NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem hiszem hogy a Pats ellen belefér Bentől még egy ilyen 20 perc... Remélem az összes faszságát ellövi a PO előtt.
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Azért mondom, hogy megértem én, lehet magyarázni is, csupán egy-egy stat sosem releváns igazán, de szerintem érdekes, nem hiszem, hogy sok évben így lett volna.Azért az minimum érdekes, hogy a jelenleg a Top 6 legkevesebb yardot benyelő csapatból/védelemből 5 (top 5-ből pedig 4) ki fog szállni a következő kör után és nem folytatja tovább. Természetesen meg lehet magyarázni...😊 Ettől még ritka az ilyen, no.Ha az arányokat nézed nem is meglepő. De a yard/game semmit sem számít ami fontos az a pont/meccs és az RZ hatékonyság.
fcancellara
gordon
Szerkesztette: fcancellara
több mint 7 éve
Egyszer minden szép sorozat megszakad. 😉 Én nagyjából november óta erre a meccsre vágyom az AFC-döntőben. Nem szeretném, hogy kiessetek és tisztuljon az út. Azt szeretném, hogy megméressük magunkat a Rókalyukban. Nagyon régóta tartozunk és úgy látom, itt az ideje visszafizetni. 😊Steelers, meanwhile, are absolute threats to take down New England. Pittsburgh was the only team in football to rank in the top ten in offense and defense in FootballOutsiders' latest efficiency rankings. The Steelers needed all of that balance to withstand the Ravens in a Christmas Day classic, my pick for game of the year. The Steelers are likely to hit the playoffs on a seven-game winning streak. This is exactly the team that the Patriots defense, which has faced exactly one above-average quarterback all year, should fear. "NFL.com"Keresd elő emlékeid közül, hogy mikor verte meg utoljára a Steelers Brady-éket a Rókalyukban!
polamalu
Btw fürallefelle csak kibasznám Haley-t még a PO előtt!
Ja, jó a Steelers, megérdemelten nyertétek a csoportot.
tomi-tomi
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Steelers, meanwhile, are absolute threats to take down New England. Pittsburgh was the only team in football to rank in the top ten in offense and defense in FootballOutsiders' latest efficiency rankings. The Steelers needed all of that balance to withstand the Ravens in a Christmas Day classic, my pick for game of the year. The Steelers are likely to hit the playoffs on a seven-game winning streak. This is exactly the team that the Patriots defense, which has faced exactly one above-average quarterback all year, should fear. "NFL.com"Keresd elő emlékeid közül, hogy mikor verte meg utoljára a Steelers Brady-éket a Rókalyukban!
polamalu
Btw fürallefelle csak kibasznám Haley-t még a PO előtt!
Ja, jó a Steelers, megérdemelten nyertétek a csoportot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Azért az minimum érdekes, hogy a jelenleg a Top 6 legkevesebb yardot benyelő csapatból/védelemből 5 (top 5-ből pedig 4) ki fog szállni a következő kör után és nem folytatja tovább. Természetesen meg lehet magyarázni...😊 Ettől még ritka az ilyen, no.Ha az arányokat nézed nem is meglepő. De a yard/game semmit sem számít ami fontos az a pont/meccs és az RZ hatékonyság.
fcancellara
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Másként látjuk, másként látom a csapatod kapcsán. Az O egy nagyon jól felépített filozófiával lépett ma ki. Számtalan olyan play volt, amikor a D-nk azt se tudta hol a labda, emellett tipikusan jó az az O, amikor akkor is halad, amikor tudja az ellenfél D-je mi következik és bizony a 3. negyedben Ti ezt csináltátok. Az utolsó TD-tek kapcsán pedig azt gondolom minden úgy volt jó, ahogy. Nem FG kellett, hanem TD. Ha meg lehet csinálni, meg kell csinálni. Az elméleti lett volna, hogy lejáratom az órát és az utolsó playek egyikéből TD-t csinálok....elég egy-egy holding és máris borul a gameplan. Nálunk az utolsó playben minden összejött és így is másodperceken és incheken múlott a TD. Egyébként pedig maradt volna az FG és az OT, amely egy Tuckerrel a csapatotokban nálatok fél győzelem.Elképesztő meccs volt...Brown és Bell is nagyot játszott...de ha egy valamit ki kell emelni, akkor az az O line volt. Nem kaptunk sack-et, Ben időnként meg is vacsorázhatott, Bell-nek pedig nyíltak a folyosók.Gratulalok.
Pedig a Ravens-nek tényleg baromi jó védelme van...szemben néhány jó stat-ot mutató csapat védelmével.
De ez: 😀
www.steelersdepot.com/wp-content/uploads/2016/12/StockAB3-777x437.jpg
Klaci79
Viszont a legtobb dolgot maskepp latjuk, egy eleg gyurma meccs volt egy semlegesnek, a legvege izgalma nelkul en mar elkapcsoltam volna, Bell akit ki lehet emelni, de halvany O es D# teljesitmenyek. A D# semmikepp nem elit, legyen kozep teteje, de egesz evben nem nagyon tudtunk szelrol nyomast gyakorolni, enelkul hatareset a kezdo sec. ( melysege 0 ). A run stop jo, de legalabb fele aranyba megegtek ott ahol jo a futas. Egy kreativabb D edzovel ( allashirdetesnel legalabb ketsejtuek jelentkezeset varjuk) lehetne jobb is. Az O egy tragedia, vallalhatatlan filozofiaval, de 1-2 ude egyeni szinfolttal. En inkabb agasztonak tartanam, hogy egy kis szerencse is kellett a win-hez ( termeszetesen megdolgoztatok erte), mert az utolso drive-nal nalam nem marad idotok es vagy TD es nyerunk vagy nem, de 15-20 msp alatt ti se jottok at a palyan. Egesz evben gyengek voltunk, de ez egy csoportrangado, tehat csak tul kellett lenni rajta. Soldados altal vart meg kell mutatni nem jott be, vagy nagyon nem tudja hogy kell show-off-olni. Ez a NE ellen irto keves lenne, de szerencsetekre az egy uj meccs lesz. Viszont majdnem mindenkit le tudunk rangatni a mi szintunkre vagy fel adott esetben. Drukkoljatok a DB ellen, mert a MD sokkal konnyebb lenne otthon, az OR-nek is mert ellenuk most mar idegenben is eselyesebbek vagytok. A NE-NFC gyoztese ellen egy meccsen boven van esely ( nem ezzel a jatekkal). Nem akarok hazudni, hogy drukkolok nektek, innentol mindig a legjobb D# drukkolok majd. Mar most elkezdhettek keszulni a NE-re, a tobbiek eleg bibisek, a KC-t egy kis szerencsevel elkerulitek, de nektek ok nem okoztak gondot. Jovore folytatjuk.
no
Az egyetlen dolog, amit felrónék az az, hogy az első félidőben a RZ közelében elbizonytalanodtatok. Ugyanis az elsőben az első drive-on kívül játékban Ti voltatok a jobbak. Ha akkor kihozzátok a maximumot, akkor nem érünk utol Benneteket.
Néztem egy-egy meccseteket az idény elejéről. Óriási mákkal hoztatok többet is, de az idény vége felé bizony pofás lett az O is, így Én nagyon nem keserednék el, pláne nem követelnék fejeket. OLB poszton már lassultok, igen itt erősítés/frissítés kell és a dolgok állása szerint el is visztek előlünk egy playát mindenképpen.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Így lenyugodva (frászt, csak 100-as pulzus közelében) mind Green, mind Tuitt hiányzott egy-egy drive kapcsán, de összességében igaz lett az, hogy a PO csapatról szól és nem emberekről. Ben közel élete legrosszabb 20-30 percét tolta le, majd élete egyik legjobbját, ahogy a D-nek (így már utólag látjuk) mennyire fontos dolga volt 6 ponton tartani - az egyébként jobb - Ravenst.
több mint 7 éve
Steelers, meanwhile, are absolute threats to take down New England. Pittsburgh was the only team in football to rank in the top ten in offense and defense in FootballOutsiders' latest efficiency rankings. The Steelers needed all of that balance to withstand the Ravens in a Christmas Day classic, my pick for game of the year. The Steelers are likely to hit the playoffs on a seven-game winning streak. This is exactly the team that the Patriots defense, which has faced exactly one above-average quarterback all year, should fear. "NFL.com"
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Az idei 7 draftolt emberünkből 5 pályára lépett tegnap. 1 sérült 1 pedig már NO-ban. Ez külön örömteli, mert hosszú távon így lehet csapatot építeni.Ennél sokkal fontosabb, hogy kulcs szituációkban kik azok akikre lehet számítani. Mind Ayers és Rogers (tudom, ő tavalyi ember, de IR-en volt) előlépett pont akkor, amikor kellett. Előbbi azért döbbenetes, mert eddig PS-ben volt, de ahogy a hosszú passzra ment és "hozott" egy szabálytalanságot, vagy az utolsó drive-nál is egy elkapást az mintaszerű volt. Utóbbi esetében az akrobatikus elkapás nekem AB "sisakos" elkapását hozta vissza.
Pláne öröm annak fényében, hogy a tavaly draftolt 8 emberből 4 játszott 2 sérülés miatt nem és csak 2 kuka.
Klaci79
több mint 7 éve
Ez is igaz. Akkor maradjon és nyerjünk idén is meg jövőre is 😀Amilyen formában van, maradnia kellene még egy évet. Nincs senki aki megelőzné a posztján, úgyhogy ott szükség lenne rá. Ráadásul kit ellenőriznének akkor hetente?Az idei 7 draftolt emberünkből 5 pályára lépett tegnap. 1 sérült 1 pedig már NO-ban. Ez külön örömteli, mert hosszú távon így lehet csapatot építeni.Márpedig ez nem egy garbage time meccs volt, hanem igaz PO találkozó. Vagyis ezek a srácok megállják a helyüket fejben is és játékban is. A Browns meccs után az Öreg élőben kiáll és bejelenti, hogy a PO run után végleg kiszáll. Ezért megnyerjük neki. Mint a másik oldalon a Fő varjúnak tették. Nyugi még nem vagyok józan teljesen 😀 Viszont nem tudok aludni.
Pláne öröm annak fényében, hogy a tavaly draftolt 8 emberből 4 játszott 2 sérülés miatt nem és csak 2 kuka.
Klaci79
polamalu
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Amilyen formában van, maradnia kellene még egy évet. Nincs senki aki megelőzné a posztján, úgyhogy ott szükség lenne rá. Ráadásul kit ellenőriznének akkor hetente?Az idei 7 draftolt emberünkből 5 pályára lépett tegnap. 1 sérült 1 pedig már NO-ban. Ez külön örömteli, mert hosszú távon így lehet csapatot építeni.Márpedig ez nem egy garbage time meccs volt, hanem igaz PO találkozó. Vagyis ezek a srácok megállják a helyüket fejben is és játékban is. A Browns meccs után az Öreg élőben kiáll és bejelenti, hogy a PO run után végleg kiszáll. Ezért megnyerjük neki. Mint a másik oldalon a Fő varjúnak tették. Nyugi még nem vagyok józan teljesen 😀 Viszont nem tudok aludni.
Klaci79
polamalu
több mint 7 éve
Az idei 7 draftolt emberünkből 5 pályára lépett tegnap. 1 sérült 1 pedig már NO-ban. Ez külön örömteli, mert hosszú távon így lehet csapatot építeni.Márpedig ez nem egy garbage time meccs volt, hanem igaz PO találkozó. Vagyis ezek a srácok megállják a helyüket fejben is és játékban is. A Browns meccs után az Öreg élőben kiáll és bejelenti, hogy a PO run után végleg kiszáll. Ezért megnyerjük neki. Mint a másik oldalon a Fő varjúnak tették. Nyugi még nem vagyok józan teljesen 😀 Viszont nem tudok aludni.
Klaci79
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Azért az minimum érdekes, hogy a jelenleg a Top 6 legkevesebb yardot benyelő csapatból/védelemből 5 (top 5-ből pedig 4) ki fog szállni a következő kör után és nem folytatja tovább. Természetesen meg lehet magyarázni...😊 Ettől még ritka az ilyen, no.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Az idei 7 draftolt emberünkből 5 pályára lépett tegnap. 1 sérült 1 pedig már NO-ban. Ez külön örömteli, mert hosszú távon így lehet csapatot építeni. Pláne öröm annak fényében, hogy a tavaly draftolt 8 emberből 4 játszott 2 sérülés miatt nem és csak 2 kuka.
több mint 7 éve
Grat sracok.Vallalhato meccs. Vallalhato 1-1
Kiraly rivalizalas.
Jovore Veletek, Ugyanitt. Mashogy.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Szóva fijaim, mive rongyá van menve a bal térdem, meg a fasza karácsonyi ügyelet is szétfabrikálta a zidegrencerem, én félidőbe ementem alunni, montam az asszonynak hogy ez megvan...Eccő Bell season MVP, ihaj mikor seggrerakta Orrt.
Kéccő akármijen szedettvedett is a Dfal, akkor se vót páré a Varnyú ofenz, mármint effektiviti megvót, de megbasztiviti az hiányzott belüle.
Harmaccor, hogy a redvás Tákört ne hagyd érvényesülni, teljesen vidám elbaltázott snapvót.
Néccő a nagyszerűen felpörgött Vernyák csapat inkább idézte a mókust a túlasövényenből.
Reggelre kelve konstatáltam, hogy Bendzsi fijunk azér megpróbálta jó helyzetbe hozni a Varnyakat, de addigra annyira kifingatta Bell a Djüket, hogy asse tudták mijen színű a mezük. Egyet mondok, Diangyalt szépen jegeljük POra, hogy ott még ezt a futást berakjuk kettesbe, papuschkák az lesz ám csak a rodeó. 😀
Bódog karit elvtársak! RING MA BELL!
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Tuti lesz "random" vizsgálat, mert a védelem egyik legjobbja volt az öreg.Lol. Meg hat kari van. Ezt kapja a ligatol. Nem mintha a tobbiek csak eddzestol lettek ekkorak. Meg a sok hustol feherjetol. Azert jatszanak olyan utesek utan ami biztos korhaz nekunk. Nekik meg 1 play hiany. Csoda gatodrade es mar jok is.
polamalu
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Tuti lesz "random" vizsgálat, mert a védelem egyik legjobbja volt az öreg.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Doesn't want what? Az kimaradhatott. Pl random vizsgalatot? Lol ugyis kapott eleget mar.Megvettem a repjegyemet Houstonba... 😊Golson nélkül azért nehéz lesz. :p
AlterEgó
Más:
James Harrison doesn't want next Sun vs CLE off: "I just don't like to rest. I like to play football."
Ez a Steelers-mentalitás. Eszerint kell eljárni.
Soldados
több mint 7 éve
Megvettem a repjegyemet Houstonba... 😊Golson nélkül azért nehéz lesz. :p
AlterEgó
Más:
James Harrison doesn't want next Sun vs CLE off: "I just don't like to rest. I like to play football."
Ez a Steelers-mentalitás. Eszerint kell eljárni.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Ma még jönnel a tesóim 😀 nem merek olyan állapotba kerülni, pedig nekem is van. Nagyon finom meggy és körte is 😀Egészségedre 😀Köszi
Klaci79
polamalu
több mint 7 éve
Gizinéni
522
Megvettem a repjegyemet Houstonba... 😊
több mint 7 éve
no
7 305
Elképesztő meccs volt...Brown és Bell is nagyot játszott...de ha egy valamit ki kell emelni, akkor az az O line volt. Nem kaptunk sack-et, Ben időnként meg is vacsorázhatott, Bell-nek pedig nyíltak a folyosók.Gratulalok.
Pedig a Ravens-nek tényleg baromi jó védelme van...szemben néhány jó stat-ot mutató csapat védelmével.
De ez: 😀
www.steelersdepot.com/wp-content/uploads/2016/12/StockAB3-777x437.jpg
Klaci79
Viszont a legtobb dolgot maskepp latjuk, egy eleg gyurma meccs volt egy semlegesnek, a legvege izgalma nelkul en mar elkapcsoltam volna, Bell akit ki lehet emelni, de halvany O es D# teljesitmenyek. A D# semmikepp nem elit, legyen kozep teteje, de egesz evben nem nagyon tudtunk szelrol nyomast gyakorolni, enelkul hatareset a kezdo sec. ( melysege 0 ). A run stop jo, de legalabb fele aranyba megegtek ott ahol jo a futas. Egy kreativabb D edzovel ( allashirdetesnel legalabb ketsejtuek jelentkezeset varjuk) lehetne jobb is. Az O egy tragedia, vallalhatatlan filozofiaval, de 1-2 ude egyeni szinfolttal. En inkabb agasztonak tartanam, hogy egy kis szerencse is kellett a win-hez ( termeszetesen megdolgoztatok erte), mert az utolso drive-nal nalam nem marad idotok es vagy TD es nyerunk vagy nem, de 15-20 msp alatt ti se jottok at a palyan. Egesz evben gyengek voltunk, de ez egy csoportrangado, tehat csak tul kellett lenni rajta. Soldados altal vart meg kell mutatni nem jott be, vagy nagyon nem tudja hogy kell show-off-olni. Ez a NE ellen irto keves lenne, de szerencsetekre az egy uj meccs lesz. Viszont majdnem mindenkit le tudunk rangatni a mi szintunkre vagy fel adott esetben. Drukkoljatok a DB ellen, mert a MD sokkal konnyebb lenne otthon, az OR-nek is mert ellenuk most mar idegenben is eselyesebbek vagytok. A NE-NFC gyoztese ellen egy meccsen boven van esely ( nem ezzel a jatekkal). Nem akarok hazudni, hogy drukkolok nektek, innentol mindig a legjobb D# drukkolok majd. Mar most elkezdhettek keszulni a NE-re, a tobbiek eleg bibisek, a KC-t egy kis szerencsevel elkerulitek, de nektek ok nem okoztak gondot. Jovore folytatjuk.