Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Steelers WR George Pickens inactive today vs. Browns.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Akkor kezdjük: szerintem nincs sok sanszunk ma se. Erősorrendben tudjuk hogy a negyedikek vagyunk a csoportban, csak drasztikusan túlteljesítünk. Ezt nem lehet végig tartani, plusz ők mindig superbowlt játszanak ellenünk.Sajnos érzésem szerint fájó vereség lesz...
több mint 1 éve
Tegnap egy régi kedves ismerős látogatta meg az edzést:Bill Cowher and Tomlin at practice! #Steelers #NFL pic.twitter.com/9hGzCveJEO
— Blitzburgh (@Blitz_Burgh) December 6, 2024
több mint 1 éve
Highsmith visszatér a Browns ellen.
több mint 1 éve
Pickens hamstring edzésen, limitált státusz
több mint 1 éve

www.nytimes.com/athletic/5954230/2024/12/03/mike-tomlin-steelers-players-oral-history/?smtyp=cur&smid=fb-nytimes&fbclid=IwY2xjawG_vXpleHRuA2FlbQIxMAABHTxNzvX1P_MF6IWCiGeHE11azR55eD8eMwmJ4lR4qYHM4B9SdsE-7H_TUQ_aem_CsFcSDB3IHEiYVrgR_1AmQ
John Malecki, offensive lineman: We were in Baltimore and it was a night game, so it’s just an insane environment. The backup interior linemen, one of them has to play fullback, and I was the backup fullback on goal line. … Tomlin looks over at me and he’s like, “All right, Malecki, it’s no different than if you’re playing Hampton back in high school.” And I was like, “Oh s—!” He brought up a high school team in the area where I grew up that we used to play, right on a whim like that.
Mendenhall: He deeply understands what motivates guys and can tap into that at any time at a moment’s notice.
Malecki: That little moment for me garnered a lot of respect. Even if this dude didn’t think that I was great, he knew enough about me to at least inspire me to want to go out there and play to the highest level I possibly could.
Max Starks, offensive tackle: We’re sitting at a restaurant because I’m up at training camp now, Mike T walks in, before we even know it, he’s like, “Put their food on my tab.” Like, “Coach, you just stepped in here,” and he’s like, “Hey, listen, what you’ve done for me and allowed my kids to be Pittsburghers, I can’t pay for enough meals.”
Taylor: I owe a lot to Coach T, man.
Smith: I just love him as a coach and as a person.
Colon: I love him to death, really.
Finney: I loved every minute that I could play for that man.
Szerkesztette: polamalu
több mint 1 éve
Basszátok meg betegek vagytok, felröhögtem a meetingen.... 😀 😀A Mitulát Báti hotta
Klemó
youtu.be/kBjXETsw8LA?si=_7dWzpG3VR8AUSak
több mint 1 éve
Ha engedjük játszani sztem bőven 30 felett leszünk.nah, de mi lesz a vasarnapi meccsen?Otthon én nem tartanék tőlük, főleg így, teljes heti pihenővel. 28-17 körül várom ide.
en felek tole, a browns mukodik, foleg D oldalon. Bar egy meccsunk mar volt es talan tanultunk belole.
xtaki
badsco
több mint 1 éve
Cory Trice aktiválva
több mint 1 éve
nah, de mi lesz a vasarnapi meccsen?Otthon én nem tartanék tőlük, főleg így, teljes heti pihenővel. 28-17 körül várom ide.
en felek tole, a browns mukodik, foleg D oldalon. Bar egy meccsunk mar volt es talan tanultunk belole.
xtaki
több mint 1 éve
nah, de mi lesz a vasarnapi meccsen?en felek tole, a browns mukodik, foleg D oldalon. Bar egy meccsunk mar volt es talan tanultunk belole.
több mint 1 éve
Basszátok meg betegek vagytok, felröhögtem a meetingen.... 😀 😀
több mint 1 éve
Elejtett labdákRitkán vagyok üres
Inkább ügyetlen vagyok
Csak néha szerzek pontot
Egyénileg képzetlen
Bántóan gyenge vagyok fejben
Ronda megoldásaim vannak
Ordas bustnak is neveznek
Ne bántsátok Szokolt!
több mint 1 éve
Ebron, Ebron... a kurvaanyádatEric Ebron nyugdíjba vonul!!Egy elejtett poén kéne ide.
Van e valakinek hozzáfűznivalója esetleg ebben a csoportban? 🤣
Klaci79
Amadeus the Young
bár valaki nem szereti a szóvicceket
sorri

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Merthogy labdát sosenem ejtett el... Várj... 😀Eric Ebron nyugdíjba vonul!!Egy elejtett poén kéne ide.
Klaci79
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Eric Ebron nyugdíjba vonul!!Egy elejtett poén kéne ide.
Klaci79
több mint 1 éve
Vagy egy laikus megkérdezi tőled:Ez azért ne okozzon neked egyetlen Ebron töltött éjszakát se! 😉Eric Ebron nyugdíjba vonul!!Na akkor aki még egyszer leírja ennek a faszkalapnak a nevét, azt letíltom. Azt hittem már megszabadultam tőle egy életre... 😁
Klaci79
Szokol
badsco
" - Nem a Broncos játszik Denverben?
- dE bron-cos!" 😀
több mint 1 éve
Ez azért ne okozzon neked egyetlen Ebron töltött éjszakát se! 😉Eric Ebron nyugdíjba vonul!!Na akkor aki még egyszer leírja ennek a faszkalapnak a nevét, azt letíltom. Azt hittem már megszabadultam tőle egy életre... 😁
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
Az a baj, hogy előttem van, ahogy Laci ezt a mondatod a maga lakonikus belaszarok hangvételével elmondja.....aztán meg elképzelem Szokol arcát, ahogy meglátja a bejegyzést.....made my day! 😀 😀Eric Ebron nyugdíjba vonul!!Na akkor aki még egyszer leírja ennek a faszkalapnak a nevét, azt letíltom. Azt hittem már megszabadultam tőle egy életre... 😁
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
Ezt a kommentet olvasva meggondolta magát, és úgy döntött hogy visszatérne a steelershez. De eme nemes gesztusért cserébe csak annyi feltétele van, hogy Pickenst vágjuk ki, és innentől kezdve ő legyen a TE1 és WR1 egyben az elkövetkezendő években😁Eric Ebron nyugdíjba vonul!!Na akkor aki még egyszer leírja ennek a faszkalapnak a nevét, azt letíltom. Azt hittem már megszabadultam tőle egy életre... 😁
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
És ha idézek olyan kommentet amiben valaki más leírta a nevét? 😊Eric Ebron nyugdíjba vonul!!Na akkor aki még egyszer leírja ennek a faszkalapnak a nevét, azt letíltom. Azt hittem már megszabadultam tőle egy életre... 😁
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
Noreb Rice
több mint 1 éve
Eric Ebron nyugdíjba vonul!!Na akkor aki még egyszer leírja ennek a faszkalapnak a nevét, azt letíltom. Azt hittem már megszabadultam tőle egy életre... 😁
Klaci79