Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy meg yookert hibáztassátok. :p

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Szeretem amikor egy ravens steelers meccs előtt összerándul a szar a seggetekben .... 😛
Csaknehogy PO Flacco-t engedjük ki a pályára 😀
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Lassan kelleni fog az a Flacco kép a nevem mellé, hogy ellensúlyozzam Soldit!!! 😀
Klaci79
Eszedbe ne jusson! Amióta ez az avatarod, a védelem szárnyal, én meg ismét élvezettel ülök le megnézni a meccseinket. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
lenne az 10-ből 10 is írd csak le nyugodtan 😀
malkav
10-ből 10-et elvből sem írok. 😉 Olyan meccs nincs a sportban.

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Lassan kelleni fog az a Flacco kép a nevem mellé, hogy ellensúlyozzam Soldit!!! 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
lenne az 10-ből 10 is írd csak le nyugodtan 😀
több mint 7 éve
Szeretem amikor ilyen szépeket mondasz rólunk, mert ilyenkor szokott visszanyalni a fagyi....
Majd meglátjuk mi lesz a pályán....
malkav
Nem hinném, hogy komoly és tudományosan bizonyítható összefüggés lenne a kijelentéseim és a bekövetkező végeredmény között. 😊

Most úgy saccolom, hogy JELENLEG 10 meccsből legalább 7-et mi nyernénk hazai pályán. De inkább 7,5-et 😊

Szerkesztette: Soldados

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Csak csináljuk meg ezt a meccset. Össze fogunk állni, már látszik. Aztán ahogy egész évben mondtam, igenis menjünk csak el Rókalyukba, annál nem is lenne szebb. 😊

De egyszerre csak egy lépést! Továbbra is azt gondolom, hogy lehet ez a mi szezonunk, minden adva van hozzá!
Soldados
na! mi ez a szokatlan visszafogottság?
nem ezt szoktuk meg az elmúlt évek sorsdöntő Ravens meccsei előtt?
nagyobb szokott lenni a mellény! 😉
yooker
Hogy melyik a jobb csapat? A Steelers. Méghozzá mérföldekkel. A Steelers SB-kompatibilis csapat, a Ravens nem. A Steelers-nek azért tudnék néhány kifejezetten jó meccsét mondani, a Ravens-nek talán ha egy volt egész évben. De egy meccsen mindig bármi megtörténhet, ahogy azt mindig is mondom. 😉

Szóval a véleményem most is markáns az erőviszonyokról: nincs egy súlycsoportban a két csapat. 😊
Soldados
Szeretem amikor ilyen szépeket mondasz rólunk, mert ilyenkor szokott visszanyalni a fagyi....
malkav
Mondom Én csessze meg, jönnek a rusnya madarak, jönnek..... 😊
több mint 7 éve
Csak csináljuk meg ezt a meccset. Össze fogunk állni, már látszik. Aztán ahogy egész évben mondtam, igenis menjünk csak el Rókalyukba, annál nem is lenne szebb. 😊

De egyszerre csak egy lépést! Továbbra is azt gondolom, hogy lehet ez a mi szezonunk, minden adva van hozzá!
Soldados
yooker
Hogy melyik a jobb csapat? A Steelers. Méghozzá mérföldekkel. A Steelers SB-kompatibilis csapat, a Ravens nem. A Steelers-nek azért tudnék néhány kifejezetten jó meccsét mondani, a Ravens-nek talán ha egy volt egész évben. De egy meccsen mindig bármi megtörténhet, ahogy azt mindig is mondom. 😉

Szóval a véleményem most is markáns az erőviszonyokról: nincs egy súlycsoportban a két csapat. 😊
Soldados
Picsába Soldi, legalább a 2 évvel ezelőtti élmény miatt babonából is lehetnél "visszafogottabb"...bár való igaz, akkor sokkal inkább ezt hangoztattad, mint most. 😊
több mint 7 éve

Soldados
yooker

Soldados
több mint 7 éve
Burns a 6., Davis a 10. legrosszabb pick volt a PFF szerint a drafton. 😀 😀 😀
Klaci79
A PFF csak statisztika alapján ítél, ami persze fontos, de nem minden, mivel ez nem egyéni sportág. Davist, ráadásul, mint CB értékelték....mi meg - elsősorban - SS-nek hoztuk.....Burns kapcsán pedig egy PFF nem tudja értékelni azt a "hátteret", amit mi megismertünk benne. (egy céltudatos, munkamániás srác volt és erre az élet is megtanította)

Hozzáteszem azért, hogy Én nem reméltem ilyen játékot egyiküktől sem. Davis pro bowl szinten nyomja, Burns pedig elképesztőt lépett előre. Még persze van hiba, főleg az utóbbinál, de azt érzem, hogy minden hibával egyre jobb és jobb lesz mind a kettő. Nagyon optimista vagyok a D jövője kapcsán......
több mint 7 éve

Soldados
yooker

több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !

Soldados
több mint 7 éve

több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
 www.youtube.com/watch?v=_0aVgbiLUYw
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Nah...Tuitt játékára van esély. Green esetében viszont ugye nem a csapaton múlik, hogy kijön e a protokoll-ból...DeWill a héten full edzést nyomhat. Ricardo Mathews viszont csak limitált, mint Chickillo. DHB már teljes sebességgel fut, Shamarko-nak ezúttal a térde sérült és nem az agyrázkódás miatt nem edz.
Klaci79
megneznem mar vegre DeWill-t, meg Bell-t egyszerre a palyan. Brown, meg DHB meg elkaponak, Green TE. azt vedekezzetek le. egyik fut, vagy ma masik.
vagy elkaphat barki...
több mint 7 éve
Nah...Tuitt játékára van esély. Green esetében viszont ugye nem a csapaton múlik, hogy kijön e a protokoll-ból...DeWill a héten full edzést nyomhat. Ricardo Mathews viszont csak limitált, mint Chickillo. DHB már teljes sebességgel fut, Shamarko-nak ezúttal a térde sérült és nem az agyrázkódás miatt nem edz.
több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Klaci79
ezt a draft után írták, most meg enyhe túlzással a legjobb 6., és 10 -ek lennének...
de a pff nem szeret minket, szóval lehet maradnának ott 😀
több mint 7 éve
több mint 7 éve
depot-ról nyúltam mindent Soldi, de tényleg zárjuk. A sört nem szeretem, de csak megalkuszunk valahogy! 😊

Még valami az O-hoz. Kellett egy WR, aki előlép és játékokat csinál. Eli Rogersben a sérülése után azt érzem újra bízik Ben. Ez volt a kulcs a másodikban, vagyis legyen még Brownon kívül valaki, aki szépen 20 yardos mélységben veszélyes. Ez talán jobban is kellett, mint Green, hozzátéve, hogy utóbbi nagyon is fontos volt vasárnap is, azzal a pár nagyon értékes elkapással.

PO üzemmódban vagyunk, vagyis mindenki jöhet. Ha pedig a Ravens jön, hát annak örülünk, szépen lehet visszavágni.
több mint 7 éve
Nemcsak én hiányoltam a meccslezárós drive-okat, vagy akár a fordítós meccseket.

This is a season without any truly dominant teams, a season where nothing in the playoffs should surprise. If anything, the Steelers needed this Bengals game to prove they can pull it off. It was the team's first fourth-quarter comeback of the season and they likely will need a second one if they want to make it to Houston.

Rosenthal szintén telibetalált ezekben:

Steelers linebacker Ryan Shazier has the ability to be a Defensive Player of the Year at some point. When he gets on a roll, like he has over the last five weeks, he can dominate a game like few others. His best is better than almost any other linebacker's best, with Luke Kuechly being a notable exception.

5. The Steelers' defense has improved partly by shortening their rotation. James Harrison and Bud Dupree got every single snap at outside linebacker during Sunday's win, while former starters Arthur Moats and Jarvis Jones didn't play at all.

több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Balogh Ádám
Fekete nap

Lépteim némák, éles a csend
A látvány egyenesen elrettent
Süvít a szél, hozzám beszél
Szedd a lábad, itt úr a veszély
Az idő haldoklik, egy rikító szempár
Végtelen az út, üres a szertár
Tucatnyi emlék, sötétbe borul
Minden éji teremtmény barlangba vonul
Gaztettek ülnek a kormány mögött
Egy lábon állok, a betonok között
Kutatom a kiutat, szólít a fény
Mosolyt ad, hogy a vég eljött elém
Rég nincs én, csak mi voltunk ketten
A nap hiánya rettenthetetlen
Feketébe ölti elmém a szívem
Elszállít a magány messzire innen

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Soldi, ha mar parhuzamositas... 2005ben a Busz akasztotta szogre a csukat, most pedig Deebo fogja.
Na jo szalljunk vissza a realitas talajara, eloszor most vasarnap kellene vert hugyozva behuzni a csoportot, aztan esetleg johethe a hab meg cseresznye is, de a torta legyen meg eloszor 😀
The terrible towel
Legyen így. 3 sack, közte egy safety és 1 INT a döntőn, és akkor még Goodel se tudja távoltartani a pódiumtól, hogy ugyanott vonulhasson vissza, mint a Busz és ugyanúgy a Hírességek Csarnokába jusson. 😊

Na jó, úgy tűnik, ébren álmodom, inkább lefekszem. 😊

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Rájöttem, hogy ez nem egy lendülő kéz volt és amitől Timmons arca megbicsaklott az a meglepetés volt semmi más....meg az a szabály amit írtam az nincs. Így oké?
Klemó
Van ez a szabály, csak sztem nem ez történt. Nemcsak a feje bicsaklott meg, hanem az egész teste, mivel felülről és csak egyoldalról érte az erőhatás. Szemből tökéletesen látszott, hogy Whit egész alkarjával benyúlt a mellkasához, a védőfelszerelésbe nem kapaszkodott, így horse collar sem lehetett.

Soldados
Szemernyi kétségem sem volt felőle, hogy ez folytatódik, így taktikát váltok. Egy sör a Baltimore meccsen, ha ez az ucsó, deal? 😊
Klemó
 www.bengals.com/media-lounge/videos/Week-15-Steelers-vs-Bengals-highlights/ce210805-f1ed-4116-af86-d79a8f79ec8e

4:36 azert lehet latni kapott egy maflast es utana volt a nyak alatt benyulas a vallahoz. Stb. Nem a meglepetestol akart leesni a feje timmonsnak inkabb az utestol meg az erejetol. Egy ilyen utan megneznem melyikunk kellne fel. Foleg hogy a sisakra hato utes utan meg a nyakra es a mellkasra hato ero allitotta meg. Na ezutan tuti korhaz barmelyikunknek. Meg talan boxoloknak is. De nem ugy volt ahogy tunt, hogy letepi a fejet kb. De az utes kb allcsucs magassagban majd a hirtelen lassito ero sima agyraszkodas lenne barmelyikunknel, ha tuleljuk. Lol.

Nekem ugy tunt az ol ember ugy volt vele vagy le/kiuti vagy td. Inkabb le/kiutom. :-P. Megha oldalso utesnek is tunt.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Soldi, ha mar parhuzamositas... 2005ben a Busz akasztotta szogre a csukat, most pedig Deebo fogja.
Na jo szalljunk vissza a realitas talajara, eloszor most vasarnap kellene vert hugyozva behuzni a csoportot, aztan esetleg johethe a hab meg cseresznye is, de a torta legyen meg eloszor 😀

Szerkesztette: The terrible towel