Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Sztem ez a keret még Wilson-SB kombinációhoz kevésEn kettevettem. Iden barmi lehet, de ez szinte igaz mindenkire. 10 csapat akar egyaltalan bejutni amibol 2 kiemelkedik ezert vagy azert a tobbinek van baja. Ezek kozott mindenkinek van eselye mindenki ellen. A ketto kiemelt meg nem sok. Jovore ez konnyeden lehet 4-5 is.RW természetesen alkalmas SB-t nyerni, hiszen már nyert is. Nem is kell neki más, mint egy közepesnél kicsit jobb O, meg a liga legjobb védelme, ami sok labdát szerez, sok short fieldet ad, és kevés pontot enged. Ha ez megvan, akkor Wilson nem fogja elrontani, és csempiönsip 😊
a jovot nezve ( kozelit) viszont egesz mas a beszelgetes. Ez a csapat kb a legkiegyensulyozottabb keretileg meg akkor is ha nem teljesen,van luk es hiba, fuggoen a nezoponttol, de a tobbi csapathoz kepest nagyon jol all.
Es itt jon a kerdes, RW alkalmas-e SB-t nyerni? Ha a valasz igen akkor drafttoke, cap minden adott hogy 1-3 ev#SB-ert menjen a csapat. Nalam ez lett volna az erdekes beszelgetes. Nem o a legjobb QB, de a keretben visszakap elonyt, mert itt lehet erositeni mig a tobbiek a szintentartast is nehezebben oldjak meg.
Ha a valasz nem akkor onnantol nem erdekel a beszelgetes, akkor a cel a leheto legjobb eredmeny, PO szinte adott es bizhatunk a szerencseben. Az hogy ez RW vagy mas reszletkerdes, a leheto legjobb aki elerheto es ehhez a celhoz RW adja magat.
De a lenyeg hogy a keret + a rendelkezesre allo toke az SB-t ero vagy sem. Nalam igen, persze extran kell kolteni es kell egy ehhez elegendo QB.
A tisztes PO es + szezon kb nulla esellyel; a PO-ban az nem feltetlenul hozz lazba. Es ezt a keret miatt fogjuk tudni JF-DJ ( nem is lattam jatszani ) es meg jopar nem kiemelkedo QB-val is. Akarunk-e tobbet? A keret eleg jo ra ( rakoltve )? Ha ezekre igen a valasz akkor marasd a RW kerdes.
no
Ha az a kérdés, hogy tud-e úgy SB-t nyerni, hogy ő viszi a hátán a csapatot, és az ő extra hozzáadott értéke nyeri meg a meccseket, akkor nem. Voltak ilyen emberek, úgy hívták őket hogy P.Manning, Brady meg Brees, meg még néhányan, de Wilson sohasem volt tagja ennek a klubnak.
Tehát az igazi kérdés: megvannak-e nálunk azok a feltételek, amik kellenek Wilsonnak egy SB runhoz? Asszem nincsenek.
De ezt nem tudom 100% biztonsággal mondani, mert ebbe a D-be belelátom azt, hogy 1-1 meccsre földbe állítson nagyon szuper offenseket- de azt sajnos nem, hogy ezt egy komplett PO menetelés minden meccsén megcsinálják.
Jan
- hiányzik egy domináns vakoldali tackle, akiben vakon bízol, h nem enged teret, viszont ad teret és időt, mert RW nem érzi a belső órát v nem is tanulta meg soha
amìg ez nincs, addig pánikol, illetve improvizál (Freiermuth ütemútvonalai mennek a kukába, max checkdownnak jó, mert Pat eszes gyerek és kisegít, de ezek nem direkt TE játékok)
- hiányzik egy mozgékony jobb oldali tackle, aki a szélsőpasszoknál nem engedi passzirányba a pass rushert,
Wilson ezt lábon már nem tudja térben kimozogni, lassú hozzá, cserébe nem kockáztat, ergo egy félpályát kiszedsz a playbookból, mert takarást nem dob meg.
- hiányzik egy dominàns területuraló WR, mert Pickens és Austin inkább Baldwin és Lockett, mint Metcalf
Pickens nem jó route-futó, hanem bravúrelkapó és könnyen szeparálódik, de nem a pontossága, hanem az ütemérzéke, rámenőssége (néha határfeszegetése) miatt, de Wilson ezt nem mindig hiszi el neki, inkább visszatartja a labdát (double pump) és csett, oda van a tér-ütem, illetve a belső ütemszámolásban Wilson mindig gyenge volt.
Kellene egy egyszerűbben dolgozó X receiver, aki területet dominál és oda pontosan megérkezik neki. Egy Terry McLaurin kaliber.
A depth-ről nem írok, de futójátékban, a handoffok Warrennel gördülékenyebbek, mint Harrissel.
Harris egy megfontolt, gap vision futó, sztem a Hawksban ilyen alig volt, ha volt.
Mindig is rumble vagy power runnerekkel dolgozott, mint Lynch, Dallas, Rawls, Carson, Penny, Walker. Warren jobban hasonlít.
Meg is látszik, h Harris-nél az üztemezés meg a játékeladás nem megy perfekten. Mondjuk, ha Najee megindul és felgyorsul, akkor már megy a rumble, de neki a kezdősebessége lassú.
Más típusú futó komfortosabb lenne, de ez már szőrszálhasogatás.
A védelem más tészta, az majdnem kész van, talán egy airlock corner kellene, aki fölött nem hajigálják át a lasztit és izomból kikúrja az elkapót a routeról.
Mondjuk ott az öregedés/sérülés/teljesítményesés/fluktuáció nagyobb faktor.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
En kettevettem. Iden barmi lehet, de ez szinte igaz mindenkire. 10 csapat akar egyaltalan bejutni amibol 2 kiemelkedik ezert vagy azert a tobbinek van baja. Ezek kozott mindenkinek van eselye mindenki ellen. A ketto kiemelt meg nem sok. Jovore ez konnyeden lehet 4-5 is.RW természetesen alkalmas SB-t nyerni, hiszen már nyert is. Nem is kell neki más, mint egy közepesnél kicsit jobb O, meg a liga legjobb védelme, ami sok labdát szerez, sok short fieldet ad, és kevés pontot enged. Ha ez megvan, akkor Wilson nem fogja elrontani, és csempiönsip 😊
a jovot nezve ( kozelit) viszont egesz mas a beszelgetes. Ez a csapat kb a legkiegyensulyozottabb keretileg meg akkor is ha nem teljesen,van luk es hiba, fuggoen a nezoponttol, de a tobbi csapathoz kepest nagyon jol all.
Es itt jon a kerdes, RW alkalmas-e SB-t nyerni? Ha a valasz igen akkor drafttoke, cap minden adott hogy 1-3 ev#SB-ert menjen a csapat. Nalam ez lett volna az erdekes beszelgetes. Nem o a legjobb QB, de a keretben visszakap elonyt, mert itt lehet erositeni mig a tobbiek a szintentartast is nehezebben oldjak meg.
Ha a valasz nem akkor onnantol nem erdekel a beszelgetes, akkor a cel a leheto legjobb eredmeny, PO szinte adott es bizhatunk a szerencseben. Az hogy ez RW vagy mas reszletkerdes, a leheto legjobb aki elerheto es ehhez a celhoz RW adja magat.
De a lenyeg hogy a keret + a rendelkezesre allo toke az SB-t ero vagy sem. Nalam igen, persze extran kell kolteni es kell egy ehhez elegendo QB.
A tisztes PO es + szezon kb nulla esellyel; a PO-ban az nem feltetlenul hozz lazba. Es ezt a keret miatt fogjuk tudni JF-DJ ( nem is lattam jatszani ) es meg jopar nem kiemelkedo QB-val is. Akarunk-e tobbet? A keret eleg jo ra ( rakoltve )? Ha ezekre igen a valasz akkor marasd a RW kerdes.
no
Ha az a kérdés, hogy tud-e úgy SB-t nyerni, hogy ő viszi a hátán a csapatot, és az ő extra hozzáadott értéke nyeri meg a meccseket, akkor nem. Voltak ilyen emberek, úgy hívták őket hogy P.Manning, Brady meg Brees, meg még néhányan, de Wilson sohasem volt tagja ennek a klubnak.
Tehát az igazi kérdés: megvannak-e nálunk azok a feltételek, amik kellenek Wilsonnak egy SB runhoz? Asszem nincsenek.
De ezt nem tudom 100% biztonsággal mondani, mert ebbe a D-be belelátom azt, hogy 1-1 meccsre földbe állítson nagyon szuper offenseket- de azt sajnos nem, hogy ezt egy komplett PO menetelés minden meccsén megcsinálják.
több mint 1 éve
Szezon közepén vagyunk, 8-3 mérleggel.www.spotrac.com/nfl/player/market-value/_/id/9885/russell-wilson
De közben a QB kérdést boncolgatjuk.
Jets topic Te vagy az? /bocs/
Persze nem kéne örült pénzt adni RW-nek, de ha ő nem,akkor ki lesz?
Rodgers, Darnold, draft?
Kösz nem. Remélem RW és a GM korrekt lesz egymással és kap vmi nagy ösztönzös ,olcsó' 25-30 millás , max 2 éves szerződést.
steelwolf
haha
www.spotrac.com/nfl/player/_/id/9885/russell-wilson
idén is 40et zsebelt, biztos lefirkál óccsőèrt, 5 egész meccse volt, annyit Hamupipőkének is összerak egy jó Coord....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Februárban meccset nyerni 😉Szezon közepén vagyunk, 8-3 mérleggel.biztos korrekt lesz mindketto.
Rodgers, Darnold, draft?
Kösz nem. Remélem RW és a GM korrekt lesz egymással és kap vmi nagy ösztönzös ,olcsó' 25-30 millás , max 2 éves szerződést.
steelwolf
Mi lesz az elvarasod ezen ketto evben, amivel elgedett lennel?
no
több mint 1 éve
Szezon közepén vagyunk, 8-3 mérleggel.biztos korrekt lesz mindketto.
Rodgers, Darnold, draft?
steelwolf
Mi lesz az elvarasod ezen ketto evben, amivel elgedett lennel?
több mint 1 éve
En kettevettem. Iden barmi lehet, de ez szinte igaz mindenkire. 10 csapat akar egyaltalan bejutni amibol 2 kiemelkedik ezert vagy azert a tobbinek van baja. Ezek kozott mindenkinek van eselye mindenki ellen. A ketto kiemelt meg nem sok. Jovore ez konnyeden lehet 4-5 is. a jovot nezve ( kozelit) viszont egesz mas a beszelgetes. Ez a csapat kb a legkiegyensulyozottabb keretileg meg akkor is ha nem teljesen,van luk es hiba, fuggoen a nezoponttol, de a tobbi csapathoz kepest nagyon jol all.
több mint 1 éve
Szezon közepén vagyunk, 8-3 mérleggel. De közben a QB kérdést boncolgatjuk.
Rodgers, Darnold, draft?
több mint 1 éve
Nekem fogalmam sincs, hogy ez az O mire megy egy igazi pisztolybárbajon. Mivel adat nincs róla, így Én erről nem szeretnék véleményt. Még alig használtuk a TE-ket igazán, ahogy a 2 X elkapónkat sem teszteltük ki playekkel. Ezt várom már mióta, hogy lehessen benne hibázni, hogy lássuk a szélsőértékeket még akkor is, ha abban benne lehet a vereség is. By the way egyébként a Browns meccs "kicsiben" ilyen volt. Amikor el lett engedve az O, akkor a masszív hóesés ellenére mentünk, és jöttek a yardok és ugye ki tudja, hogy ha nincs a rossz clock management a végén mi lett volna. Az a jó hír, hogy erről az O-ról ez ki fog derülni. A következő 6 meccsen nem egyszer lesz olyan, hogy az O-nak tömeget kell felpakolnia és hátrányból is. Látni fogjuk ez az O mire megy ezekkel a fegyverekkel. Nem kérdés, hogy nem ránk tennék a Ravens, Bengals, Chiefs ellen, de ha a D hozzáadott értékével is korrigálok, ott már fordulhat a párharca pár alkalommal.
több mint 1 éve
Én egy utat látok, de ne szaladjunk előre. (Ha már az én megállapításomból indultak ki itt sokan, pedig nem jövendölésnek szántam azt a hsz-t.)Istenem kell nekünk ide még egy Trubinsky nem hiszem...ne vicceljünk már.Pedig valszeg ilyen irányban kell gondolkodnunk, öregecske RW, Traubi, máshonnan kivágott megnemértett "zseni", mert nem látom jönni, hogy 1/20, vagy 2-3. kőr tájékán behúzzuk a következő frencsájz qb-t.
Razi
És olyan se lesz, hogy inget-gatyát ráteszünk valami "sztárirányító" szerződésére.
De ne legyen igazam.
kittli
1.) Szóval a mostani Russell Wilsontól többet kaptunk, mint vártunk, ez kétségtelen. Az is kétségtelen, hogy ez az offense - bármennyire is jól hívja Arhur Smith -nem alkalmas önerőből egy pisztolypárbajra és a playoff egy pontján az majd el fog jönni. Akkor lehet olyan ellenfél, akivel menni kell az eredményjelzőn: ez lehet a KC, a Bills, a Ravens, a Chargers és a Bengals is.
A csapat-balansszal még (mindig) az a bajom, hogy a védelemtől túl sok energiabefektetést, túl magas koncentrációt és túl magas minőségű játékot vár el a mai ligatrendekhez képest. Ez nem fenntartható, valószínűleg csődhöz vezet egy egymeccses mintán és valószínűleg hosszútávon sérültebbek is lesznek az átlagnál a játékosaink (pepitában ezt nyomja Shanahan offense oldalon a Ninersnél).
A mostani szezonban a védelemtől kellene egy nehéz sorsolás mellett zsinórban 6-7-8-9 brutális teljesítményű meccs, ahhoz hogy jó kiemelést szerezz és menetelj is a rájátszásban. Ez már nem a 2000-es évek ligatrendje.
Erre az évre ezt az egy esélyt látom, hogy a Def megugorja/megcáfolja a trendet és egy valósan történelmi teljesítményt hoz le. Egy egy lehetőség, de nem számolnám valós esélynek.
2.) Hosszútávon Russ Wilsonnal nem jutsz semerre, már 3 éves távlatban sem. Ha nincsen jobb opciód, akkor egy okos szerződéssel - ha erre ő is hajlandó - a szinten tartáshoz maradhat, ami azzal jár(hat), hogy mindig lesz PO-ba jutási esélyed, de sosem lesz igazi bajnoki esélyed az 1. pont miatt.
A draft nem opció, nekem marad az a két lázálmom, hogy Justin Herbert vagy Trevor Lawrence mozdíthatóvá válik ilyen-olyan okokból. A Chargers az előbbit majdnem teljes bizonyossággal kizárta Jimbo érkezésével, de az utóbbit nem adnám fel, mert a Jags teljes összeomlást mutat és őket történelmileg le lehet húzni.
Szóval én - mint agresszív GM - ha így állok hozzá - érdeklődnék Herbert és Lawrence felől. Legfeljebb visszautasítanak vagy elborult árat kérnek. Nálam az elborult ár három első kör fölött kezdődik, de Trevorban (is) látom azt, hogy elrontották, és javítható, jobban is, mint Wilson.
Herbertről nem beszélve, őt igazán még nem juttatták el a tehetsége határaihoz sem.
Aztán egy ilyen lépésből lehet Rams-féle SB nyerési lehetőség, meg lehet Browns-féle katasztrófa, bár nekem egyik irányító személyisége és tehetsége sem kérdéses.
Ha nem agresszív GM-ként viszonyulok a kérdéshez, akkor Wilsontól függetlenül építgetem a keretet és várok a kínálkozó draft lehetőségre, ami - nagy valószínűséggel, Tomlin hozzáállása és mágiája miatt - sosem lesz igazi, hanem egy Pickett-féle kényszermegoldás lesz.
Willie Parker
Mindenben egyetértek, de ezt a vonalat én nem vetném el. Pickettben sokkal több volt, mint ami kijött belőle (pechére pont a Canada dry éra alatt volt itt). Azért egy normális OC-val ő is képes lenne a PO közelébe vinni az O-t, kérdés, hogy mit hozna az ilyen irányítónak a plafon...?
több mint 1 éve
Mit adtak nekünk a rómaiak.....Itt valami óriási félreértések vannak szerintem. Trubinskyt Wilson mellett emlegetni legalább vicces. Wilson 3 meccsen jobban teljesített Kennynél aki még ennek ellenére is jobb volt Trubynál. Az oké, hogy nekünk kb. ez jut de azért opciók vannak. Russnak kell egy 3 éves farnehéz szerződés 2 ik éves voiddal mögé meg Fields bagóért. Aztán, ha odaérünk a hídhoz majd átmegyünk rajta.És ha elvonatkoztatsz a Kacsától, Traubitól, a Rénszarvastól meg a fasz tudja ki volt még itt Rőtlis óta, akkor is nyújt olyan teljesítményt Wilson, hogy 35 évesen odaadj neki egy hároméves szerződést?
Razi
Szokol
Nem, nem 3 éves szerződést fogunk kötni vele, legfeljebb a void miatt. A 2 év viszont benne van, de inkább a year by year szerződés a reális.
több mint 1 éve
Én egy utat látok, de ne szaladjunk előre. (Ha már az én megállapításomból indultak ki itt sokan, pedig nem jövendölésnek szántam azt a hsz-t.)Istenem kell nekünk ide még egy Trubinsky nem hiszem...ne vicceljünk már.Pedig valszeg ilyen irányban kell gondolkodnunk, öregecske RW, Traubi, máshonnan kivágott megnemértett "zseni", mert nem látom jönni, hogy 1/20, vagy 2-3. kőr tájékán behúzzuk a következő frencsájz qb-t.
Razi
És olyan se lesz, hogy inget-gatyát ráteszünk valami "sztárirányító" szerződésére.
De ne legyen igazam.
kittli
1.) Szóval a mostani Russell Wilsontól többet kaptunk, mint vártunk, ez kétségtelen. Az is kétségtelen, hogy ez az offense - bármennyire is jól hívja Arhur Smith -nem alkalmas önerőből egy pisztolypárbajra és a playoff egy pontján az majd el fog jönni. Akkor lehet olyan ellenfél, akivel menni kell az eredményjelzőn: ez lehet a KC, a Bills, a Ravens, a Chargers és a Bengals is.
A csapat-balansszal még (mindig) az a bajom, hogy a védelemtől túl sok energiabefektetést, túl magas koncentrációt és túl magas minőségű játékot vár el a mai ligatrendekhez képest. Ez nem fenntartható, valószínűleg csődhöz vezet egy egymeccses mintán és valószínűleg hosszútávon sérültebbek is lesznek az átlagnál a játékosaink (pepitában ezt nyomja Shanahan offense oldalon a Ninersnél).
A mostani szezonban a védelemtől kellene egy nehéz sorsolás mellett zsinórban 6-7-8-9 brutális teljesítményű meccs, ahhoz hogy jó kiemelést szerezz és menetelj is a rájátszásban. Ez már nem a 2000-es évek ligatrendje.
Erre az évre ezt az egy esélyt látom, hogy a Def megugorja/megcáfolja a trendet és egy valósan történelmi teljesítményt hoz le. Egy egy lehetőség, de nem számolnám valós esélynek.
2.) Hosszútávon Russ Wilsonnal nem jutsz semerre, már 3 éves távlatban sem. Ha nincsen jobb opciód, akkor egy okos szerződéssel - ha erre ő is hajlandó - a szinten tartáshoz maradhat, ami azzal jár(hat), hogy mindig lesz PO-ba jutási esélyed, de sosem lesz igazi bajnoki esélyed az 1. pont miatt.
A draft nem opció, nekem marad az a két lázálmom, hogy Justin Herbert vagy Trevor Lawrence mozdíthatóvá válik ilyen-olyan okokból. A Chargers az előbbit majdnem teljes bizonyossággal kizárta Jimbo érkezésével, de az utóbbit nem adnám fel, mert a Jags teljes összeomlást mutat és őket történelmileg le lehet húzni.
Szóval én - mint agresszív GM - ha így állok hozzá - érdeklődnék Herbert és Lawrence felől. Legfeljebb visszautasítanak vagy elborult árat kérnek. Nálam az elborult ár három első kör fölött kezdődik, de Trevorban (is) látom azt, hogy elrontották, és javítható, jobban is, mint Wilson.
Herbertről nem beszélve, őt igazán még nem juttatták el a tehetsége határaihoz sem.
Aztán egy ilyen lépésből lehet Rams-féle SB nyerési lehetőség, meg lehet Browns-féle katasztrófa, bár nekem egyik irányító személyisége és tehetsége sem kérdéses.
Ha nem agresszív GM-ként viszonyulok a kérdéshez, akkor Wilsontól függetlenül építgetem a keretet és várok a kínálkozó draft lehetőségre, ami - nagy valószínűséggel, Tomlin hozzáállása és mágiája miatt - sosem lesz igazi, hanem egy Pickett-féle kényszermegoldás lesz.
több mint 1 éve
Azért ez a Giants megégett Jones-szal, tehát igazoljuk le Jonest kemény mondat....Srácok. Ha az O működik, vagyis működhet, akkor azzal a QB-val mész. Így maradt meg Goff a Lionsnál és így ragadt Mayfield a Buccsnál. DE továbbmegyek. Egy Winstonnal lehet működni fog a Browns is és akkor ott sem kell váltani feltétlenül. DE továbbmegyek. A Giants óriási peche pont az volt, hogy Daniels a contract évében nagyot játszott. Nem volt más választásuk igazán. Nem jött be. DE nekünk pont ebből a tapasztalásból vele menni őrültség lenne, vagy bárki ismeretlennel. És ismétlem Én most abból indulok ki, hogy az O a PO-ban is működni fog, de először elviszi a PO-ig.
több mint 1 éve
Itt valami óriási félreértések vannak szerintem. Trubinskyt Wilson mellett emlegetni legalább vicces. Wilson 3 meccsen jobban teljesített Kennynél aki még ennek ellenére is jobb volt Trubynál. Az oké, hogy nekünk kb. ez jut de azért opciók vannak. Russnak kell egy 3 éves farnehéz szerződés 2 ik éves voiddal mögé meg Fields bagóért. Aztán, ha odaérünk a hídhoz majd átmegyünk rajta.És ha elvonatkoztatsz a Kacsától, Traubitól, a Rénszarvastól meg a fasz tudja ki volt még itt Rőtlis óta, akkor is nyújt olyan teljesítményt Wilson, hogy 35 évesen odaadj neki egy hároméves szerződést?
Razi
több mint 1 éve
Itt valami óriási félreértések vannak szerintem. Trubinskyt Wilson mellett emlegetni legalább vicces. Wilson 3 meccsen jobban teljesített Kennynél aki még ennek ellenére is jobb volt Trubynál. Az oké, hogy nekünk kb. ez jut de azért opciók vannak. Russnak kell egy 3 éves farnehéz szerződés 2 ik éves voiddal mögé meg Fields bagóért. Aztán, ha odaérünk a hídhoz majd átmegyünk rajta.
több mint 1 éve
Istenem kell nekünk ide még egy Trubinsky nem hiszem...ne vicceljünk már.Pedig valszeg ilyen irányban kell gondolkodnunk, öregecske RW, Traubi, máshonnan kivágott megnemértett "zseni", mert nem látom jönni, hogy 1/20, vagy 2-3. kőr tájékán behúzzuk a következő frencsájz qb-t.
Razi
De ne legyen igazam.
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Istenem kell nekünk ide még egy Trubinsky nem hiszem...ne vicceljünk már.
több mint 1 éve
Nem idézek tovább. Nem a GM a kérdés, ez OC és HC oldaláról is így van. Van SB esély vele a következő 2 évben és főleg ha előtte a fal tovább erősödik és lesz még potens célpoontja. Sokkal több kell ehhez a Dtől, mint máshol, de a D erre alkalmas, főleg, ha itt is lesz némi erősödés.Ne menjünk végig ezen az úton. Igen, mindkét bagóért idehozott irányítónk többet mutat, mint vártam szezon előtt, de ez messze van a jótól. Russel öregszik, ez pedig bármelyik offseasonben beüthet még inkább. Kell ez nekünk?
Persze igen, egy fantasy ligában ha tehetném nem vele mennék. Igen. No és az is biztos, hogy erre a trackre nem léptem volna rá 1 éve. De ha itt vagyunk, és ezt látom, akkor ezen az úton végigmegyek. De no. Ez a kérdés még előttünk van, mert NEM elég az eddigi. Még van 6 meccs és a fenti csak úgy igaz, ha azt kapom amit eddig, sőt szinte kötelező a fejlődés is a csapattal. Enélkül szűk POval, első körös vereséggel és gyenge teljesítménnyel nem lesz hosszabbítás. Rooney kitűzte a célt és ennek meg kell felelni.
Klemó
Ne basszunk ki magunkkal, mint a Giants Jonesszal, inkább hozzunk el Jonest, ha már kibaszta a Giants. Aláírom, hogy aki Dabollal megbukik, az nagy red flag, de Wilson öregedése szerintem még nagyobb.
több mint 1 éve
Nem idézek tovább. Nem a GM a kérdés, ez OC és HC oldaláról is így van. Van SB esély vele a következő 2 évben és főleg ha előtte a fal tovább erősödik és lesz még potens célpoontja. Sokkal több kell ehhez a Dtől, mint máshol, de a D erre alkalmas, főleg, ha itt is lesz némi erősödés. Persze igen, egy fantasy ligában ha tehetném nem vele mennék. Igen. No és az is biztos, hogy erre a trackre nem léptem volna rá 1 éve. De ha itt vagyunk, és ezt látom, akkor ezen az úton végigmegyek. De no. Ez a kérdés még előttünk van, mert NEM elég az eddigi. Még van 6 meccs és a fenti csak úgy igaz, ha azt kapom amit eddig, sőt szinte kötelező a fejlődés is a csapattal. Enélkül szűk POval, első körös vereséggel és gyenge teljesítménnyel nem lesz hosszabbítás. Rooney kitűzte a célt és ennek meg kell felelni.
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
En nem sertodok meg semmin.Meg ne sértődj, de ez olyan, mint vitázni egy bölcsésszel. Felteszel egy kérdést, de az fel.sem.merül benned, hogy a kérdés amúgy jóval összetettebb, amire nem lehet szimplán igennel és nemmel válaszolni, márha valaki a csapatként GMként próbálna gondolkodni. Aztán mrg az a gond, ha tágítom.a kérdést. Mi az, hogy Russ a jövő? Nyilván 5 éves távlatban nem az. 2 éves távlatban viszont igen, ha és amennyiben ezt látjuk, amit a Browns ellen. Minden csapatrész még építhető, de ez a csapat egyben van és én ezt ezért mondom.A kerdes nem az hogy van-e nala jobb megoldas a drafton/piacon barhol. Minositve volt amit te lehurrogtal. A kerdes meg egyszeru eleg jonak tartod realisan a SB runhoz a jovoben? A valasz igen vagy nem es johet kb olyan vehemenciaval ahogy kezdted ezt a beszelgetest. A tobbi rizsa. Hiaba nalam a valasz nem es attol meg siman lehet o a legjobb megoldas jovore QB-nak. A ketto nem uti egymast. A realis SB run meg nem a talan kifut valami. Iden azert irtam a konkurencia besegitesevel nagyobb esely van, jovore megint +4-5 csapattal tobb lesz es ott en nem latom. Ennyi.Bocs, de van egy gondolkodásod, amibe új dimenziókat nem veszel figyelembe. Így nehéz vitázni. Egyszerűen azt nem veszed figyelembe, hogy a másik opció, vagyis az, hogy nem hosszabbítunk RW-vel mit jelent. Ez egy rossz helyű drafton igazolt x-edik újonc irányító, akire megéri feltenni 4 évet? Adjunk oda 3 első kört valamelyik frencsi QB-ért, akit utána meg is kell fizetni? Ezzel és csakis így érdemes ezt összevetni. Az utóbbit semmi pénzért nem csinálnám, vagyis feladni a csapat jövőért egy QB-ért, de a draft is olyan, mint a lottó, ezt is látjuk idén, vagyis NINCS EGYÉRTELMŰ MÁSIK OPCIÓ. Az, hogy keressünk az önmagában hülyeség már bocs.Nem igazan. Ha azt mondod hogy RW jo es mehet vele a bal akkor nem keresel mast megoldast. Ha nem mondod akkor semmivel nem mondasz mast mint Willie, max nem nulla szazalekot adsz jovore a SB-ra hanem valamivel tobbet. Es a kulonbseg annyi hogy karakanul leirta, hogy szerinte RW nem a jovo, azt o sem mondta hogy ha nem lesz jobb akkor is repuljon. Ha nincs lo jo lesz a szamar is gondolom neki is.Nem, nem igy kerdes, hanem az, hogy emellett milyen alternativak vannak. Kit tudsz elhozni aki megeri, draftom vane eselyed masra etc. Ez igy dontes. En mast most nem latok opcionak. RW joval tobbet mutat, mint amit vartam, a kovetkezo 1-2 evet igenis ratennem. Az persze mar rajta mulik penzt akare keresni, vagy legacyt mas helyen. Szerintem az utobbit akarja, igy 30 korul megallunk vele.Valaki nézte is a meccset, vagy csak az eredményből okoskodik? Kifejezetten ez a mecca.NEM RWn múlott. Kifejezetten jól játszott. Az OL es DL, valamint a futóink blamája volt az, ami ezt a meccset és ilyen időben elintézte az OC és HC faszságokkal együtt. Amit RW tudott azt megcsinált majd 300 yarddal (!!) Full hóesésben. Aki ezután a meccs után RWről mondd véleményt az egyszerűen nem látta a meccset és/vagy tök mindegy neki mi történik.Senkit nem egy meccsbol itel.
Egy Ravens Flakkoval pont igy nezett ki SB idején...sőt....aztán jött egy SB run. Alacsony az SB run esélye, de hogy nulla az égbekiáltó baromság. Ha a DL és az OL emeltebb szinten teljesít, amire megvan az esély, akkor jó gameplannel van esély bármire, de itt azzal egyetértek, hogy ettől bődületes messze vagyunk.
Klemó
Az idei evrol kb egyetertunk, kijohet ebbol barmi.
A kerdes nalad RW megoldas es johet a szerzodes 3-4 evre 40+m mert a SB elerheto? Ez az egyetlen kerdes ami fontos.
Flacco egy evtizede volt.
no
Klemó
A kerdes marad RW jo es rateszunk vagy jobbat keresunk, mert nem eleg. Nem a 30m/ev vagy 40m/ev a kerdes. Nem szamit a penz ilyen ertelemben.
Willie nyilatkozott.
En is leirtam, nalam a jovoben nem eleg ( persze ha nem lesz jobb akkor marad o, de ez nem valtoztat a minositesen semmit ), viszont iden en tobbet adok a SB eselyre mint nulla ami tobbvaltozos es mar leirtam aminek resze RW is.
Nalad eleg jo vagy sem a jovoben? Egyszeru igen nem valasz.
no
Persze, persze, optimális volna behúzni a drafton életünk új frencsi QB-ját, de mondjuk Én most nem biztos, hogy a mostani numero egyes Calebbel elcserélném RW-t. Mi egy winning culture vagyunk és Én ezt imádom. Mindig nyerni akarunk, és persze ez nem mindig egyszerű és nem mindig könnyű. Ebben a helyzetben, ha van egy nyertes tipusu irányító, akivel működhet az O, akkor azt egész egyszerűen megtartom, mert az egyéb opciók olyanok, amelyek akár évekre taccsra tehetnek egy csapatot. (no és igen, talán benne van az kicsi eséllyel, hogy behúzunk valami elképesztő talentet mondjuk 20. húzásra, vagy a második körben...ja...benne.....)
De hozzáteszem. RW-t Én ma olyannak látom, akinek még annyi van a tankjában, hogy egy okos drafttal legyen benne SB run és a csapat pedig elég jó is ehhez alapban. Ha nem jön be 2 év után jöhet a rebuild, de addig Watt és Heyward utolsó 2 évében (Wattnál ez lesz utolsó prime...) ezt mindenképpen megcsinálnám.
Klemó
Amikor te kicsi eselyrol irsz a SB-ra az kb ugyanaz csak a semleges kod amibol barmit lehet majd formalni. Ha nyer akkor megmondtad, ha nem nyer akkor majd azt mondod meg hogy tudtuk hogy kicsi volt az esely. Ez a bajom a forumon. Ha valaki velemenyt formal az kap a pofajara, a tobbseg meg nem mer/akar formalni.
Itt van a lehetoseg hogy "vitazni" lehessen egy jot, hogy RW a jovo vagy sem. En leirtam nem, te leirtad hogy eredmenybol okoskodni nem jo es a kerdesre hogy akkor nalad o-e a jovo jon az altalanossag a valoszinuleg o lesz a legjobb megoldas a csapatnak.
no
Az egy valós vita, hogy RWt ide kellette hozni. De ha már itt van és a csapat Ben óta nem teljesít ennyire jól QB poszton, akkor szerintem az no brainer, hogy vele mész tovább és inkább a többi üres és tétmentes okoskodás.
Klemó
A feltett kerdesere Kicsi Joe kapott valaszokat, amire ugy reagaltal hogy csak a Browns elleni eredmenybol okoskodunk. Benned ebben az irasban fel sem merult hogy a kerdes osszetettebb, nem egy meccsbol foglal allast az ember. 😊
Nem kell GM fejjel gondolkoznod, tudjuk a megoldast, en meg korbeirtam mert en nem tudom de valoszinusitettem hogy nem lesz nala jobb megoldas.
Most OC-HC fejjel gondolkodj, tudsz realisan a kovetkezo ketto evben RW-al a SB-ert menni, azaz a realis cel az. Nincs itt semmilyen osszetett kerdes. A valasz igen vagy nem, hogy RW eleg jo erre. Errol lehetett volna beszelgetni, de ahhoz allitasok kellenenek amit kevesen valalnak be, de ahhoz nincs kedvem hogy ahelyett hogy a jatekarol beszelnenk elkanyarodunk oda, hogy GM kerdest csinaljunk belole
több mint 1 éve
Meg ne sértődj, de ez olyan, mint vitázni egy bölcsésszel. Felteszel egy kérdést, de az fel.sem.merül benned, hogy a kérdés amúgy jóval összetettebb, amire nem lehet szimplán igennel és nemmel válaszolni, márha valaki a csapatként GMként próbálna gondolkodni. Aztán mrg az a gond, ha tágítom.a kérdést. Mi az, hogy Russ a jövő? Nyilván 5 éves távlatban nem az. 2 éves távlatban viszont igen, ha és amennyiben ezt látjuk, amit a Browns ellen. Minden csapatrész még építhető, de ez a csapat egyben van és én ezt ezért mondom.A kerdes nem az hogy van-e nala jobb megoldas a drafton/piacon barhol. Minositve volt amit te lehurrogtal. A kerdes meg egyszeru eleg jonak tartod realisan a SB runhoz a jovoben? A valasz igen vagy nem es johet kb olyan vehemenciaval ahogy kezdted ezt a beszelgetest. A tobbi rizsa. Hiaba nalam a valasz nem es attol meg siman lehet o a legjobb megoldas jovore QB-nak. A ketto nem uti egymast. A realis SB run meg nem a talan kifut valami. Iden azert irtam a konkurencia besegitesevel nagyobb esely van, jovore megint +4-5 csapattal tobb lesz es ott en nem latom. Ennyi.Bocs, de van egy gondolkodásod, amibe új dimenziókat nem veszel figyelembe. Így nehéz vitázni. Egyszerűen azt nem veszed figyelembe, hogy a másik opció, vagyis az, hogy nem hosszabbítunk RW-vel mit jelent. Ez egy rossz helyű drafton igazolt x-edik újonc irányító, akire megéri feltenni 4 évet? Adjunk oda 3 első kört valamelyik frencsi QB-ért, akit utána meg is kell fizetni? Ezzel és csakis így érdemes ezt összevetni. Az utóbbit semmi pénzért nem csinálnám, vagyis feladni a csapat jövőért egy QB-ért, de a draft is olyan, mint a lottó, ezt is látjuk idén, vagyis NINCS EGYÉRTELMŰ MÁSIK OPCIÓ. Az, hogy keressünk az önmagában hülyeség már bocs.Nem igazan. Ha azt mondod hogy RW jo es mehet vele a bal akkor nem keresel mast megoldast. Ha nem mondod akkor semmivel nem mondasz mast mint Willie, max nem nulla szazalekot adsz jovore a SB-ra hanem valamivel tobbet. Es a kulonbseg annyi hogy karakanul leirta, hogy szerinte RW nem a jovo, azt o sem mondta hogy ha nem lesz jobb akkor is repuljon. Ha nincs lo jo lesz a szamar is gondolom neki is.Nem, nem igy kerdes, hanem az, hogy emellett milyen alternativak vannak. Kit tudsz elhozni aki megeri, draftom vane eselyed masra etc. Ez igy dontes. En mast most nem latok opcionak. RW joval tobbet mutat, mint amit vartam, a kovetkezo 1-2 evet igenis ratennem. Az persze mar rajta mulik penzt akare keresni, vagy legacyt mas helyen. Szerintem az utobbit akarja, igy 30 korul megallunk vele.Valaki nézte is a meccset, vagy csak az eredményből okoskodik? Kifejezetten ez a mecca.NEM RWn múlott. Kifejezetten jól játszott. Az OL es DL, valamint a futóink blamája volt az, ami ezt a meccset és ilyen időben elintézte az OC és HC faszságokkal együtt. Amit RW tudott azt megcsinált majd 300 yarddal (!!) Full hóesésben. Aki ezután a meccs után RWről mondd véleményt az egyszerűen nem látta a meccset és/vagy tök mindegy neki mi történik.Senkit nem egy meccsbol itel.
Egy Ravens Flakkoval pont igy nezett ki SB idején...sőt....aztán jött egy SB run. Alacsony az SB run esélye, de hogy nulla az égbekiáltó baromság. Ha a DL és az OL emeltebb szinten teljesít, amire megvan az esély, akkor jó gameplannel van esély bármire, de itt azzal egyetértek, hogy ettől bődületes messze vagyunk.
Klemó
A kerdes nalad RW megoldas es johet a szerzodes 3-4 evre 40+m mert a SB elerheto? Ez az egyetlen kerdes ami fontos.
no
Klemó
A kerdes marad RW jo es rateszunk vagy jobbat keresunk, mert nem eleg. Nem a 30m/ev vagy 40m/ev a kerdes. Nem szamit a penz ilyen ertelemben.
Willie nyilatkozott.
En is leirtam, nalam a jovoben nem eleg ( persze ha nem lesz jobb akkor marad o, de ez nem valtoztat a minositesen semmit ), viszont iden en tobbet adok a SB eselyre mint nulla ami tobbvaltozos es mar leirtam aminek resze RW is.
no
Persze, persze, optimális volna behúzni a drafton életünk új frencsi QB-ját, de mondjuk Én most nem biztos, hogy a mostani numero egyes Calebbel elcserélném RW-t. Mi egy winning culture vagyunk és Én ezt imádom. Mindig nyerni akarunk, és persze ez nem mindig egyszerű és nem mindig könnyű. Ebben a helyzetben, ha van egy nyertes tipusu irányító, akivel működhet az O, akkor azt egész egyszerűen megtartom, mert az egyéb opciók olyanok, amelyek akár évekre taccsra tehetnek egy csapatot. (no és igen, talán benne van az kicsi eséllyel, hogy behúzunk valami elképesztő talentet mondjuk 20. húzásra, vagy a második körben...ja...benne.....)
De hozzáteszem. RW-t Én ma olyannak látom, akinek még annyi van a tankjában, hogy egy okos drafttal legyen benne SB run és a csapat pedig elég jó is ehhez alapban. Ha nem jön be 2 év után jöhet a rebuild, de addig Watt és Heyward utolsó 2 évében (Wattnál ez lesz utolsó prime...) ezt mindenképpen megcsinálnám.
Klemó
Amikor te kicsi eselyrol irsz a SB-ra az kb ugyanaz csak a semleges kod amibol barmit lehet majd formalni. Ha nyer akkor megmondtad, ha nem nyer akkor majd azt mondod meg hogy tudtuk hogy kicsi volt az esely. Ez a bajom a forumon. Ha valaki velemenyt formal az kap a pofajara, a tobbseg meg nem mer/akar formalni.
Itt van a lehetoseg hogy "vitazni" lehessen egy jot, hogy RW a jovo vagy sem. En leirtam nem, te leirtad hogy eredmenybol okoskodni nem jo es a kerdesre hogy akkor nalad o-e a jovo jon az altalanossag a valoszinuleg o lesz a legjobb megoldas a csapatnak.
no
Az egy valós vita, hogy RWt ide kellette hozni. De ha már itt van és a csapat Ben óta nem teljesít ennyire jól QB poszton, akkor szerintem az no brainer, hogy vele mész tovább és inkább a többi üres és tétmentes okoskodás.
több mint 1 éve
A kerdes nem az hogy van-e nala jobb megoldas a drafton/piacon barhol. Minositve volt amit te lehurrogtal. A kerdes meg egyszeru eleg jonak tartod realisan a SB runhoz a jovoben? A valasz igen vagy nem es johet kb olyan vehemenciaval ahogy kezdted ezt a beszelgetest. A tobbi rizsa. Hiaba nalam a valasz nem es attol meg siman lehet o a legjobb megoldas jovore QB-nak. A ketto nem uti egymast. A realis SB run meg nem a talan kifut valami. Iden azert irtam a konkurencia besegitesevel nagyobb esely van, jovore megint +4-5 csapattal tobb lesz es ott en nem latom. Ennyi.Bocs, de van egy gondolkodásod, amibe új dimenziókat nem veszel figyelembe. Így nehéz vitázni. Egyszerűen azt nem veszed figyelembe, hogy a másik opció, vagyis az, hogy nem hosszabbítunk RW-vel mit jelent. Ez egy rossz helyű drafton igazolt x-edik újonc irányító, akire megéri feltenni 4 évet? Adjunk oda 3 első kört valamelyik frencsi QB-ért, akit utána meg is kell fizetni? Ezzel és csakis így érdemes ezt összevetni. Az utóbbit semmi pénzért nem csinálnám, vagyis feladni a csapat jövőért egy QB-ért, de a draft is olyan, mint a lottó, ezt is látjuk idén, vagyis NINCS EGYÉRTELMŰ MÁSIK OPCIÓ. Az, hogy keressünk az önmagában hülyeség már bocs.Nem igazan. Ha azt mondod hogy RW jo es mehet vele a bal akkor nem keresel mast megoldast. Ha nem mondod akkor semmivel nem mondasz mast mint Willie, max nem nulla szazalekot adsz jovore a SB-ra hanem valamivel tobbet. Es a kulonbseg annyi hogy karakanul leirta, hogy szerinte RW nem a jovo, azt o sem mondta hogy ha nem lesz jobb akkor is repuljon. Ha nincs lo jo lesz a szamar is gondolom neki is.Nem, nem igy kerdes, hanem az, hogy emellett milyen alternativak vannak. Kit tudsz elhozni aki megeri, draftom vane eselyed masra etc. Ez igy dontes. En mast most nem latok opcionak. RW joval tobbet mutat, mint amit vartam, a kovetkezo 1-2 evet igenis ratennem. Az persze mar rajta mulik penzt akare keresni, vagy legacyt mas helyen. Szerintem az utobbit akarja, igy 30 korul megallunk vele.Valaki nézte is a meccset, vagy csak az eredményből okoskodik? Kifejezetten ez a mecca.NEM RWn múlott. Kifejezetten jól játszott. Az OL es DL, valamint a futóink blamája volt az, ami ezt a meccset és ilyen időben elintézte az OC és HC faszságokkal együtt. Amit RW tudott azt megcsinált majd 300 yarddal (!!) Full hóesésben. Aki ezután a meccs után RWről mondd véleményt az egyszerűen nem látta a meccset és/vagy tök mindegy neki mi történik.Senkit nem egy meccsbol itel.
Klemó
no
Klemó
Willie nyilatkozott.
no
Klemó
több mint 1 éve
Bocs, de van egy gondolkodásod, amibe új dimenziókat nem veszel figyelembe. Így nehéz vitázni. Egyszerűen azt nem veszed figyelembe, hogy a másik opció, vagyis az, hogy nem hosszabbítunk RW-vel mit jelent. Ez egy rossz helyű drafton igazolt x-edik újonc irányító, akire megéri feltenni 4 évet? Adjunk oda 3 első kört valamelyik frencsi QB-ért, akit utána meg is kell fizetni? Ezzel és csakis így érdemes ezt összevetni. Az utóbbit semmi pénzért nem csinálnám, vagyis feladni a csapat jövőért egy QB-ért, de a draft is olyan, mint a lottó, ezt is látjuk idén, vagyis NINCS EGYÉRTELMŰ MÁSIK OPCIÓ. Az, hogy keressünk az önmagában hülyeség már bocs.Nem igazan. Ha azt mondod hogy RW jo es mehet vele a bal akkor nem keresel mast megoldast. Ha nem mondod akkor semmivel nem mondasz mast mint Willie, max nem nulla szazalekot adsz jovore a SB-ra hanem valamivel tobbet. Es a kulonbseg annyi hogy karakanul leirta, hogy szerinte RW nem a jovo, azt o sem mondta hogy ha nem lesz jobb akkor is repuljon. Ha nincs lo jo lesz a szamar is gondolom neki is.Nem, nem igy kerdes, hanem az, hogy emellett milyen alternativak vannak. Kit tudsz elhozni aki megeri, draftom vane eselyed masra etc. Ez igy dontes. En mast most nem latok opcionak. RW joval tobbet mutat, mint amit vartam, a kovetkezo 1-2 evet igenis ratennem. Az persze mar rajta mulik penzt akare keresni, vagy legacyt mas helyen. Szerintem az utobbit akarja, igy 30 korul megallunk vele.Valaki nézte is a meccset, vagy csak az eredményből okoskodik? Kifejezetten ez a mecca.NEM RWn múlott. Kifejezetten jól játszott. Az OL es DL, valamint a futóink blamája volt az, ami ezt a meccset és ilyen időben elintézte az OC és HC faszságokkal együtt. Amit RW tudott azt megcsinált majd 300 yarddal (!!) Full hóesésben. Aki ezután a meccs után RWről mondd véleményt az egyszerűen nem látta a meccset és/vagy tök mindegy neki mi történik.Senkit nem egy meccsbol itel.
Klemó
no
Klemó
Willie nyilatkozott.
no
több mint 1 éve
Nem igazan. Ha azt mondod hogy RW jo es mehet vele a bal akkor nem keresel mast megoldast. Ha nem mondod akkor semmivel nem mondasz mast mint Willie, max nem nulla szazalekot adsz jovore a SB-ra hanem valamivel tobbet. Es a kulonbseg annyi hogy karakanul leirta, hogy szerinte RW nem a jovo, azt o sem mondta hogy ha nem lesz jobb akkor is repuljon. Ha nincs lo jo lesz a szamar is gondolom neki is.Nem, nem igy kerdes, hanem az, hogy emellett milyen alternativak vannak. Kit tudsz elhozni aki megeri, draftom vane eselyed masra etc. Ez igy dontes. En mast most nem latok opcionak. RW joval tobbet mutat, mint amit vartam, a kovetkezo 1-2 evet igenis ratennem. Az persze mar rajta mulik penzt akare keresni, vagy legacyt mas helyen. Szerintem az utobbit akarja, igy 30 korul megallunk vele.Valaki nézte is a meccset, vagy csak az eredményből okoskodik? Kifejezetten ez a mecca.NEM RWn múlott. Kifejezetten jól játszott. Az OL es DL, valamint a futóink blamája volt az, ami ezt a meccset és ilyen időben elintézte az OC és HC faszságokkal együtt. Amit RW tudott azt megcsinált majd 300 yarddal (!!) Full hóesésben. Aki ezután a meccs után RWről mondd véleményt az egyszerűen nem látta a meccset és/vagy tök mindegy neki mi történik.Senkit nem egy meccsbol itel.
Klemó
no
Klemó
Willie nyilatkozott.
több mint 1 éve
Nem, nem igy kerdes, hanem az, hogy emellett milyen alternativak vannak. Kit tudsz elhozni aki megeri, draftom vane eselyed masra etc. Ez igy dontes. En mast most nem latok opcionak. RW joval tobbet mutat, mint amit vartam, a kovetkezo 1-2 evet igenis ratennem. Az persze mar rajta mulik penzt akare keresni, vagy legacyt mas helyen. Szerintem az utobbit akarja, igy 30 korul megallunk vele.Valaki nézte is a meccset, vagy csak az eredményből okoskodik? Kifejezetten ez a mecca.NEM RWn múlott. Kifejezetten jól játszott. Az OL es DL, valamint a futóink blamája volt az, ami ezt a meccset és ilyen időben elintézte az OC és HC faszságokkal együtt. Amit RW tudott azt megcsinált majd 300 yarddal (!!) Full hóesésben. Aki ezután a meccs után RWről mondd véleményt az egyszerűen nem látta a meccset és/vagy tök mindegy neki mi történik.Senkit nem egy meccsbol itel.
Klemó
no
több mint 1 éve
Valaki nézte is a meccset, vagy csak az eredményből okoskodik? Kifejezetten ez a mecca.NEM RWn múlott. Kifejezetten jól játszott. Az OL es DL, valamint a futóink blamája volt az, ami ezt a meccset és ilyen időben elintézte az OC és HC faszságokkal együtt. Amit RW tudott azt megcsinált majd 300 yarddal (!!) Full hóesésben. Aki ezután a meccs után RWről mondd véleményt az egyszerűen nem látta a meccset és/vagy tök mindegy neki mi történik.
Klemó
Szerkesztette: polamalu