Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 646
Ha jól számolom Ravenst verjük akkor minden mástól függetlenül megvan a csoport
Vadmókus
1 győzelemre vagyunk a rájátszás valamelyik helyétől. 2-re a 3. helytől, és amennyiben a Texans nyer a Ravens ellen, akkor a 2 győzelem csak a 4. helyre lenne elég. 0 győzelemmel még kieshetünk, például ha a Dolphins 4-et nyer a Texans, a 49ers, a Browns és a Jets ellen.
több mint 1 éve
Az ég kék, a víz nedves, Philadelphiában kikapunk. 1965. október 24-én nyertünk utoljára...elég rég volt, talán lehetne is már újra, de ha nem lesz sérült, már nagy baj nem lehet. Egyik csapatnak sem igazán fontos ez...persze nyilván ha azt nézzük, ők egy meccsre vannak a kiemeléstől és a Lions a Bills-t fogadja és a sok sérült miatt ott azért bármi lehet, tehát egy győzelemmel utolérik a Lions-t, viszont a konferencián belül a Lions-nak jobb a mérlege, de ez egyiknek sem konferencia meccs lesz, viszont a Washington, Dallas és a Giants elleni meccs marad, a Lions sorsolása nehezebb.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 268 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Vadmókus
Csak szerintem pont a Baltikumban nem fogunk nyerni.
Reggio1914
Én 4 L-re készülök a hátralévő meccseken.

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 641
Vadmókus
Nem volt még elég Steelers W az utóbbi években?
Azért a lófasznak is van vége. 😀
KeyG
NEM
több mint 1 éve
Vadmókus
Reggio1914
Ezt charile jobban műveli...sokkkkkal jobban.... 😀 😀
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 805
Vadmókus
Nem volt még elég Steelers W az utóbbi években?
Azért a lófasznak is van vége. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 443
Vadmókus
több mint 1 éve
Vadmókus Pittsburgh Steelers 9
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 125 — 毎日何かを学ぶ
Alapszakaszban lényegében csak a saját meccseinket szoktam, megnézni de ott az utóbbi hetekben érzetre egész sok FG kimaradt ellenünk, míg mi alig hibázunk. Az egy dolog hogy Boswell elit, de nem tudom, hogy a sok (ha egyáltalán sok) hiba mennyire általános NFL szinten. Az NBA-ben van ez a shooting luck kifejezés, amit arra használnak, hogy a wide open triplákat milyen százalékkal dobják egy csapat ellen. (Röviden ha ligaátlag felett dobják ellened a tiszta triplákat szerencsétlen vagy ha alatta szerencsés.) Túl sokat nem kerestem, de érdekelne ilyen stat NFL-ben is, hogy mennyi rúgást hibáznak egyes csapatok ellen. A blokkolt FG-ket még akár ki is lehet venni az egyenletből, mert az nem tisztán a kicker hibája. Valakinek tipp esetleg?
Gorcsev
Általánosságban 75-90%-ban sikeresek NFL-ben a játékosok (nyilván ez a távolság függvényében). Egyébként a Browns rúgója az egyik legrosszabb idén a ligában és Justin Tucker pedig a másik mostanában, akinek az idei évben nem megy. Szóval pont ezen az elmúlt két hazai meccsen (Cincinél nem volt ez érdekes) ez jött szembe. Egyébként szerintem egyre hosszabb kísérleteket rúgnak be NFL szerte...legalábbis nekem ez tűnik fel, én sok másik mérkőzést is nézek.
Klaci79
Szarul rúgnak ellenünk, de csak a hazai meccseken. Bár nem is próbálkoznak sokat.
 www.teamrankings.com/nfl/stat/opponent-field-goal-conversion-pct
Gorcsev
Már egykori régi rúgónk is megmondta, hogy szar a Heinz (akkor még az volt) talaja 😀 Jeff Reed volt aza beste 😀
több mint 1 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 518
Alapszakaszban lényegében csak a saját meccseinket szoktam, megnézni de ott az utóbbi hetekben érzetre egész sok FG kimaradt ellenünk, míg mi alig hibázunk. Az egy dolog hogy Boswell elit, de nem tudom, hogy a sok (ha egyáltalán sok) hiba mennyire általános NFL szinten. Az NBA-ben van ez a shooting luck kifejezés, amit arra használnak, hogy a wide open triplákat milyen százalékkal dobják egy csapat ellen. (Röviden ha ligaátlag felett dobják ellened a tiszta triplákat szerencsétlen vagy ha alatta szerencsés.) Túl sokat nem kerestem, de érdekelne ilyen stat NFL-ben is, hogy mennyi rúgást hibáznak egyes csapatok ellen. A blokkolt FG-ket még akár ki is lehet venni az egyenletből, mert az nem tisztán a kicker hibája. Valakinek tipp esetleg?
Gorcsev
Általánosságban 75-90%-ban sikeresek NFL-ben a játékosok (nyilván ez a távolság függvényében). Egyébként a Browns rúgója az egyik legrosszabb idén a ligában és Justin Tucker pedig a másik mostanában, akinek az idei évben nem megy. Szóval pont ezen az elmúlt két hazai meccsen (Cincinél nem volt ez érdekes) ez jött szembe. Egyébként szerintem egyre hosszabb kísérleteket rúgnak be NFL szerte...legalábbis nekem ez tűnik fel, én sok másik mérkőzést is nézek.
Klaci79
Szarul rúgnak ellenünk, de csak a hazai meccseken. Bár nem is próbálkoznak sokat.
 www.teamrankings.com/nfl/stat/opponent-field-goal-conversion-pct

Szerkesztette: Gorcsev

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 1 éve
Ez a Chiefs nem semmi. Ennyi szoros, szerencsés meccset még senkitől nem láttam ami mimd-mind az ő oldalukra dől el

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Gorcsev

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
Tegnap egy régi kedves ismerős látogatta meg az edzést:

Klaci79
Elsőre néztem, hogy mit keres Simicskó börgben...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 518

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 1 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
Egyébként mennyire tipikus, hogy a 3 idei loss 3 szar csapat ellen jött? Colts, Cowboys, Browns...
tenorx
Steel-style

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Egyébként mennyire tipikus, hogy a 3 idei loss 3 szar csapat ellen jött? Colts, Cowboys, Browns...
tenorx
én nem bánom, ha csak szar csapatoktól kapunk ki idén...a PO-ban már ilyen nem lesz 😊
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
több mint 1 éve
Akkor következik nektek egy lazy meccs ha úgy játszunk mint ma a Panthers ellen 😏 (amire van esèly 🤔)
dande2
Sajnos kizárt...bármi a helyzet, mi szopni járunk Philly-be...szerencsére durván csak 8 évente...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor következik nektek egy lazy meccs ha úgy játszunk mint ma a Panthers ellen 😏 (amire van esèly 🤔)
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 268 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ha a Broncos veri jövő héten a Colts-ot, akkor ugye matematikailag is PO? Mondjuk a Miami kikaphatna most.
| Update: Sajnos nyert a Miami, így még ők is versenyben vannak... |

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
Nagyon örültem ennek a meccsnek. Lassan kezdtünk, láthatóan megfogva Pickens nélkül, de az O és Wilson átlépett ezen és onnantól nem volt kérdés. A D egy drive-on kívül nagyon a helyén volt. Most már innentől okosan kell beosztani, forgatva a csapatot. Az látszik, hogy ha ez a D egészséges tud maradni front7 oldalon az nagyon kemény dió mindegyik csapatnak.
több mint 1 éve
Hol vannak az eredményközvetítő topicok, vagy csak én vagyok bebaszva?!
Mennék sírni...

több mint 1 éve
Steelers WR George Pickens inactive today vs. Browns.
KeyG
Na még ez is! Ki fog itt gólt rúgni? 😊

több mint 1 éve
Se Pickens se Trice…remelem jövő hétre rendbe jön, ezek szerint az a húzódás komolyabb, mint amilyennek gondolhattuk
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 805
Steelers WR George Pickens inactive today vs. Browns.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!