Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Kérem aki f'szoskodni akar az ne tegye! Lépjen tovább, menjen a saját topicjába!
több mint 8 éve
Baszki Klemó, tényleg írd már le a nevét rendesen ennek a fac Haleynek 😀Bocsi, tényleg jogos. Mindig tévesztem, rááll a kezem....😊
kishaszi
több mint 8 éve
Hozzászólás alján kis fogaskerék. Rákattintva bárki elkussoltatható. Igen még Sobri is...Elszoktál tőle, de próbáld elviselni a győzelmet is méltósággal. Szóval takarodj innen légyszi! Köszi!Pistike elmegy a cirkuszba. Megy a műsor, egyszer csak kijön a bohóc a porondra egy szamárral. Kiszúrja Pistikét és megkérdezi:Kifogásgenerátor Soldi barátomnak 😊Takarodj már innen légyszi!!! Köszi!
- Haley takarodj!
- Bell pénzéhes
- Tebow
- James Harrison
- onside kick
- túl sok 4. kísérlet
- túl kevés FG
- szerencse
- bírók
- zászlókat nem dobó bírók
- szemét bírók
- Haley
- hideg volt
- a szél is fújt
- majdnem esett a hó
- összevissza sütött a nap
- nem is erre a meccsre készültünk
- a Pats ellen kellett volna kiesni
- a Pats csalt a Titans ellen
- rókalyuk
- Haley
- Jerry Rice nem játszott
- becsapós volt a tavalyi 9:30, 35 pontnak elégnek kellett volna lennie
- köcsög Jax-nek nem szólt senki, hogy a Steelers a jobb
| - Tomlin szar edző, és a labda mindkét oldalán outcoacholták
- brutál Jax D
- mégse akkora fos a PO-ban Bortles, ha kell, tud passzolni
- a labda mindkét oldalán jobb volt a Jax |
- Haley
- Haley
- Haley
- Haley
Ami téged úgyse érdekel, azt el is rejtettem. 😉
Sobri Jóska
bcsarli
-Öcsi! Te vagy a szamár eleje?
-Nem.
-Te vagy a szamár hátulja?
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Mindenki nevet, kivéve Pistikét.
Másnap azért megint elmegy a cirkuszba. Ismét jön a bohóc, megint kiszúrja Pistikét:
-Nem!
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Megint mindenki nevet. Pistike dühösen hazamegy és szól Feri bácsinak a frappáns válaszok nagymesterének, hogy segítsen neki visszavágni.
Pistike és Feri bácsi másnap elmennek a cirkuszba. Jön a bohóc a szamárral és megint Pistikét kérdi:
-Te vagy a szamár eleje?
-Nem!
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Mindenki nevet, mire Feri bácsi feláll és megszólal:
-Hé bohóc! A kurva anyád!
Sobri Jóska
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Ezekből csak az első volt a gáz, a többinél ott voltak a rövid célpontok, ahogy a másik kihagyott 4-1-nél is Rogers.Borzasztó nagyot küzdött a csapat, sajnos a D-be egyértelműen hiányoznak emberek. Azt passzolt ellenünk BORTLES, amit akart. Én ezt inkább nekik írnám be, mint Haley-nek, sőt, igazából a 4. kísérleteknél volt kettő agyament, egyébként az O működött.Nekem mind a 4 4.kiserlettel volt bajom. Persze ok kettőből TD lett, de ez a toss-os 4&1 meg a hosszú passz a másiknál amikor ott a közeli célpont. Hat én ezeket nem ertem...
Viszont nincs kedvem a következő 4 oldal flamet végigolvasni, úgyhogy most egy kicsit nekem off a topic 😀
tenorx
Klaci79
több mint 8 éve
Baszki Klemó, tényleg írd már le a nevét rendesen ennek a fac Haleynek 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Nem kérdés ez. Butler-Tomlin-Hailey. Mindháromnak nagyon magába kell néznie és ebben a sorrendben. Ha az edzői stábból legalább fele hiba jön, akkor lehet ez a meccs a másik oldalra dől el.Ben élete meccsét játszotta 3 negyeden keresztül. Elképesztő mit nyújtott, ahogy Bell is és Brown is. Hozzáteszem most itt rögtön, hogy azért a playhívások is rendben voltak és ez is Hailey nem csak az, hogy 4-1-re külső futást hív. (kétségtelen, hogy az viszont óriási balfaszság és az kapitális hiba)
több mint 8 éve
Elszoktál tőle, de próbáld elviselni a győzelmet is méltósággal. Szóval takarodj innen légyszi! Köszi!Pistike elmegy a cirkuszba. Megy a műsor, egyszer csak kijön a bohóc a porondra egy szamárral. Kiszúrja Pistikét és megkérdezi:Kifogásgenerátor Soldi barátomnak 😊Takarodj már innen légyszi!!! Köszi!
- Haley takarodj!
- Bell pénzéhes
- Tebow
- James Harrison
- onside kick
- túl sok 4. kísérlet
- túl kevés FG
- szerencse
- bírók
- szemét bírók
- Haley
- hideg volt
- a szél is fújt
- majdnem esett a hó
- rókalyuk
- Haley
- brutál Jax D
- Haley
- Haley
- Haley
- Haley
Sobri Jóska
bcsarli
-Nem.
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Másnap azért megint elmegy a cirkuszba. Ismét jön a bohóc, megint kiszúrja Pistikét:
-Nem!
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Megint mindenki nevet. Pistike dühösen hazamegy és szól Feri bácsinak a frappáns válaszok nagymesterének, hogy segítsen neki visszavágni.
Pistike és Feri bácsi másnap elmennek a cirkuszba. Jön a bohóc a szamárral és megint Pistikét kérdi:
-Te vagy a szamár eleje?
-Nem!
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Borzasztó nagyot küzdött a csapat, sajnos a D-be egyértelműen hiányoznak emberek. Azt passzolt ellenünk BORTLES, amit akart. Én ezt inkább nekik írnám be, mint Haley-nek, sőt, igazából a 4. kísérleteknél volt kettő agyament, egyébként az O működött.Nekem mind a 4 4.kiserlettel volt bajom. Persze ok kettőből TD lett, de ez a toss-os 4&1 meg a hosszú passz a másiknál amikor ott a közeli célpont. Hat én ezeket nem ertem...
Viszont nincs kedvem a következő 4 oldal flamet végigolvasni, úgyhogy most egy kicsit nekem off a topic 😀
tenorx
több mint 8 éve
Huhhh, óriási meccs volt!Az a védelem szar, amelyik ennyire függ egyetlen embertől. Mondjuk én mindig is ezt szajkózom, de most be is bizonyosodott- Fölösleges mákozni a 4. kísérleteket, mert ezzel az erővel arra is lehetne mondani, hogy a pick az volt, ahogy felpattant és még el is kapta, nem ejtette el... vagy fumbi, persze az is úgy pattant, hogy sehol emberünk, persze ret TD lett belőle.. blabla.
Nagyon sajnálom, hogy Rooney, és Shazier-ért nem tudták megcsinálni a srácok ezt az évet, de ennek ellenére baromira élveztem a meccset, ez foci volt a javából!
A világ legjobb sportja, ez nem vitás. Izgalomban tart 3 órán keresztül, közben rettenetesen szórakoztat, leköti a figyelmem...óriási meccs volt, gratulálok a jobb csapatnak!
Soldi gondolom a szokásos nagyképűséged mellett kiállsz, és majd megmagyarázod a szakmát, de egy bullshit az egész!
Nem mi nyertük meg nekik a meccset, nem mi vertük meg magunknak, simán csak jobbak voltak egész meccsen.
Mindezt úgy, hogy büdös nagy mázlik voltak azok a 4. kísérletes TD-k, amikkel folyamatosan éppen életben tudtunk maradni.
Ha ezzel sem bizonyította be Neked a Jags, hogy jó csapat akkor elvakult rajongó vagy, nem több.
Úgy látszik a védelmünk Shazier kiesése óta nem tudott visszatalálni a helyes útra, és azt hiszem ezen ment el a szezon, de ez a meccs biztosan.
Minden meccs más, és nem lehet erre alapozni, de remélem a Jags offense viszi tovább a lendületet, és körbepisilik a Pats-et is.
laby
Haley szerződése lejár, és úgy érzem BB marad még egy évet, de attól tartok nem lesz benne sok köszönet, bármekkora király is votl az év második felében...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Pistike elmegy a cirkuszba. Megy a műsor, egyszer csak kijön a bohóc a porondra egy szamárral. Kiszúrja Pistikét és megkérdezi:Kifogásgenerátor Soldi barátomnak 😊Takarodj már innen légyszi!!! Köszi!
- Haley takarodj!
- Bell pénzéhes
- Tebow
- James Harrison
- onside kick
- túl sok 4. kísérlet
- túl kevés FG
- szerencse
- bírók
- szemét bírók
- Haley
- hideg volt
- a szél is fújt
- majdnem esett a hó
- rókalyuk
- Haley
- brutál Jax D
- Haley
- Haley
- Haley
- Haley
Sobri Jóska
bcsarli
-Nem.
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
-Nem!
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
-Te vagy a szamár eleje?
-Nem!
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
több mint 8 éve
@SobriEzt most sorba kellene raknunk 1-32-ig, hogy mi vezetett a vereséghez? 😊))
Egyébként edzői döntések voltak a kulcsok szerintem. Egyéni szinten többen játszottak nagyot, de a rossz hívások miatt folyamatosan futni kellett az eredmény után.
A mi BB-nkben láttam még a tüzet, szóval bízom benne, hogy marad még egy bosszúévet! 😊 <3
Szerkesztette: geleven
több mint 8 éve
Semmi sack a #D-től, közben meg az alapszakaszban 1.! BB ne vonuljon vissza!
Bellnek adjatok pénzt!
#D-be hozni embereket és meg lesz az a gyűrű!
Ja és Brady 41 lesz!
több mint 8 éve
Egyetértek azzal, hogy ez az onside kick döntés gáz volt. De ha már rugás van, akkor egyet azért biztos kérek a rugótól, hogy 10 yardig menjen el a rugás, mert ha nem, akkor abból FG lehet. Nem történt meg, hiba volt, ahogy az első 4-1 kísérletnek nekimenni is.
több mint 8 éve
Huhhh, óriási meccs volt!Javaslom hibaztasd a vereségért Soldit! Komolyan nem értelek. Ő nem mondhatj el a véleményét? Ignorálod azt kész, de semmivel sem jobb ezeket a “Soldi mert nagyképű vagy” baromságokat olvasni. Ha neki az a véleménye elmondja, de faszért kell a másikkal foglalkozni.
Nagyon sajnálom, hogy Rooney, és Shazier-ért nem tudták megcsinálni a srácok ezt az évet, de ennek ellenére baromira élveztem a meccset, ez foci volt a javából!
A világ legjobb sportja, ez nem vitás. Izgalomban tart 3 órán keresztül, közben rettenetesen szórakoztat, leköti a figyelmem...óriási meccs volt, gratulálok a jobb csapatnak!
Soldi gondolom a szokásos nagyképűséged mellett kiállsz, és majd megmagyarázod a szakmát, de egy bullshit az egész!
Nem mi nyertük meg nekik a meccset, nem mi vertük meg magunknak, simán csak jobbak voltak egész meccsen.
Mindezt úgy, hogy büdös nagy mázlik voltak azok a 4. kísérletes TD-k, amikkel folyamatosan éppen életben tudtunk maradni.
Ha ezzel sem bizonyította be Neked a Jags, hogy jó csapat akkor elvakult rajongó vagy, nem több.
Úgy látszik a védelmünk Shazier kiesése óta nem tudott visszatalálni a helyes útra, és azt hiszem ezen ment el a szezon, de ez a meccs biztosan.
Minden meccs más, és nem lehet erre alapozni, de remélem a Jags offense viszi tovább a lendületet, és körbepisilik a Pats-et is.
laby
Sanda gyanúm szerint ha azt írja, hogy a Jax sokkal jobb csapat és kiszopunk tőlük, akkor is ez az eredmény. Nincs ra ugyanis hatása. Se neki se neked és nekem se. Ha viszont nem olvasod, megnyugszol.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Kifogásgenerátor Soldi barátomnak 😊Takarodj már innen légyszi!!! Köszi!
- Haley takarodj!
- Bell pénzéhes
- Tebow
- James Harrison
- onside kick
- túl sok 4. kísérlet
- túl kevés FG
- szerencse
- bírók
- szemét bírók
- Haley
- hideg volt
- a szél is fújt
- majdnem esett a hó
- rókalyuk
- Haley
- brutál Jax D
- Haley
- Haley
- Haley
- Haley
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Mondjuk az erős, hogy mindkét oldalon jobbak lettek volna, mert azért röfögött is rendesen, de ez van. A Jax továbbment - megérdemelten, mink meg megyünk a picsóba.
több mint 8 éve
Egy élmény volt. Nehéz offszízön lesz. Akkor hajrá NO, hajrá Brees
több mint 8 éve
Ezt az utolsó két percet nem sikerült valami jól menedzselni,nem kis problémák vannak Tomlinék fejében,nem készültek fel erre.
több mint 8 éve
Borzasztó nagyot küzdött a csapat, sajnos a D-be egyértelműen hiányoznak emberek. Azt passzolt ellenünk BORTLES, amit akart. Én ezt inkább nekik írnám be, mint Haley-nek, sőt, igazából a 4. kísérleteknél volt kettő agyament, egyébként az O működött.Viszont nincs kedvem a következő 4 oldal flamet végigolvasni, úgyhogy most egy kicsit nekem off a topic 😀
több mint 8 éve
Kifogásgenerátor Soldi barátomnak 😊
- Haley takarodj!
- Bell pénzéhes
- Tebow
- James Harrison
- onside kick
- túl sok 4. kísérlet
- túl kevés FG
- szerencse
- bírók
- szemét bírók
- Haley
- hideg volt
- a szél is fújt
- majdnem esett a hó
- rókalyuk
- Haley
- brutál Jax D
- Haley
- Haley
- Haley
- Haley
több mint 8 éve
Ez a meccs úgy ahogy van az edzői stábon ment el mind támadó mind védő oldalon.
több mint 8 éve
Ben gyűrűt akar és ez látszott a végén. Most azt mondom, hogy Bellel - épp ezért - megpróbáljuk a szerződést mégis. De ami a lényeg. Nem, nem gondolom, hogy az ILB poszton ment el a szezonunk. Sokkal inkább nekem a nagyon gyenge SS és S teljesítmény az amelyet csak felnagyított Shazier kiesése. Davis a tavalyi remek rookie szezon után kifejezetten gyenge teljesítményt hozott, ahogy bezony Mitchell is ittléte leggengébb produktumát rakta le az asztalra. Döbbenetes volt, hogy futás ellen mennyire borzalmasak voltak, a lyukakat képtelenek voltak betömni sorozatban és nem csak ezen a meccsen. Amíg Saci volt, ő egy olyan playmaker volt, ami feledte ezt a hiányosságot, de ez a D ettől függetlenül ettől szenved. Így hát ahogy fent írtam most kritikus lesz, hogy az O-ban megtartsunk embert.
több mint 8 éve
Ez az utolsó pár perc megmutatta, hogy mekkora volt az outcoaching a két kispad között. Szinte kizárólag rossz döntéseket hoztak a Steelersnél. Nem azt mondom, hogy csak ezen múlott, de még külsős és laikus szemmel is rossz volt nézni.
több mint 8 éve
Nagyon remélem, hogy nem vonul vissza Big Ben. Szétszedte a Jags védelmét, kár hogy a Steelers D képtelen volt tartani a Fournettet.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"