Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
12 hónapja
Az ember lejön az életről az ilyenektől. 😀 😀Én csak az érzéseimet írom le a meccsekkel kapcsolatban. Semmi Jinx.Iktriad most már örökbe fogad? 🙂A Redzone környékére se jut az O. Ha Boswell jó lesz akkor talán 2-3 FG becsúszik. A D-n meg átszaladnak párszor.nyilvan, nem tudjuk megfogni a futast. meg hat tamadni se tudunk, de ha megis, akkor a redzone-ban elverzunk ugyea hetvegi meccsen nem leserulni, kiprobalni barmit, ami a kovetkezo meccseken hasznos lehet.Meg úgyis kikapunk, nagyon...
az eredmeny meg mind1.
xtaki
bcsarli, Udvari Főkóstoló
xtaki
Az utolsó 4 meccsen 4 L várható, így készüljünk.
Reméljük a PO így is meglesz, bár én nem hiszek benne...
Reggio1914
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
12 hónapja
Én csak az érzéseimet írom le a meccsekkel kapcsolatban. Semmi Jinx.Iktriad most már örökbe fogad? 🙂A Redzone környékére se jut az O. Ha Boswell jó lesz akkor talán 2-3 FG becsúszik. A D-n meg átszaladnak párszor.nyilvan, nem tudjuk megfogni a futast. meg hat tamadni se tudunk, de ha megis, akkor a redzone-ban elverzunk ugyea hetvegi meccsen nem leserulni, kiprobalni barmit, ami a kovetkezo meccseken hasznos lehet.Meg úgyis kikapunk, nagyon...
az eredmeny meg mind1.
xtaki
xtaki
Reggio1914
12 hónapja
Iktriad most már örökbe fogad? 🙂A Redzone környékére se jut az O. Ha Boswell jó lesz akkor talán 2-3 FG becsúszik. A D-n meg átszaladnak párszor.nyilvan, nem tudjuk megfogni a futast. meg hat tamadni se tudunk, de ha megis, akkor a redzone-ban elverzunk ugyea hetvegi meccsen nem leserulni, kiprobalni barmit, ami a kovetkezo meccseken hasznos lehet.Meg úgyis kikapunk, nagyon...
az eredmeny meg mind1.
xtaki
xtaki
12 hónapja
ahogy a Panthers mi 😛 mi örülni fogunk ha egy ponttal nyerünk es nem serül le senki egyik félnél sea hetvegi meccsen nem leserulni, kiprobalni barmit, ami a kovetkezo meccseken hasznos lehet.Meg úgyis kikapunk, nagyon...
az eredmeny meg mind1.
xtaki
Szerkesztette: dande2
12 hónapja
A Redzone környékére se jut az O. Ha Boswell jó lesz akkor talán 2-3 FG becsúszik. A D-n meg átszaladnak párszor.nyilvan, nem tudjuk megfogni a futast. meg hat tamadni se tudunk, de ha megis, akkor a redzone-ban elverzunk ugyea hetvegi meccsen nem leserulni, kiprobalni barmit, ami a kovetkezo meccseken hasznos lehet.Meg úgyis kikapunk, nagyon...
az eredmeny meg mind1.
xtaki
xtaki
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
12 hónapja
nyilvan, nem tudjuk megfogni a futast. meg hat tamadni se tudunk, de ha megis, akkor a redzone-ban elverzunk ugyea hetvegi meccsen nem leserulni, kiprobalni barmit, ami a kovetkezo meccseken hasznos lehet.Meg úgyis kikapunk, nagyon...
az eredmeny meg mind1.
xtaki
12 hónapja
a hetvegi meccsen nem leserulni, kiprobalni barmit, ami a kovetkezo meccseken hasznos lehet.Meg úgyis kikapunk, nagyon...
az eredmeny meg mind1.
xtaki
12 hónapja
a hetvegi meccsen nem leserulni, kiprobalni barmit, ami a kovetkezo meccseken hasznos lehet.az eredmeny meg mind1.
12 hónapja
Dehogynem. Ott van Kazee és ott van Killebrew is. Ne feledjük, hogy Minkah is tud SS-t játszani, sőt Elliott előtt sokszor volt a boxban ő is. Szóval van/lehet kombinácuó és Én ugyanazt mondom, mint Pickens esetében, hogy még jó is, hogy meg tudjuk nézni hogyan tudjuk pótolni.Viszont Elliottból nincs még egy a rosteren. Idén tényleg inkább csapatként működik a d, de őt nem tudjuk pótolni.Elliott DNP hamstring. Nem jó előjel Barkley&Co ellen. Azt nem derült ki Trice-al mi a helyzetA mostani D-t Én csapatvédekezésnek hívom. Persze Watt, Herbig strip sackjei (is) kellenek, de nem egy-egy játékos miatt vagyunk jók. Simán tud ez a D pótolni most egy-egy embert. Kiesett a multkor Donte, beállt Pierre és igazából nem volt változás, pedig nyilván tesztelték volna. (az INT-et is Pierre jegyezte megjegyzem)
astroid
Klemó
thebeke
12 hónapja
Viszont Elliottból nincs még egy a rosteren. Idén tényleg inkább csapatként működik a d, de őt nem tudjuk pótolni.Elliott DNP hamstring. Nem jó előjel Barkley&Co ellen. Azt nem derült ki Trice-al mi a helyzetA mostani D-t Én csapatvédekezésnek hívom. Persze Watt, Herbig strip sackjei (is) kellenek, de nem egy-egy játékos miatt vagyunk jók. Simán tud ez a D pótolni most egy-egy embert. Kiesett a multkor Donte, beállt Pierre és igazából nem volt változás, pedig nyilván tesztelték volna. (az INT-et is Pierre jegyezte megjegyzem)
astroid
Klemó
12 hónapja
Holecomb is gyógyul, edz már és a hírek szerint nem kizárt, hogy játékra jelentkezik. Egyik játékos esetében sem fogunk sietni. Fautanu lábában sincs sok meccs, ahogy Roman Wilsonéban ugye egy sem. Itt már nagyon igaz lesz az, hogy borzalmasan nehéz lesz "felugrani amozgó vonatra" és pláne akkor, ha alapvetően adott posztokon megvagyunk.Érdekes szituáció lesz…ugyanis Fautanu elvileg felépül PO-ra. Év elején BJ-t kiszorította és ahogy játszott úgy tűnt elég nagy luxus lenne padoztatni. De pl Moore a garbage time előtt tökéletes volt Garrett-el szemben (igaz segítséget is kapott). Jövőre biztos, hogy BJ lesz a LT, bár kezdi megszokni a másik oldalt is. Na mindegy, ez lenne a kellemes probléma PO-ra.Hallkan és csendben jegyezzük meg, hogy az idény eleji Broderick Jones performansz szépen lassan átváltott egy szolid minőségűvé. Ahogy a hírek jöttek Tomlin bizalma és pozitív töltete itt (is) nagyon jól jött.Én nagyon nem voltam kibékülve a Bróval, de ami igaz, az igaz. Úgyhogy itt ország-világ színe előtt elnézést kérek Máunika, őtőle is elnézést!
Klemó
Lenyugodott fejben a srác, tetszik ahogy ő nyugtatja GP-t, remélem ő is lenyugszik a PO-ra, ott már nem fognak beleférni a 15 yardok hátra.
kicsi joe
Ami nekem most a fő kérdés, hogy vajon Roman Wilson játékára számíthatunk e, mert elvileg lassan neki is elmúlik az izomsérülése.
Klaci79
Nyilván Roman Wilson más tészta, hiszen WR poszton nem gondolom, hogy megvolnánk, de ő újonc és alapvetően ő akkor lehet jó, ha meglesz a kémia a QB-val és ez idő hiányában nem tud hipp-hopp meglenni. Szerintem őt már az új idényben fogjuk először a pályán látni. (Austin esetében is ugye ez volt és neki is kelllett még egy idény, hogy tudjon teljesíteni)
Szerkesztette: Klemó
12 hónapja
Elliott DNP hamstring. Nem jó előjel Barkley&Co ellen. Azt nem derült ki Trice-al mi a helyzetA mostani D-t Én csapatvédekezésnek hívom. Persze Watt, Herbig strip sackjei (is) kellenek, de nem egy-egy játékos miatt vagyunk jók. Simán tud ez a D pótolni most egy-egy embert. Kiesett a multkor Donte, beállt Pierre és igazából nem volt változás, pedig nyilván tesztelték volna. (az INT-et is Pierre jegyezte megjegyzem)
astroid
12 hónapja
Elliott DNP hamstring. Nem jó előjel Barkley&Co ellen. Azt nem derült ki Trice-al mi a helyzetNincs vele semmi...edz rendesen, de nagyon erőltetni nem akarják, így is elég sok baj volt vele...gondolom ameddig van Porter, Jackson, Bishop, Sutton és Pierre, nem erőltetik. Nyilván ha pár hete már rendesen edz és nem sérül, akkor előrelép a helyére.
astroid
12 hónapja
Elliott DNP hamstring. Nem jó előjel Barkley&Co ellen. Azt nem derült ki Trice-al mi a helyzet
12 hónapja
Viszont JaMarr Chase hatalmasat nőtt a szememben. Van egy kissrác aki rákos, volt?, és már évek óta nagy barátok Chase-el. A legnagyobb rajongója. A Dallas ellen elvitte a családot. Azóta is támogatja a gyógyulását, meg minden. A kiscsávó is hatalmas forma. 6 év körül lehet.
12 hónapja
A Max-on fent van az AFC North Hard Knocks első két része. Az első magyar felirattal1 hét csúszás van kb. a megjelenés és a magyar felirat megjelenés között.
polamalu
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
12 hónapja
A Max-on fent van az AFC North Hard Knocks első két része. Az első magyar felirattal
12 hónapja
Nem így lesz (és ezért is imádom ezt a csapatot) de én most nem erre a meccsre fókuszálnék, hanem már most a Ravens ellenire készülnék. Ha az megvan csoportgyőzelem, ha nincs akkor nagyon nehéz a csoportgyőzelem.
12 hónapja
Érdekes szituáció lesz…ugyanis Fautanu elvileg felépül PO-ra. Év elején BJ-t kiszorította és ahogy játszott úgy tűnt elég nagy luxus lenne padoztatni. De pl Moore a garbage time előtt tökéletes volt Garrett-el szemben (igaz segítséget is kapott). Jövőre biztos, hogy BJ lesz a LT, bár kezdi megszokni a másik oldalt is. Na mindegy, ez lenne a kellemes probléma PO-ra.Hallkan és csendben jegyezzük meg, hogy az idény eleji Broderick Jones performansz szépen lassan átváltott egy szolid minőségűvé. Ahogy a hírek jöttek Tomlin bizalma és pozitív töltete itt (is) nagyon jól jött.Én nagyon nem voltam kibékülve a Bróval, de ami igaz, az igaz. Úgyhogy itt ország-világ színe előtt elnézést kérek Máunika, őtőle is elnézést!
Klemó
Lenyugodott fejben a srác, tetszik ahogy ő nyugtatja GP-t, remélem ő is lenyugszik a PO-ra, ott már nem fognak beleférni a 15 yardok hátra.
kicsi joe
Ami nekem most a fő kérdés, hogy vajon Roman Wilson játékára számíthatunk e, mert elvileg lassan neki is elmúlik az izomsérülése.
12 hónapja
Hallkan és csendben jegyezzük meg, hogy az idény eleji Broderick Jones performansz szépen lassan átváltott egy szolid minőségűvé. Ahogy a hírek jöttek Tomlin bizalma és pozitív töltete itt (is) nagyon jól jött.Én nagyon nem voltam kibékülve a Bróval, de ami igaz, az igaz. Úgyhogy itt ország-világ színe előtt elnézést kérek Máunika, őtőle is elnézést!
Klemó
12 hónapja
Hallkan és csendben jegyezzük meg, hogy az idény eleji Broderick Jones performansz szépen lassan átváltott egy szolid minőségűvé. Ahogy a hírek jöttek Tomlin bizalma és pozitív töltete itt (is) nagyon jól jött.There is no shortcut for experience
Klemó
Nem hittem volna, borzalmas volt.
12 hónapja
Hallkan és csendben jegyezzük meg, hogy az idény eleji Broderick Jones performansz szépen lassan átváltott egy szolid minőségűvé. Ahogy a hírek jöttek Tomlin bizalma és pozitív töltete itt (is) nagyon jól jött.
12 hónapja
Csak annak van jelentősége, hogy készüljünk a POra mi megy, mi mehet és mi nem. Nem is kérhwttünk volna jobb tesztet az Eagles-en kívül. Kiváló védelem, korrekt támadó egységgel és mindez Pickens nélkül. (Nem enyhe az a lovaglóizom, ahogy hallom sajnos, így minden bizonnyal a POig kíméljük szerintem)
több mint 1 éve
van-e tenyeleges ertelme a jobb helyezesnek? az elso kiemelesnek igen, a csoportgyozelemnek igen, de minden mas madoslagos. a kovetkezo ellenfelet kell megverniHa jól számolom Ravenst verjük akkor minden mástól függetlenül megvan a csoport1 győzelemre vagyunk a rájátszás valamelyik helyétől. 2-re a 3. helytől, és amennyiben a Texans nyer a Ravens ellen, akkor a 2 győzelem csak a 4. helyre lenne elég. 0 győzelemmel még kieshetünk, például ha a Dolphins 4-et nyer a Texans, a 49ers, a Browns és a Jets ellen.
Vadmókus
Klaci79
több mint 1 éve
sajnos a delfinek meg behuzhatjak azt a sort, de aze' siman lehet, hogy a Jets a legvegen megakad, mert csak ugyHa jól számolom Ravenst verjük akkor minden mástól függetlenül megvan a csoport1 győzelemre vagyunk a rájátszás valamelyik helyétől. 2-re a 3. helytől, és amennyiben a Texans nyer a Ravens ellen, akkor a 2 győzelem csak a 4. helyre lenne elég. 0 győzelemmel még kieshetünk, például ha a Dolphins 4-et nyer a Texans, a 49ers, a Browns és a Jets ellen.
Vadmókus
Klaci79