Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem tudom, hogy ezen segített volna e ha játszik a Browns ellen, de kétlem. Vagy nem tudom mire gondolsz. A Jax tökéletesen játszik, szinte hiba nélkül. Mi meg adjuk a lehetőséget nekik. Ebben az O-t én jobban hibáztatom. Persze a D-re aztán különösen ráfér majd az erősítés...Ha pedig már hibáztatni akarsz valakit az Tomlin. Ben láthatóan rozsdás és önmagában az egész O az. Egy ilyen strip sack-et rookie QB-k szednek be. Az már az óriási mák kategória, hogy ezt (is) visszaviszik TD-re.Laci, persze hülye volt Hailey, de 5 yard feletti átlaggal futnak ellenünk és Bortles olyan elit QB-nak látszik, hogy nincs rá szó. Olyan, mint ha fogalma se lenne ennek a D-nek, hogy az ellenfél mit akar játszani. No és nem, Shazier kiesése ezt már nem magyarázza.Persze, de ettől függetlenül az offense oldalon levő hibák teljesen érthetetlennek. Hat az, hogy nekivágunk az évnek 2db nfl szintű ILB-vel már-már megmosolyogtató. Hat ez van, innen szép nyelni....🤧
Klemó
Klaci79
Klemó
több mint 8 éve
A Bryant momentummal megyünk öltözőbe. Talán ez lebontja a sérthetetlen érzést. Egy dolog biztos. Pihentetni Bent rossz döntés volt. Nem játszik nagyon rosszul, de láthatóan nem érzi teljesen a ritmust. A strip sack innen jön.Laci, persze hülye volt Hailey, de 5 yard feletti átlaggal futnak ellenünk és Bortles olyan elit QB-nak látszik, hogy nincs rá szó. Olyan, mint ha fogalma se lenne ennek a D-nek, hogy az ellenfél mit akar játszani. No és nem, Shazier kiesése ezt már nem magyarázza.Persze, de ettől függetlenül az offense oldalon levő hibák teljesen érthetetlennek. Hat az, hogy nekivágunk az évnek 2db nfl szintű ILB-vel már-már megmosolyogtató. Hat ez van, innen szép nyelni....🤧
Klemó
Klaci79
Mindent meg kell próbálni, és látható, hogy a hosszú passzok is működhetnek.
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Laci, persze hülye volt Hailey, de 5 yard feletti átlaggal futnak ellenünk és Bortles olyan elit QB-nak látszik, hogy nincs rá szó. Olyan, mint ha fogalma se lenne ennek a D-nek, hogy az ellenfél mit akar játszani. No és nem, Shazier kiesése ezt már nem magyarázza.Persze, de ettől függetlenül az offense oldalon levő hibák teljesen érthetetlennek. Hat az, hogy nekivágunk az évnek 2db nfl szintű ILB-vel már-már megmosolyogtató. Hat ez van, innen szép nyelni....🤧
Klemó
több mint 8 éve
Laci, persze hülye volt Hailey, de 5 yard feletti átlaggal futnak ellenünk és Bortles olyan elit QB-nak látszik, hogy nincs rá szó. Olyan, mint ha fogalma se lenne ennek a D-nek, hogy az ellenfél mit akar játszani. No és nem, Shazier kiesése ezt már nem magyarázza.
több mint 8 éve
Konkrétan Haley-t úgy rúgnám ki a picsaba, hogy a lábat meg egyszer be ne tehesse ebbe a városba. Elképesztő playhivas volt ez a 4&1. Az meg hogy a védelem egy igen fontos ember elvesztése után ennyire 0 azt mutatja ismét, hogy nem az offense nyeri a bajnokságot. Bármennyire látványos is. (Mint a mai szenvedés)
több mint 8 éve
Hát akkor bejön a nightmare az első negyedben. Amit és ahogy nem szabad azt csináljuk. Fogalmam sincs mire készültünk. Szétszivatnak bennünket konkrétan.
több mint 8 éve
De annyira mondtak, hogy elkezdtem bizakodni, rozsdasan is jo lett volna 😊Ja. Már 2005 óta.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Renegade-et nekik! Az egész 4. negyedre!
több mint 8 éve
Irony detector malfunction.Everywhere...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Ab aktív
több mint 8 éve
Szinkronicitás baszki.Pedig az eredeti hsz. pár órás.
több mint 8 éve
Ja. Már 2005 óta.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
több mint 8 éve
Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.Igen Jerry Rice már visszavonult...
kishaszi

több mint 8 éve
8Te jo eg kihagytam az u betut! Megyek a szegyensarokba. A legnagyobb hadvezer es elrontom a nevet. Extra bemelegites nekem. 😊Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
kishaszi
AB fog jatszani?
no
Túltekered. (Segítek: nem Soldados vagyok...)Te jo eg kihagytam az u betut! Megyek a szegyensarokba. A legnagyobb hadvezer es elrontom a nevet. Extra bemelegites nekem. 😊Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
kishaszi
AB fog jatszani?
no
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Sőt lehet előkerül Julius Thomas is.Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
kishaszi
több mint 8 éve
Te jo eg kihagytam az u betut! Megyek a szegyensarokba. A legnagyobb hadvezer es elrontom a nevet. Extra bemelegites nekem. 😊Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
kishaszi
AB fog jatszani?
több mint 8 éve
Hogy egy meccsen ki lehet kapni bárkitől? IgenHogy egy meccsen ki lehet kapni bárkitől? Igen
Hogy blama lenne ennek a Steelersnek kikapni a PO-ban otthon a JAX-től? Igen.
Röviden ennyi a véleményem.
Soldados
Hogy blama lenne ennek a Steelers nek kikapni a PO-ban otthon a JAX-től? Nem
Röviden ennyi a véleményem.
több mint 8 éve
Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
több mint 8 éve
Most néztem egy riportot a stadionból, állítólag nagyon jó állapotban van a pálya, folyamatosan le volt takarva és fűtve, hogy ne fagyjon meg. AB pedig várhatóan játszani fog. Lehet nem kap akkora szerepet, de hülyeség lenne kivenni és hagyni MB-t és JuJu-t a két legjobb cornerrel...A héten kettőt már edzett AB, pénteket meg óvatosságból hagyta ki...bemelegítés után okosabbak leszünk.Nekem az meg sosem sikerult, lehet rosszul melegitek be. 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Most néztem egy riportot a stadionból, állítólag nagyon jó állapotban van a pálya, folyamatosan le volt takarva és fűtve, hogy ne fagyjon meg. AB pedig várhatóan játszani fog. Lehet nem kap akkora szerepet, de hülyeség lenne kivenni és hagyni MB-t és JuJu-t a két legjobb cornerrel...A héten kettőt már edzett AB, pénteket meg óvatosságból hagyta ki...bemelegítés után okosabbak leszünk.
több mint 8 éve
Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
több mint 8 éve
A Toddok csatája nagyon érdekes lesz. Haley szerintem a legnagyobb Achilles-ína ennek a csapatnak. Steelers fanok biztos tudnak egy számot mondani, hogy az ő faszságai miatt mennyi meccset buktott el a csapat. Ezzel szemben Todd Wash a Jags DC-je meg talán a legalulértékeltebb ember idén az NFL-ben.A HC keringő kapcsán gondolkodtam el azon, hogy vajon mekkora a szerepe egy egység kiválóságában az edzőnek - sémának, stb - és a játékosok kiválasztásának? Nyilván mindkettő tud döntő, kulcsfontosságú lenni. De mikor melyik, illetve lehet-e olyan eset, hogy az egyik dominál a másik meg csak egyszerűen nem rontja el?
iktriad
A két Todd között jelenleg a legerősebb párhuzamnak azt látom, hogy mindkét edző keze alatt elképesztően tehetséges társaság gyűlt össze. Haley-vel kapcsolatban egy ideje már azt érzem, hogy ő nem tud a "nem rontja el"-nél többet hozzáadni. Washról nincs véleményem egyelőre. A Jags védelemnek egyelőre nincs gyengéje, olyan brutális a front4, olyan jók a LB-k, hogy amögött egy közepes secondary is jól elkaristolna, de erre még rá van pakolva egy Bouye, Ramsey páros. Ebből az emberanyagból még én is védelmet csinálnék. 😀 Majd akkor derül ki Wash tehetsége, ha lesznek sérülések, el kell kezdeni elengedni 1-2 nevet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
No, Bellnél már tovább is jutottatok 😊Csak azért, hogy Marronenak legyen mára is némi bulletin board materialja a meccs előtt. 😊
twitter.com/L_Bell26/status/952402718555017217
Wyatt
több mint 8 éve
No, Bellnél már tovább is jutottatok 😊twitter.com/L_Bell26/status/952402718555017217

több mint 8 éve
mi lesz itt 19.00-ig 😀A Toddok csatája nagyon érdekes lesz. Haley szerintem a legnagyobb Achilles-ína ennek a csapatnak. Steelers fanok biztos tudnak egy számot mondani, hogy az ő faszságai miatt mennyi meccset buktott el a csapat. Ezzel szemben Todd Wash a Jags DC-je meg talán a legalulértékeltebb ember idén az NFL-ben.
én csak annyit szeretnék h Haley takarodj!
thebeke
Szerkesztette: iktriad