Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
több mint 8 éve
A Browns ismét alkotott. Meg akarta szerezni McCarront a Bengalstól, de valamit elcsesztek így nem.sikerült a trade ablak.lezárása előtt nyélbe ütni az üzletet.....
polamalu
Szerintem jobban jártak...drafton majd hoznak valakit, akiből nfl szinten is lehet QB, kérdés csak, hogy milyen csapatot építenek köré
Klaci79
en meg AS-ert hajtanek a helyukben. (Ha meg mar trade esz nelkul akkor meg Washington kozel van es C-nal probalkoztam volna.)
no
Szerintem ez túl logikus döntés lenne ez tőlük --> nem a Brownsra jellemző
Na és persze AS és C helyzete is érdekes lenne. Bármelyik csapat, ahol nincs frencsi QB sokat fizetne nekik, úgyhogy nem hiszem, hogy ebből feltétlen előnyt tudna kihozni a Browns, viszont jelenleg Clevelandban nagyon nincs körülötte csapat, ami viszont más felé terelheti a már bizonyított QB-kat. Nagyon 1/1 néz ki a CB-nek, jövőre pedig sanszos, hogy lesz 1/1-es érő QB. Luck persze nincs, de ha most ezt sem használják ki, akkor az nagyon érdekes helyzetet teremt.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 585
A Browns ismét alkotott. Meg akarta szerezni McCarront a Bengalstól, de valamit elcsesztek így nem.sikerült a trade ablak.lezárása előtt nyélbe ütni az üzletet.....
polamalu
Szerintem jobban jártak...drafton majd hoznak valakit, akiből nfl szinten is lehet QB, kérdés csak, hogy milyen csapatot építenek köré
Klaci79
en meg AS-ert hajtanek a helyukben. (Ha meg mar trade esz nelkul akkor meg Washington kozel van es C-nal probalkoztam volna.)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ma reggelre az a kérdésem, hogy a By Week nevű csapattal milyenek a statjaink? Valahogy nem találom. 😉😂😂😂
polamalu
50%-osak vagyunk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
Ahogy évek óta látjuk, semmilyet. Ma reggelre az a kérdésem, hogy a By Week nevű csapattal milyenek a statjaink? Valahogy nem találom. 😉😂😂😂
polamalu
Hát erős változásokat hozhat wr fronton, azt kell csak rendbe rakni. Bryant-Rogers-Hunter-DHBre ráfér az edzés, én lehet fehoznám Taylort ilyen Tyrek Hill- szerűségnek.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Ahogy évek óta látjuk, semmilyet. Ma reggelre az a kérdésem, hogy a By Week nevű csapattal milyenek a statjaink? Valahogy nem találom. 😉😂😂😂
több mint 8 éve
polamalu
több mint 8 éve
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
 www.steelersdepot.com/2017/10/film-room-mike-hilton-force-run/
meccsről meccsre egyre jobban bírom hiltont...
ha így folytatja, nagyon nagy fogás lesz a seconderybe 😀
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Újra van sigem! De természetesen a régi 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Sutton közben edzésbe állt. A 21 nap akkor innentől ketyeg.

Más: Azért azt értsem meg, hogy miként van az, hogy egy-egy csapat amely ippeg a rájátszásba tart elad meghatározó játékost....mondjuk szivesen látom gabo véleményét Benjamin kapcsán..
több mint 8 éve
hatalmas 😀
több mint 8 éve
In his 8 year NFL career, Joe Haden had never been on a team four games over .500.

Until today.

😀
Klaci79
Jaja, néhány éve a Browns 6-3-mal állt, az volt a legjobbja, igaz onnan asszem talán csak 1 meccset nyertek. 😊
Soldados
Emlékszem, az akkor egy baromi jó Browns volt (egy ideig) és el is picsáztak minket rendesen. Még együtt néztük valahol a meccset és rendesen neki is keseredtem...nagyon elvertek minket....
több mint 8 éve
In his 8 year NFL career, Joe Haden had never been on a team four games over .500.

Until today.

😀
Klaci79
Jaja, néhány éve a Browns 6-3-mal állt, az volt a legjobbja, igaz onnan asszem talán csak 1 meccset nyertek. 😊

több mint 8 éve

Until today.

😀
több mint 8 éve
Bryant játszani fog a Colts ellen.

több mint 8 éve
Viccelődnek ma a srácok edzésen...Boswel 97-es Heyward 19-es JuJu 5-ös Dobbs 11-es mezben feszeng...lehet még csalnak is kicsit 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
kicsit több mint 4 milla szabad helyünk van...gondoljátok, hogy akár jöhetne is valaki?
ha már úgyis SB or bust évünk van...
Klaci79
Nem hiszem. Megvagyunk minden poszton.

több mint 8 éve
kicsit több mint 4 milla szabad helyünk van...gondoljátok, hogy akár jöhetne is valaki?
ha már úgyis SB or bust évünk van...
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 131 — Steelers fan
A NE ellen mindegy mi van. Ha nincs hosszú, akkor 3.5 yardos passzokkal aláz minket tomigyerek. Hiába van nyomás, ellene sztem kb. az működik, ha 40 percet nincs pályán, az meg nonszensz. Vagy olyan a sec. mint a SEA. S az se biztos...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 585
A D-be kolcsonadtuk DP-t. Nem hatekony, de legalabb piszok szar nezni. Szamomra felfoghatatlan, hogy vedem a nagy jatekot, de nem banom ha haladsz aprankent. Ez a fajta hozzaallas a NE ellen halal, vagy ha vki jo RZ-ban, vagy a labdabirtoklasra nezve,vagy...... De mi mar hosszu evek ota hasonlot jatszunk, szoval a megoldas: palinkat elo ( enyhiti a fogfajast is, erre is jo, zenejavito es meg 1000 csodara kepes. De vigyazat!! Agglegenyeknek barati felugyelettel ajanlott ). A legjobb hogy legalabb ugy elrejtettetek a szandekot, mint anyahajot a repuloter kifuton.

Ps Lehet ez a vegcel 3 emberrel sikeres nyomas es a 8 hatul nagy valoszinuseggel megoldja. Ellenunk jol csinaltak az ellenfelek altalaban. Azert ezt nem kellene elvarni egyik 3fos bandatol se, hogy verjen el 7 embert.

Barack
több mint 8 éve
Haleyt sokat szoktam szidni gameplan miatt, most ezt elfelejtettem megemlíteni Butler esetében, de Laci megtette. Nagyon nem volt bejövős ez a 3, legfeljebb 4 emberes passrush. Szét lehetett volna szedni ezt a sok sebből vérző Lions-falat. És a nyomás jobban megölte volna a támadásokat. Ez ott derült ki, hogy amikor 3 emberrel is sikerült nyomást generálni (általában Heywardnak vagy Hargrave-nek jött össze belülről), akkor rögtön jöttek a pontatlan Stafford-passzok, vagy esetleg egy checkdown 2-3-4 yardért.

Szóval bár a védelem összképét továbbra is pozitívnak gondolom mind engedett pontok, mind RZ-védekezés, mind kulcsszituációk tekintetében, a gameplan sztem nem volt jó. Sokkal hatékonyabb lehetett volna az egység a mezőnyben is jobb stratégiával.

több mint 8 éve
Napi JuJu
Azert nézegettem hátra mert a Maddenben csak 82-83 a sebességem. Azt hittem utolérnek.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
Szögény Bradford esélye nem volt visszajönni, még a Vikesbe se 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Pont azért nem trade-elünk, mert a trade-ek szinte 100%-ban számunkra értéktelen pickek mozognak ami egy ekkora upside-dal (mármint az SB kapcsán) rendelkező játékos esetében nagyon kevés. Egyetértek Soldival abban, hogy nekünk idén SB or bust idény van, így bárkire aki ebben segíthet a fedélzeten akarunk tudni. No aztán majd, hogy mi lesz jövőre az más más kérdés.

Az O kapcsán még egy dolog. Nem egy play volt, ahol maga a playhívás remek volt és nagy játékot hozott. Ilyen volt JuJu első elkapása, de akár a TD, vagy a két RZ incompletion. (mind a két esetben közelben és távolban nem volt védő....csak oda kellett volna pöttyinteni) Ezt csak azért említem, hogy ne csak az utolsó drive második játékának pasz kisérlete ugorjon már be. (ami ugye arról is szólt, hogy mindegy mennyi ideje marad, 10 yardról puntolva Bradfordnak mindenképp lesz esélye visszajönni, így first down kell)