Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

11 hónapja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Ritkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??
Válság?! HC Fire? Baszki 7-7 a csapatotok.

Még ha egy 3-11 lenne akk megérteném, de úgy érzem, hogy a többség itt keveri a fogalmat a válságról.

Nyilván jó volt rajtunk röhögni az elmúlt 10 évbe de a válságok valahol ott kezdődnek amiket mi toltunk pl:
3-13; 1-15; 0-16.

A 7-7nél eret vágunk inkább olyan szagú, hogy elvagyunk szokva a gyengébb játéktól és nem tudom hova tenni a jelenlegi helyzetet.
P@trik
bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
Igen, nalunk a 7-7 meg az utobbi evek eppen 50% feletti teljesitmenye nem elfogadhato.
Nezz utanna mikor nyertunk utoljara PO meccset.
Raadasul ha jo jatekkal kapunk ki, akkor azt elnezheto egy darabig. de itt 4-5 eve kritikan aluli a coaching.
11 hónapja
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 695 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Ritkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??
Válság?! HC Fire? Baszki 7-7 a csapatotok.

Még ha egy 3-11 lenne akk megérteném, de úgy érzem, hogy a többség itt keveri a fogalmat a válságról.

Nyilván jó volt rajtunk röhögni az elmúlt 10 évbe de a válságok valahol ott kezdődnek amiket mi toltunk pl:
3-13; 1-15; 0-16.

A 7-7nél eret vágunk inkább olyan szagú, hogy elvagyunk szokva a gyengébb játéktól és nem tudom hova tenni a jelenlegi helyzetet.
11 hónapja
no Baltimore Ravens 7 290
Btw ti kit látnátok utódként?

Most már nem nézek CFB-t, de eddig sem nagyon váltak be college edzők, inkább buktak.
A jobb recept az NFL belső termelődése (én anno Kevin O' Connelt gondoltam volna, védelmi oldalról meg DC-nek Dan Quinnt).
Willie Parker
Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Én szerintem még éveket kaphat Tomlin, egyet biztosan ha hoz új OC/DCt, és talán többet is.
De ha valaha lesz váltás abban biztos vagyok, hogy lesz egy top 10es lista a médiában a legjobb jelöltekről, és a Steelers olyan embert fog hozni akire senki nem számít.
tenorx
Pittsburgh Post-Gazette

steelerswire.usatoday.com/lists/pittsburgh-steelers-mike-tomlin-head-coach-fire-contract-replacements-nfl/
xtaki
Ebből senki sem kellene/nem reális:

Ben Johnsonért mennek majd sokan, én tőle nagyon fosok, hogy egy kocka és nem tud embereket managelni. Dan Campbell lehelletével a tarkódon ugye ki fegyelmez...

Brian Johnson éppen leépít egy takkra működött Eagles off-ot, öt skill playert nem tud eligazítani...

Frank Smith sztem egy elég autonóm figura, de állítólag elég fura faszi, vannak rigolyái, csak McDaniel még weird-ebb ezért nem róla szól a sztori Miamiban. Meg azért nem tudni h ő mit tesz hozzá. Raiders kötődés erős, sztem Champ Kelly-vel ők összejönnek Vegasban

Flores sztem sosem lesz az akciója után HC, még megy a pere az NFL ellen, 2025-ig nem lesz döntés.
Amúgy sem tud építkezni, emberileg is problémás, ha hatalmat kap.

MacDonald egy Harbaugh-tree, de önálló döntéseket ritkán hozott, sztem most könnyű dolga van a védelemmel, és annyira nem kiemelkedők, mint a statok mutatják. A PO eldönti mit tud, sztem neki ez még nagy falat. Meg én nem védelmi oldalról hoznék.
Hortont hagyjuk is, még játékot se dizájnolt soha sehol.

Bowen hülyeség, ő egy báb Vrabel mögött. Akkor inkább Vrabel.

Frank Rosst dicsérik sokan, de ne vicceljünk már hogy ST edzőt hozol...
Ventrone jó munkát végez, de detto.

Harbaugh meg teljhatalmat akarna, nálam ő minden szempontból off, főleg hogy egy control freak, főleg hogy idegbeteg és főleg hogy mindenhol egy romhalmazt hagy hátra (meg egy csaló geci)
Willie Parker
mit mondtal anno JH es Tomlin kinevezesekkor?
11 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Miután láttam a Panthers W-t, Pats ek-ban megkérdeztem h ki az 1/1.
Aztán eszembe jutott h minket megvertek és 3 gyözelmük van 😅
11 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384

Most már nem nézek CFB-t, de eddig sem nagyon váltak be college edzők, inkább buktak.
A jobb recept az NFL belső termelődése (én anno Kevin O' Connelt gondoltam volna, védelmi oldalról meg DC-nek Dan Quinnt).
Willie Parker
Én szerintem még éveket kaphat Tomlin, egyet biztosan ha hoz új OC/DCt, és talán többet is.
De ha valaha lesz váltás abban biztos vagyok, hogy lesz egy top 10es lista a médiában a legjobb jelöltekről, és a Steelers olyan embert fog hozni akire senki nem számít.
tenorx
Pittsburgh Post-Gazette

steelerswire.usatoday.com/lists/pittsburgh-steelers-mike-tomlin-head-coach-fire-contract-replacements-nfl/
xtaki
Ebből senki sem kellene/nem reális:

Ben Johnsonért mennek majd sokan, én tőle nagyon fosok, hogy egy kocka és nem tud embereket managelni. Dan Campbell lehelletével a tarkódon ugye ki fegyelmez...

Brian Johnson éppen leépít egy takkra működött Eagles off-ot, öt skill playert nem tud eligazítani...

Frank Smith sztem egy elég autonóm figura, de állítólag elég fura faszi, vannak rigolyái, csak McDaniel még weird-ebb ezért nem róla szól a sztori Miamiban. Meg azért nem tudni h ő mit tesz hozzá. Raiders kötődés erős, sztem Champ Kelly-vel ők összejönnek Vegasban

Flores sztem sosem lesz az akciója után HC, még megy a pere az NFL ellen, 2025-ig nem lesz döntés.
Amúgy sem tud építkezni, emberileg is problémás, ha hatalmat kap.

MacDonald egy Harbaugh-tree, de önálló döntéseket ritkán hozott, sztem most könnyű dolga van a védelemmel, és annyira nem kiemelkedők, mint a statok mutatják. A PO eldönti mit tud, sztem neki ez még nagy falat. Meg én nem védelmi oldalról hoznék.
Hortont hagyjuk is, még játékot se dizájnolt soha sehol.

Bowen hülyeség, ő egy báb Vrabel mögött. Akkor inkább Vrabel.

Frank Rosst dicsérik sokan, de ne vicceljünk már hogy ST edzőt hozol...
Ventrone jó munkát végez, de detto.

Harbaugh meg teljhatalmat akarna, nálam ő minden szempontból off, főleg hogy egy control freak, főleg hogy idegbeteg és főleg hogy mindenhol egy romhalmazt hagy hátra (meg egy csaló geci)

Szerkesztette: Willie Parker
11 hónapja
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Willie Parker
tenorx
Pittsburgh Post-Gazette

xtaki
Jim Harbaugh vicces lenne azért 😀
Az biztos, hogy a Browns/Ravensből inkább nem szeretnék senkit. Ebből a listából Flores tűnne nekem a legesélyesebbnek, de benne meg a Tuás ügye miatt nem látom benne, hogy ő is ilyen 15 évet lehúzó HC legyen.
tenorx
AZ ilyen edzők kora sztem lejárt Bill papa és Tomlin kb az utolsó ilyen Mohikánok, meg Haribó Baltimórban
11 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Willie Parker
tenorx
Pittsburgh Post-Gazette

xtaki
Jim Harbaugh vicces lenne azért 😀
Az biztos, hogy a Browns/Ravensből inkább nem szeretnék senkit. Ebből a listából Flores tűnne nekem a legesélyesebbnek, de benne meg a Tuás ügye miatt nem látom benne, hogy ő is ilyen 15 évet lehúzó HC legyen.
11 hónapja
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Willie Parker
tenorx
Pittsburgh Post-Gazette

xtaki
Ha frissíttünk én az OC megközelítésű HC-nak örülnék. A liga elment a védelmek felől a támadók irányába. Egyre kevésbé igaz az, hogy a védelem nyeri a SB-t. Persze fontos, de látjuk, hogy a szabályok kiherélik kb a védekezést és inkább a szerencse sokszor, hogy sikerül-e levédekezni a passzokat. A futás és a falak harca az más. Bár látjuk, hogy az O holdingok befújása kb esetleges....
11 hónapja
Aha, ezt nem is tudtam, hogy lejár a szerződése.
Hát akkor meg kellene próbálni eltradelni tbh.
11 hónapja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441

Willie Parker
tenorx
Pittsburgh Post-Gazette

11 hónapja

Willie Parker
11 hónapja

11 hónapja
[Kevin Adams] Tomlin hasn’t beaten a rookie head coach in his last 6 tries.. tell me more about “who could we ever hire to replace him?” A lot of guys seem to have figured it out.. they’re out there. Steelers just can’t be afraid to go find one.
tenorx
Vergődhetünk itt - akár évek óta is - úgy is azon múlik, hogy a Rooney-k mit akarnak.
Ők meg láthatóan nem léptek eddig sem Tomlin ellen.
A helyi szurkerek tudnak intézkedni, ha elkezdik Mike-ot basztatni. Amíg nincs közfelháborodás meg teltház van, addig nincs változás.
A következő hazai meccs lesz érdekes.
11 hónapja
[Kevin Adams] Tomlin hasn’t beaten a rookie head coach in his last 6 tries.. tell me more about “who could we ever hire to replace him?” A lot of guys seem to have figured it out.. they’re out there. Steelers just can’t be afraid to go find one.
11 hónapja
Az O gameplan nem volt katasztrofálisan rossz, a futásokkal és rövid passzokkal egész szépen tudtunk haladni, és pontok is jöttek belőle. Egész addig nálunk volt a momentum, amíg Truby fel nem rúgta az egész koncepciót és eldobta a világba, teljesen értelmetlenül, mert amúgy volt közeli üres célpont. Itt megbicsaklott az egész, de nem mondanám hogy edzői vagy koncepcionális hibák voltak. Arra volt felhúzva az egész O plan, amit biztosan tudunk játszani és addig működött is, amíg egyéni hibák, labdaeladások, szabálytalanságok meg nem akasztották a driveokat.
Meccs közben nagyot váltani nyilván nem tudunk, ahhoz gagyi ez a játékos állomány.

...
Jan
Az INT-ig 9db futas volt: 0, 4 (3and14-re szoval nem igazan szamit, de ne vegyuk ki mert az atlag meg ezzel is gyalazatos ), -1, 4, 1, 6, 0, -3, 15
Ezt csak azert hogy latszodjon hogy ti nem tudtatok futni vagyis nem lenyomtatok a torkukon, mint forditva.
Az 54 yardos TD driveban volt 2 db 15 yardos jatek, amibol egy ekkora dobas a masik Yac-bol jott ossze. De osszesen 12 jatek volt. 12 labdaerintes. Ezekkel a sracokkal lesz hiba dogivel es a D el is varja hogy belefog az O hibazni.

A "nem katasztrofalis O gameplan" pontosan megegyezik az ellenfel D gameplan-evel.

amugy nem Trubi rugta fel, ez volt a hivas. 1vs1 -re volt hivva ( ami mar azert nagy szo hogy sikerult elerni ) es oda is volt dobva.
De az INT-nel inkabb a dobas pillanataig nezd meg meg egyszer. A blokkok elosztasa annak kivitelezese a TE-tol az RB-ig es az OLteljes kozremukodesevel. Szegyen. Egy par tucat pofon jarna csak ezert az egy jatekert.
no
Ezt amúgy te honnan tudod, hogy mi volt a hívás?

Másrészt, ha az is volt az elsődleges, láthatta Trubi hogy nem tudott szeparálódni Pickens, kb semennyire, a dobás pillanatában gyakorlatilag összeértek a védővel, és S segítség is volt az elkapás pillanatában kb 1,5-2y távolságra.

Mindeközben Warren balra a LoS körül állt, tök üresen. Gondolom azért NFL QB valaki, hogy az ilyet észrevegye. Azt meg nem hiszem, hogy úgy hívták be a playt, hogy meg kell dobni a hosszút, mindenáron.
Jan
3 route van es a legjobb opcio a hosszu. Azert mert Trubival 8 embert fog 5. ( A futo a LOS-on talakozik a vedojevel 1 es 16 jateknal. Nincs uresen. Szarul jatszik itt es valoszinuleg szart is kertek tole ). Ergo hatul 7 fog 3-t. Pickens meg akkor is 1 vs1-ben van mikor odaer a labda es 50-50 labda lett ugy hogy a max protection ellenere tudjak sietettni Trubit. Jol dontott, a problema hogy csak szar opcioi voltak, de a bbol a legjobbat valasztotta.

Persze lehet a 2. INT-rol beszelsz, de akkor mar reges reg vegetek volt. Ott is jol dontott, rosszat dobott. De addigra mar budos volt a tetem.
11 hónapja
astroid Pittsburgh Steelers 571
Kis csemege a PFF-ben pass block: Dan Moor 27, Broderick Jones 19, James Daniels: 0 (nulla)
11 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Az O gameplan nem volt katasztrofálisan rossz, a futásokkal és rövid passzokkal egész szépen tudtunk haladni, és pontok is jöttek belőle. Egész addig nálunk volt a momentum, amíg Truby fel nem rúgta az egész koncepciót és eldobta a világba, teljesen értelmetlenül, mert amúgy volt közeli üres célpont. Itt megbicsaklott az egész, de nem mondanám hogy edzői vagy koncepcionális hibák voltak. Arra volt felhúzva az egész O plan, amit biztosan tudunk játszani és addig működött is, amíg egyéni hibák, labdaeladások, szabálytalanságok meg nem akasztották a driveokat.
Meccs közben nagyot váltani nyilván nem tudunk, ahhoz gagyi ez a játékos állomány.

...
Jan
Az INT-ig 9db futas volt: 0, 4 (3and14-re szoval nem igazan szamit, de ne vegyuk ki mert az atlag meg ezzel is gyalazatos ), -1, 4, 1, 6, 0, -3, 15
Ezt csak azert hogy latszodjon hogy ti nem tudtatok futni vagyis nem lenyomtatok a torkukon, mint forditva.
Az 54 yardos TD driveban volt 2 db 15 yardos jatek, amibol egy ekkora dobas a masik Yac-bol jott ossze. De osszesen 12 jatek volt. 12 labdaerintes. Ezekkel a sracokkal lesz hiba dogivel es a D el is varja hogy belefog az O hibazni.

A "nem katasztrofalis O gameplan" pontosan megegyezik az ellenfel D gameplan-evel.

amugy nem Trubi rugta fel, ez volt a hivas. 1vs1 -re volt hivva ( ami mar azert nagy szo hogy sikerult elerni ) es oda is volt dobva.
De az INT-nel inkabb a dobas pillanataig nezd meg meg egyszer. A blokkok elosztasa annak kivitelezese a TE-tol az RB-ig es az OLteljes kozremukodesevel. Szegyen. Egy par tucat pofon jarna csak ezert az egy jatekert.
no
Ezt amúgy te honnan tudod, hogy mi volt a hívás?

Másrészt, ha az is volt az elsődleges, láthatta Trubi hogy nem tudott szeparálódni Pickens, kb semennyire, a dobás pillanatában gyakorlatilag összeértek a védővel, és S segítség is volt az elkapás pillanatában kb 1,5-2y távolságra.

Mindeközben Warren balra a LoS körül állt, tök üresen. Gondolom azért NFL QB valaki, hogy az ilyet észrevegye. Azt meg nem hiszem, hogy úgy hívták be a playt, hogy meg kell dobni a hosszút, mindenáron.
11 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 510
Steelers with Matt Canada: 16.6 PPG, 6-4 record

Steelers since firing Matt Canada: 14.2 PPG, 1-3 record

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja

...
Jan

11 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Igazából a teljes csapat van rottyon, motivációban, akaratban, így teljesen mindegy melyik részt hozzuk. Az, hogy el tud jutni a Colts CSAK futással a 10 yardoson belülre az értékelhetetlen és ez nem csak szigorúan football szakmai kérdés már.

Sem elöl sem hátul nem működünk igazán és tegnap a küzdés, az akarat is teljesen kihunyt. A drámai pont az volt, hogy egy edző ezt nem látja és 1,5 perccel a vége előtt térdelésnél időt kér. Én azt hittem azért csinálta, hogy Rudi dobjon még egy-kettőt, erre mikor visszakapjuk a lasztit futunk kettőt. Megalázta saját csapatát és saját magát is. Az interjúnál először láttam ebben az érában, hogy totálisan tanácstalan.

Az pech, hogy itthon játszuk a következőt, bármilyen fura is és most ez hátrány, mert zúgolódás lesz keményen. Ráadásul Bengals visszavágó, akik backup QB-val mennek hero üzemmódban és vissza is szeretnének vágni nekünk az otthoni vereségért a PO-ért hajtva.

Én is amondó vagyok egyébként, hogy nem fogjuk kirúgni Tomlint, de abban is biztos vagyok, hogy véget ért a teljes bizalom korszaka és lehet Tomlin fog felállni...meglátjuk.
11 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan

Ami a kizárást illeti, visszanéztem párszor, de lassítva csak egyszer mutatták, abból én úgy láttam, hogy nem volt h2h. Vállal érkezett, 60-80cm magasan, de nyak-sisak tájékon találta el az elkapót, aki akkor még játékban volt, labdával a kezében. 15y-os büntetés oké, mert nem szabályos területen találta el, de mire jött a kizárás, ha még élő labda volt az elkapónál, és nem volt szándékos helmet to helmet? Valaki vágja pontosan a szabályt?

Ettől az esettől eltekintve -mert nyilván senkinek sem kívánunk sérülést- végre volt pár olyan hit, amit az ember elvárna, hogy egy D játékos hogyan érkezzen meg, meg úgy általában volt egy kis tűz a D-ben, de ahogy a Truby INT megfogta az O-t, a kizárás után a D is megállt, Fitz is megsérült, onnan kb halálra volt ítélve az egész.

Ez most ténylegesen az volt, amit Tomlin szokott mondogatni, egyéni hibákon ment el, jobb végrehajtás kell. Mert maga a terv olyan volt, hogy nem kért lehetetlent senkitől, és valamennyire működött is - a fordulópontokig. Onnan semmi.

Canadával 6-4, nélküle 1-3. az gyönyörű. Nem hittem hogy a Canada kirúgásból lehetséges rosszul kijönni, de nekünk sikerült. 😀
11 hónapja
Na reggel csak belenéztem, pontosan ezt vártam előzetesen is. Leginkább a 13 pontos vezetés volt meglepő, de ahhoz ritka spec team munka kellett.
Bosszantó persze amit O oldalon előadunk, de a nagyobb gáz, az messze a védelem. Olyan strukturális problémák vannak és lényegében Dick LeBeau utolsó évei óta, ami totálisan elfogadhatatlan egy védelembe ennyit invesztáló csapattól. Folyamatosan zónázunk, miközben tele a védelem olyan seggfejekkel, akik nem értik, hogy mi lenne a zónázás lényege. Csak azt érjük el, hogy az ellenfél elkapói üresen tudják a labdát megszerezni. Aztán persze Kazee odaér és brávó te hülye f@sz, meg az is aki idehozta.
Offense oldalon talán még régebb óta komoly bajok vannak, ezt Rötyivel tudtuk orvosolni, ha hero módba kapcsolt, de Pickettet nem engedték el egy pillanatra sem, Trubi meg Rudi...áh kár is róla beszélni.
És ez összességében egy személyben Tomlin hibája. Itt már a beszédek, a haverkodás nem működik. Szépen meg kell köszönni és el kell kezdeni keresni valakit, aki a szakmát újra be tudja indítani.
Nem csak az a probléma, hogy nem működik semmi, a nagyobb gond az, hogy nem is látja az ember, hogy mit szeretne működtetni.
A draft is érdekes, mindenki megpróbál 1-1 újoncot hozni QB poszton, hátha sikerül. Mi teljesen vakon vagyunk itt is.
Ami a szörnyű ebben az állapotban, hogy hiába szenvedünk végig egy évet, még jó draft pick sem jár majd mellé....hát szép évek jönnek...
Klaci79
A D-ben a problema sokkal nagyobb, mert a csapatepites el van rontva. De ez nem a GM, hanem aki (es ez valoszinuleg Tomlin ) eldonti hogy akartok jatszani. Sajat magatokat beleraktatok egy egydimenzios megoldasban. Emberezni nem tudtok, maradt a cov. ahhoz meg nincs kreativitas ( ez biztos Tomlin hibaja ) hogy ne "a statikus cov." legyen. Az nem taktika hogy TJ-k majd hozzak a nyomast. Itt is kellene egy feltorekvo/ jo kordinator, mert itt azert ennel sokkal tobb van a tarsasagban.

A jatekba es azon a szinten a hibakba belemenni meg komolyan fajdalmas lenne.
11 hónapja
Tomlinnál nem lehet az h azért nem akar külsőst/feltörekvő fiatalt hozni, mert akkor féltené a helyét?
steelwolf
Extrem esetben fordulhatna elo hogy a feltorekvot valasztanak helyette, ahogy a legfelkapottabb nevek sem jonnenek, mert itt is ahogy nalunk a siker nagy reszet Tomlinnak konyvelik el ( ellenben a kudarccal ).

Egy "McVay amikor mig TE edzo allapotban van a palyafutasciklusaban" a megoldas nektek. A baj hogy hiaba jonne orommel, nem jo megoldas Tomlinnak. Legalabbis most mar egy egyevtizedes konkluziomat sem akarjak megdonteni. Elobb utobb bele lesz kenyszeritve vagy elmegy igy vagy ugy.

Azert nem jo mert vagy sikertelen lesz es nem jon be es akkkor ahol a part szakad es ilyenkor hatrany a klub legendas tur4lme. Ha bejon es McVay bejott volna nalatok is, akkor viszont megtarthatatlan es nagyon rovid ciklusokat lennenek itt es mindig jol kellene huzni az egyik kihivas a masik a rostert nehezen lehe2t ilyen gyorsan alakitani, ami az edzokerseset meg jobban bekorlatozza. Ezert szeretne ilyen "long shot-ot" mint pl Canada volt, neki egyszeruen mivel nem ustokoskent robban be ezert egyszeruen tobb szezonon keresztul kellene "bizonyitani" a tobbi csapat tulajanak.

Es mivel nem tudja futtatni jatekban a csapatot igy 100%-ban kell a kordinatorokra hagyatkoznia. Ordogi kor. Igy. Egyszeruen be kell vallalni a "McVay-eket".
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Na reggel csak belenéztem, pontosan ezt vártam előzetesen is. Leginkább a 13 pontos vezetés volt meglepő, de ahhoz ritka spec team munka kellett.
Bosszantó persze amit O oldalon előadunk, de a nagyobb gáz, az messze a védelem. Olyan strukturális problémák vannak és lényegében Dick LeBeau utolsó évei óta, ami totálisan elfogadhatatlan egy védelembe ennyit invesztáló csapattól. Folyamatosan zónázunk, miközben tele a védelem olyan seggfejekkel, akik nem értik, hogy mi lenne a zónázás lényege. Csak azt érjük el, hogy az ellenfél elkapói üresen tudják a labdát megszerezni. Aztán persze Kazee odaér és brávó te hülye f@sz, meg az is aki idehozta.
Offense oldalon talán még régebb óta komoly bajok vannak, ezt Rötyivel tudtuk orvosolni, ha hero módba kapcsolt, de Pickettet nem engedték el egy pillanatra sem, Trubi meg Rudi...áh kár is róla beszélni.
És ez összességében egy személyben Tomlin hibája. Itt már a beszédek, a haverkodás nem működik. Szépen meg kell köszönni és el kell kezdeni keresni valakit, aki a szakmát újra be tudja indítani.
Nem csak az a probléma, hogy nem működik semmi, a nagyobb gond az, hogy nem is látja az ember, hogy mit szeretne működtetni.
A draft is érdekes, mindenki megpróbál 1-1 újoncot hozni QB poszton, hátha sikerül. Mi teljesen vakon vagyunk itt is.
Ami a szörnyű ebben az állapotban, hogy hiába szenvedünk végig egy évet, még jó draft pick sem jár majd mellé....hát szép évek jönnek...
11 hónapja
DrogbaGy 6
Ez az irányitótrió a leggyengébb az egész NFL- ben, de lehet, az egyetemi bajnokságban sem lenne sehol. Rossz nézni, hogy még amiatt is aggódni kell, hogy 10 yardra egyaltalán el tudják- e dobni a labdát, a pontosságról meg már ne is beszéljünk. Vak vezet világtalant, egyszerűen csak rossz valasztás van, hogy melyik menjen fel a pályára.