NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
az utolsó drive emlékeztet arra a BB-re aki nyert valamit idény végén már kettőször, if you know what i mean 😀

Szerkesztette: zzz888
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azért a 2 utolsó fordítós meccs nagyon jó előjel a PO-ra. Varázsütésre összeállt az O a 4. negyedre.

több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nagyon jó meccs volt, grat a győzelemhez! Igazi Steelers Ravens rangadó... savanyú a szőlő, de a játék nagyon ott volt.
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Istenem köszönöm h láthattam 😊

" class="embed">
több mint 7 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Elképesztő meccs volt, instant klasszikus. Köszönet a csapatnak a karácsonyi ajándékért. 😊
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Gyerekek...most kibaszottul sokat fog érni, hogy tudnak Tuitték pihenni egy hetet. Nem is emlékszem olyanra, hogy utolsó fordulótól függetlenül PO résztvevők vagyunk....nem az utóbbi években volt, az tuti
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
7-6 és azt mondom megköszönhetjük, mert játékban jobb a Ravens....ennél sokkal több kell....mármint az O-tól.....azt látom Ben-en, hogy ha nincs meg a hot route, akkor pánikol....nem mozog ki.....nagyon szarul játszik.....de jön a második....
Klemó
Kimozgott, győztünk 😀
astroid
Hát de nem...hát de....😊))))))))
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Köszönöm Jézuska, ez volt az volt az eddigi legszebb ajándékod!

Az év meccse?
több mint 7 éve
Szerintem nincs Steelers drukker, aki most alszik....nem lehet....
több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
7-6 és azt mondom megköszönhetjük, mert játékban jobb a Ravens....ennél sokkal több kell....mármint az O-tól.....azt látom Ben-en, hogy ha nincs meg a hot route, akkor pánikol....nem mozog ki.....nagyon szarul játszik.....de jön a második....
Klemó
Kimozgott, győztünk 😀
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem számítottam győzelemre, örülök nagyon 😊
Akkor ha minden jól megy 3. Seed leszünk, a Miaminak örülnénk hazai pályán.
több mint 7 éve
kész vagyok, kész vagyok, kész vagyooooooooooook

Mekkora klasszikus volt ez....mekkora !!!!!

És igen, nem érdemeltük meg....addig a pontig, ameddig kupán nem verték az O-t, hogy most már égés......és onnantól, hogy egy rookie....egy Ayers......minden beklappolt.....de nem adta fel a Ravens.....mekkora meccs...mekkora....
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
maradok a kovetkezo meccsre is, mert most elaludni nem lehet.
egy lyukas garast nem adtam volna a gyozelemre.
az O masodszorra jott vissza, ez nagyon,d e nagyon jo dolog!
több mint 7 éve
itt ülök bazmeg 220-as pulzussal...alvás esélytelen
több mint 7 éve
Én nyugodt vagyok, mert ez így nem elég....semmi kétség ez egy nagy lószar és az, hogy vezettünk az elsőben ránk nézve volt hízelgő....
több mint 7 éve
Legalább saját magunkat rúgtuk picsán....hát nem ilyen játékot várnék egy contendertől...
több mint 7 éve
több mint 7 éve
azt érzem, hogy Ben be van fosva.....borzasztóan bizonytalan....3-3-nál áthív egy játékot futásra....nem hiszem el....
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Na 1 negyyed vege, hogy erzitek a DL hianyat?
több mint 7 éve
This is our house baby....hrrrrr
több mint 7 éve
Én már eléggé be vagyok szarva 😊
bcsarli
Én meg már 2 órája vért iszom, mintha pályára kellene lépnem. 😊 Motivációs videók, pump-up videók... De egyelőre lassan múlik az idő, lassan előveszem a Jolly Jokereket: 2008-as Championship Game és a 2010-es Div Round 2. félideje. 😊
Soldados
Én meg próbálom a gyerekeimet vacsoráztatni, fürdeni küldeni, stb... Hogy legalább kezdésre nyugi legyen.
Ki így készül, ki úgy... 😊
kittli
Csatlakozom. 😀 Nálunk is hasonló a menet 😀
Gergőke
Én végeztem, csak sajna a gyerek még nem alszik...és már csak 20 perc a kezdésig!
steelwolf
Itt a gyerek még a Kevin 2-t nézi...de lassan bezavarom a szobájába...ha ott szipog egy kicsit, mert nem nézheti a tv-t, az már nem zavar annyira 😀
Klaci79
Nekünk már fekvés...😊
több mint 7 éve
bcsarli
Én meg már 2 órája vért iszom, mintha pályára kellene lépnem. 😊 Motivációs videók, pump-up videók... De egyelőre lassan múlik az idő, lassan előveszem a Jolly Jokereket: 2008-as Championship Game és a 2010-es Div Round 2. félideje. 😊
Soldados
Én meg próbálom a gyerekeimet vacsoráztatni, fürdeni küldeni, stb... Hogy legalább kezdésre nyugi legyen.
kittli
Gergőke
Én végeztem, csak sajna a gyerek még nem alszik...és már csak 20 perc a kezdésig!
steelwolf
Itt a gyerek még a Kevin 2-t nézi...de lassan bezavarom a szobájába...ha ott szipog egy kicsit, mert nem nézheti a tv-t, az már nem zavar annyira 😀
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
bcsarli
Soldados
kittli
Gergőke
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
És most, hogy kellett minden egészséges DL ember és gunner is kiderült, hogy JJ az 5. számú OLB lett a csapatban...így múlik a világ dicsősége.....
Klemó
Nincs itt semmi dráma, a valós teljesítményének megfelelő helyre került a charton.

Jobb szembenézni a realitással,- és ezzel akár beismerni hogy benézték- mint ragaszkodni a vélt igazukhoz, és végig kezdetni egy gyenge játékost. Kapott elég türelmet és időt a srác.
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Ehelyett a kozepso hullamvolgy kiesest is jelenthet, ami egy masik evben szinte biztosan kiesest jelentett volna/ fog, mert a tobbiek sokkal kiegyensulyozotabbak altalaban.

no
Bár továbbra is hasonlóan látjuk, de ez a rész sem igaz így ebben a formában. 😊 A 11-5, amivel mi PO-ba juthatunk, az 99%-ban elég. (Csak egy kivételre emlékszem: Pats 2008). A 10-6 is azért 75%-ban elég szokott lenni, most idén nekünk kevés lenne, de inkább ez a ritka, ha a 10-6 kevés. És ha bénasági versenyről beszélünk, akkor mit mondasz az NFC-re? Merthogy jelenleg az AFC elismerten erősebb, amit éppen az mutat, hogy az AFC-ben most a 10-6 is kevés lehet, míg az NFC-ben az biztosan elég.

Ha azt veszem, a Steelersnek volt egy 4 meccses hullámvölgye, azt leszámítva viszont egyetlen veresége volt. Remélem, ez így is marad. 😊Soldados
[/quote]Ebben a szakaszban az NFC nekem mar csak egy csapatot jelent, aki bejut a SB-ba. Amugy az az oldal detto. A szamszeru eredmeny mindig ki fog jonni, a csapatok formajatol fuggetlenul.