Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 125 — 毎日何かを学ぶ
Azért a Ravens is tesz róla, hogy csak magunkra kelljen figyelni. Már 2 meccs az előnyünk.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó kis PA rangadó lesz két hét múlva 😊
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 662
Csak érdekesség kedvéért...

2023-es class

Broderick Jones - Offensive Tackle - Round 1 - folyamatosan játszik, kezdő és az lesz várhatóan LT-ben jövőre..néha vitatható, de azért általában már egyre jobban játszik
Joey Porter Jr. - Cornerback - Round 2 - abszolút kezdő, 2. évében van több szörnyű meccse, de ez sok CB-nél előfordul
Keeanu Benton - Defensive Lineman - Second Round - abszolút kezdő, sokszor kiemelkedően jó játékos
Darnell Washington - Tight End - Third Round - elvileg csere TE, de sokat van pályán és remekül blokkol, sok nehéz szituban megoldja
Nick Herbig - Linebacker - Fourth Round - ha nem is kezdő, de Highsmith sérülésénél előrelép és ha csak a rotációban is vesz részt egy remek játékos, ma is lehet neki köszönhetjük a W-t
Cory Trice Jr. - Defensive Back - Seventh Round - sérült egyébként játszan
Spencer Anderson - Offensive Lineman - Seventh Round - kiegészítő ember, volt kezdő is jó meccsen, meg rossz meccsen

2024-es
Troy Fautanu – Offensive Tackle – Round 1 - abszolút kezdő, bár kevés meccset játszott a sérülése miatt, nehéz megítélni milyen lesz, úgyhogy most megvagyunk nélküle, de lehet lesz még hozzáadott értéke idén is
Zach Frazier – Center – Round 2 - tökéletes választás, folyamatosan kezdő
Roman Wilson – Wide Receiver – Round 3 - nagy kérdőjel egyelőre, remélem PO-ra jó lesz, mert van benne potenciál, de nagyon nem engedjük pályára
Payton Wilson – Linebacker – Round 3 - csak azért nem kezd, mert más a rendszer, de kell a rotációban Robert helyett és ma ugye ő szerezte a TD-t, de a múltkori pick még nagyszerűbb volt
Mason McCormick – Guard – Round 4 - wow...micsoda húzás és kezdő folyamatosan
Logan Lee – Defensive End – Round 6 - játszana, de sérült
Ryan Watts – Defensive Back – Round 6 - játszana de sérült

Azért itt minimum 7-8 olyan játékos van, aki kezdő azonnal...durva, hogy két micsoda év (legalábbis most jelenleg így tűnik) nehéz lenne ennél jobban draftolni és Khan előtt bizony a fele sem sikerült ilyenre két év alatt...de volt, hogy 8 játékos 3 év alatt sem ragadt meg.
Klaci79
Megelőztél, pont ezen pörögtem, bármi lesz most a jövőre nézve biztató alapok ezek. Én egyébként nagyon bízok a mamlasz BJ-ban pedig sokat fikáztam. Nálam a Frazier-McCormick eddig mindent visz. Köszi, nagyon jól összefoglaltad 😀
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 641
Jaj de jó, hogy mondtad Borederick Jonest. Az, ahogy kétszer is Pickenst nyugtatta az rohadt jó jel volt. Ma jól játszott, ahogy már a multkor is jobban. Az, hogy Tomlin hogy kezeli és, hogy láthatóan kezdi meghálálni az nagyon bíztató.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 646
Csak érdekesség kedvéért...

2023-es class

Broderick Jones - Offensive Tackle - Round 1 - folyamatosan játszik, kezdő és az lesz várhatóan LT-ben jövőre..néha vitatható, de azért általában már egyre jobban játszik
Joey Porter Jr. - Cornerback - Round 2 - abszolút kezdő, 2. évében van több szörnyű meccse, de ez sok CB-nél előfordul
Keeanu Benton - Defensive Lineman - Second Round - abszolút kezdő, sokszor kiemelkedően jó játékos
Darnell Washington - Tight End - Third Round - elvileg csere TE, de sokat van pályán és remekül blokkol, sok nehéz szituban megoldja
Nick Herbig - Linebacker - Fourth Round - ha nem is kezdő, de Highsmith sérülésénél előrelép és ha csak a rotációban is vesz részt egy remek játékos, ma is lehet neki köszönhetjük a W-t
Cory Trice Jr. - Defensive Back - Seventh Round - sérült egyébként játszan
Spencer Anderson - Offensive Lineman - Seventh Round - kiegészítő ember, volt kezdő is jó meccsen, meg rossz meccsen

2024-es
Troy Fautanu – Offensive Tackle – Round 1 - abszolút kezdő, bár kevés meccset játszott a sérülése miatt, nehéz megítélni milyen lesz, úgyhogy most megvagyunk nélküle, de lehet lesz még hozzáadott értéke idén is
Zach Frazier – Center – Round 2 - tökéletes választás, folyamatosan kezdő
Roman Wilson – Wide Receiver – Round 3 - nagy kérdőjel egyelőre, remélem PO-ra jó lesz, mert van benne potenciál, de nagyon nem engedjük pályára
Payton Wilson – Linebacker – Round 3 - csak azért nem kezd, mert más a rendszer, de kell a rotációban Robert helyett és ma ugye ő szerezte a TD-t, de a múltkori pick még nagyszerűbb volt
Mason McCormick – Guard – Round 4 - wow...micsoda húzás és kezdő folyamatosan
Logan Lee – Defensive End – Round 6 - játszana, de sérült
Ryan Watts – Defensive Back – Round 6 - játszana de sérült

Azért itt minimum 7-8 olyan játékos van, aki kezdő azonnal...durva, hogy két micsoda év (legalábbis most jelenleg így tűnik) nehéz lenne ennél jobban draftolni és Khan előtt bizony a fele sem sikerült ilyenre két év alatt...de volt, hogy 8 játékos 3 év alatt sem ragadt meg.
több mint 1 éve
Szorosnak tűnik, de a második félidőben végig úgy éreztem, hogy nem kaphatunk ki.
Tibi76
Ez összességében a negyedik negyedben annál a strip sacknél eldőlt. Onnantól vigyáztunk a lasztira és pörgettük az időt. De az a Wilson-Jefferson passz áthívva a játékot az gyönyörű volt ott is.

Ilyen O teljesítményt a 3B óta nem láttunk. Tudom, ez egy potens D ellen más lett volna, viszont először éreztem, hogy el lett engedve az O és Wilson élvezte a játékot így. Már ezért megérte ez így, még ha L lett volna a vége akkor is.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 735 — Steelers fan
Szorosnak tűnik, de a második félidőben végig úgy éreztem, hogy nem kaphatunk ki.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 268 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na ilyen egy számomra értelmezhetetlen Steelers meccs.
38 pontot kapni és közben nyerni...
kittli
Hát ha győzelemre mertem gondolni hét közben, akkor egy olyan Ravenses meccsre gondoltam. Pontháborút megnyerni ellenük teljesen valószínűtlennek tűnt.

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 776 — Steelers fan
Na ilyen egy számomra értelmezhetetlen Steelers meccs.
38 pontot kapni és közben nyerni...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Végre elengedtük a lovakat és ez jól állt Wilsonnak...tudom Bengals D, de akkor is. Egyetlen problémám volt a meccsen és ez a free safety pozi....mont ha futottak még playa lenne ott, pedig majd egy kurva drága játékos....no és Porter. Bár rászálltak, de meg sem próbál szabályosan védekezni és ami a legjobban fájt az az, hogy a végén a kezébe esett az end zone ba egy passz és úgy ejtette el, mint ha semmi tétje nem lett volna. Borzasztó volt és Én még ennyire gyenge CB játékot nem is nagyob láttam.

500 yard felett az O és úgy, hogy a negyedik negyedben már nem kellett termelni. Huhhh. Wilsont ma élvezet volt nézni.

9-3. Ugyan nyert a Chargers is, de a Miami kikapott és ugye a Bengals... szóval ez így már PO. De ha már ez így van, akkor toljuk meg. Hajrá Eagles... 😀 😀

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
18 years w/o a losing season for Mike Tomlin!
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 323 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Lát bárki esélyt a mai győzelemre? Én nagyon pesszimista vagyok, jó esetben is csak egy egy TD-n belüli zakót érzek mára, szar játék esetén viszont egy 34-3 körüli vereség sem lepne meg...
Szokol
Hát én 😅
Szépen futtatni fogjuk az órát, így Joenak nem lesz ideje 500 yardot passzolni.
steelwolf
Mondtam. 😁
Csak a koncepció más.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 323 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Lát bárki esélyt a mai győzelemre? Én nagyon pesszimista vagyok, jó esetben is csak egy egy TD-n belüli zakót érzek mára, szar játék esetén viszont egy 34-3 körüli vereség sem lepne meg...
Szokol
Hát én 😅
Szépen futtatni fogjuk az órát, így Joenak nem lesz ideje 500 yardot passzolni.
több mint 1 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 735 — Steelers fan
Szokol
Nem.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Addig meg nézek Liverpoolt, egy kis sikerélmény, talán
több mint 1 éve
Szerintem is szopni fogunk, de nagyon, de ez van....
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 268 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szokol
Áááááá, sokkal jobbak!

több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan

Szerkesztette: Szokol
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 776 — Steelers fan
Én ezzel nem értek egyet. A Statokban amit emlegetsz minimálisan jobb Lawrence. Én ahogy láttam játszani ott indiszponált és pontatlan volt. Én azt látom, hogy ez tipikusan a mókus és a patkány esete kb a marketing más de a lényeg ugyan az. Mert lehet a Jagsban a koordinator szar NYG ban meg fal nem volt akkor most melyik nyomja rá a qb játékra a pecsétet? Ezért szép az NFL mert ha akarom bebizonyítok valamit egy stattal majd egy másikkal az ellenkezőjét majdhogynem. Szóval nem gondolom, hogy egy máshol évekig szenvedő QB lesz itt hirtelen Goff. Ráadásul, hogy most mindenféle fura hírek is jönnek AS ről még az is benne van, hogy jövőre se RW se Fields se AS nem lesz ha idén betli lesz.
Razi
Milyen fura hírek jönnek? Én nem olvastam sehol semmi különöset
Jan
Egyrészt volt egy egyetemi hc lehetőség, másrészt valami bennfentes rebesgette, hogy a holtszezonban nfl hc lehetősége is lesz.
Az első kilőve, a második meg holvanazmég.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 930
Hát, ha szerinted Goff rosszabb körülmények között dolgozott valaha, mint Trevor, akkor nincs miről beszélni.

Mcvay és Ben Johnson vs Bevell és Press Taylor....

Ha Lawrence berakod Detroitba, Goffot a Jagsbe, melyik lesz jobb?

A falra: a Giants fala 27., a Jagsé 28. a PFN szerint, vagyis nincs szignifikáns különbség
Willie Parker
Körülmények, körülmények Lamar 36 TD-t osztott ki első MVP szezonjában egy Greg Roman alatt, csupa másodvonalú WR-rel. Hollywood-Snead-Seth Roberts volt egy Andrews és annyi.
Herbert jelenleg 1 elkapóval játszik fantasztikusan a sztárelkapóitól megszabadulva nincs 5 ezer yardos szezonja de a labdára figyel. Egy valóban top 6-8-as irányító tehetsége kijön ha nem is olyan eredményekkel meg számokkal mint kellene, Lawrencebe nem látom ezt, pedig rendesen körül volt nyaldosva ki is ő draftoláskor.
A Tavalyi Ridley-Engram-Kirk-Zay Jones az azért nem rossz körülmény.
Egyébként mára már Pederson nem olyan edző mint volt, de nyert egy gyűrűt egy olyan QB-val aki inkább a Darnold, Mayfield színvonal.

Lehet igazatok van és én vagyok vak ehhez, de én nem látom benne azt amit mások, tehetségben nem mutatott nekem többet a Mayfield szintnél aki fele annyit kap máshol.
A College teljesítmény meg nem foglalkoztat, mert nem egyenlőek a feltételek.

Szerintem Detroit nem akarja, hogy berakjuk Goff helyett TL-t.
KeyG
Nem is arról van szó, amit mutatott, hanem ami benne van.
A 2022-es szezonja btw nem volt rossz: 4100y, 25 TD, 8 int, 66,3% pontosság.
De mindegy, hagyjuk egyelőre.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 407 — Steelers fan
Én ezzel nem értek egyet. A Statokban amit emlegetsz minimálisan jobb Lawrence. Én ahogy láttam játszani ott indiszponált és pontatlan volt. Én azt látom, hogy ez tipikusan a mókus és a patkány esete kb a marketing más de a lényeg ugyan az. Mert lehet a Jagsban a koordinator szar NYG ban meg fal nem volt akkor most melyik nyomja rá a qb játékra a pecsétet? Ezért szép az NFL mert ha akarom bebizonyítok valamit egy stattal majd egy másikkal az ellenkezőjét majdhogynem. Szóval nem gondolom, hogy egy máshol évekig szenvedő QB lesz itt hirtelen Goff. Ráadásul, hogy most mindenféle fura hírek is jönnek AS ről még az is benne van, hogy jövőre se RW se Fields se AS nem lesz ha idén betli lesz.
Razi
Milyen fura hírek jönnek? Én nem olvastam sehol semmi különöset
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 805
Hát, ha szerinted Goff rosszabb körülmények között dolgozott valaha, mint Trevor, akkor nincs miről beszélni.

A falra: a Giants fala 27., a Jagsé 28. a PFN szerint, vagyis nincs szignifikáns különbség
Willie Parker
Körülmények, körülmények Lamar 36 TD-t osztott ki első MVP szezonjában egy Greg Roman alatt, csupa másodvonalú WR-rel. Hollywood-Snead-Seth Roberts volt egy Andrews és annyi.
Herbert jelenleg 1 elkapóval játszik fantasztikusan a sztárelkapóitól megszabadulva nincs 5 ezer yardos szezonja de a labdára figyel. Egy valóban top 6-8-as irányító tehetsége kijön ha nem is olyan eredményekkel meg számokkal mint kellene, Lawrencebe nem látom ezt, pedig rendesen körül volt nyaldosva ki is ő draftoláskor.
A Tavalyi Ridley-Engram-Kirk-Zay Jones az azért nem rossz körülmény.
Egyébként mára már Pederson nem olyan edző mint volt, de nyert egy gyűrűt egy olyan QB-val aki inkább a Darnold, Mayfield színvonal.

Lehet igazatok van és én vagyok vak ehhez, de én nem látom benne azt amit mások, tehetségben nem mutatott nekem többet a Mayfield szintnél aki fele annyit kap máshol.
A College teljesítmény meg nem foglalkoztat, mert nem egyenlőek a feltételek.

Szerintem Detroit nem akarja, hogy berakjuk Goff helyett TL-t.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 930

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 805
Egyébként rengeteg helyen és rengeteg topicban nem értem ezt a Goff témát. Goff az első évét leszámítva egy über szar csapatban játszott és rosszul azóta nem is játszott. Goff nem egy első polcos QB, abból a ligában jelenleg van hasra ütésből 6-8, de vele simán lehet nyerni/lehetett nyerni.
Lawrence ellentétben pár meccset leszámítva inkább a 2. polc teljesen alja vagy a 3. teteje, semmit nem bizonyított pedig úgy harangozták be mint Luck óta senkit.
Goff megítélésének a szintjével vannak problémáim, sokan őt oda rakják ha van egy rendszer ő képes jó számokat hozni, szerintem viszont Goff egy jó irányító akivel lehet sokáig menni viszont nincs meg benne az ami Mahomes, Lamar, Burrow vagy Allen négyesbe. Goffot és Lawrencet szerintem ezért is hülyeség hasonlítgatni, mert Lawrence semmi olyat nem tett amit eddig Goff mutatott. Lawrencet inkább a Mayfield, Darnold és MOST már a Wilson szinthez lehet hasonlítani.
De Goff-ot nem lehet egy lapom emlegetni ezekkel a játékosokkal, mert ő sokkal több mindent tett korábban is a ligában mint ők. ( Wilson pár évét leszámítva )

Goff ott van azon a polcon ahol el kell dönteni lehet e vele SB-t nyerni vagy nem. McVay szerint nem lehetett, most azt gondoljuk lehet. Ez azért kevés QB-ról elmondható az NFL-ben.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!