Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Ez az a meccs Klemó, amikor azon polemizálni, hogy megérdemelt-e vagy sem, nem lényeges. Ha nem nyertünk volna, azt is megérdemeltük volna, és vice versa. Annyira hullámzóan ergya produkció volt, nyomokban focit is tartalmazott a műsor. Abból is inkább D oldalon.A Pats fura módon msot valamiért nem tudott büntetni. Ilyen több nem lesz szerintem, legalább is ellenünk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Nem nagyon értem azért azt a véleményt, hogy ezt a meccset nem érdemeltük meg....más kérdés, hogy egy élesebb Pats a hibáinkat simán kihasználja, de ezt most nem tette. Borzalmas időpontban dobta Ben mind a kettő INT-et és ha innen nézzük, egyik sem volt kikényszerített, mint nálunk Brady kapcsán, vagyis nem is a TO race-t nyertük meg. Jobban akartuk és meg is érdemeltük végre.Egy bengals
Bennük maradt az ütés a Dolphins meccsen és titkon azért ebben reménykedtem. Úgy akartak már idejönni, hogy megvan a PO, megvan a csoportgyőzelem és csakis a bye a kérdés és most újra pörögniük kellett.
Nem vagyunk igazán jók, Ben inkonzisztens, a védelem is néha kihagy, de a PO közelében vagyunk és a Cicákat kell otthon vernünk, hogy ezt biztos is legyen. Hogy ez wild cardot ér, vagy csoportgyőzelmet az azon múlik, hogy a Ravens hoz-e bravúrt és/vagy mi.
Klemó
verés tuti elég minimum a wild card-ra?
több mint 7 éve
Nem nagyon értem azért azt a véleményt, hogy ezt a meccset nem érdemeltük meg....más kérdés, hogy egy élesebb Pats a hibáinkat simán kihasználja, de ezt most nem tette. Borzalmas időpontban dobta Ben mind a kettő INT-et és ha innen nézzük, egyik sem volt kikényszerített, mint nálunk Brady kapcsán, vagyis nem is a TO race-t nyertük meg. Jobban akartuk és meg is érdemeltük végre.Bennük maradt az ütés a Dolphins meccsen és titkon azért ebben reménykedtem. Úgy akartak már idejönni, hogy megvan a PO, megvan a csoportgyőzelem és csakis a bye a kérdés és most újra pörögniük kellett.
Nem vagyunk igazán jók, Ben inkonzisztens, a védelem is néha kihagy, de a PO közelében vagyunk és a Cicákat kell otthon vernünk, hogy ezt biztos is legyen. Hogy ez wild cardot ér, vagy csoportgyőzelmet az azon múlik, hogy a Ravens hoz-e bravúrt és/vagy mi.
több mint 7 éve
Hát annyit kell mondani, hogy nem a jobbik csapat győzött.Nem is a kevésbé rosszabb.
Talán az otthoni pálya adta hangzavar jelentette a különbséget a két csapat bénázásai között és a Pats a False Start-okkal és Holdingokkal megverte magát.
Végignézve a meccset még mindig azon gondolkozom, miért nem a Pats nyert... persze szerencsére mi nyertünk, és ott a W.
A meccs nyomokban Steelers D-t tartalmazott, és volt Bell és Conner mentes futójátékunk és ezt jó volt látni.
Boswell meg menjen a picsába, ezért nem szabad több éves nagy szerződést adni senkinek...
több mint 7 éve
BB egy elbaszott drive után miért nem elemez?BB és a fotogradikus memoria. Max.ha puncikról van szó.
Vagy fotografikus memóriája van, és fejben végigfuttatja h mi volt a hiba!?
steelwolf
Rettenetesen megbizhatatlan.
Nem változott sokat, még mindig képes zseniális dolgokra,.de.régen a 2 homály helyett.most már stabil 2 INT benne.van a játékában az ostoba döntései miatt meg.mert kurva pontatlan.
Jol kezdte, de.többször elbaszta ezt a meccset.
_€€__
O.hívás oldalról ez egy.merev bikacsök volt.. A w ellenére.
Erős bírói ténykedéssel.
Csak azérr nem.fanyalgok mer a Patsnek szinte mindegy volt.sztem
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Majd SB elott is legyetek ennyire negativok pls, mint a mai meccs előtt és akkor megsporoltok nekem egy nap szabit,mert tuti nyertek es nem kell neznem😀 annyira éreztem, hogy kicsapjatok a Peccet ezen a rendkivul nivos meccsen..Brady jobban ki egve,mint Pocak.Hat de ez nem kicsapas volt hanem Stan es Pan hanyatlasa..
LeviPoki
több mint 7 éve
Majd SB elott is legyetek ennyire negativok pls, mint a mai meccs előtt és akkor megsporoltok nekem egy nap szabit,mert tuti nyertek es nem kell neznem😀 annyira éreztem, hogy kicsapjatok a Peccet ezen a rendkivul nivos meccsen..Brady jobban ki egve,mint Pocak.
több mint 7 éve
Nem baj, ők hajtani fognak az utsó 2 csoportmeccsen.Jovo heten szentek, a ravensnek meg chargers.Azzal hogy nyertünk kicsaptunk a Bronzt
A szenteknel akar johetnek a backupok is [ brees azoknak is dobalja a TD-ket ], a chargers meg kapar a divizio elsosegert, ott biztos nem cserek lesznek.
Az uccso heten nekunk a remenyvesztett, a barnak altal is megelozott cicuskakat kellene lenyomni, ami rohadt nehez lesz, lasd raiders.
A ravensnek meg egy meg PO eselyeket is dedelgeto browns-t kene megfogni.
xtaki
sutianap
több mint 7 éve
Jovo heten szentek, a ravensnek meg chargers.Azzal hogy nyertünk kicsaptunk a Bronzt
A szenteknel akar johetnek a backupok is [ brees azoknak is dobalja a TD-ket ], a chargers meg kapar a divizio elsosegert, ott biztos nem cserek lesznek.
Az uccso heten nekunk a remenyvesztett, a barnak altal is megelozott cicuskakat kellene lenyomni, ami rohadt nehez lesz, lasd raiders.
xtaki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Jovo heten szentek, a ravensnek meg chargers.A szenteknel akar johetnek a backupok is [ brees azoknak is dobalja a TD-ket ], a chargers meg kapar a divizio elsosegert, ott biztos nem cserek lesznek.
több mint 7 éve
A természetfeletti lények nem döntöttek a sorsunkról, a természetalattiak szerint még az ördög bújkál a rugónkban, mé a kúbét má meg ette szőröstül bőröstül.youtu.be/jq2i8jwRlE8
Éjjen a Killer H! Hellden, Hellton, Hellward és a kicsi Hellyan Hamuelves

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Aludni én se bírok, nézem a Rams meccset. Megvan az újabb pozitív szezon! 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 7 éve
Nem tudok aludni....de legalább megtudtam Tomlintól, hogy nem Burns hibája volt a hosszú TD, de ennek ellenére utána nem lépett pályára a védelemben, pedig ő volt a kezdő.Tomlin szerint ez Boz-t majd visszabillenti a rendes kerékvágásba....így legyen, bár erős kétségeim vannak
több mint 7 éve
Hilton és a scout team 😀
több mint 7 éve
Gratula srácok!Vitán felül megérdemeltétek.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Annyira szarok vagyunk mostanában, hogy szerintem nyerünk😋Hat ezt telibetalaltad. Fura egy meccs volt na.... De a W az W, ennyi 😀
bcsarli
több mint 7 éve
Ez a meccs nyomokban Steelers D-t tartalmazott. 😊És érdekes, ha 10 pontot engedünk az ellennek, akkor még a középszar O teljesítménnyel is lehet nyerni.
több mint 7 éve
Nem tudom ért e valamit, de color rush mezben ültem ezt végig...😀3 kibeb@szott hosszú hét után ez már nagyon kellett....mielőtt elmegyünk New Orleans-ba, hogy szarrá verjenek minket
több mint 7 éve
Egyszer lehet nekünk is szerencsénk.Ezzel semmi baj sincs, majd ha kijózanodtam, pont letojom ezeket én is, addig kicsit puffogok itt (is). Inkább ez legyen nektek, minthogy kikaptok :d
Tibi76

több mint 7 éve
Egyszer lehet nekünk is szerencsénk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Hát elhiszem...de mondjuk ahogy írod is, rajtunk sokkal jobban lehetett érezni, hogy nyerni akartunk...a sárgákról nem tudok mit mondani...azokat vissza kell nézni...de sok hiba tuti jogos volt, mint pl az utolsó drive-ban az a holding....azért nektek így is biztos a PO...ott már bármi lehetTi megküzdöttetek érte, nagyobb fontossága volt nektek. Hogy mi a véleményem erről a mérkőzésről, azt inkább hagyjukSzép volt skacok, megnyertétek az élet-halál meccset.Ügyes....de ti nyertétek sajnos
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 7 éve
Basszameeeeg, hát ha ennyi jinx nem ért volna semmit....aaaaaa.....Laciiiiiiii.....😊)))))No és aminek örülök, az az , hogy Boswell bebaszta, bebasztaaaa.....😊)))