Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Csaló kurva anyátokat baszátok meg.Nem is vártam mást öcsi. 😀 még hullas itt könnyeket!!
Norbi180
több mint 1 éve
Nem. Előzetesen itt 6-4et tippeltem...8-2nem
Hittetek volna???
xtaki
Tibi76
több mint 1 éve
Csaló kurva anyátokat baszátok meg.Jó
Norbi180
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Lelkes, ezt szeretem benne! 😀Gratulálok a pöcegödörKöszönjük 😀
Norbi180
Klaci79
több mint 1 éve
Nyert a jobbik csapat, ráadásul KeyG és Norbi mától Vasas szurkoló. Mi kell még?Norbi nem túl jó igazolás 😊
Szokol
több mint 1 éve
Csaló kurva anyátokat baszátok meg.
több mint 1 éve
Gratulálok a pöcegödör
több mint 1 éve
No és Payton Wilson megérkezett. Uramatyám mekkora INT volt ez. Mondjuk, ha nem lenne kicsit rossz emlékem egy bizonyos Bush miatt, akinek szintén ilyen volt az első INT-je, akkor azt mondanám nagyok a várakozásaim...így kicsit izgulok! 😀 😀De a D előtt le a kalappal. Elképesztőt nyújtottam ma mindösszesen. 16 ponton ezt a Ravenst tartani óriási eredmény.
több mint 1 éve
Attól függ, 1 hónapja biztos nem hittem volna, de mióta Russ irányít már igen, pedig ma sem játszott igazán jól...az az int meg egy rookie mistake-nek is elment volna.
több mint 1 éve
8-2nem
Hittetek volna???
xtaki
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Nyert a jobbik csapat, ráadásul KeyG és Norbi mától Vasas szurkoló. Mi kell még?
több mint 1 éve
Ezt nem hittem el ma.....örülök neki és igazából annak, hogy volt Fields csomag. Kis yardokra ez nagy fegyver lehet. Egyébként pedig így 10-ből 2-t nyersz meg és ezért vagyok most kissé elégedetlen. De hát ez az AFC North....
több mint 1 éve
értelmezhető. aki nem akarja a csapata szenvedését nézni/casual/valami sportbárban piál és egyébként nem hc szurkoló, aki retinaégésig nézi az nflt, akkor is, ha titans-giantseket adnának kizárólag, annak a snfel együtt így simán befigyelhet egy tripleheader. ha bármelyik meccset berakod az esti időpontba már kiesik egy idővonal. nézettség maximalizálás az egész logikájaA hétvége meccse lesz baszki.Ezt nem is értem, ugyanúgy a Bills-Chiefs, hogy egyiket se tették estére, értelmezhetetlen.
Tomlin ellen sose fogadj amikor home dog. Közben szembe jön az MVP és az OPoY favoritok.
És egy ilyen meccs sínyled a 7-es sávban
alatriste
gabokocka
több mint 1 éve
Egyrészt nem a Ravenst kell megverni.Nincs ennek a mainak akkora tétje, mint amekkora felhajtás van körülötte.Csatlakozok ehhez a véleményhez. Ne legyen sérülés és a vereség sem fog fájni. Azért persze a földbe ne állítsanak bele. 🙂
Ha csak 3-3 lesz csoporton belül, akkor is az már 10W.
Úgy sejtem, hogy 11W-el PO-ba lehet menni idén, szóval nem hinném, hogy a mai meccs bármiben is sorsdöntő lehet. Persze csoportmeccs, meg hazai, azt mindig jó behúzni, de igazából én úgy érzem, hogy legyünk túl rajta sérülés nélkül.
Jan
Reggio1914
Másrészt a Ravenst meg kell verni. 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Nincs ennek a mainak akkora tétje, mint amekkora felhajtás van körülötte.Csatlakozok ehhez a véleményhez. Ne legyen sérülés és a vereség sem fog fájni. Azért persze a földbe ne állítsanak bele. 🙂
Ha csak 3-3 lesz csoporton belül, akkor is az már 10W.
Úgy sejtem, hogy 11W-el PO-ba lehet menni idén, szóval nem hinném, hogy a mai meccs bármiben is sorsdöntő lehet. Persze csoportmeccs, meg hazai, azt mindig jó behúzni, de igazából én úgy érzem, hogy legyünk túl rajta sérülés nélkül.
Jan
több mint 1 éve
Nincs ennek a mainak akkora tétje, mint amekkora felhajtás van körülötte. Ha csak 3-3 lesz csoporton belül, akkor is az már 10W.
több mint 1 éve
5.7.8.12. fordulóban főműsoridős meccsünk vanA hétvége meccse lesz baszki.Ezt nem is értem, ugyanúgy a Bills-Chiefs, hogy egyiket se tették estére, értelmezhetetlen.
Tomlin ellen sose fogadj amikor home dog. Közben szembe jön az MVP és az OPoY favoritok.
alatriste
gabokocka
Ravensnek 1-4-7-10-12-ben....
És még lesz egy visszavágó.
Az a Chargers-Bengals meg lehet arról dönt, hogy melyik csapat lesz a PO-ban, úgyhogy nem lesz az egy rossz meccs.
A Bills-Chiefs és elég valószínű, hogy a Ravens-Steelers páros PO esélyei és így a későbbi főműsoridős meccsei elég valószínűek, ezért azt gondolom védhető az álláspont.
Egyébként is nagyon látványosnak ígérkezik a SNF a héten.
több mint 1 éve
A hétvége meccse lesz baszki.Ezt nem is értem, ugyanúgy a Bills-Chiefs, hogy egyiket se tették estére, értelmezhetetlen.
alatriste
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Érdemes megnézni az Arizona State mérkőzésének legalább az összefoglalóját...Hines Ward a WR edző, szerintem elképesztő munkát végez.
több mint 1 éve
A hétvége meccse lesz baszki.Tomlin ellen sose fogadj amikor home dog. Közben szembe jön az MVP és az OPoY favoritok.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Vers nincs, csak egy régi történet. Még a 90-es évek elején a ceglédi laktanyába eltávról jött vissza egy hajdúsági srác. Jól felpakolva otthoni kajával, rántott csirke, miegymás.
Körbe ültük az asztalt, jót falatoztunk, élveztük az otthoni ízeket.
"Finom ez Zoli, csak kicsit rágós a csirke"
Sértésnek vette, magából kikelve kiabálta:
"Az nem lehet! Édesanyám mindig kiválogatja a legfiatalabb VARJAKAT! "
Vasárnap megint varjakat eszünk. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Azt azé nem vártam jönni, hogy a bowl egy verseskötetté válik 😀
több mint 1 éve
Érkezik a hideg, fagyos már a tarló,A város felé száll egy hol öszvér, hol-ló.
- Szép ez a vidék, sok a szép folyó,
De a City tövében mi ez a sok vaskohó?
- Csőröm erős, az acélt is üti,
Gondolatát így rendezgeti.
S hívja ím a sok barát varjat,
Az Acrisure Stadionban majd diadalt arathatnak.
Na de a kohó dolgozik nagy teljesítmény alatt,
Melynek mértékegysége T.J. (kilo)Watt.
S ellenfeszül a D a sok madárnépnek,
Lamarnak tekintete a LOS mögött a végtelenbe réve(n)d.
S rengeteg Terrible Towel pörög körös körül,
A látványtól a vendégirányító megszédül.
S hogy mi lesz kimenetele eme forgatagnak?
Vasárnap kiderül, a Steelers-Ravens csata alatt.