Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Meggyőződésem, hogy egyetlen csapat maradt, amelyik megállíthatja a Patriotsot az AFC-ben. És az a Pittsburgh Steelers.

Jön Ravens, nincs kifogás, mellébeszélés, idejönnek és üzenetértékűen el kell verni őket, mint jég határt. Pokollá kell tenni számukra a Heinz Fieldet. Ennyi. A többi rizsa, hogy mibe jók, nehéz lesz, stb. Blablabla. Ez az a meccs, amelyiken meg kell mutatni, hogy valóban SB-contender a csapat. Ha nem sikerül, akkor - ahogy Klemó mondja - nem érdemeljük meg a PO-t se.
Soldados
A ki erdemli meg egy nagy rizsa. Ha AFC-s csapat nyeri a SB-t es az nem a NE akkor nem erdemli meg? Dehogynem 2 ev mulva el fogjuk felejteni mennyire gyenge volt ez az ev ( Porto gyozelem a BL-ben). Aki bejut az erdemli meg, ha gyenge az AFC, a csoport, a sorsolas, akkor is. Ha nyernenk es kikapunk a cicaktol teljesen egyertelmuen megerdemlitek. Ennyi.
no
Ebben egyetértek, aki megnyeri az SB-t, az megérdemli. De itt vmit félreolvashattál, én azt írtam, hogy hiába vagyunk SB-contenderek, ha ellenetek nem nyerünk, akkor PO-t se érdemlünk. De amúgy értem, mit írsz és egyet is értek, mert ha ti kikaptok a Cicáktól, az azt jelenti, hogy eggyel több ziccert hibáztatok, így veletek szemben valóban megérdemelnénk a PO-t. De ne legyen így, aki nyer, az menjen be. 😊

A Raiders-t és magunkat tartom veszélyesnek a Pats-re, a KC-t személy szerint nem, de a Raiders sajna kiszállt Carr sérülésével.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Meggyőződésem, hogy egyetlen csapat maradt, amelyik megállíthatja a Patriotsot az AFC-ben. És az a Pittsburgh Steelers.

Jön Ravens, nincs kifogás, mellébeszélés, idejönnek és üzenetértékűen el kell verni őket, mint jég határt. Pokollá kell tenni számukra a Heinz Fieldet. Ennyi. A többi rizsa, hogy mibe jók, nehéz lesz, stb. Blablabla. Ez az a meccs, amelyiken meg kell mutatni, hogy valóban SB-contender a csapat. Ha nem sikerül, akkor - ahogy Klemó mondja - nem érdemeljük meg a PO-t se.
Soldados
A NE kiemelkedik, annyi eselyetek van mint a KC-OR ( ha lesz QB) parosnak. Az erosorrendben mondjuk legyetek ti a 2.-ok, de annyi eselyetek van, hogy 1 meccsen barmi tortenhet. 10 meccsbol talan 3-t nyernetek ( mondjuk mi egyet) es akarki megy ki ellenuk azt kell elerni, hogy a sor elejere vegyed azt a win-t valahogy. A NE az AFC mercedes-e, az hogy ti a Red Bull vaqytok azert jo mert ebbol a helyzetbol konnyebb elkapni oket, mint a Williams-nek. A ki erdemli meg egy nagy rizsa. Ha AFC-s csapat nyeri a SB-t es az nem a NE akkor nem erdemli meg? Dehogynem 2 ev mulva el fogjuk felejteni mennyire gyenge volt ez az ev ( Porto gyozelem a BL-ben). Aki bejut az erdemli meg, ha gyenge az AFC, a csoport, a sorsolas, akkor is. Ha nyernenk es kikapunk a cicaktol teljesen egyertelmuen megerdemlitek. Ennyi.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
A Miami megérdemli a PO-t szerintem ebben nincs kétség, és meglett volna ez nekik jövő héten a NE B ellen, ha most nem. Én azt gondolom, hogy ránk meg az az igaz, hogy ha megint kisöpör a Ravens, akkor nincs helyünk a PO-ban, bármennyire is SB kontendernek valljuk magunkat. Ott nem lesz a legjobb corner, nálunk meg kicsit lyukas lesz a DL. Náluk nem teljesen egészséges Smith sem, nálunk nem játszik Coates. Nem gondolom, hogy a sérülések itt/ott meghatároznák a csatát. Nagyon, de nagyon pikáns lesz ki és mit talál majd ki a másik ellenében.

Go Steelers!
Klemó
En biztos nem fogom majd a serultekre, de Coates-SSS-el, a legjobb corner ( foleg mert a csereje ligaalja), egy DL playaval ( akarmilyen jo) azert nem uaz, de mentseg nelkul mondom aki jatszzik az jatszik. En a Miami-nak drukkoltam, mert en nem akartam 3szor jatszani veletek ( iden nem ). Olyan orszagos 1 a merkozes, hogy az fajo, de nalunk sztem valtozas kell es a PO-val nem hiszem, hogy meglepik. Szoval ez Win-Win vagy L-L (beallitottsagtol fuggoen).
Remelem nyerunk, es ha bejutunk a PO-ba ott viritunk, mert rank ferne. De ha nyerunk nekunk meg a cicakat is meg kell verni es az se tuti.

A PO-t az erdemli meg aki bejut, de iden az NFL szokatlanul gyenge es a csapatok 50%-a fogja most a fejet, hogy a tavalyi formajaval szabadhettel unnepelne a PO-t. De aki bejut annak van meg eselye elovenni a "tavalyi" format.

Holnap mindenkinek kivanok korhazmentes meccsnezest ( mind a jatekosoknak mind nekunk)
no
Egyébként sérülésre nem hiszem, hogy fogná valaki, mindössze fájó, hogy egy baromi jó TE-et veszítünk el és a DL pedig a Heyward után Tuittot is elveszíti. Azért ez sokat számít nekünk, akik látják hétről hétre ezt az egységet, bár tény, hogy Heyward kiesése mindannyiunk meglepetésére nem okozott akkora problémát, mint vártuk.
Most szerintem mindegy, hogy Coates játszik e, bár az is igaz, hogy végre újra egészségesnek tűnt, de azért nem egy pótolhatatlan fegyver.

A Miami egyébként szerintem is megérdemli...hosszabbításban nyeri a meccseit, csere kúbéval. Az, hogy rajtunk kívül talán nem volt pozitív mérlegű csapat ellen győzelme, egy dolog...de azt kell megverni aki szembejön. Mikor játszottunk 1-4 volt a mérlegük, azóta összesen van 1 vereségük. Ezt nem kell megmagyarázni.
Mondjuk abban, hogy egy Steelers-Ravens valaha is országos 1-es lenne (főleg a tavalyi után) na azt viszont kétlem és mint a Steelers fan klubjának híres pesszimistája mondom, nem igaz!
Szerintem simán nyerhet ezen a meccsen a Ravens, ha megfogják a futást és Ben előveszi a 2 héttel ezelőtti formáját...
Klaci79
Egy ket dolog szerintem nincsen kello keppen kezelve. Heyward utan volt elet. Hargrave jo volt a helyen. Na most ket kezdo dl kiesese igenis befolyasol egy meccset egy olyan csapatnal, ahol fokent ezt a 2 dl es felallast hasznaljuk majdnem a legtobbet. Valamint itt is a csere cserejenek a csereje jatszott mult heten.

Szoval igen is meghatarozo. A hegy nem pass rusher. Hargrave ha visszater formajaba akkor az lb ken kivul max o okozhat fejtorest. Es nem mehetunk blitzelni, mint a buffalo ellen, hogy ugy sem tud dobni flakko.

Masik. Nem nagy ervagas, hogy coates sem jatszik? Ki is lesz a keretben, egy ps bol felhozott wr egy elso osztaju wr helyett. Aki igy is mar a 7. szamu wr lenne a palyan. Szoval tudom ab van, de rajta kivul a komplett wr sor kidolt mar. Szoval coates tudom hogy gyenge volt a ket torott ujjaval, de elotte emlekezzetek vissza, hogy amikor volt ab-wheaton-coates majdnem ugy jatszott mint bryant.

Szoval bryant out egesz szezon, wheaton out egesz szezon, coates out, dhb out es jon egy ps ember coates helyere? Hat szerintem ez is nagy ervagas nem coates hanem igy egyutt veve. Szoval igen is befolyasolja, Nem kell ra fogni, de nem mindegy hogy en jatszok, vagy te, vagy coates wr poszton.

Erre jon meg, hogy a TE green se fog valszeg jatszani. Akkor most megint az lesz, hogy ab, meg bell megoldja, vagy nem.

Szoval mind dl azaz def poszton, mind off wr te poszton nagyon sokat gyengultunk. Azzal a kezdo kerettel sb contender csapat, de inkabb csak po. Ezzel meg orulhetunk, ha po es utana meg johet az imatkozas imatkozas hatan. Meg a csoda.

Ez olyan mint amikor pl polamaluval vagy nelkule jatszottunk. Ugyanaz a csapat egy jatekost hianyat igy megerezte szamokban. A mutato a gyenge sec miatt vele hany gyozelem volt mig nelkule?

The Steelers have just as much, if not more success when Polamalu is in the game. Over the last two seasons, Pittsburgh is 14-4 when he is in the lineup but 6-7 without him.

Szoval 14 gyozelem 4 vereseg vele. 6 gyozelem es 7 vereseg csak polamalu nelkul. Egy jatekos.

Szoval tudom erre nem lehet fogadkozni, de azt azert ne mondjuk hogy a top 3 wr unkkel (bryant wheaton coates/dhb) es a top 2 dl line emberunkkel nem lenne tobb eselyunk. Avagy nem befolyasolja a hianyuk a merkozest. Mert de.

De ez van benne, ki hogy tud jobban kijonni a serulesekbol. Kinek melyebb a depth je. De azert ne egy ps gyerek legyen pl az a nr 2 wr, aki elott a tobbi wr eli rogers, vagy hamilton is meg csak most kezd labdat fogni. Szoval ki o coateshez kepest. Kb vizesnyolcas. De lehet ket ep kezzel es ujjakkal jobb lesz de nem hinnem.

Mindenesetre jo szurkolast mindenkinek.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
gedam 5 914
A Miami megérdemli a PO-t szerintem ebben nincs kétség, és meglett volna ez nekik jövő héten a NE B ellen, ha most nem. Én azt gondolom, hogy ránk meg az az igaz, hogy ha megint kisöpör a Ravens, akkor nincs helyünk a PO-ban, bármennyire is SB kontendernek valljuk magunkat. Ott nem lesz a legjobb corner, nálunk meg kicsit lyukas lesz a DL. Náluk nem teljesen egészséges Smith sem, nálunk nem játszik Coates. Nem gondolom, hogy a sérülések itt/ott meghatároznák a csatát. Nagyon, de nagyon pikáns lesz ki és mit talál majd ki a másik ellenében.

Go Steelers!
Klemó
En biztos nem fogom majd a serultekre, de Coates-SSS-el, a legjobb corner ( foleg mert a csereje ligaalja), egy DL playaval ( akarmilyen jo) azert nem uaz, de mentseg nelkul mondom aki jatszzik az jatszik. En a Miami-nak drukkoltam, mert en nem akartam 3szor jatszani veletek ( iden nem ). Olyan orszagos 1 a merkozes, hogy az fajo, de nalunk sztem valtozas kell es a PO-val nem hiszem, hogy meglepik. Szoval ez Win-Win vagy L-L (beallitottsagtol fuggoen).
Remelem nyerunk, es ha bejutunk a PO-ba ott viritunk, mert rank ferne. De ha nyerunk nekunk meg a cicakat is meg kell verni es az se tuti.

A PO-t az erdemli meg aki bejut, de iden az NFL szokatlanul gyenge es a csapatok 50%-a fogja most a fejet, hogy a tavalyi formajaval szabadhettel unnepelne a PO-t. De aki bejut annak van meg eselye elovenni a "tavalyi" format.

Holnap mindenkinek kivanok korhazmentes meccsnezest ( mind a jatekosoknak mind nekunk)
no
Egyébként sérülésre nem hiszem, hogy fogná valaki, mindössze fájó, hogy egy baromi jó TE-et veszítünk el és a DL pedig a Heyward után Tuittot is elveszíti. Azért ez sokat számít nekünk, akik látják hétről hétre ezt az egységet, bár tény, hogy Heyward kiesése mindannyiunk meglepetésére nem okozott akkora problémát, mint vártuk.
Most szerintem mindegy, hogy Coates játszik e, bár az is igaz, hogy végre újra egészségesnek tűnt, de azért nem egy pótolhatatlan fegyver.

A Miami egyébként szerintem is megérdemli...hosszabbításban nyeri a meccseit, csere kúbéval. Az, hogy rajtunk kívül talán nem volt pozitív mérlegű csapat ellen győzelme, egy dolog...de azt kell megverni aki szembejön. Mikor játszottunk 1-4 volt a mérlegük, azóta összesen van 1 vereségük. Ezt nem kell megmagyarázni.
Mondjuk abban, hogy egy Steelers-Ravens valaha is országos 1-es lenne (főleg a tavalyi után) na azt viszont kétlem és mint a Steelers fan klubjának híres pesszimistája mondom, nem igaz!
Szerintem simán nyerhet ezen a meccsen a Ravens, ha megfogják a futást és Ben előveszi a 2 héttel ezelőtti formáját...
Klaci79
Persze hogy nyerhetunk, de attol meg ez orszagos 1. En mint Fan a lefujas utan 2 percig meg mindig nem hiszem el, mert johet a sarga DHL-el is. Szakertok, semlegesek akiknek nnem kell ovatosskodniuk ( ha tevednek sincs semmi) nem kiabalnak el semmit, azoknak egyertelmuen egyoldalu az eredmenyrol a velemenyuk.

A D#-bol JS hianya katasztrofa, mert Wright-ot porra egette mar AB-tol fele olyan jo WR is. Mig JS segitseg nelkul fogta Coates-t addig tudtak a S-k segiteni TJ-nak AB ellen ( egyszerusitettem persze). Igy mar akarki all fol SW ellen valoszinuleg segiteni kell neki is. A DL a mult hetig jo volt, de lattuk hogy verhetoek, az edzok meg a felhuzott szemoldokon tul nem jutottak a megoldassal a meccs alatt.
A DL-etek a hianyzok ellenere sem lehet elveszve a mi OL-nk ellen + a "nem futunk ha a fene fenet eszik se". A mi OFF 1 meccs kivetelevel gyenge kozepes, a jatekhivasunk az esetek donto tobbsegeben kiszamithato, mint egy Walt Disney mese vege + eddig Flacco hullamzo, mint a Copacabana jardaja, a fal javulgat hetrol hetre, de a pokol bugyrabol indultak. A futasunk meg egy kerdojel, esetek: 2 db 1-2 yardos probalkozas utan feladjuk teljesen, jol megy es feladjuk 85%-ban. A velemenyem szerint az OFF-nek kell oriasit nyujtani, hogy legyen eselyunk amire lehet esely mert ha a fal tartana NFL PO szinten akkor, Flacco jobb napjan a kirakos elemei meglennenek. A D#-nek le kell tudni lassitani titeket, de szerintem ok nem fogjak tudni megnyerni a meccset max elbukni.
no
ez így mind oké és reális, de megeszem az összes mákosbejglit, ha egy picbörg-boltimúron a reális és oké forgatókönyv valósul meg, olyat még nem láttam. és ez az esélyünk.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve

Go Steelers!
Klemó

no

Klaci79
Persze hogy nyerhetunk, de attol meg ez orszagos 1. En mint Fan a lefujas utan 2 percig meg mindig nem hiszem el, mert johet a sarga DHL-el is. Szakertok, semlegesek akiknek nnem kell ovatosskodniuk ( ha tevednek sincs semmi) nem kiabalnak el semmit, azoknak egyertelmuen egyoldalu az eredmenyrol a velemenyuk.

A D#-bol JS hianya katasztrofa, mert Wright-ot porra egette mar AB-tol fele olyan jo WR is. Mig JS segitseg nelkul fogta Coates-t addig tudtak a S-k segiteni TJ-nak AB ellen ( egyszerusitettem persze). Igy mar akarki all fol SW ellen valoszinuleg segiteni kell neki is. A DL a mult hetig jo volt, de lattuk hogy verhetoek, az edzok meg a felhuzott szemoldokon tul nem jutottak a megoldassal a meccs alatt.
A DL-etek a hianyzok ellenere sem lehet elveszve a mi OL-nk ellen + a "nem futunk ha a fene fenet eszik se". A mi OFF 1 meccs kivetelevel gyenge kozepes, a jatekhivasunk az esetek donto tobbsegeben kiszamithato, mint egy Walt Disney mese vege + eddig Flacco hullamzo, mint a Copacabana jardaja, a fal javulgat hetrol hetre, de a pokol bugyrabol indultak. A futasunk meg egy kerdojel, esetek: 2 db 1-2 yardos probalkozas utan feladjuk teljesen, jol megy es feladjuk 85%-ban. A velemenyem szerint az OFF-nek kell oriasit nyujtani, hogy legyen eselyunk amire lehet esely mert ha a fal tartana NFL PO szinten akkor, Flacco jobb napjan a kirakos elemei meglennenek. A D#-nek le kell tudni lassitani titeket, de szerintem ok nem fogjak tudni megnyerni a meccset max elbukni.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

Go Steelers!
Klemó

no

több mint 7 éve
Holnap meg kell mutatni a liga legjobb védelme ellen,
polamalu
Azért ez erősen túlzó. Maradjunk annyiban, hogy egy jó védelemnek kell megmutatni. 😉
Soldados
Kiere gondoltok, a tietek elfogultsaggal-sok fuszerrel eheto (nektek), a mienkre ne is irj ilyet mert nem igaz sot meg annyira se jo erzesre, mint a statisztika mutatja ( volt mar ez forditva is)
több mint 7 éve
Holnap meg kell mutatni a liga legjobb védelme ellen,
polamalu
Azért ez erősen túlzó. Maradjunk annyiban, hogy egy jó védelemnek kell megmutatni. 😉

több mint 7 éve

Go Steelers!
Klemó

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668

Go Steelers!
Klemó
Na ettől félek, mert ilyen esetben nem szokott nagyot alkotni az edzői gárda. 😕 Remélem most megszállta a karácsony szelleme Haley-t és valami olyat talált ki amitől szem nem marad szárazon és minden száj tátva ragad vagy 1 hétre 😀
polamalu
Azzal, hogy Coates nincs, nagyon meglepődnék, ha nem az lenne az "újítás", hogy DWill lenne a QB mögött, míg Bell WR-ként állna fel többször....meglátjuk...
több mint 7 éve
A Bills-Dolphins meccsen a hosszabbításban volt egy hatalmas Ajayi futás, ahol a Bills 10 emberrel állt fel 😀
több mint 7 éve
megint a rosterre tettük Shabazz-t, mert Coates a sérülése miatt nem lesz aktív, így kell valaki a spec-be...szintén jött a PS-ből Johnny Maxey, aki majd Tuitt-ot pótolja...
53-ból kikerült Shamarko, akit végre IR-re tettük...elég szar éve volt...és elbocsájtottuk a RB Daryl Richardson-t, aki DeWill helyett kellett korábban.
több mint 7 éve
ízlelgessétek a nevet: Johnny Maxey
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Go Steelers!
Klemó
Na ettől félek, mert ilyen esetben nem szokott nagyot alkotni az edzői gárda. 😕 Remélem most megszállta a karácsony szelleme Haley-t és valami olyat talált ki amitől szem nem marad szárazon és minden száj tátva ragad vagy 1 hétre 😀
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668

Go Steelers!
több mint 7 éve
Ha PO-ba akarunk menni akkor nincs is más lehetőségünk. 2X veszíteni és úgy bekerülni nem is lett volna "tisztességes". Nyerjünk meggyőzően. A jövő héten akár tartalékosan is, húzzuk be. Aztán mindegy ki jön. Keményen oda kell ba..ni. Holnap meg kell mutatni a liga legjobb védelme ellen, hogy össze kell szorulni a seggeknek, mert mi vagyunk azok akik mindenkit....
több mint 7 éve
Rendesen fel lett adva a lecke...aki holnap veszít az búcsúzik a PO-tól. Nagy meccs volt Buffalo-ban, de Ajayi elintézte a Buffalot is. Őszintén szólva azért szívesen megnézném őket a rájátszás első hetében Pittsburgh-ben.
több mint 7 éve
 drive.google.com/file/d/0B6D3xgEarO_1cTZGbkctTFNEZ3M/view?usp=sharing"

Szerkesztette: polamalu
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Green egész héten nem edzett, úgyhogy bizonyosan Jesse James kezd -megerősítette a játékos a sajtónak. De legalább még nem out. Bár szinte biztosan nem játszik. Akárcsak Tuitt, akiről csak a mérkőzés előtt dől el vállalja el. (szerintem nincs értelme kockáztatni, bármekkora űr is lesz)
Demarcus Ayers viszont aktív lesz, Coates is hiányozni fog.
Klaci79
hat ha ez dont hogy po vagy sem akkor nem mindegy hogy ki jatszik... es o a second vagy a best man on dl heywarddal... vagyis o az aki fel tudottt lepni heyward helyere es atvenni a vezeto szerepet. na most hargrave meg isten ments matthews az sima ol dominancia lehet es futas... hacsak az lbk nem csinaljak ugyanazt mint az utolso meccsen.

Tudja valaki hogy a masodik fellidoben walton volt vegig matthews helyen? vagy ki, mert akkor hatalmasat ugrott a def minosege, amikor matthews leserult es uj def felallast probaltunk.. es nem orultem a serulesenek, de annak igen hogy lekerult a palyarol matt..

en ugy emlekszem walton volt es neha a hegy mccluster?

de amikor a hegy volt a meccs elso feleben hargraveval az gaz volt. Es ugyanez volt matthews/mccluster es hargrave comboval is. Aztan a masodik felidore hirtelen eltunt az ol dominancia es a sima futasok. Es ez walton es hargraveval volt meg a sok jo gyors lbk kel. Valaki tud statot hogy ki mennyit jatszott masodik felidoben. Snapet? Nekem csak ez van. Es ebbol arra kovetkeztetek hogy mivel felidot jatszott kb matthews es a snapje kb annyi mint waltonnak akkor o volt fennt tobbet es nem a hegy hargraveval. Jol lattam?

www.pro-football-reference.com/boxscores/201612180cin.htm

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Na és itt a hivatalos....Steelers Injury Report: Coates, Green Doubtful For Ravens Game; Tuitt, Anthony Chickillo, Darrius Heyward-Bey, Ricardo Mathews Questionable; Shamarko Thomas out

Ravens: Jimmy Smith, Kamalei Correa out; Brent Urban, Anthony Levine, Steve Smith Sr. Alex Lewis questionable
több mint 7 éve
Green egész héten nem edzett, úgyhogy bizonyosan Jesse James kezd -megerősítette a játékos a sajtónak. De legalább még nem out. Bár szinte biztosan nem játszik. Akárcsak Tuitt, akiről csak a mérkőzés előtt dől el vállalja el. (szerintem nincs értelme kockáztatni, bármekkora űr is lesz)
Demarcus Ayers viszont aktív lesz, Coates is hiányozni fog.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Tuitt es Green nem edzett....
Klaci79
Akárcsak Justin Gilbert és Shamarko Thomas. Gilbert megfázott, ő nagy valószínűséggel ott lesz a pályán, de a többieknek kevés erre az esélye. Ladarius Green helyett Xavier Grimble, Stephon Tuitt helyett pedig PS-ből Johnny Maxey vagy Caushaud Lyons jöhet szóba.
Limitált volt Anthony Chickillo, Darrius Heyward-Bey, Ricardo Mathews és Sammie Coates. Coates most került fel a listára, felkészül: Demarcus Ayers.
DeAngelo Williams bezzeg fullba tolta... 😊

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 7 éve
Tuitt es Green nem edzett....
több mint 7 éve
Néhány érdekesség az 1996, azaz 21 idény óta tartó Steelers-Ravens rivalry-ról:

Mérleg: 24-21
PO: 3-1
Sweep: 4-3
OT: 1-4
Nullázás: 1-2
Steelers longest streak: 5 (kétszer)
Ravens longest streak: 4 (aktív)

Szóval a Ravens győzelemmel utolérné a Steelers-t a leghosszabb győzelmi sorozatban, továbbá a söprésekben is, illetve először sikerülne kétszer egymást követően söpörnie, ami eddig csak a Steelers-nek sikerült (97-98), továbbá az alapszakaszmérleget is kiegyenlítheti. Azt hiszem, ezeket nem engedhetjük meg. 😊

SB: 2-2
Conf Champ: 3-2
Div Champ: 9-4

Eddig egyetlen olyan Steelers-Ravens meccs volt, amelyiken nem volt turnover (2013 Hálaadás). 😊

Szerkesztette: Soldados