Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Tomlin: maradjon.Kb ugyanazt vezetitek elő mint mi, elzavarnám a halal faszára Ront, aztán elgondolkodom ki jöhetne a helyére és nem látok potens opciót. Fos ez mindenhogy.
Mert nem tudnék momentán helyére senkit.
Mert szerintem jól felbolydulna minden, s nem feltétlen jelentene ez jót.
Ugyanakkor évek óta inkább az az érzésem elvesz az összteljesítményből, és nem hozzáad. Nem ő az OC,ok, legyen minden O hívás az OC faszsága. Nem ő a DC, ok, legyen a D gyengélkedése a DC alulteljesítése.
De az, hogy évek óta lúzerek vagyunk a papíron gyengébb csapatok ellen, 3x játszunk egy évben potenciál szinten, az kurva kevés.
Lehet bírózni, meg Boswellezni, csak az a baj, hogy bírói tévedés mindig lesz - ide is oda is, a B féle hibák isbenne vannak a pakliban.
Kikerülhetetlen.
Az viszont, hogy lelketlen fost rakunk ki a pályára minden évben legalább 4-5x, az kinek a felelőssége, ha nem Tomliné???
Polának meg JHnak is voltak gyenge meccsei, de akkor nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ne döglöttünk volna meg mindig a pályán....
kishaszi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Tomlin: maradjon.Mert nem tudnék momentán helyére senkit.
Mert szerintem jól felbolydulna minden, s nem feltétlen jelentene ez jót.
Ugyanakkor évek óta inkább az az érzésem elvesz az összteljesítményből, és nem hozzáad. Nem ő az OC,ok, legyen minden O hívás az OC faszsága. Nem ő a DC, ok, legyen a D gyengélkedése a DC alulteljesítése.
De az, hogy évek óta lúzerek vagyunk a papíron gyengébb csapatok ellen, 3x játszunk egy évben potenciál szinten, az kurva kevés.
Lehet bírózni, meg Boswellezni, csak az a baj, hogy bírói tévedés mindig lesz - ide is oda is, a B féle hibák isbenne vannak a pakliban.
Kikerülhetetlen.
Az viszont, hogy lelketlen fost rakunk ki a pályára minden évben legalább 4-5x, az kinek a felelőssége, ha nem Tomliné???
Polának meg JHnak is voltak gyenge meccsei, de akkor nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ne döglöttünk volna meg mindig a pályán....
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Ez így 1x 2x vitzes, de hosszú távon vércikiAzt remélem tudjátok, hogy ezzel a rengeteg jinx-el nem mentek semmire...sajnos így is NAGYON CSÚNYÁN KI FOGUNK KAPNI 😉A JINXIZMUS 2. ALAPTÉTELE- sose told fullba* a
Klaci79kreténtjinxet, mert a végén az lesz, amit szeretnél elkerülni.
*egész topik, de minimum 10+ ember.
iktriad
Pláne, hogy én még moataféle célpesszimizmuson szocializálódtam, akkor meg Burger még sehol se volt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Ez egy nagyon jó és izgalmas meccs volt, szerintem nem érheti kritika a játékosokat. A nagy többség kihozta magából a maximumot és szerintem győzelmet érdemeltünk volna. Nem érdekel, hogy nem bírózunk, ebbe a meccsbe is csúnyán belenyúltak. Ha Heyward tényleg beleért a végén a 4. kísérletnél és még csak vissza sem nézték, akkor az nagyobb hiba, mint a kami dpi az elején.
És akkor Tomlin: mit érdemel az a vezető, akinek az irányítása alatt a beosztottak rendre alulteljesítenek? Miért csak három meccsen játszunk így egy szezonban?
Eddig el lehetett bújni a csoportgyőzelem mögé, de most ez sem jött össze. Nincs felmentő körűlmény!
Felesleges hiányposztokkal foglalkozni, mert ez a keret idén bármire alkalmas lett volna. Nem az ILB vagy a CB2 hiányán múlt összességében, hanem a folyamatos alulteljesítésen.
Én nem dőlök a kardomba, mert sok volt az izgalmas és jó meccsünk, de ez a szezon csalódás volt. Nevezzetek meg más felelőst, én Tomlint tudom.
több mint 7 éve
Tomlinnal kapcsolatban ti milyen állásponton vagytok? Maradjon, menjen?Nálam biztosan marad, vannak f@szságai, de összességében jó edző.
Cruyffista
több mint 7 éve
Maradjon még egy évet, de ha ugyanezt a balfaszkodást csinálja több meccsen is amit évek óta csinál, akkor utána viszlát neki is. De a védelmet azt rendbe kell tenni. Draft és szabad ügynök piacon mindent oda kell ellőni, akár felfelé mozogva a drafton ha kell egy játékosért. Új védelmi koordinátor kell Butler helyett. Akár új pozíciós edzők is a védelembe.Tomlinnal kapcsolatban ti milyen állásponton vagytok? Maradjon, menjen?Maradjon, én bírom.
Cruyffista
bcsarli
Steelers fan
több mint 7 éve
Tomlinnal kapcsolatban ti milyen állásponton vagytok? Maradjon, menjen?Maradjon, én bírom.
Cruyffista
több mint 7 éve
Tomlinnal kapcsolatban ti milyen állásponton vagytok? Maradjon, menjen?
több mint 7 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek, még a Pats szurkolóknak is 😊
több mint 7 éve
Én tegnap este is abban tekintettem meg a mérkőzést.Néköm van SuszterSzmissz color mezem, de kéne hozzá egy MesserSmith feliratú és...Én most döntöttem el, hogy JuJu mezt rendelek....hihetetlen mekkora szive van....igazi harcos...félig sérülten ilyet játszott....és nem alibizett....Én is így vagyok vele, csórikám talán még sírt is a végén!JuJu a legnagyobb kedvenc számomra a jelenlegi keretben, ez nem is kérdés. 🙂Ja és még egy valami, Benről egy meccs miatt nem változik a véleményem, de ma kibaszottul nagyot játszott.BB nagyot ment, Jujut meg nagyon sajnálom!
Gergőke
steelwolf
Gergőke
steelwolf
Klemó
sutianap
Nálam egyébként akkora kedvenc a srác, hogy ő volt az egyetlen O player, akinek a mezét megvettem-természetesen color rush formátumban. Eddig csak Mel Blount, James Harrison és RYAN SHAZIER volt arra érdemes, hogy a mezét megvásároljam. 🙂
több mint 7 éve
Szerintem az O jó irányba tart. Zsilbertet tudjuk pótolni, Foster helyére is van ember, de oda azért jöhet majd valaki. Meg Samuels is jó lesz no2 RB-nek, csak a blitzeket meg kell tanulnia hatékonyabban felvenni. De kicsit sem reménytelen. A D-be kell egy ILb és egy OLB, illetve egy safety talán Davis helyére és szerződés Hadennek. Talán egy no2 CB se ártana, de azt draftolni úgyse tudunk. Jó lesz ez 😊
több mint 7 éve
Ez igaz, de mondjuk csak a szinten tartásának is örültem volna...😟Mondjuk onnan már nem lett volna könnyű a jó irányba fejlődni 😂Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehetTavaly 13-3 volt, abból sikerül idén 9-6-1 vagy 8-7-1 -re jutnunk. Ha mást nem is, de azt biztosra mondhatjuk, hogy az irány nem jó.
bcsarli
Jan
Klaci79
több mint 7 éve
Nyerő helyzetben voltatok... Erre Tomlin tökön lövi a srácokat...Bejött neki valaha?😏
Viszont ha bejön akkor HC of the year...
ThundersNFL
több mint 7 éve
Mondjuk onnan már nem lett volna könnyű a jó irányba fejlődni 😂Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehetTavaly 13-3 volt, abból sikerül idén 9-6-1 vagy 8-7-1 -re jutnunk. Ha mást nem is, de azt biztosra mondhatjuk, hogy az irány nem jó.
bcsarli
Jan
több mint 7 éve
Velem volt a baj. Igazából én egy pillanatra sem hittem el a 2.félido közepéig, hogy képesek vagyunk felnőni ehhez a szinthez. Illetve biztos voltam benne, hogy a 2018-as Steelerst idézve mindenképp valahogy tökön rúgják magukat. Ha ezen múlt én hajlandó vagyok önként lemondani a Steelersnél betöltött pozíciómról.Azt remélem tudjátok, hogy ezzel a rengeteg jinx-el nem mentek semmire...sajnos így is NAGYON CSÚNYÁN KI FOGUNK KAPNI 😉A JINXIZMUS 2. ALAPTÉTELE- sose told fullba* a
Klaci79kreténtjinxet, mert a végén az lesz, amit szeretnél elkerülni.
iktriad
Ez a hajó már úgyis elment idén 😉
több mint 7 éve
Nyerő helyzetben voltatok... Erre Tomlin tökön lövi a srácokat...Viszont ha bejön akkor HC of the year...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
gedam
6 508
azért kellett volna elpuntolni, hogy a védelmetek erősségét tudjátok használni, wattot blitzelni küldeni. a saját térfeleteken már nem mertetek plusz embereket ráküldeni breesre, amit mondjuk az ellen 10-15yardjánál simán lehetett volna. nem mentek volna 80yardot előre a meccs képe alapján, az tuti.Igen....Watt hasított...3 és 20.....és meg kellene legyen....de nem volt meg és ez a lényeg sajnos ebben a D-ben idén....hullámzóak vagyunk. Régen egy 3 és 20 tuti megvan...most nem, hogy egy bravúr play nem kell hozzá (mint nálunk Brown), hanem nincs ott védő, mikor elkapja 22-23 yardra a QB-tól....sztem a meccset nézve bízhatott volna a védelemben. azért a második félidőben megöltétek a szentek támadójátékát, watt hasított.Jó a védelem?? Tényleg?? Olyan benézéseink vannak, hogy az botrány, ahogy a végén is megvolt 3 és 20(!!!!!!) yardnál, mi a búbánatos faszról beszélünk?? Egy jó védelem megcsinálja ezt, stoppol. Mi nem....és ez Butler hibája elsősorban, amiért kommunikációs probléma van újból és újból egy-egy jó play után. No és ez a gond és ha ezt tudod HC-ként, akkor inkább az O-ra teszed magad, ami akár még úgy is "jó üzlet", hogy short fieldet adva az ellenfélnek és TD-t, visszakapod a lasztit értékelhető idővel a táblán versus kockáztatsz egyet egy fake-kel, és fent hagyod az O-dat.Egy jó csapat elbír pár hibát, ráadásul minden csapat hibázik.Engem az érdekel, hogy miként lehet magyarázni, hogy Tomlin kb. elbaszta a szezont, a PO-t.Jah, Tomlin dobta a zászlót, Tomlin ejtette el a labdát kétszer. Jóska ne gyere már a faszsagaiddal. Brady kiégett, ennyi...
Ha elrúgják is végigjöhet simán a Saints, de jóval kisebb valószínűséggel, mint így.
Mi lehetett a mögöttes szándék, amiért megérte a kockázat vezetésnél??
Sobri Jóska
Klaci79
Én csak aziránt érdeklődöm, hogyha vezetsz, jó a védelmed, mi a cél egy saját 40es környékén megreszkírozott negyedik kísérlettel, aminek siker esetén a várható értéke eltörpül a kudarc esetén realizálódó veszteséggel, amikor épp a szezon (legalábbis a saját kézben lévő) múlik a döntésen?
Hátha később valaki ad valami értékelhető magyarázatot.
| Szerinted én kinek drukkoltam egyébiránt?
Bár tény, Tomlint nem igazán kedvelem, de BigBen, Brown megérdemelne egy kevésbbé buta edzőt.
Láttad az utolsó sikeres negyedik kooperációjukat. Ennél az idétlen futáskísérletnél egy eképp megkísérelt negyedik is sanszosabb lett volna... |
Sobri Jóska
Klemó
gedam
Klemó
a másik érdekesség, hogy behív a speckóknak egy ultrarizikós játékot, a védelem meg a támadok az előny birtokában meg tankönyvi, ultrabiztonságit játszanak. minek vettétek elő a futást, dobással is lehet ölni az órát? szóval az edzők belenyúltak egy működő játékba és elkontárkodták az egészet.
Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
Azt remélem tudjátok, hogy ezzel a rengeteg jinx-el nem mentek semmire...sajnos így is NAGYON CSÚNYÁN KI FOGUNK KAPNI 😉A JINXIZMUS 2. ALAPTÉTELE- sose told fullba* a
Klaci79
több mint 7 éve
Egesz evben azt gyurom itt hogy miert nem mukodik az O nalatok.Ma futas nelkul ( | Kell RB mert egy jobb runD ellen nem tud mindenki futni hiaba jo a fal | ) is OL remek BB remek WR-ek remekek egy nem rossz vedelem ellen
Egy ilyen teljesitmennyel hany veresegetek lenne? Miert nincs egy allando jo teljesitmenyetek hosszu evek ota? Mar nem a ti kezetekben van, de meg bejuthattok a PO-ba. De megint velunk kuzdtok erte es nem a Seed 1-ert. Ezen meccsert nem bantanek senkit, de azt is megmutatta hogy a liga legjobb O-vel keretben es jatekban is feltudjatok venni a versenyt. Ti ezt a teljesitmenyt egy evben 3x tudjatok elovenni es ezert mar lehet pofonokat osztani.
A D egy kulon dolog, de mikor Romo hamarabb mondja a megoldast mint Butler az nem hizelgo.
több mint 7 éve
Néköm van SuszterSzmissz color mezem, de kéne hozzá egy MesserSmith feliratú és...Én most döntöttem el, hogy JuJu mezt rendelek....hihetetlen mekkora szive van....igazi harcos...félig sérülten ilyet játszott....és nem alibizett....Én is így vagyok vele, csórikám talán még sírt is a végén!JuJu a legnagyobb kedvenc számomra a jelenlegi keretben, ez nem is kérdés. 🙂Ja és még egy valami, Benről egy meccs miatt nem változik a véleményem, de ma kibaszottul nagyot játszott.BB nagyot ment, Jujut meg nagyon sajnálom!
Gergőke
steelwolf
Gergőke
steelwolf
Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehetTavaly 13-3 volt, abból sikerül idén 9-6-1 vagy 8-7-1 -re jutnunk. Ha mást nem is, de azt biztosra mondhatjuk, hogy az irány nem jó.
bcsarli
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
De csak, hogy mennyire érdekesek a nüanszok....2 percen belül vagyunk...4 és 2....penalty, de mint ha beleérne Heyward....nem lehet pirosat dobni...de New Yorkban ez nem ért visszanézést.....nem szabad erre fogni, de azért no....
több mint 7 éve
Borzasztó 3rd vagy 4rd és hosszúakat engedtünk, hihetetlen sok benyelt yard ilyennel.Igen....Watt hasított...3 és 20.....és meg kellene legyen....de nem volt meg és ez a lényeg sajnos ebben a D-ben idén....hullámzóak vagyunk. Régen egy 3 és 20 tuti megvan...most nem, hogy egy bravúr play nem kell hozzá (mint nálunk Brown), hanem nincs ott védő, mikor elkapja 22-23 yardra a QB-tól....sztem a meccset nézve bízhatott volna a védelemben. azért a második félidőben megöltétek a szentek támadójátékát, watt hasított.Jó a védelem?? Tényleg?? Olyan benézéseink vannak, hogy az botrány, ahogy a végén is megvolt 3 és 20(!!!!!!) yardnál, mi a búbánatos faszról beszélünk?? Egy jó védelem megcsinálja ezt, stoppol. Mi nem....és ez Butler hibája elsősorban, amiért kommunikációs probléma van újból és újból egy-egy jó play után. No és ez a gond és ha ezt tudod HC-ként, akkor inkább az O-ra teszed magad, ami akár még úgy is "jó üzlet", hogy short fieldet adva az ellenfélnek és TD-t, visszakapod a lasztit értékelhető idővel a táblán versus kockáztatsz egyet egy fake-kel, és fent hagyod az O-dat.Egy jó csapat elbír pár hibát, ráadásul minden csapat hibázik.Engem az érdekel, hogy miként lehet magyarázni, hogy Tomlin kb. elbaszta a szezont, a PO-t.Jah, Tomlin dobta a zászlót, Tomlin ejtette el a labdát kétszer. Jóska ne gyere már a faszsagaiddal. Brady kiégett, ennyi...
Ha elrúgják is végigjöhet simán a Saints, de jóval kisebb valószínűséggel, mint így.
Mi lehetett a mögöttes szándék, amiért megérte a kockázat vezetésnél??
Sobri Jóska
Klaci79
Én csak aziránt érdeklődöm, hogyha vezetsz, jó a védelmed, mi a cél egy saját 40es környékén megreszkírozott negyedik kísérlettel, aminek siker esetén a várható értéke eltörpül a kudarc esetén realizálódó veszteséggel, amikor épp a szezon (legalábbis a saját kézben lévő) múlik a döntésen?
Hátha később valaki ad valami értékelhető magyarázatot.
| Szerinted én kinek drukkoltam egyébiránt?
Bár tény, Tomlint nem igazán kedvelem, de BigBen, Brown megérdemelne egy kevésbbé buta edzőt.
Láttad az utolsó sikeres negyedik kooperációjukat. Ennél az idétlen futáskísérletnél egy eképp megkísérelt negyedik is sanszosabb lett volna... |
Sobri Jóska
Klemó
gedam
Klemó
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Sírt bizony. Nagyon bírom én is.Én is így vagyok vele, csórikám talán még sírt is a végén!JuJu a legnagyobb kedvenc számomra a jelenlegi keretben, ez nem is kérdés. 🙂Ja és még egy valami, Benről egy meccs miatt nem változik a véleményem, de ma kibaszottul nagyot játszott.BB nagyot ment, Jujut meg nagyon sajnálom!
Gergőke
steelwolf
Gergőke
steelwolf
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehetUgyanezt gondolom....konzisztensé kell tennünk a D-t, ez a feladat és jók lehetünk, ellentétben pár bravúros TO mutatóra építő csapattal. (ami nem lesz mindig így)
bcsarli