Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
11 hónapja
Terry és Ben illetve Tomlin közt a viszony mindig, úgymond fagyos volt. Sőt. Nagyon nem szeretik egymást. Nem beszélnek. Terry véleménye nem mérvadó, még ha azt is akarjuk gondolni.
11 hónapja
Gizinéni
522
Terry Bradshaw-t lehet szeretni vagy nem szeretni, de azért a 4szeres SB-champ, talán ért egy pöttyet a dolgokhoz. 2016 karácsonyán nyilatkozta Tomlinról: "(I) don't think he's a great coach, At all. He's a nice coach … he's really a great cheerleader guy. I don't know what he does, but I don't think he's a great coach at all." 2018-ban ráduplázott (a Jags blama után): "He's not my kind of coach". Itt azért sszapulta, mert nem félnek tőle és nem játszanak érte a játékosok. Azóta eltelt pár év. 2016-ban még bejutottunk a rájátszásba, de az AFC döntőben a Pats rommá vert bennünket. 2017, 2020, 2021: one and done. 2018, 2019, 2022 és (2023?): nincs rájátszás.
11 hónapja
NFL announced it has suspended Steelers’ safety Damontae Kazee for the rest of the season for violating playing rules intended to protect the health and safety of players.Kazee egy barom, de ez nevetséges: tartom, hogy a jelenlegi szabályok szerint még csak kizárást sem ért az ütés, nemhogy eltiltást.
KeyG
Itt egy videó a másik oldalról, ha már a közvetítésben basztak ismételni: youtu.be/047QVGuEYbI?si=ef0ZWAjrWpf51kwa
11 hónapja
xtaki
3 441
Kazee egesz szezonra eltiltottak
11 hónapja
G.P.
420
NFL announced it has suspended Steelers’ safety Damontae Kazee for the rest of the season for violating playing rules intended to protect the health and safety of players.Ez meg Rudolf biztossá tette a vereségüket. Ilyenkor ti nyertek. Mindig
KeyG
11 hónapja
KeyG
9 511
NFL announced it has suspended Steelers’ safety Damontae Kazee for the rest of the season for violating playing rules intended to protect the health and safety of players.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
rosszul láttad,Most még jobban nem nézem a meccsünket, mint eddig.Steelers’ HC Mike Tomlin announced that Mason Rudolph will take over as the team’s starting QB vs. the Bengals.Ez az! Jön a rénszarvas karácsonyra! 😄
KeyG
steelwolf
Rudolph-fal ki lehet kergetni a világból.
Bár most már Turbomen is legalább annyira irritál.
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
11 hónapja
Willie Parker
15 384
Most még jobban nem nézem a meccsünket, mint eddig.Steelers’ HC Mike Tomlin announced that Mason Rudolph will take over as the team’s starting QB vs. the Bengals.Ez az! Jön a rénszarvas karácsonyra! 😄
KeyG
steelwolf
Rudolph-fal ki lehet kergetni a világból.
Bár most már Turbomen is legalább annyira irritál.
11 hónapja
Steelers’ HC Mike Tomlin announced that Mason Rudolph will take over as the team’s starting QB vs. the Bengals.Ez az! Jön a rénszarvas karácsonyra! 😄
KeyG
11 hónapja
KeyG
9 511
Steelers’ HC Mike Tomlin announced that Mason Rudolph will take over as the team’s starting QB vs. the Bengals.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
Morfil
585
Oke nekem ugy jott le h iden is az az elvaras aminek nem ertem az alapjat.Mi az, hogy miért elvárás?nem kötözködés, csak kérdés: miért elvárás az SB a Steelernsél? Mert 50 éve nyertek 4 bajnokságot meg kb 15 éve még 2-t? nyilván van egy acélos (bocs) szervezeti kultúra, ami hatalmas előny sok frencsajzzal szemben ebből kifolyólag, de annyit változott az NFL az utobbi években, hogy ez semmi garanciát nem jelent az SB-re,Ok, csak akkor még úgy volt, hogy nekünk van egy nem bizonyított Pickett, a másik három csapatnál meg Lamar, Burrow meg Watson.Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
Válság?! HC Fire? Baszki 7-7 a csapatotok.
Még ha egy 3-11 lenne akk megérteném, de úgy érzem, hogy a többség itt keveri a fogalmat a válságról.
Nyilván jó volt rajtunk röhögni az elmúlt 10 évbe de a válságok valahol ott kezdődnek amiket mi toltunk pl:
3-13; 1-15; 0-16.
A 7-7nél eret vágunk inkább olyan szagú, hogy elvagyunk szokva a gyengébb játéktól és nem tudom hova tenni a jelenlegi helyzetet.
P@trik
Igen, nalunk a 7-7 meg az utobbi evek eppen 50% feletti teljesitmenye nem elfogadhato.
Nezz utanna mikor nyertunk utoljara PO meccset.
Raadasul ha jo jatekkal kapunk ki, akkor azt elnezheto egy darabig. de itt 4-5 eve kritikan aluli a coaching.
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
G.P.
Aztán kiesett Burrow, Watson plusz Chubb is.
tenorx
Ravensből kifolyólag elég sok Steelers meccset láttam (meg pl régebben szerettem nézni a killer B O-t más csapatok ellen is) de milyen csapategységek/edzők/játékosok indokolják, hogy a Steelers valódi contender (sárdobálást elkerülendő a jelenlegi Ravens-t sem teszem erre a polcra több okból) lenne szerintetek, amikor sokkal jobb QB-k, csapatok, HC-k véreznek el minden évben az SB-ért vivott harcban?
Morfil
Minden csapatnál ez kellene, hogy legyen az elvárás nem? Azért játszol, hogy győzz.
Nyilván nem lesz minden évben contender a csapat emberanyag/taktika/szerencse miatt, de azt szeretné látni az ember, hogy felfelé tendál egy csapat - ha máshogy nem akkor úgy, hogy lemegy kutyába, és rebuildel.
Amiből sokunknak elege van itt szerintem az a kilátástalanság meg a hígfos 50%os mérleg.
tenorx
Nyilvan nm kovetem 0 24 a Steelers dolgait, meg eleget veseztek mar sokan de laikus fotelszurkolokent ebbol a pozitiv szezon godorbol uj edzoigardaval es/vagy uj qb-val lehetne elmozdulni.
Nyilvan egyik sem egyszeru, mert Tomlin sok mindent fel tud mutatni, habar sztem eljart felette az ido (ahogy Harbo felett is), a QB keringo pedig egy remalom, piacra ritkan kerul ki epkezlab qb, es regebben lehetett jo qb-t talalni top5-6 felett , de ma mar inkabb 2-3 ev utan kibasszak az 1/1es qbt a csapatok h uj 1/1est draftoljanak(a kozegrol/szerencserol nem beszelve pl Mahomes tenyleg kurva jo QB de ha nem all time egyik legjobb wr/te/offensive hc melle kerul hanem egy qb temeto csapathoz akkor ma mar senki nem tudna rola sztem)
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
11 hónapja
Mi az, hogy miért elvárás?nem kötözködés, csak kérdés: miért elvárás az SB a Steelernsél? Mert 50 éve nyertek 4 bajnokságot meg kb 15 éve még 2-t? nyilván van egy acélos (bocs) szervezeti kultúra, ami hatalmas előny sok frencsajzzal szemben ebből kifolyólag, de annyit változott az NFL az utobbi években, hogy ez semmi garanciát nem jelent az SB-re,Ok, csak akkor még úgy volt, hogy nekünk van egy nem bizonyított Pickett, a másik három csapatnál meg Lamar, Burrow meg Watson.Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
Még ha egy 3-11 lenne akk megérteném, de úgy érzem, hogy a többség itt keveri a fogalmat a válságról.
Nyilván jó volt rajtunk röhögni az elmúlt 10 évbe de a válságok valahol ott kezdődnek amiket mi toltunk pl:
3-13; 1-15; 0-16.
A 7-7nél eret vágunk inkább olyan szagú, hogy elvagyunk szokva a gyengébb játéktól és nem tudom hova tenni a jelenlegi helyzetet.
P@trik
Igen, nalunk a 7-7 meg az utobbi evek eppen 50% feletti teljesitmenye nem elfogadhato.
Raadasul ha jo jatekkal kapunk ki, akkor azt elnezheto egy darabig. de itt 4-5 eve kritikan aluli a coaching.
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
G.P.
tenorx
Ravensből kifolyólag elég sok Steelers meccset láttam (meg pl régebben szerettem nézni a killer B O-t más csapatok ellen is) de milyen csapategységek/edzők/játékosok indokolják, hogy a Steelers valódi contender (sárdobálást elkerülendő a jelenlegi Ravens-t sem teszem erre a polcra több okból) lenne szerintetek, amikor sokkal jobb QB-k, csapatok, HC-k véreznek el minden évben az SB-ért vivott harcban?
Morfil
Minden csapatnál ez kellene, hogy legyen az elvárás nem? Azért játszol, hogy győzz.
Nyilván nem lesz minden évben contender a csapat emberanyag/taktika/szerencse miatt, de azt szeretné látni az ember, hogy felfelé tendál egy csapat - ha máshogy nem akkor úgy, hogy lemegy kutyába, és rebuildel.
Amiből sokunknak elege van itt szerintem az a kilátástalanság meg a hígfos 50%os mérleg.
11 hónapja
Klemó
5 664
Félreértés van. Senki nem gondolja itt szerintem, hogy SB contender a keret. Ellenben egyébként sokan azt látják - köztük Én is - hogy ha Lamar egészséges, akkor a tiétek az.nem kötözködés, csak kérdés: miért elvárás az SB a Steelernsél? Mert 50 éve nyertek 4 bajnokságot meg kb 15 éve még 2-t? nyilván van egy acélos (bocs) szervezeti kultúra, ami hatalmas előny sok frencsajzzal szemben ebből kifolyólag, de annyit változott az NFL az utobbi években, hogy ez semmi garanciát nem jelent az SB-re,Ok, csak akkor még úgy volt, hogy nekünk van egy nem bizonyított Pickett, a másik három csapatnál meg Lamar, Burrow meg Watson.Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
G.P.
tenorx
Morfil
Amit itt mondunk az az, hogy az SB contendersé, de legalább a PO a mérce és mindent innen nézünk. Az persze teljesen jogos, hogy mennyi jó csapat, jó HC vérzik el az SB úton, majd megy a kukába az egész csapat.
Az előttünk szóló Brownsnak szurkoló sporttársunk ugye ezt látja, mióta a barnáknak szurkol és ezért is volt a beírása (szerintem).
11 hónapja
xtaki
3 441
epp azert van maximalis elegedetlenseg, mert evek ota nincs kilatas nem hogy SB-re, de rendes PO-ra sem.nem kötözködés, csak kérdés: miért elvárás az SB a Steelernsél? Mert 50 éve nyertek 4 bajnokságot meg kb 15 éve még 2-t? nyilván van egy acélos (bocs) szervezeti kultúra, ami hatalmas előny sok frencsajzzal szemben ebből kifolyólag, de annyit változott az NFL az utobbi években, hogy ez semmi garanciát nem jelent az SB-re,Ok, csak akkor még úgy volt, hogy nekünk van egy nem bizonyított Pickett, a másik három csapatnál meg Lamar, Burrow meg Watson.Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
G.P.
tenorx
Morfil
Ezt a jatekot az SB-ert jatszak, mindenki azt szeretne megszerezni. Nyilvan, hogy ez a szint!
11 hónapja
Seda26
169
És? A browns roster qb nélkül is jobb mint a miénk, a bengalsé is legalább egy szint. Meg nálunk is kiesett Pickett. Lehet itt jönni a számokkal, de szemmel láthatóan a jelenlegi offensenek szüksége van rá. Jobban, mint az általad példaként felhozott Watsonra, aki meg pont hogy nem illik bele a browns offensbe, mert nem szereti a center alóli jatekokat. Flaccoval jobban is játszanak azóta.Ok, csak akkor még úgy volt, hogy nekünk van egy nem bizonyított Pickett, a másik három csapatnál meg Lamar, Burrow meg Watson.Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
G.P.
tenorx
11 hónapja
Morfil
585
nem kötözködés, csak kérdés: miért elvárás az SB a Steelernsél? Mert 50 éve nyertek 4 bajnokságot meg kb 15 éve még 2-t? nyilván van egy acélos (bocs) szervezeti kultúra, ami hatalmas előny sok frencsajzzal szemben ebből kifolyólag, de annyit változott az NFL az utobbi években, hogy ez semmi garanciát nem jelent az SB-re,Ok, csak akkor még úgy volt, hogy nekünk van egy nem bizonyított Pickett, a másik három csapatnál meg Lamar, Burrow meg Watson.Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
G.P.
tenorx
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
11 hónapja
Ok, csak akkor még úgy volt, hogy nekünk van egy nem bizonyított Pickett, a másik három csapatnál meg Lamar, Burrow meg Watson.Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
G.P.
11 hónapja
G.P.
420
Attól hogy profi sport még létezik a valóság. Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban. Nem a konferenciában vagy a ligában. Ha csak a SB nak tudsz örülni rendkívül szomorú leszel nagy valószínűséggel. Én nagyon tudok örülni egy egy tehetségnek jó játéknak meg győzelemnek. Pedig a szezon előtti egészséges keretünk elég sokra volt hivatott.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
11 hónapja
Figyu srácok, a mérleg egy dolog, a mutatott játék egy másik.Illetve ami fontos azért az az, hogy az emberanyag milyen.
Konkrétan a Killer Bs óta katasztrófa amit látunk, és alulteljesítés. Folyamatos leolvadásokkal, nem felkészülésekkel.
11 hónapja
Willie Parker
15 384
Örültem neki, mert az akkori GM-ünk Jon Grudentől kért ajánlást és Gruden nagyon támogatta Tomlint. Gurden elmondása szerint a Tampa2 megreformálásában Tomliné volt a vezető szerep.mit mondtal anno JH es Tomlin kinevezesekkor?Ebből senki sem kellene/nem reális:Pittsburgh Post-GazetteBtw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Most már nem nézek CFB-t, de eddig sem nagyon váltak be college edzők, inkább buktak.
A jobb recept az NFL belső termelődése (én anno Kevin O' Connelt gondoltam volna, védelmi oldalról meg DC-nek Dan Quinnt).
Willie Parker
Én szerintem még éveket kaphat Tomlin, egyet biztosan ha hoz új OC/DCt, és talán többet is.
De ha valaha lesz váltás abban biztos vagyok, hogy lesz egy top 10es lista a médiában a legjobb jelöltekről, és a Steelers olyan embert fog hozni akire senki nem számít.
tenorx
steelerswire.usatoday.com/lists/pittsburgh-steelers-mike-tomlin-head-coach-fire-contract-replacements-nfl/
xtaki
Ben Johnsonért mennek majd sokan, én tőle nagyon fosok, hogy egy kocka és nem tud embereket managelni. Dan Campbell lehelletével a tarkódon ugye ki fegyelmez...
Brian Johnson éppen leépít egy takkra működött Eagles off-ot, öt skill playert nem tud eligazítani...
Frank Smith sztem egy elég autonóm figura, de állítólag elég fura faszi, vannak rigolyái, csak McDaniel még weird-ebb ezért nem róla szól a sztori Miamiban. Meg azért nem tudni h ő mit tesz hozzá. Raiders kötődés erős, sztem Champ Kelly-vel ők összejönnek Vegasban
Flores sztem sosem lesz az akciója után HC, még megy a pere az NFL ellen, 2025-ig nem lesz döntés.
Amúgy sem tud építkezni, emberileg is problémás, ha hatalmat kap.
MacDonald egy Harbaugh-tree, de önálló döntéseket ritkán hozott, sztem most könnyű dolga van a védelemmel, és annyira nem kiemelkedők, mint a statok mutatják. A PO eldönti mit tud, sztem neki ez még nagy falat. Meg én nem védelmi oldalról hoznék.
Hortont hagyjuk is, még játékot se dizájnolt soha sehol.
Bowen hülyeség, ő egy báb Vrabel mögött. Akkor inkább Vrabel.
Frank Rosst dicsérik sokan, de ne vicceljünk már hogy ST edzőt hozol...
Ventrone jó munkát végez, de detto.
Harbaugh meg teljhatalmat akarna, nálam ő minden szempontból off, főleg hogy egy control freak, főleg hogy idegbeteg és főleg hogy mindenhol egy romhalmazt hagy hátra (meg egy csaló geci)
Willie Parker
no
Ő azért előtte volt WR és DB edző is, többek között Tony Dungí-tól és Marvin Lewistól tanulta a cover koncepciókat.
A Bowen-Ross-Ventrone triónál nincsen ilyen pedigré.
11 hónapja
xtaki
3 441
szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
11 hónapja
G.P.
420
Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
11 hónapja
Klemó
5 664
Steelers with Matt Canada: 16.6 PPG, 6-4 recordSzép ez, de nézd:
Steelers since firing Matt Canada: 14.2 PPG, 1-3 record
KeyG
Steelers with Kenny Pickett: 7-4
Steelers without (or partly without) Kenny Pickett: 0-3
Ettől még nem azt mondom, hogy Pickett frencsi QB, csak azt, hogy a probléma bizonyára komplex. (főleg, mert a D is összeomlott közben, mivel a 4th string ILB jelenleg kezdő, ahogy safety poszton is ugyanez)
11 hónapja
Ritkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
Eltudom fogadni az érvelésed.Ritkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
Valszeg akkor az én értékrendem jóval szerényebb.