a serclivel. Tomlin nem ugy lesz bearazva ha a mostani stab csak 4 W-t er el. Ez a mostani stab 3 ev utan majd megitelheto lesz. Tomlin alatt a stab evekig kapott eselyt es nem volt fejlodes. Nem az elso idenyeben de a 3.ban sem volt jobb canada, fichtner, AS vagy a DC-i. Ettol fuggetlenul nem volt QB-ja es nem volt erdemes a csapat a PO-ra. Ott kisebb esely van rossz csapatra. A falcons le lett gyozve, de szamit a korulmeny. A PO-ba is volt esely mert stroud sem tudta eldonteni kinek drukkol, de nem jott ossze, bar nalam az sem valtoztatott volna sokat.
A masik hogy nem feltetlenul MC a mervado sajnos, de rola meg nem tudjuk ( csak gondoljuk ) hogy nem lesz forradalmi ujitas osszesegeben. Tomlinrol tudtuk.
A keret meg szerintem jo, de igy nem versenykepes nagy celokra, a "reszt vettem" dij meg tomlinnal impozans csak erteke nem sok volt. Ha az a cel akkor az baj. KELL a QB, mert a keret eleg jo.
1 napja
Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Bennem még mindig az a fő kérdés, hogy mennyire elég ez a keret?
Razi
Az egyik elmélet szerint ebben a játékos állományban ennél több van, csak az inkompetens edzői gárda nem tudta kihozni belőlük. Jön egy jobb edzői stáb, és PO győzelmek lesznek.
A másik szerint a keret ennyit tud, amennyit Tomlin kihozott belőle. Jöhet ide bárki, ezekkel a játékosokkal az sem fog messzebbre jutni.
Én erre vagyok kiváncsi elsősorban, és ezért írtam korábban, hogy idén Tomlin munkája beárazódik, így vagy úgy.
1 napja
Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Szerintem senki nem gondolja hogy 1 QB-ra van a csapat, de az a legnagyobb hiany es csak utana johetne egyaltalan az epitkezes. De az alapok megvannak es a legtobb poziciora azert van jo megoldas. Nem sok hianyposzt van ami fontos es valamennyi mindig lesz. Nem tudom Rooney mit gondol, de igazan a fontos hogy a szurkoloknak el tudjak-e adni ezt. Es egy evtizede megy mar nekik. Bar iden szerintem mar mas van mert a szurkoloknak a bukas is elfogadhato mar csak jojjon a QB
Razi
1 napja
Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.
1 napja
Azert nem huztak ki tua-t, mert kihuztak elottuk. Szoval nem egy 4. koros nyomta le, mert ugy hangzik. Tank for Tua volt a plakatokon. Es milyen jol jartak hogy nem ot huztak-jutott nekik. Tua rengeteget kihagyott, a tavalyi fal mogott most a temeteserol irnank. Es ami a leglenyegesebb csak tuat nezzuk meg es valamiert 2022-tol emelkedett a szentem statisztikailag. De mindenki hulye volt mert annak a draftnak a magasan legjobb QB-ja JHurts?
Nem jutottak vele semmire, az igaz, ahogy LJ es JA-nel es JB-val..........sem. Ennel lehetett volna tobb benne. Nem feltetlenul az o szegyene, ahogy a tobbieke sem. Neki egy RAMS fele megoldas jonne jol. Es egy Staffit tolhatna o is. A Vasas ettol irgalmatlan messze van es ezert nem fog idejonni, meg fel sem merulne benne. Viszont a vasas hiaba nem all jol ehhez, egy rookiehoz viszont igen. Es annak nincs beleszolasa sem.
En nem vedem es tamadom JH-t, de annyira kivannam/kivantam mar ezerszer hogy minden fontos jatekosnak jojjon el az a pillanat, ami 2022-es volt Tua-nak. Megmeretetett es kevesnek bizonyult a vegen, de megkapta az eselyt minden szempontbol. Ezt az eselyt o is megerdemelte volna.
1 napja
6 éve draftolták, azóta ijen Allen májkvill, meg fénykorában Makk - arról beszélek. 6 éve beleraktak, odaraktak azt lófaszhabbalkezdö C kiesett. 3 IOL ember siralmas. ( legutóbbi meccsen 3-an egy embert blokkoltak, míg kettö üresen ment Herbert-re). McConkey nem tud egészséges maradni. QJ a dropkirály. A 3 belsö falember futáshoz se tud blokkolni. Ezért szar a Chargers O.Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.igeeen?? oda megy?? hány első kört basztak bele abba a Chargers falba - a tájtendelken kívül milyen skilleket nem kapott meg és mér nem mokány a Chargers D??
Klemó
igazából az a kérdés, hogy mér nem húztak ki Tuát, mer dettó ugyan ott lennének, mint most Heriberttel. fanatizban és matematikailag is, lófaszra nem mennek vele
sutianap
Chargers D miért hasítana? Nyugdíjas Mack az egyetlen pass rusher. Sérülékeny LB állomány, sérülékeny S állomány.
Nem értem a kérdéseket nálad.
Gondolom az új OC-val még nem állt össze a támadóséma se rendesen...
Toto21
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 napja
kezdö C kiesett. 3 IOL ember siralmas. ( legutóbbi meccsen 3-an egy embert blokkoltak, míg kettö üresen ment Herbert-re). McConkey nem tud egészséges maradni. QJ a dropkirály. A 3 belsö falember futáshoz se tud blokkolni. Ezért szar a Chargers O.Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.igeeen?? oda megy?? hány első kört basztak bele abba a Chargers falba - a tájtendelken kívül milyen skilleket nem kapott meg és mér nem mokány a Chargers D??
Klemó
igazából az a kérdés, hogy mér nem húztak ki Tuát, mer dettó ugyan ott lennének, mint most Heriberttel. fanatizban és matematikailag is, lófaszra nem mennek vele
sutianap
Chargers D miért hasítana? Nyugdíjas Mack az egyetlen pass rusher. Sérülékeny LB állomány, sérülékeny S állomány.
Nem értem a kérdéseket nálad.
Gondolom az új OC-val még nem állt össze a támadóséma se rendesen...
1 napja
Nem cáfoltál meg. Miért menne oda, ahol még az is bizonytalan(abb), ami adott a napsütötte LA-ben?Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.igeeen?? oda megy?? hány első kört basztak bele abba a Chargers falba - a tájtendelken kívül milyen skilleket nem kapott meg és mér nem mokány a Chargers D??
Klemó
sutianap
Számomra maga Herbert a kérdés, hogy benne van-e igazán, hogy felemel egy csapatot. Eddig ezt nem láttuk tőle. Abban meg igazad van, hogy azt amit nyújt, azt Tua is nyújta az adott csapatának.
1 napja
Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.igeeen?? oda megy?? hány első kört basztak bele abba a Chargers falba - a tájtendelken kívül milyen skilleket nem kapott meg és mér nem mokány a Chargers D??
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 napja
Én csak azt remélem, hogy semmilyen jövőt felégető trade-be nem fogunk belemenni év közben. Az idény vége más tészta és nyilván benne lehet, hogy egy-egy QB-ért áldozunk majd, de nekem egy transition year sokkal jobban tetszene megnézve az elmúlt 2 év fiataljait és adott esetben egy prospectet a 2027-es draftról, de nem sietve. Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.
Gyorsan hozzáteszem, hogy az ami van az egy hatalmas downgrade az O-ban. Ennyire nem vagyunk rosszak. Én azokat nem értettem, akik azt mondták az első héten, hogy látnak előre lépést. Ha visszanézed azt a meccset látod, hogy ott egy Rodgers jó játék volt az, ami feljavította az O teljesítményt, de tudjuk, hogy ez az, ami fenntarthatatlan, és főleg akkor, miután kivideóztak bennünket. Egy nagyon kiszámítható kevés mozgásos O-t játszunk, amire a dörzsölt DC-k azonnal ugranak és megfojtják azt.
De jön az igazság pillanata. Jön a Bengals. Ha nem igazítasz gyorsan és így játszunk, akkor nagyon komoly kijózanódás jön.
DE és ez a fontos. Ezt is tudtuk. Ez benne van. Hát megyünk a lejtőn....
1 napja
Herbert nem jonne ide szerintem. A fel liga bejelentkezne erte. Van jobb varos, van ahol jobb a tulaj, van ahol jobb az O keret, van ahol jobb az edzo. Mi egy jo D-t tudnank max ajanlani neki. Nem hiszem hogy magasan van a listajan. Ezek meg az alom szinten is kikerulhetetlenek.A rookie lesz a megoldas
1 napja
Én három első, két második kört és egy fiatal CB-t írtam ellenértéknek, az talán elég lehet (most, hogy belepakolunk még két hátsó kört, az mindegy).Ez egyértelmű, csak ebből sosem lenne még csak kapcsolatfelvétel sem, mert Herbertnek olyan szerződése van, ami neki és a Chargers-nek is kényelmes, azaz nincs okuk kilépni belőle... Ha csak nem adunk a Chargers-nek egy rahedli pikket...Hát, ha lehet választani, hogy ennyiért egy NFL-ben még pályát nem látott újonc, aki vagy beválik vagy nem vs Herbert, akkor nem kérdés hogy Herbert.Ezzel inkább mennék az 1/1es pickért.Porter + 2027. évi 1. + 3. + 2028. évi 1. + 2. kör + 2029. 1. + 2.Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
Legalább egész Pittsburgh egyszerre recskázhatnak Madison Beer-re és Livvy Dunne-ra.
Willie ParkerDW-ala csoportban? Ha rajta múlna inkább menne dél felé szerintem. 😀
Amúgy mennyi lenne az az akármennyi, 5 első kör? Komolyan kérdezem. Tudom, hogy ironikus a felvetés, de mondjuk ha komoly lenne.
SirPub
Willie Parker
Bazzani
Jan
Reggio1914
Herbertet rommá verik LA-ben, teljesen bizonytalanná válhat, rossz beidegződéseket szerez, ezért lehet, hogy megunja az ügynöke. Mert Herbie maga nem fog lázadozni, hogy cserét kér, de a menedzsmentje (meg lehet, hogy a kis feleség ügynöksége) azért nyomakodhat.
1 napja
Ez egyértelmű, csak ebből sosem lenne még csak kapcsolatfelvétel sem, mert Herbertnek olyan szerződése van, ami neki és a Chargers-nek is kényelmes, azaz nincs okuk kilépni belőle... Ha csak nem adunk a Chargers-nek egy rahedli pikket...Hát, ha lehet választani, hogy ennyiért egy NFL-ben még pályát nem látott újonc, aki vagy beválik vagy nem vs Herbert, akkor nem kérdés hogy Herbert.Ezzel inkább mennék az 1/1es pickért.Porter + 2027. évi 1. + 3. + 2028. évi 1. + 2. kör + 2029. 1. + 2.Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
Legalább egész Pittsburgh egyszerre recskázhatnak Madison Beer-re és Livvy Dunne-ra.
Willie ParkerDW-ala csoportban? Ha rajta múlna inkább menne dél felé szerintem. 😀
Amúgy mennyi lenne az az akármennyi, 5 első kör? Komolyan kérdezem. Tudom, hogy ironikus a felvetés, de mondjuk ha komoly lenne.
SirPub
Willie Parker
Bazzani
Jan
2 napja
Hát, ha lehet választani, hogy ennyiért egy NFL-ben még pályát nem látott újonc, aki vagy beválik vagy nem vs Herbert, akkor nem kérdés hogy Herbert.Ezzel inkább mennék az 1/1es pickért.Porter + 2027. évi 1. + 3. + 2028. évi 1. + 2. kör + 2029. 1. + 2.Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
SirPub
Willie Parker
Bazzani