Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
11 hónapja
gedam
5 906
Nem bánom hogy az alvást választottam.mióta szétesett a 3 bé azóta válságmenedzserbe csapott át tomlin. big bennek 2019-ben már teljesen feleslegesen adtátok meg a karriervégi bónuszt 2 évre. (mert annak inkább iyen köszönünk mindent itt van még 68millió szaga volt és nem a teljesítményének szólt.) nagy hiba, ennek a frencsájznak legkésőbb 2018 óta már qb-t kellett volna keresnie. most jön 24 és nem úgy néz ki, hogy megvan. egyszerűen én azt láttam akkor is, hogy nem merték megtenni big bennel, hogy amíg ő ott van qb-t draftolnak. túl nagy befolyása volt roethlisbergernek a frencsájzra és ennek az utózöngéi csapódnak ki most. de 2019 óta kb. csak a negatív szezon elkerülése a cél. persze egy jó drafttal mindent meg lehetett volna fordítani, de ezek most nem jöttek.
Egyetlen szó jut eszembe a csapattal kapcsolatban: "válság".
Ilyet meg nem élt át a Franchise amióta követem. Kíváncsi vagyok a megoldási kísérletekre...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
11 hónapja
xtaki
3 441
A 40 perces osszefoglalo is sok volt ebbol. Tomlint tradeljuk el, hozzunk barkit.
11 hónapja
Nem bánom hogy az alvást választottam. Egyetlen szó jut eszembe a csapattal kapcsolatban: "válság".
Ilyet meg nem élt át a Franchise amióta követem. Kíváncsi vagyok a megoldási kísérletekre...
11 hónapja
Tomlinnál nem lehet az h azért nem akar külsőst/feltörekvő fiatalt hozni, mert akkor féltené a helyét?
11 hónapja
Khannal semmi gond nincs, fasza draftot és roster managementet rakott össze, edzői oldalról szánalmas ez az egész.Én még egy szezont adnék Tomlinnak új OC és DC-vel, akiket kívülről keresünk. Ha úgy nem akarja, akkor viszlát.
11 hónapja
Klemó
5 664
De a legszebb az volt, hogy bejön Rudi és vagy futunk, vagy a LOS mögé passzoltatunk.....
11 hónapja
Klemó
5 664
Soha nem láttam még ennyire reménytelennek ezt a csapatot mind D, mind az O oldalon. Kezünbe hullik egy 13 pontos vezetés és úgy kapunk 30 pontot utána, hogy még szerezhetett volna az ellenfél 6 pontot és nekünk meg maximum 3 pontra volt esélyünk. Úgy nagyjából a Panthersen kívül nem tudok csapatot, akit hátrébb sorolnék most nálunk. Bengals-Hawks-Ravens trió jön. Ha minden igaz, a Ravensnek is fontos lesz az első kiemelés miatt az utolsó meccs, így nem látom, hogy melyiket hozhatnánk.
A "Steelers way" érezhetően elmúlt és csakis a nyilatkozatok vannak meg. Felkészületlenek vagyunk a labda mind a két oldalán sajnos.
11 hónapja
FloresR
208
Tomlint is kirughatnák már a picsába, szép és jó hogy minden évben pozitív mérleget elér de ezzel semmire se megy a csapat
11 hónapja
Jöhet majd a nagy beszéd magic Mike-tól 🤢
11 hónapja
Ez a Bengals végjáték eddig.....
11 hónapja
Klaci79
22 221
ha véletlen nyerünk, az csak a szokásos Colts elleni mágiának köszönhető és baromi szoros lesz, kizárt, hogy mi parádézni tudjunk Trubisky-vel...sok dolog miatt szítható Pickett, de Trabinál sajnos látványosan jobb még így isParádés játékkal nyerünk, csak azért hogy végképp ne értsen senki semmit 😊Mivel egy görény vagyok és azt akarom, hogy más is szenvedjen, ezért most szólok: a heti harom óras kínzásunkra a szokásostól eltérően ma este, 22 30-tól kerül sor.Aki itt veszít, az szinte biztosan elköszön a PO-tól, szóval valamilyen irányba ma elindulunk.
#necsaknekemlegyenszar
Szokol
És ez meg fogja határozni, hogy mennyire lesz sikeres vagy sikertelen ez az év, mert egy vereséggel még a negatív szezon is kézzelfogható közelségbe kerül, ami 7-4 után egy kabaré lenne, egy győzelemmel viszont nagy lépés a PO felé.
Jan
bcsarli, Udvari Főkóstoló
de szerintem inkább az lesz, hogy QB-TE játékkal szépen szétszednek minket és bár ez a Colts se jobb csapat, de holnap már nem kell a PO felé nézegetni...szerintem ajándék az az 1,87-es odsz
11 hónapja
Parádés játékkal nyerünk, csak azért hogy végképp ne értsen senki semmit 😊Mivel egy görény vagyok és azt akarom, hogy más is szenvedjen, ezért most szólok: a heti harom óras kínzásunkra a szokásostól eltérően ma este, 22 30-tól kerül sor.Aki itt veszít, az szinte biztosan elköszön a PO-tól, szóval valamilyen irányba ma elindulunk.
#necsaknekemlegyenszar
Szokol
És ez meg fogja határozni, hogy mennyire lesz sikeres vagy sikertelen ez az év, mert egy vereséggel még a negatív szezon is kézzelfogható közelségbe kerül, ami 7-4 után egy kabaré lenne, egy győzelemmel viszont nagy lépés a PO felé.
Jan
11 hónapja
Mivel egy görény vagyok és azt akarom, hogy más is szenvedjen, ezért most szólok: a heti harom óras kínzásunkra a szokásostól eltérően ma este, 22 30-tól kerül sor.Aki itt veszít, az szinte biztosan elköszön a PO-tól, szóval valamilyen irányba ma elindulunk.
#necsaknekemlegyenszar
Szokol
11 hónapja
Mivel egy görény vagyok és azt akarom, hogy más is szenvedjen, ezért most szólok: a heti harom óras kínzásunkra a szokásostól eltérően ma este, 22 30-tól kerül sor.#necsaknekemlegyenszar
11 hónapja
xtaki
3 441
De ez mi már, hogy Tomlin nem szeret kívülről hozni fiatal, jó edzőket? És hogy az egyetlen external hire (Haley) is azért volt, mert a Rooneyk beleszóltak?En meg neznem 2-3 evig, amennyiben elorehaladas lenne. de nem, mi evrol evre szarabb produkcioval jelenunk meg. Az eloszezon miatt iden bizakodtam, aztan jott ez a nezhetetlen szar.
Hát ne szórakozzunk már bazdmeg, hogy a tulajnak kell köteleznie, hogy hozzunk talentet.
3 éve nézzük ezt a nézhetetlen szart amit offensenek hívunk.
tenorx
Inkabb huzzunk valami ujat, ami vagy jo lesz, vagy rossz, de nem ugyanaz a fos, immaron nagyon sok sok eve.
17 ev alatt 4x nyertunk PO-ban. ez siralmas.
11 hónapja
De ez mi már, hogy Tomlin nem szeret kívülről hozni fiatal, jó edzőket? És hogy az egyetlen external hire (Haley) is azért volt, mert a Rooneyk beleszóltak?Hát ne szórakozzunk már bazdmeg, hogy a tulajnak kell köteleznie, hogy hozzunk talentet.
3 éve nézzük ezt a nézhetetlen szart amit offensenek hívunk.
11 hónapja
no
7 290
termeszetesen van tehetseghiany. DeRöviden csak arról, hogy az AFC fele, ha jól számolom 8 csapat nem azzal az irányítóval játszik, akivel kezdték a szezont. De van ahol már a csere cseréje játszik, és így is tudnak értelmezhető támadójátékot felmutatni. Biztos nem mindenki, és nem minden meccsen, de tessék visszaemlékezni arra amikor Rudival és Hodgessel lehoztunk 14 meccset, 8-6-ra!Az jó div és konf mérlegünk miatt állunk bejutó helyen, de rajtunk kívül még 5 csapat áll 7-6-al. Ezek közül játszani fogunk a Coltsal, aki ott veszít, az biztosan elköszön a PO-tól. Az a gáz, hogy ha a liga leggyengébbjei közé tartozó Cards és Patriots meccset hozzuk, akkor most sima 9-4-el állnánk, és röhögve masíroznánk a PO-ba, de gyakorlatilag Canada távozása után az O még mélyebbre süllyedt -amit itt sokan elképzelhetetlennek tartottak "Ki kell rúgni Canadát, ennél rosszabb úgysem lehet" -- hát lett.mejik Flakkóról beszélsz? a remsz vagy a jeks elleniről?
Az rohadtul nem mentség semmire, hogy csere QB-val játszunk, mert a Bengals is, a Browns is és ők fel tudnak írni 30+ pontokat, de nekünk még a 20 is egy álomhatár, amit csak néha-néha lépünk át.
Mielőtt elkezdődne a Fire Tomlin kampány, lehet hogy el kellene gondolkodni azon, hogy talán túl sokat látunk bele ezekbe a játékosokba. Lehet hogy ez a valós tudás szint, és csak eddig volt túlteljesítés.
Tomlin arculatának ugye legfőbb eleme, hogy sosem volt negatív szezon. Ha idén 7-4-ről sikerül összehozni, az neki nyilvánvalóan óriási arcvesztés, függetlenül attól, hogy ő személy szerint sosem hangoztatta ezt, de az elmúlt évek eredményeit (eredménytelenségét) nézve, ez az egyetlen siker, amit fel tud mutatni. Ha ez is elúszik, akkor tényleg lehet gondolkodni azon, hogy miért is ő a legjobb opció a HC posztra?
Mellette szól, hogy SB győztes edző, azt megmutatta, hogy ha contender kerete van, ő azzal végig tud menni. És látjuk a pillanatnyilag nagyon jónak tartott HC-kat, a kis Shanny, Zac Taylor, Sirianni, ők is ott voltak a contender csapatukkal, de nem tudtak feltenni az i-re a pontot. Tomlin viszont igen, ezt ne vegyük el tőle.
Szóval én nem 100%-ban coaching problémát látok a mostani helyzetben, hanem azt is, hogy csökken a talent level a csapatban, gyengül a keret. Persze Canada melléfogás volt, ez egyértelmű, de hogy bármilyen más edző nagyságrenddel jobb teljesítményt tudna kihozni ezekből a játékosokból, azt erősen kétlem.
Szóval szerintem akármilyen is lesz az idei mérleg, és akármilyen lesz a játék képe, Tomlint meg kell tartani, viszont azt nyomatékosítani kellene felé, hogy nagyobbak az elvárások ennél, mint amit ő évek óta produkál.
Jan
mejik Bróningról, a mi elleninkről?
ezek nem konzisztens teljesítmények - egypár meccset bárkinek össze tudnak rakni - kivéve a mi Gyökerünknek
sutianap
Szóval a csere QB-val nyerés, az nem sci-fi, hanem sikerült már nekünk is párszor, meg másoknak is sikerülget, ez nem lehet kifogás.
A 30+ pontról annyit, hogy amikor utoljára felírtunk 30-nál több pontot, akkor még Roethlisberger volt a QB.
Azt gondolom, ha tényleg faja tehetséges és elkötelezett játékosokból álló O-nk lenne, akkor két szezon alatt már csak véletlenül is kifuthatott volna egy olyan meccs, ahol kitömjük az ellent, még akkor is, ha balf.sz a stáb. De két év alatt ott tartunk, hogy ha megcsípjük a 20 pontot, az már jó meccsnek számít. nekem ne mondja már senki, hogy ez kizárólag Canada sara volt.
Tartom, hogy helyes döntés volt Canadától megválni, de ha végül nélküle rosszabb lesz a mérlegünk mint vele volt, akkor időszerű lenne megkérdezni, hogy most mi is van pontosan?
Jan
- a D-hez meg egyik OC-nak sem volt koze es ott sincs minden rendben
- Nincs tul sok lehetoseg elterni mint ami gyakorolva volt, vagyis ido. A Canada kirugas nem errol az evrol szolt, hanem a jovorol.
- a KETTO OC-ert felelos emberke megoldas sok mindent elarul magaban, de nalam leginkabb a felelosseget osztja meg es extra biztonsagi szelepkent mukodik. Amugy semmi ertelme es meg eselyt sem ad egyiknek sem vagy vedeni fogja az egyiket a masikkal.
Helyes volt megvalni az piros pont az idozites miatt viszont mar mindenkinek repulnie kellett volna ( nem eloszor )
11 hónapja
no
7 290
Ben nyilatkozott a helyzetről a podcastjében, ebből szemléz a Depot.Fire TOMLIN Bandwagon?!!?? Egy kis polski Fiatban varjuk evek ota es meg van ulohely.
Ha valóban ez lesz én felülök a Fire Tomlin bandwagonra, elég volt.
steelersdepot.com/2023/12/ben-roethlisberger-believes-mike-tomlin-could-stick-with-eddie-faulkner-as-oc-in-2024-unless-mr-rooney-steps-in/
tenorx
11 hónapja
Röviden csak arról, hogy az AFC fele, ha jól számolom 8 csapat nem azzal az irányítóval játszik, akivel kezdték a szezont. De van ahol már a csere cseréje játszik, és így is tudnak értelmezhető támadójátékot felmutatni. Biztos nem mindenki, és nem minden meccsen, de tessék visszaemlékezni arra amikor Rudival és Hodgessel lehoztunk 14 meccset, 8-6-ra!Az jó div és konf mérlegünk miatt állunk bejutó helyen, de rajtunk kívül még 5 csapat áll 7-6-al. Ezek közül játszani fogunk a Coltsal, aki ott veszít, az biztosan elköszön a PO-tól. Az a gáz, hogy ha a liga leggyengébbjei közé tartozó Cards és Patriots meccset hozzuk, akkor most sima 9-4-el állnánk, és röhögve masíroznánk a PO-ba, de gyakorlatilag Canada távozása után az O még mélyebbre süllyedt -amit itt sokan elképzelhetetlennek tartottak "Ki kell rúgni Canadát, ennél rosszabb úgysem lehet" -- hát lett.mejik Flakkóról beszélsz? a remsz vagy a jeks elleniről?
Az rohadtul nem mentség semmire, hogy csere QB-val játszunk, mert a Bengals is, a Browns is és ők fel tudnak írni 30+ pontokat, de nekünk még a 20 is egy álomhatár, amit csak néha-néha lépünk át.
Mielőtt elkezdődne a Fire Tomlin kampány, lehet hogy el kellene gondolkodni azon, hogy talán túl sokat látunk bele ezekbe a játékosokba. Lehet hogy ez a valós tudás szint, és csak eddig volt túlteljesítés.
Tomlin arculatának ugye legfőbb eleme, hogy sosem volt negatív szezon. Ha idén 7-4-ről sikerül összehozni, az neki nyilvánvalóan óriási arcvesztés, függetlenül attól, hogy ő személy szerint sosem hangoztatta ezt, de az elmúlt évek eredményeit (eredménytelenségét) nézve, ez az egyetlen siker, amit fel tud mutatni. Ha ez is elúszik, akkor tényleg lehet gondolkodni azon, hogy miért is ő a legjobb opció a HC posztra?
Mellette szól, hogy SB győztes edző, azt megmutatta, hogy ha contender kerete van, ő azzal végig tud menni. És látjuk a pillanatnyilag nagyon jónak tartott HC-kat, a kis Shanny, Zac Taylor, Sirianni, ők is ott voltak a contender csapatukkal, de nem tudtak feltenni az i-re a pontot. Tomlin viszont igen, ezt ne vegyük el tőle.
Szóval én nem 100%-ban coaching problémát látok a mostani helyzetben, hanem azt is, hogy csökken a talent level a csapatban, gyengül a keret. Persze Canada melléfogás volt, ez egyértelmű, de hogy bármilyen más edző nagyságrenddel jobb teljesítményt tudna kihozni ezekből a játékosokból, azt erősen kétlem.
Szóval szerintem akármilyen is lesz az idei mérleg, és akármilyen lesz a játék képe, Tomlint meg kell tartani, viszont azt nyomatékosítani kellene felé, hogy nagyobbak az elvárások ennél, mint amit ő évek óta produkál.
Jan
ezek nem konzisztens teljesítmények - egypár meccset bárkinek össze tudnak rakni - kivéve a mi Gyökerünknek
sutianap
Szóval a csere QB-val nyerés, az nem sci-fi, hanem sikerült már nekünk is párszor, meg másoknak is sikerülget, ez nem lehet kifogás.
A 30+ pontról annyit, hogy amikor utoljára felírtunk 30-nál több pontot, akkor még Roethlisberger volt a QB.
Azt gondolom, ha tényleg faja tehetséges és elkötelezett játékosokból álló O-nk lenne, akkor két szezon alatt már csak véletlenül is kifuthatott volna egy olyan meccs, ahol kitömjük az ellent, még akkor is, ha balf.sz a stáb. De két év alatt ott tartunk, hogy ha megcsípjük a 20 pontot, az már jó meccsnek számít. nekem ne mondja már senki, hogy ez kizárólag Canada sara volt.
Tartom, hogy helyes döntés volt Canadától megválni, de ha végül nélküle rosszabb lesz a mérlegünk mint vele volt, akkor időszerű lenne megkérdezni, hogy most mi is van pontosan?
11 hónapja
Ben nyilatkozott a helyzetről a podcastjében, ebből szemléz a Depot.Ha valóban ez lesz én felülök a Fire Tomlin bandwagonra, elég volt.
steelersdepot.com/2023/12/ben-roethlisberger-believes-mike-tomlin-could-stick-with-eddie-faulkner-as-oc-in-2024-unless-mr-rooney-steps-in/
11 hónapja
xtaki
3 441
biztos, hogy elveszitette az oltozot. tul sokaig rakaszkodott olyan emberekhez, akik menthetetlenek voltak.Ezt a választ arra a kérdésre mondta, hogy Mason Rudolph, vagy Mitch Trubisky lesz-e a kezdő a hétvégén.Az is meglepő, amit Tomlin tol a QB helyzettel kapcsolatban. Nem nyitja ki a versenyt. Trubi kezd a következő héten is. Valami azt súgja, hogy nagyon nincs rendben az öltöző(je).milyen versenyre gondolsz?
Klemó
no
Klemó
11 hónapja
Klemó
5 664
Ezt a választ arra a kérdésre mondta, hogy Mason Rudolph, vagy Mitch Trubisky lesz-e a kezdő a hétvégén.Az is meglepő, amit Tomlin tol a QB helyzettel kapcsolatban. Nem nyitja ki a versenyt. Trubi kezd a következő héten is. Valami azt súgja, hogy nagyon nincs rendben az öltöző(je).milyen versenyre gondolsz?
Klemó
no
11 hónapja
no
7 290
Az is meglepő, amit Tomlin tol a QB helyzettel kapcsolatban. Nem nyitja ki a versenyt. Trubi kezd a következő héten is. Valami azt súgja, hogy nagyon nincs rendben az öltöző(je).milyen versenyre gondolsz?
Klemó
11 hónapja
Klemó
5 664
Az is meglepő, amit Tomlin tol a QB helyzettel kapcsolatban. Nem nyitja ki a versenyt. Trubi kezd a következő héten is. Valami azt súgja, hogy nagyon nincs rendben az öltöző(je).
11 hónapja
mejik Flakkóról beszélsz? a remsz vagy a jeks elleniről?Beszarok, hogy így is jelenleg a 6. helyen állunk wild card helyen...Mondjuk nézve a 7-6 csapatokat és azok játékát, pillanatok alatt 10+ helyen leszünk.Az jó div és konf mérlegünk miatt állunk bejutó helyen, de rajtunk kívül még 5 csapat áll 7-6-al. Ezek közül játszani fogunk a Coltsal, aki ott veszít, az biztosan elköszön a PO-tól. Az a gáz, hogy ha a liga leggyengébbjei közé tartozó Cards és Patriots meccset hozzuk, akkor most sima 9-4-el állnánk, és röhögve masíroznánk a PO-ba, de gyakorlatilag Canada távozása után az O még mélyebbre süllyedt -amit itt sokan elképzelhetetlennek tartottak "Ki kell rúgni Canadát, ennél rosszabb úgysem lehet" -- hát lett.
Az a vicc, hogy Flakon a Brownsnál lehet szépen bevezeti a rájátszásba a Brownst, ami pontosan a Brownsnak 144.000 dollárjába kerül. Mi pedig teljesen reménytelenül küszködünk a 6+ millás Trubyval a páyán azzal, hogy még ösztönzők is vannak, hogy a pályán van.
Többször írtam már idén, hogy Tomlin még nem volt ilyen helyzetben. Hát most ilyenben sem. A labda mind a két oldalán azt gondolom erős a káosz és nincs mire támaszkodni. Az kiderült, hogy az egész O darabolkban van, és lassan a D is abban lesz ÉS talán ami még fontos, hogy most először mióta a Steelers meccseit nézem a nézők is elkezdtek zúgolódni. Ez szerintem ismeretlen nálunk, hiszen a nézők hozzászoktak a sikerekhez, de legalábbis a győzelmekhez.
Klemó
Jan
Aki nem hiszi, annak utánajárnak