Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
James Harrisont decemberben harmadjara, az utobbi 4 napban pedig masodjara viszik "random" vizeletvizsgalatra.Mer nem ment sérültlitára, pedig úgyszámolják beüthetne a steroid-fárdás, Kusing meg Matyó is így húzza ki magát. Ozt rohattul érdekes lehet valyon mit tolhat?
"Random".
tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Arról van valami konkrét infó, hogy Ben miért volt annyira homály a múlt meccsen? Betegség, kisebb sérülés vagy valami?Todd Haley az OC. (Még mindig!)
Jan
James Harrisont decemberben harmadjara, az utobbi 4 napban pedig masodjara viszik "random" vizeletvizsgalatra.A rendszertelen vizelés vesepanaszokat okozhat. Ügyelnek az egészségére, ilyen öreg embernél ez eléggé indokolt.
"Random".
tenorx
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
James Harrisont decemberben harmadjara, az utobbi 4 napban pedig masodjara viszik "random" vizeletvizsgalatra."Random".
több mint 7 éve
Arról van valami konkrét infó, hogy Ben miért volt annyira homály a múlt meccsen? Betegség, kisebb sérülés vagy valami?Nem tudok semmi fizikális problémáról. Sajnos az elmúlt években megfigyelhető nála, hogy idegenben sokkal-sokkal gyengébben játszik, mint otthon.
Jan
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Arról van valami konkrét infó, hogy Ben miért volt annyira homály a múlt meccsen? Betegség, kisebb sérülés vagy valami?
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nagy változás nincs a sérültek között, de sajnos DeWill ma nem tudott edzeni
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Kiraly a keped. Eloszor nem tetszett a reklam. Meg most sem igazan. De ahogy hasznaltak az otletes. Ez tetszik. Es kifelyezte a 3 assagat a reklam alanyaul szolgalo termekrol. Es hat puppy monkey baby szeretheto alanyok. Lol.Szerintem bust az, aki nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.1. ha tudod, mit jelent, miért használod olyanra, aki nem az?Soldi:LOLNincs ha, nincs lenne, nincs semmi. 2 év alatt egy árva snap nem jutott neki, mert sérült. Ki a hibás? Scout, medical staff, GM, HC, DC?Ó ha Senquez Golson lehetnék! 😊Van mezed tole vagy miert teged hoztak fel peldanak? Vagy csak szimplan nem orultel, hogy ot hoztuk, amikor voltak meg sokkal jobb elerheto cbk. Hanyadik korosnek volt elorevetitve kb 3 v 4. korosnek. Ezert?
m.youtube.com/watch?v=Uzei__GwH18
AlterEgó
...
gabistar
Méretes BUST, ahogy JJ (nála is éveket reménykedtünk (már aki!), per pill nem fér be az OLB rotációba! És ez NEM kizárólag Deebo dícsérete), Ziggy Hood vagy Al Woods.
Álmodozni lehet róla, felidézni a 70-es évek generációját, de ettől még a tények nem változnak meg.
😊
AlterEgó
A bust az, aki szar. Golsonról semmi nem derült ki, de még van 2 évig szerződése, szóval majd kiderül, mit tud.
Soldados
ad 1. Félreértések elkerülése végett, tisztában vagyok vele, mit jelent a bust. Nem kell megtanítani rá.
ad 2. Engedtessék meg már, hogy legyen róla saját, önálló véleményem. És ennek hangot is adhassak.
ad 3. A jogtudomány alaptétele, hogy igazság sokféle van, de törvény csak egy. Ergo mindkettőnknek lehet igazsága, de a törvényalkotó nem Te vagy, hanem a valóság.
ad 4. Nem várok választ. LOL
AlterEgó
2. senki nem tiltotta meg, hogy legyen saját véleményed, ahogy nekem se, hogy röhejesnek tartsam.
3. egyetértünk. A valóság alapján semmit nem tudunk Golsonról, tehát se nem future HOF, se nem átlagos playa, se nem bust.
4. Attól, hogy nem vársz, még kap(hat)sz. 😉
Soldados
Ha ez sérülékenység miatt van, akkor sérülékenység miatt.
tenorx
több mint 7 éve
Szerintem bust az, aki nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.1. ha tudod, mit jelent, miért használod olyanra, aki nem az?Soldi:LOLNincs ha, nincs lenne, nincs semmi. 2 év alatt egy árva snap nem jutott neki, mert sérült. Ki a hibás? Scout, medical staff, GM, HC, DC?Ó ha Senquez Golson lehetnék! 😊Van mezed tole vagy miert teged hoztak fel peldanak? Vagy csak szimplan nem orultel, hogy ot hoztuk, amikor voltak meg sokkal jobb elerheto cbk. Hanyadik korosnek volt elorevetitve kb 3 v 4. korosnek. Ezert?
AlterEgó
...
gabistar
Méretes BUST, ahogy JJ (nála is éveket reménykedtünk (már aki!), per pill nem fér be az OLB rotációba! És ez NEM kizárólag Deebo dícsérete), Ziggy Hood vagy Al Woods.
Álmodozni lehet róla, felidézni a 70-es évek generációját, de ettől még a tények nem változnak meg.
😊
AlterEgó
A bust az, aki szar. Golsonról semmi nem derült ki, de még van 2 évig szerződése, szóval majd kiderül, mit tud.
Soldados
ad 1. Félreértések elkerülése végett, tisztában vagyok vele, mit jelent a bust. Nem kell megtanítani rá.
ad 2. Engedtessék meg már, hogy legyen róla saját, önálló véleményem. És ennek hangot is adhassak.
ad 3. A jogtudomány alaptétele, hogy igazság sokféle van, de törvény csak egy. Ergo mindkettőnknek lehet igazsága, de a törvényalkotó nem Te vagy, hanem a valóság.
AlterEgó
2. senki nem tiltotta meg, hogy legyen saját véleményed, ahogy nekem se, hogy röhejesnek tartsam.
3. egyetértünk. A valóság alapján semmit nem tudunk Golsonról, tehát se nem future HOF, se nem átlagos playa, se nem bust.
Soldados
Ha ez sérülékenység miatt van, akkor sérülékenység miatt.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Munchak sztem nem lesz HC. Az nagyon meglepne. Fantasztikus OL-coach, de sztem alkalmatlan HC-nak. Számunkra pedig pótolhatatlan veszteség lenne. Haleynek pedig tiszta szívből kívánom, hogy a Steelers O-val söpörje le az asztalt a PO-ban, aztán kérjék fel HC-nak. 😊Es munchak oc nalunk? Van ilyen tapasztalata ha megy Haley? Vagy ki johetne szamitasba nalunk? Mas legyen igazad soldi. Es mivel sbt nyerunk haley bejelenti hogy atveszi tomlin helyet. Csak a kedvedert. Es hogy hc legyen. Itt ugy is ismeri jol a csapatot. Lol. .
Soldados
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Munchak sztem nem lesz HC. Az nagyon meglepne. Fantasztikus OL-coach, de sztem alkalmatlan HC-nak. Számunkra pedig pótolhatatlan veszteség lenne. Haleynek pedig tiszta szívből kívánom, hogy a Steelers O-val söpörje le az asztalt a PO-ban, aztán kérjék fel HC-nak. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
a cicáknál Gilberry DE, James Wright WR és A. Jones CB nem edzettBoling G, Dunlap DE, AJ, LaFell WR, D Smith S és Uzomah TE limitált volt
A LS Harris van még a listán, de ő rendes edzést tolt
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
DHB, Shamarko, Ben és Pouncey nem edzettek. Utóbbi kettő szerencsére nem sérülés miatt.Gilbert limitált volt bokasérülés miatt
És a legjobb, hogy Foster, Hargrave, Finney és DeWill is full edzést nyomott
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Big Ben ma azt nyilatkozta, hogy Haley megérdemli, hogy ismét HC legyen 😊Asszem meg lenne valakiknek a karacsonyi ajandeka lol. Pontositok. Csak Haley eseteben. Mert a masik hatalmas ervagas lenne. Bar szerintem haleyt sem lenne egyszeru potolni. Foleg nem jobbat talalni jobbra cserelni.
Állítólag spekuláltak arról, hogy a Rams megkeresné, de mint Ben elmondta Munchak esetében se lenne meglepetés, ha felkérnék.
Klaci79
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Big Ben ma azt nyilatkozta, hogy Haley megérdemli, hogy ismét HC legyen 😊Szerintem soldi VOLT az. Ugye? Bevallhatod. Lol. Nem tudom ki lenne a helyen. Ha munchak jo akkor en gondoltam ra h megerdemelne h oc legyen. De hat ez nem igy mukodik. De nem tudom ha Haley menne kintrol ki johetne aki Jo. Es h ben tudna e megint valtani. Marmint h erdemes e semat valtani vele mert nem mai csirke. Ps soldi most fu apart elintezi haley eltavolitasat. Lol. IgaZ?
Állítólag spekuláltak arról, hogy a Rams megkeresné, de mint Ben elmondta Munchak esetében se lenne meglepetés, ha felkérnék.
Klaci79
több mint 7 éve
Spy
2 337
Kell az új akroni OLB Ohio-ból, mert a miénk hamarosan visszavonulAmúgy feltöltöttük a PS 2 üresen maradt helyét: Mike Hilton idei UDFA defensive back, illetve az Arizona tavalyi 5. körös OLB-je, Shaquille Riddick érkezett.visszavágunk Mauroér, állítólag jó a kölyök - muszály is volt mer Feenit lecsapták
Soldados
sutianap
több mint 7 éve
Ertelek. Csak erdemes osszehasonlitani ha mar beszelunk ariansrol off rol. Es ha def tobb lehetoseget ad akkor elobb utobb elsz vele. Itt sem az o felyezte be a meccseket. A def dominalta vegig meg o kenytelen volt csinalni barmit. De az h ben most nem tud nyerni ezt irtad nem igaz. Megnyerte azt a meccset. De 45 mp alatt def elengedte. Szoval VOLT megint o fellangolas befelyezes reszukrol. Def elszurta. Most ezt eljuk. Offnek is kell meccset nyerni. Tobb pontot irni. Es nem a defre tamaszkodni. Dr a comeback megvolt iden is. Erre irta m. Ha nr 1 def van tobb o pont lenne. Tobb comeback. Stb.1-1 ilyen meccs mindig mindenkinek van, de ez az egy nem meggyőző. Főleg nem azok fényében, hogy hány és hány alkalommal éltük át, hogy az O nem tudja lezárni a meccset még gyenge csapatok és védelmek ellen sem, mint pl a Brownsé.
gabistar
Csak a példa kedvéért: 2008-ban az az amúgy valóban gyenge O (már taglaltuk, az OL annyira szar volt, hogy sokkal jobbat nem is lehetett belőle kihozni) 5 GW drive-ot vezetett, a hatodikat pedig az SB-n. Erről szólt a szezonunk. Az SB-n kis túlzással nem aggódtam, mert tudtam, hogy képes rá az O. Most egyáltalán nincs vagy nem lenne ilyen érzésem hasonló szituban.
De továbbra is alig várom, hogy rám cáfoljanak, mert továbbra is SB-contender csapatunk van, szóval az állomány megvan hozzá, csak ki kell hozni belőle. 😉
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Ertelek. Csak erdemes osszehasonlitani ha mar beszelunk ariansrol off rol. Es ha def tobb lehetoseget ad akkor elobb utobb elsz vele. Itt sem az o felyezte be a meccseket. A def dominalta vegig meg o kenytelen volt csinalni barmit. De az h ben most nem tud nyerni ezt irtad nem igaz. Megnyerte azt a meccset. De 45 mp alatt def elengedte. Szoval VOLT megint o fellangolas befelyezes reszukrol. Def elszurta. Most ezt eljuk. Offnek is kell meccset nyerni. Tobb pontot irni. Es nem a defre tamaszkodni. Dr a comeback megvolt iden is. Erre irta m. Ha nr 1 def van tobb o pont lenne. Tobb comeback. Stb.Az o vegig szenvedett, csak a def annyira jo volt es annyival sokkal tobb lehetoseget adott nekik, hogy elobb utobb jott a bravur. Avagy ha annyira jok lettek volna, akkor mint irod a meccs elejen nyernek meg, nem akarnak magukat hatranyba lovagolni, csak hogy fordithatva nyerhessenek.Már megint félreérted, vagy félreértelmezed, amit írok... A 2008-as O még csak véletlenül sem volt szuper. De tudott nyerni. A 2016-os pedig véletlenül sem gyenge O, de azt nem mutatta meg, hogy le tudná zárni a meccseket, amikor kell. Ennyi és nem több, amit írtam.
A run run pass mindig volt. Nem csak ido huzasra vagy ha nagyon mentunk. Siman volt hogy 3 pont v 7 pont kulonbsegnel is ez volt. Vagy akar elotte is. Es mar mindenkinek fajt itt emlekezzetek vissza, hogy meg is mondtuk futas kozepre no gain.
De ahogy ben is mondta elveztek a def bizalmat, aki rovid palyat, jo poziciot, mindent megadva felkinalta nekik a lehetosegeket. Es igaz hogy mondjuk a meccs legvegen amikor kellett megcsinaltak, de az az sb nyero passz is ben es a wr jateka volt mint arianse. Mindegy. Tudom jo szakember. Es tenyleg az arians. Nem ra mondom. Hanem mivel nem volt jo o fal, ezert ben torve zuzva volt es sokszor tulvallalta magat.
Neha bejott akkor nyertunk, ha nem jott be akkor addig csinaltak, amig nem sikerul. Volt lehetoseg. A mostani d nem veszi le az ellent ugy a palyarol mint az akkori. Es ha osszehasonlitanak % os aranyban hogy hany drivebol hany pontot csinaltunk, mennyit haladtunk stb. Nem hiszem hogy az arians era nyerne. ott def nyert meccset az o kozremukodesevel. Most az onak kellene nyerni meccset a defet tamogatva. De meg mindig a def tamogat. De ne felejtsuk el a serult listat mielott itelkezunk a mostani o rol. Hogy kezdtek az evet? Jol. hogy jatszottak tavaly serulesek elottig a po ban? Jol. Szoval az off jo. De igaz nem kepes a defet tamogatva meccset nyerni. De ilyen wr sorral aki most jatszik vagy ahogy most jatszanak nem lehet sokkal tobbet varni. Latszik is ez a bell eredmenyen es ab eredmenyen. Statjain.
1,
Szoval 2008 szuper off... www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/year/2008
Avagy 2010 off www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/year/2010
Vs.
2016 gyenge off... www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing
avagy 2015 off... www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/year/2015
2,
ps extra viszonyitaskent:
2008 def www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/position/defense/year/2008
avagy 2016 def... www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/position/defense
Es akkor mar szamszerusitve is van egy ket korabban leirt gondolatom. Tudom ezek csak szamok. De lehet beloluk nemi kovetkeztetest levonni.
gabistar
Soldados
több mint 7 éve
1. ha tudod, mit jelent, miért használod olyanra, aki nem az?Soldi:LOLNincs ha, nincs lenne, nincs semmi. 2 év alatt egy árva snap nem jutott neki, mert sérült. Ki a hibás? Scout, medical staff, GM, HC, DC?Ó ha Senquez Golson lehetnék! 😊Van mezed tole vagy miert teged hoztak fel peldanak? Vagy csak szimplan nem orultel, hogy ot hoztuk, amikor voltak meg sokkal jobb elerheto cbk. Hanyadik korosnek volt elorevetitve kb 3 v 4. korosnek. Ezert?
AlterEgó
...
gabistar
😊
AlterEgó
Soldados
AlterEgó
több mint 7 éve
Gizinéni
522
Soldi:LOLNincs ha, nincs lenne, nincs semmi. 2 év alatt egy árva snap nem jutott neki, mert sérült. Ki a hibás? Scout, medical staff, GM, HC, DC?Ó ha Senquez Golson lehetnék! 😊Van mezed tole vagy miert teged hoztak fel peldanak? Vagy csak szimplan nem orultel, hogy ot hoztuk, amikor voltak meg sokkal jobb elerheto cbk. Hanyadik korosnek volt elorevetitve kb 3 v 4. korosnek. Ezert?
AlterEgó
...
gabistar
😊
AlterEgó
Soldados
több mint 7 éve
Amúgy feltöltöttük a PS 2 üresen maradt helyét: Mike Hilton idei UDFA defensive back, illetve az Arizona tavalyi 5. körös OLB-je, Shaquille Riddick érkezett.visszavágunk Mauroér, állítólag jó a kölyök - muszály is volt mer Feenit lecsapták
Soldados
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Amúgy feltöltöttük a PS 2 üresen maradt helyét: Mike Hilton idei UDFA defensive back, illetve az Arizona tavalyi 5. körös OLB-je, Shaquille Riddick érkezett.
több mint 7 éve
Az o vegig szenvedett, csak a def annyira jo volt es annyival sokkal tobb lehetoseget adott nekik, hogy elobb utobb jott a bravur. Avagy ha annyira jok lettek volna, akkor mint irod a meccs elejen nyernek meg, nem akarnak magukat hatranyba lovagolni, csak hogy fordithatva nyerhessenek.Már megint félreérted, vagy félreértelmezed, amit írok... A 2008-as O még csak véletlenül sem volt szuper. De tudott nyerni. A 2016-os pedig véletlenül sem gyenge O, de azt nem mutatta meg, hogy le tudná zárni a meccseket, amikor kell. Ennyi és nem több, amit írtam.
A run run pass mindig volt. Nem csak ido huzasra vagy ha nagyon mentunk. Siman volt hogy 3 pont v 7 pont kulonbsegnel is ez volt. Vagy akar elotte is. Es mar mindenkinek fajt itt emlekezzetek vissza, hogy meg is mondtuk futas kozepre no gain.
De ahogy ben is mondta elveztek a def bizalmat, aki rovid palyat, jo poziciot, mindent megadva felkinalta nekik a lehetosegeket. Es igaz hogy mondjuk a meccs legvegen amikor kellett megcsinaltak, de az az sb nyero passz is ben es a wr jateka volt mint arianse. Mindegy. Tudom jo szakember. Es tenyleg az arians. Nem ra mondom. Hanem mivel nem volt jo o fal, ezert ben torve zuzva volt es sokszor tulvallalta magat.
Neha bejott akkor nyertunk, ha nem jott be akkor addig csinaltak, amig nem sikerul. Volt lehetoseg. A mostani d nem veszi le az ellent ugy a palyarol mint az akkori. Es ha osszehasonlitanak % os aranyban hogy hany drivebol hany pontot csinaltunk, mennyit haladtunk stb. Nem hiszem hogy az arians era nyerne. ott def nyert meccset az o kozremukodesevel. Most az onak kellene nyerni meccset a defet tamogatva. De meg mindig a def tamogat. De ne felejtsuk el a serult listat mielott itelkezunk a mostani o rol. Hogy kezdtek az evet? Jol. hogy jatszottak tavaly serulesek elottig a po ban? Jol. Szoval az off jo. De igaz nem kepes a defet tamogatva meccset nyerni. De ilyen wr sorral aki most jatszik vagy ahogy most jatszanak nem lehet sokkal tobbet varni. Latszik is ez a bell eredmenyen es ab eredmenyen. Statjain.
1,
Szoval 2008 szuper off... www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/year/2008
Avagy 2010 off www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/year/2010
Vs.
2016 gyenge off... www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing
avagy 2015 off... www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/year/2015
2,
ps extra viszonyitaskent:
2008 def www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/position/defense/year/2008
avagy 2016 def... www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/passing/position/defense
Es akkor mar szamszerusitve is van egy ket korabban leirt gondolatom. Tudom ezek csak szamok. De lehet beloluk nemi kovetkeztetest levonni.
gabistar
több mint 7 éve
LOLNincs ha, nincs lenne, nincs semmi. 2 év alatt egy árva snap nem jutott neki, mert sérült. Ki a hibás? Scout, medical staff, GM, HC, DC?Ó ha Senquez Golson lehetnék! 😊Van mezed tole vagy miert teged hoztak fel peldanak? Vagy csak szimplan nem orultel, hogy ot hoztuk, amikor voltak meg sokkal jobb elerheto cbk. Hanyadik korosnek volt elorevetitve kb 3 v 4. korosnek. Ezert?
AlterEgó
...
gabistar
😊
AlterEgó
több mint 7 éve
no
7 305
Ahogy az várható volt:Elsore nem fogadta el? Amugy csak Szerda van, Penteken lehet jon a 3. 😊
Le'Veon Bell has been named AFC Offensive Player of the Week
2. alkalommal
Klaci79