Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyszer már írtam róla (akkor is megjegyeztem, hogy nem hiszek az ilyen hasonlóságokban és most sem hiszek benne, csak érdekességnek szánom, mert megint olvastam egy összehasonlítást az előző két bajnoki gyűrűt hozó szezonunkkal), de érdekesen folytatódik a párhuzam a 2005-ös és a mostani szezonunk között.

Mindkét rajt 2 W volt, aztán mindkét esetben jött egy pofon idegenben. Ennek ellenére összességében jól folytatódott a szezon - akkor 7-2, idén 4-1 -, de megsérült Ben. Mély hullámvölgy következett Ben visszatérése ellenére is - akkor 3, idén 4 zakó sorozatban, azaz mindkétszer eljutottunk a vészjósló 5 L-ig -, és mindkét esetben a csapat erősségének számító egység gyengélkedett elsősorban (akkor D, idén O), továbbá a kudarcszériában simán kikaptunk az AFC 1. helyezettjétől (akkor Colts, idén ezt megelőlegezem a Pats-nek). Az utolsó csepp a pohárban egy pisztolypárbajos vereség volt (akkor Cincy, idén Cowboys). Ezen az évi 2. Cincy-meccsen akkor is és most is meggyalázták a Terrible Towelt. Szóval pisztolypárbajos vereségeket követően indult a diadalmenet, közte olyan NFC-s csapattal, amelyik sorozatban 6 győzelemmel jött szembe (akkor Vikes, idén Giants). Itt tartunk most. 😊 (Az előzmények között annyi hasonlóság szintén van, hogy 2004-ben állt össze az elit D, de 2. PO-meccsünkön a későbbi bajnok Patstől kaptunk ki, ahogy tavaly összeállt az elit O, de a későbbi bajnok Denvertől kikaptunk 2. PO-meccsünkön, ráadásul 2. évükben az elitegységek összességében nem voltak annyira kiemelkedőek, mégis akkor értek a csúcsra, a másik egység "váratlan" felvirágzása miatt).

A 2008-assal kevesebb a hasonlóság: ott csak a 3. heti kínos Phillyben elszenvedett vereség és hogy ha sikerül, akkor az, hogy a BAL elleni siker biztosíthatja be a PO-t. Ja, és 2008-ban is meggyalázták a Terrible Towel, akkor a Titans.

Csempioncsip Bébi! 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Rájöttem, hogy ez nem egy lendülő kéz volt és amitől Timmons arca megbicsaklott az a meglepetés volt semmi más....meg az a szabály amit írtam az nincs. Így oké?
Klemó
Van ez a szabály, csak sztem nem ez történt. Nemcsak a feje bicsaklott meg, hanem az egész teste, mivel felülről és csak egyoldalról érte az erőhatás. Szemből tökéletesen látszott, hogy Whit egész alkarjával benyúlt a mellkasához, a védőfelszerelésbe nem kapaszkodott, így horse collar sem lehetett.

Soldados
Szemernyi kétségem sem volt felőle, hogy ez folytatódik, így taktikát váltok. Egy sör a Baltimore meccsen, ha ez az ucsó, deal? 😊
Klemó
Lehet ez az utolsó? 😊 Tényleg csak egy kérdésem van. Láttad azt a lassítást, amely szemből mutatta az esetet? Tényleg. Elég egy igen vagy nem. Simán el tudom képzelni, hogy a meccs hevében nem láttad, az nfl.com-on pedig nincs fent az a visszajátszás (megnéztem), márpedig azt gondolom perdöntő kameraállásnak.

Amúgy deal és én is jövök egy sörrel. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Rájöttem, hogy ez nem egy lendülő kéz volt és amitől Timmons arca megbicsaklott az a meglepetés volt semmi más....meg az a szabály amit írtam az nincs. Így oké?
Klemó
Van ez a szabály, csak sztem nem ez történt. Nemcsak a feje bicsaklott meg, hanem az egész teste, mivel felülről és csak egyoldalról érte az erőhatás. Szemből tökéletesen látszott, hogy Whit egész alkarjával benyúlt a mellkasához, a védőfelszerelésbe nem kapaszkodott, így horse collar sem lehetett.

Soldados
Szemernyi kétségem sem volt felőle, hogy ez folytatódik, így taktikát váltok. Egy sör a Baltimore meccsen, ha ez az ucsó, deal? 😊

Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Klemó

több mint 7 éve

Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Már a Timmons elleni pankrátor jeleneten is üvöltöttem hogy a jó életbe lehetne ez szabályos (nem is volt az).
Klemó
Ha az INT return szerelésre gondolsz, az sztem full szabályos volt.

Ebben a játékban mindig is benne lesz a sérülésveszély és az agyrázkódás. Én amúgy ezen a meccsen egyiket se gondolom szándékosnak.
Soldados
Rule 12, Section 2, Article 12(c) states: “All players are prohibited from striking, swinging at or clubbing the head, neck or face of an opponent with the wrist(s), arm(s), elbow(s) or hand(s).”

Timmonst szabályosan pofán csapta Whitworth, de nem vitatom, hogy szabályosan akart szerelni. Ebben a sportban önmagában azért van benne a sérülés, mert óriási sebességgel mennek egymásnak a felek és pont azért kellenek szabályok, hogy meccsenként 1-2 játékos sérüljön le és ne 10.....
Klemó
Whit az egész alkarjával benyúlt Timmons mellkasához. Semmi szabálytalan nem volt benne.
Soldados
Valóban...ez a tipikus beleszaladt a mellkasnyúlásba tipikus esete volt....hagyjuk, ennyit nem ér....
Klemó
A kamerán, amely szemből mutatta Timmons-t, nagyon szépen látszott. 😉

több mint 7 éve
Már a Timmons elleni pankrátor jeleneten is üvöltöttem hogy a jó életbe lehetne ez szabályos (nem is volt az).
Klemó

Ebben a játékban mindig is benne lesz a sérülésveszély és az agyrázkódás. Én amúgy ezen a meccsen egyiket se gondolom szándékosnak.
Soldados
Rule 12, Section 2, Article 12(c) states: “All players are prohibited from striking, swinging at or clubbing the head, neck or face of an opponent with the wrist(s), arm(s), elbow(s) or hand(s).”

Timmonst szabályosan pofán csapta Whitworth, de nem vitatom, hogy szabályosan akart szerelni. Ebben a sportban önmagában azért van benne a sérülés, mert óriási sebességgel mennek egymásnak a felek és pont azért kellenek szabályok, hogy meccsenként 1-2 játékos sérüljön le és ne 10.....
Klemó
Whit az egész alkarjával benyúlt Timmons mellkasához. Semmi szabálytalan nem volt benne.
Soldados
Valóban...ez a tipikus beleszaladt a mellkasnyúlásba tipikus esete volt....hagyjuk, ennyit nem ér....
több mint 7 éve
Klemó

Soldados

Klemó

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Dupree és Harrison az összes snapnél pályán volt a védelemben....gondolom megint kíváncsiak lesznek Harrison pisijére néhányszor 😀
Klaci79
Főleg, hogy reggel már a teremben volt 😀
több mint 7 éve
Klemó

Soldados

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A sasok azért tökösek voltak csak rábaszt(unk)ak!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Dupree és Harrison az összes snapnél pályán volt a védelemben....gondolom megint kíváncsiak lesznek Harrison pisijére néhányszor 😀
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Nem vagyok elalélva a tegnapi meccstől... az első félidőben leiskoláztak minket. A D kb semmilyen ellenállást nem tudott kifejteni, 4 drive: 2TD 2FG, a spec team benyelt egy 40y körüli visszahordást, az O pedig nagyon hervadt volt. Kicsit olyan képe volt a dolognak, hogy a stábban fel sem merül hogy valaki megfoghatja a futásunkat, ha pedig ez megtörténik, akkor nemigen tudják hogy mit kéne csinálni. Nekem az egész félidő legbiztatóbb része volt a goal line szitu, az első 3 downt nagyon szépen fogta a D -igaz hogy utána 4-re bevitték, de a 3 stop az olyan régi steelerses volt.

A második félidő rendben volt, 15-0-ra hoztuk, a D megcsinálta a stopokat meg a turnovert, az O pedig egy szolid közepes teljesítményt hozott végig, ami most (egy negatív szezont futó Bengals ellen) elég volt. Nyilván a helyén kell kezelni a dolgot, Dalton két legfontosabb célpontja nem játszott, és a Bengalsnak ez nem volt ki-ki meccs, de ezzel együtt is látványosan javult fel a játék.

Ami nekem pozitívum, a félidei elemzés valszeg jól sikerült, mert a D sokkal jobb lett, (Timmons mekkora ballhawk lett idénre 😊 😊 ) illetve hogy nem adtuk el a labdát. Negatívum: passrush továbbra is minimális, Ben nincs top formában, Coates elég ritkán kapja el a labdát.

Végül is az jön amit vártunk: ki-ki meccs a Ravens ellen. Ha nem nyerjük meg valszeg nem lesz PO, akkor pedig mindenki egész nyugodtan monnyon le - mert én ugyan nem tartom SB contendernek ezt a keretet, de a PO azért alap elvárás lehet egy ilyen játékosállománnyal. Főleg ha figyelmbe vesszük a csoportriválisok helyzetét.
több mint 7 éve
Klemó

több mint 7 éve
A szakértők is azt mondták, hogy HTH Green esetében, de igyekszem már nem foglalkozni ilyenekkel. Tegnap megint volt néhány érdekes ítélet...na nem a hibáink után, mert azok tényleg csak rajtunk múltak. Sosem lesz jobb a játékvezetés bele kell törődni sajnos
Klaci79
Greent kétszer terítették le tegnap és egyik esetben sem jött sárga. Az első esetben hátulról tarolta le az 55-ös, a másodikban jött ez. Hozzáteszem, hogy ez utóbbit nem érzem szándékosnak, benne van, az előbbit sokkal inkább.

Egyébként Én azért foglalkozom ezzel Laci, mert ha ezeket nem fújják, akkor mindig is benne lesznek, hiszen ezzel oldalvonal mellé lehet tenni egy-egy játékost. Már a Timmons elleni pankrátor jeleneten is üvöltöttem hogy a jó életbe lehetne ez szabályos (nem is volt az).
Klemó
Igen, az is már érdekes volt...ráadásul rendkívül látványos is. Green sérülése egyébként pont azért gáz, mert az NFL (szavakban) az ilyenek ellen akar fellépni. Persze a tettek egészen mást mutatnak. Érdekes volt még a Burfict-DeCastro jelenet is, kb térdmagasságban fejeltek össze.
Na mindegy, ezzel nem lehet mit csinálni. Ezt a meccset nagyon meg kell nyerni. Ha veszítünk (amit nem tudok elképzelni) a Miami fog bekerülni. Épp most olvasom, hogy a Steelers volt az egyetlen olyan csapat akit megvertek és pozitív a mérlege.
több mint 7 éve
fodi91 196
Green-nek ez hányadik agyrázkódása? Mert úgy rémlik, hogy tavaly is volt neki jó pár.
több mint 7 éve
Hagyjuk már a bírózást, ha elég jó vagy, nyerni fogsz. Most is így történt.

Amúgy meg emberek vagyunk, hibázunk, nem veszünk észre dolgokat, néha nyilvánvaló dolgokat se. Ilyen mindenkivel megesik. De pl ODB-s catch-et vissza lehet nézetni, ezért is jó az NFL rendszere. A sárgákat, vagy azok elmaradását persze nem, de ennyi belefér. Most elég jók voltunk, így a tévedések ellenére is nyertünk. A többi nem fontos. Egy meccsen van 80-80 offensive és defensive play, azért mert 3-4-ben hibáznak, még nem ok a vereségre.
Soldados
Én nem beszéltem arról, hogy ez ok lenne vereségre....ha oldalvonal mellé tudsz tenni valakit egy-egy szabálytalansággal, arra viszont ugranék és figyelnék, ellentétben egy-egy nevetséges holding call-lal.....
több mint 7 éve
A szakértők is azt mondták, hogy HTH Green esetében, de igyekszem már nem foglalkozni ilyenekkel. Tegnap megint volt néhány érdekes ítélet...na nem a hibáink után, mert azok tényleg csak rajtunk múltak. Sosem lesz jobb a játékvezetés bele kell törődni sajnos
Klaci79
Greent kétszer terítették le tegnap és egyik esetben sem jött sárga. Az első esetben hátulról tarolta le az 55-ös, a másodikban jött ez. Hozzáteszem, hogy ez utóbbit nem érzem szándékosnak, benne van, az előbbit sokkal inkább.

Egyébként Én azért foglalkozom ezzel Laci, mert ha ezeket nem fújják, akkor mindig is benne lesznek, hiszen ezzel oldalvonal mellé lehet tenni egy-egy játékost. Már a Timmons elleni pankrátor jeleneten is üvöltöttem hogy a jó életbe lehetne ez szabályos (nem is volt az).
több mint 7 éve
Hagyjuk már a bírózást, ha elég jó vagy, nyerni fogsz. Most is így történt.

Amúgy meg emberek vagyunk, hibázunk, nem veszünk észre dolgokat, néha nyilvánvaló dolgokat se. Ilyen mindenkivel megesik. De pl ODB-s catch-et vissza lehet nézetni, ezért is jó az NFL rendszere. A sárgákat, vagy azok elmaradását persze nem, de ennyi belefér. Most elég jók voltunk, így a tévedések ellenére is nyertünk. A többi nem fontos. Egy meccsen van 80-80 offensive és defensive play, azért mert 3-4-ben hibáznak, még nem ok a vereségre.

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
ODB elkapott pattanós labdája? Azt azért kemény benézni, amikor a földről pattan fe a kezébe. Mégis sikerült. (nem a mi meccsünkön, de akkor is)
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Az O azt hozta, ami ebben a meccsben benne volt. Szívósan keményen ment és - ez a legfontosabb - Ben nem erőltette túl. Igazából nem volt olyan drive-unk, ahol annyira közel lettünk volna, a Cincy D nagyon jól dolgozott. Az ucsó flag tényleg kamu volt, de azért az, hogy az end zone-ban kétszer húztak sisakrácsot és egyszer nem fújták le....

Green kapcsán csak kérdés. Értelmezésemben ő még nem volt futó....így ott is kellett volna a zászló a helmet to helmet kontaktért nem?

Egyébként a D kapcsán már leírtuk, de most itt a bizonyíték is Tuitt kiesésével. Ez nem, egy-egy ember heroikus küzdelméről szól(t). Davis és Burns és Dupree helyrepattintotta a puzzle-t. Velük minden poszton lehet/van szolid teljesítmény. Ez az ami "visszahozta" Timmonst az "élők" sorába, ez az ami kiemeli most Shaziert és ez az amivel elbírjuk, hogy már a második DL kezdőnk esik ki. Nagyon jó látni és nagyon jó nézni. No és jó volt nézni és látni. hogy Walton most már a második meccsén bizonyít, ez biza nagyon jó hír a jövőre (is) nézve.

A Ravenst ütni kell, nem érdemlünk PO-t egyébként, nekem ez ilyen egyszerű. Otthon vagyunk, mögöttünk a közönség. Green kellene, mert fontos láncszeme lett az O-nak, de remélem, hogy most már visszatér DWill, így ott meg lesz egy jelentős pozitívum.
több mint 7 éve
Egyébként sajnos a 10-6 nekünk kevés a Miami miatt. Még otthon játszanak a Pecc-el és idegenben a Buffalo-val. Ha csak egy meccset nyernek, akkor minket megelőznek, ha nem sikerül a 11-5-öt hozni. Ugyanakkor ha nyerünk, akkor kiüthetjük a Ravens-t a PO-ból, ha nyer még egy meccset a Philly.
Csak abban az esetben segíthet rajtunk a WC, ha kétszer kikap a Fins, de akkor aztán olyan számolgatás lesz, hogy csak na. Még ha a Hou-nak összejön a két győzelem, akkor 4. helyen a KC-vel is játszhatnánk.
több mint 7 éve
A Ravens ellen lehetett látni, hogy akár futójátékkal is bőven van esély. A mérkőzés kulcsa az OL lesz és a TE játék. Ebből a szempontból sajnos nagyon rosszul jött Green sérülése, mert lehet látni hogy egyre jobban működik a kémia, szemben Jesse James-el, akit szinte teljesen elfelejtettünk, mint elkapó. Most persze jöhet a következő és ebből a szempontból már mindenképpen jó, hogy James-el korábban jól megértették egymást és futásblokkolásban is fejlődik.
A védelmet most nem féltem. Nagyon komoly munkát tesznek le az asztalra és a Ravens támadói-nál sok a hiba. Előző meccsünkön se ők vertek meg minket, hanem a saját játékunk, úgyhogy most nagyon bízom benne, hogy sikerül visszavágni és nem megint dupla vereséges év legyen.
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nekem az tetszett, hogy végre volt egy kis fegyelem a csapatban, és én is Tomlinban látom ezt, (amit eddig sokáig nem láttam), hogy meg tudta fogni a meccset.

Az elején nyilatkozta, hogy két nagy bünti miatt nem alakult jól az első félidő, és a második félidőben el tudta érni, hogy a játékosok ne akaszkodjanak össze a Cicákkal, pedig ott több frusztráció is felszínre jött.

Szerintem ez a meccs fejben dőlt el, hogy az O és a D is fegyelmezetten tudta csinálni a dolgát és nem mentek a beszólogatások részükről. Ennél láttunk sokkal csúnyábbat is, és itt is előjöhetett volna.

Gyufafej sajnos egyre jobb,kétségtelen, és Ben sem hozza a nagy formáját, de a múltkori meccsen láttuk, hogy tök szar szerepléssel is lehet győzni, szóval ide pont ez kellett.

ami még pozitívum volt, hogy nem sérült kulcs ember, és még aránylag sérülésmentesek vagyunk (vannak hiányzók, de a cserék is bizonyítanak szépen).

NE meccsen hangzott el, hogy Tom Brady megköszönheti a 4 meccses eltiltást, mert ennyivel pihentebb, kevesebb esélye volt a sérülésekre 😊
Lehet ez a titka a sikeres szezonnak 😊
Big B
Reméljük Tuitt megússza, de azért Green szarul festett...az agyrázkódást nem fogja egy hét alatt kiheverni.

" class="embed">