NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én meggypálinkázom. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Egészségedre 😀
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Szépen fogy 😀
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jajj! Még egy dolog: Eli Rogers! Na ilyen egy step up guy! A sorsdöntő (utolsó) drive-ban olyan elkapást csinált, amit AB is megirigyelhet! Na az ilyenekért érdemes footballt nézni.

Eli Rogers is a tremendous soldier for this team!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Ez volt a Steelers 600. alapszakasz győzelme!
Soldados
Chicago Bears, Green Bay Packers és a New York Giants van még a klubban
több mint 7 éve
Ez volt a Steelers 600. alapszakasz győzelme!

több mint 7 éve
Szerintem ha nem is a "B" csapat lesz pályán, de nagyon csodálkoznék, ha Big Ben játszana a Browns ellen. Max ha játszik, akkor is csak egy félidőt. Eléggé húzta a lábát a végén, amit nem ártana rendesen kipihenni. Szintén épüljön csak fel rendesen Green, Coates, illetve lássunk kiegészítő embereket az OL-ben is, mert szükség lehet rájuk. Jó volt látni Ayers-et, remekül szállt be. DeWill-t kellene játszatni, hogy újra meccsbe lendüljön.
A védelemben Tuittnak kell a pihenés, egy hét extra sokat számíthat. Kisebb sérülések voltak ismét: Mitchell és asszem Shazier is valami kisebb sérülést összeszedett.
Szóval ha nem is pihentetés, de akin segíthet, azt tessék pihentetni.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Playoffs Baby, Playoffs! Eszméletlen találó az nfl.com címe: Stealing the win, sealing the North!

Egy rossz szót nem fogok mondani az O-ra! Mert pont erre vágytam, ilyen egy SB-contender CSAPAT! Szarok rá, ha 3 negyeden át nem megy, akkor kell megcsinálni a playt, amikor üt az óra! És az Offense éppen ezt csinálta. Gyalázatos teljesítmény 3 negyeden át, de a védelem meccsben tart, aztán amikor üt az óra, amikor már muszáj, akkor megcsinálják! Ez a bajnokcsapatok ismérve!

Instant classic, ahogy többen is írták! Ha most rosszat kéne mondanom akkor Def-et kárhoztatnám éppen azért, amiért korábban az O-t, amikor game is on the line volt, akkor TD-t engedtek. (Még ha előtte csakis a Def-nek köszönhetően maradtunk meccsben) A másik Boswell, két ilyen oldalra kirúgott kickoff megengedhetetlen.

De ilyen heroikus győzelem után beszéljünk a jó dolgokról! AB... Ez a play örökké emlékezetes marad. Elképesztő ez a pali. És végre neki dolgoztak az inchek, nem úgy, mint néhány éve a Fins elleni lateralos játéknál. Bell pedig szorgos katonaként gyűjtötte a yardokat. És Ben! Persze ott volt a 2 INT. De onnan és abból visszajönni a 4. negyedre és vezetni 3 (!) ilyen TD drive-ot. Na itt emelem a kalapom. Ilyen egy győztes irányító! Ebből felállni nem lehetett könnyű, de megtette! Brávó!

Szóval készen állunk, az O is megmutatta, hogy képes rá! Határ? Határ a csillagos ég! De csak szép sorjában, egyesével! Én vágyom rá, nem akarom, hogy kiessen a Pats, rájuk vágyom! Igenis azt akarom, hogy menjünk el a Rókalyukba! Hogy oda milyen út vezet mindegy, de menjünk el oda és méressük meg magunkat!

Pihentetés? Lóf.szt! Ez nem a 2000-es évek Colts-a. Igenis menjünk ki, és verjük meg a Browns-t is. Aki sérült (DHB, Tuitt), az pihenjen nyugodtan még egy hetet, de aki egészséges, az menjen ki, és mutassa meg, milyen a Steelers Football. A Steelers sosem pihentetett, most sem szabad, az nem a mi imidzsünk!

Tomlin 10 év alatt 7 PO, 5 Div bajnoki cím, 2 SB, 1 gyűrű, 0 negatív szezon! Well done Coach! To be continued! És most először sikerült sorozatban 3-szor PO-ba jutni!

Szerkesztette: Soldados

több mint 7 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
Hát most a végét újra nézem.
Remek mikor így ott vannak fejben.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Elképesztő meccs volt...Brown és Bell is nagyot játszott...de ha egy valamit ki kell emelni, akkor az az O line volt. Nem kaptunk sack-et, Ben időnként meg is vacsorázhatott, Bell-nek pedig nyíltak a folyosók.
Pedig a Ravens-nek tényleg baromi jó védelme van...szemben néhány jó stat-ot mutató csapat védelmével.

De ez: 😀
 www.steelersdepot.com/wp-content/uploads/2016/12/StockAB3-777x437.jpg
Klaci79
Különben itt Weddle facemask büntit kellett volna kapjon...
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Igen, tuti....ha kikapunk a barnáktól, a 10-6 nem elég a Hou-nak, hogy megelőzzön minket, a Raiderst pedig már nem tudjuk utolérni
Klaci79
Akkor szerintem érdemes lenne kivenni egy bye-week-et az utolsó meccsre. A Browns szerintem a Practice Sqad-al is verhető.
bcsarli
esetleg ezt emlitsd meg a chargersnek 😊
xtaki
De nekünk mindegy, és nagyon kell a pihenő. Plusz nem kockáztatunk sérülést, ők meg nem akarják kockáztatni az 1/1-et, így hogy nem lesznek 0:16.

több mint 7 éve
A Mia-KC-Den hármasból kerül ki az ellenfél. Mégpedig a következő módon:
Ha ma nyer a KC, akkor a Den kiesik.
Utolsó fordulóban ha nyer a KC az SD ellen, akkor a Mia jön, függetlenül attól, hogy ők mit csinálnak a Pecc ellen. Ha a KC kikap az SD-től, akkor még jöhet a KC is, ha nyer a Mia Pecc ellen.
A Pecc, ha kikap és az Oak nyer, akkor sikeres első hét után Bostonba mehetünk.
Ja! Ha ma nyer a Denver és a jövő héten is, akkor még jöhetnek ők is. Ha a Mia kikap akkor a Denver jön, ha a KC kikap mindkét meccsen, akkor is érdekes a szitú, mert ők bejutnak, jönnek hozzánk, a Denver viszont kiesik, mert 10-6-nál jobb náluk a KC és a MIA is.

Ergo: bár bonyolult a szitu, de a kulcs a KC kezében van. Ők már biztosan bejutnak, csak kérdés kit visznek magukkal.
Az ESPN playoff machine szerint.

több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Igen, tuti....ha kikapunk a barnáktól, a 10-6 nem elég a Hou-nak, hogy megelőzzön minket, a Raiderst pedig már nem tudjuk utolérni
Klaci79
Akkor szerintem érdemes lenne kivenni egy bye-week-et az utolsó meccsre. A Browns szerintem a Practice Sqad-al is verhető.
bcsarli
esetleg ezt emlitsd meg a chargersnek 😊

Szerkesztette: xtaki
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
1:18-al a vége előtt nem gondoltam hogy ez meglesz.

A Ravens utolsó TD, mikor Mitchell lecsúszik az emberről, Dupree meg 2 lépésről nézi hogy viszik be, az megütött rendesen. Meg az áterőszakolt 3.downok, középső futások erőből, fizikálisan nagyon megverték a D-t a meccs jelentős részében. 😕

Szerencsére ezzel párhuzamosan a mi O falunk is villantott amikor kellett, és skill poziciókban egyénileg jobb játékosaink vannak, (legalábbis kettő) és ez szvsz döntő volt a végén. Most megyek iszom valamit, mert ezt máshogy nem lehet bírni. 😊
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Tuti a 3. kiemelés, vagy kell még a Browns meccs is?

több mint 7 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
INT A VÉGE, FUSS EL VÉLE! 😊
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Na 1 negyyed vege, hogy erzitek a DL hianyat?
no
A td knel ereztem. Vagy a sima tolj6k a futot elore 8 y otoknal is. Amikor kb az egesz stel def probalta foldrevinni a futotokat. Es ugy sem sikerult. Vagy a sima short passoknal ahol kozepre mentetek 2 yard de utana elorementetek ugyanugy meg 8 yardot. Es mar a mi dl emberunk is ratok ugrott megis siman eloretoltatok barkit is a labdaval.
több mint 7 éve
Elképesztő meccs volt...Brown és Bell is nagyot játszott...de ha egy valamit ki kell emelni, akkor az az O line volt. Nem kaptunk sack-et, Ben időnként meg is vacsorázhatott, Bell-nek pedig nyíltak a folyosók.
Pedig a Ravens-nek tényleg baromi jó védelme van...szemben néhány jó stat-ot mutató csapat védelmével.

De ez: 😀

több mint 7 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Gratulálok a győzelemhez, és a csoport első helyéhez!

Nem nagyon tudok mit írni, egy ilyen meccs után, egy újabb klasszikus összecsapás volt a két gárda között, most ti voltatok a jobbak, megérdemlitek.

És akkor próbáljak meg aludni... 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ha minden jól megy kaphatjuk wild cardon a Miamit, utána pedig a Carr-mentes Oaklandhez megyünk. Biztos, hogy mindkét csapat nagyon fel fogja magát szívni, de jók az esélyeink az AFC döntőre.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Az utolso fb futas utan er dl hianyt erezni. Megint egy csunya csoda gyozelem. Soldi biztos imadja ezt. Igaz soldi? Lenyeg megint ultek sima futasok. Vagy sima elkapasok. Vagy sima elkapas utani futasok. Gondoltam is siman engedjuk be oket h tobb idonk maradjon mert d elfaradt a vegen es tobb idonk legyen.

Mindegy afc north champion ok vagyunk. Kemeny 4 csapatbol 3 elott vegeztunk de championok, lol. Nem tudom mi tortent. A def meghalt az off meg kihasznalta kivetelesen jol h ok is azt hittek megvan az fb td utan. Koztuk en is azt hittem over. De valahogy osszehoztak es meg a 30 pontot is.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nagyon jó meccs volt, grat a győzelemhez! Igazi Steelers Ravens rangadó... savanyú a szőlő, de a játék nagyon ott volt.
malkav
Tiszteletem!
több mint 7 éve