Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Nekem az tetszett, hogy végre volt egy kis fegyelem a csapatban, és én is Tomlinban látom ezt, (amit eddig sokáig nem láttam), hogy meg tudta fogni a meccset.

Az elején nyilatkozta, hogy két nagy bünti miatt nem alakult jól az első félidő, és a második félidőben el tudta érni, hogy a játékosok ne akaszkodjanak össze a Cicákkal, pedig ott több frusztráció is felszínre jött.

Szerintem ez a meccs fejben dőlt el, hogy az O és a D is fegyelmezetten tudta csinálni a dolgát és nem mentek a beszólogatások részükről. Ennél láttunk sokkal csúnyábbat is, és itt is előjöhetett volna.

Gyufafej sajnos egyre jobb,kétségtelen, és Ben sem hozza a nagy formáját, de a múltkori meccsen láttuk, hogy tök szar szerepléssel is lehet győzni, szóval ide pont ez kellett.

ami még pozitívum volt, hogy nem sérült kulcs ember, és még aránylag sérülésmentesek vagyunk (vannak hiányzók, de a cserék is bizonyítanak szépen).

NE meccsen hangzott el, hogy Tom Brady megköszönheti a 4 meccses eltiltást, mert ennyivel pihentebb, kevesebb esélye volt a sérülésekre 😊
Lehet ez a titka a sikeres szezonnak 😊
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Most Tomlin sem csak utazott. Lehetett látni többször, hogy mint "vezér" kommunikált a játékosokkal. Amit sokszor hiányolunk tőle.

Szerkesztette: polamalu
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Hat ugy nez ki roviden tomoren, hogy a def meg heywardot tudta potolni hargrave val. Vagyis ha tuitt ott volt a line nal akkor meg hargrave hianyaban is mukodott a def. Na most hogy vegre hargrave is visszatert, nem tudom milyen formaban persze a ket hetes agyraszkodas utan. De a def line tuit elveszteset mar nem tudta potolni.

Ezt mondtam mar korabban is, hogy tuitt is ugyanolyan kulcs mint heyward, ha.. Es hogy tuitt mint kb aaron smith volt nekunk ebben a 2 dl es felallasban. Jo mind passz mind futas ellen. Na amikor kiesett, lehetett is latni hogy jottek a hosszu futasok. A dline osszeesett. Hiaba volt ott hargrave meg matthews. Szoval ha igy nezzuk, akkor tuitt hianya jobban visszautott a mai meccsen mint heywarde a korabbiakban. Tudom o a vezer, de tuitt nekem komplexebb es sokoldalubb mint o.

Es hogy is mondjam finoman, orulok hogy matthews nem leserult, de hogy lekerult a palyarol. Mert amig ottvolt sima blokk az oldalara es hosszu futas vagy passz.

Aztan amikor walton jott be hargrave melle akkor megint visszaalt a def line eronleti egysege. Kevesebb futas mint elotte. Kevesebb passz mint elotte es kevesebb pont mint elotte.

Nagy makunk volt hogy nem jatszotta vegig matthews a meccset. Es hogy utana osszeallt a def. Soldi en most szidnam az offt. Tudom te az ilyen focit szereted, de en nem. Ilyet hogy nem tudtunk csak fgt csinalni es egy td az inkabb gaz.Megint jott az hogy a defensen atmentek tuitt serulese utan es az o meg nem tudott mit csinalni.

En azt hittem siman szetfutnak mindent, meg csinalnak egy ket passzot es vegunk van. Majdnem be is jott nekik. Es megint a def szedte ki a godorbol az ot. Bar ok maguk engedtek tul sok pontot. De akkor is. Nincs td amikor ott voltak annyiszor a kozeleben. Vagy meg csak haladni sem tudtak ez gaz volt.

A 25. rush def ellen alig tudtunk futni a meccs elejen. Ez nagyon gaz volt. Mig ok ellenben velunk siman. Sot az elso negy drivejukban siman td fg stb. Mig nekunk majdnem semmi. ha boswell nem jatszik jol es kihagy egy ket 49 yardosat. Siman bukunk.

Valamint ugy tunik hogy a 4-3 as vedelmek ellen a hiper szuper futas blokkolo falunk nem tudott dominalni. Sot passzoknal sem igazan. Tobbszor jottek at az o falon mint eddig lathattuk altalaban a meccseken. Es az elso felidoben a defensuk ami nem tul jo siman felmosta velunk a padlot.

Ertem en hogy az ilyen moralis gyozelmeket szereted soldi. De itt ha nincs buntetesuk, egy ket miss fg, vagy egy ket elkapas a reszukrol es vegunk. Gyalazatos volt az elso felido. Ezt en nem tudom jo meccsnek mondani. Tok mindegy hogy utana nyertunk. Alapbol nyernunk kellettt volna es pontot csinalni es kevesebbet engedni. De hat a serulesek nagy urak. Remelem tuit ok lesz, mert nelkule mar nagy kaosz volt.

Mindegy nyertunk ez a lenyeg, a csapat orulhet hogy megnyertek a nem otthoni meccset. Meg hogy a vegen felulkerekedtek az ellenfelen. De ehhez kellett a sok szabalytalansaguk a masodik felidoben. Szoval en korantsem erzem ezt a meccset annyira boldogitonak. Pont az elso felido miatt inkabb azt, hogy ez a csapat barmikor kepes akar sajat magat is megverni. De az ellenkezojet is. hogy barmikor hirtelen jobb lenni. De ezzel az o val csak fg majdnem az egesz meccsen sokat elmond a teljesitmenyunkrol. Es nem a jo iranyba. Az jo hogy csapatkent nem adtak fel, de ehhez kellett tomlin aki fel ala jarkalva nyugtatta a jatekosokat az 5 fg utan td nelkul.

Siman osszeomolhatott volna a def is. De hala istennek nem tettek. Es timmons int jet is csak fg re tudtuk hozni. Mindegy. A szandek a fontos. Fejben ott voltunk meg ha pontokban nem is. De a pontok szamitanak. Es a vegen valahogy csak sikerult. Azt hiszem 4 buntetes utan.

Tudtam kemeny meccs lesz. De megint nem azt hogy az o impotens jatekot mutat. Ez van csunya gyozelem. De kieroszakolt csunya gyozelem. En jobban orultem volna egy sima 30 pont vs 20 pontnak a javunkra mint ennek. De ez van.

ps: csak hogy ne legyen igazam, tony dungy azt nyilatkozta, hogy az egyik legnagyobb meccs eddig a heten a steelerse volt. A hatranybol valo visszajovetel miatt idegenben. Ami koztudottan nem volt eddig erossegunk. Lol. Mindegy.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Régóta vártam már egy ilyen meccsre. Nem ment igazán jól, de most nem voltunk olyan lemondóan lélektelenek, mint ilyenkor szoktunk. Daráltunk, próbálkoztunk, csináltuk a dolgunk, hiába nem ment eleinte. Már ennek is volt eredménye, mert tudtunk legalább tapadni. Aztán ismét a Def adta meg kezdő lökést. Lenullázta a Bengals-t a 2. félidőben. Az O bár szenvedett tovább, de addig darálta az ellenfelet, míg végül csak összejött a TD. És ami a legfontosabb. Amikor kellett, akkor le tudta zárni a meccset. Na ez az, amit eddig hiányoltunk. Most megtette. Máris nem érdekel a negyedeken át tartó szenvedés, mert amikor kellett, akkor hozta magát. Így kell ezt.

Szóval nem voltunk igazán jók, de mégis, most éreztem igazán, hogy ez egy komoly PO-csapat.

Boswellnek pedig előre oda lehet adni a Spec team player of the week címet.

Viszont a helyzet változatlan: ha nyerünk a Ravens ellen, akkor a PO megvan, ha kikapunk, akkor viszont nagy valószínűséggel lemaradunk róla.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Vasárnap reggel egy apróbb műtéten esett át DeWill térde és ezért volt inaktív
több mint 7 éve
Ezen berosáltam:
több mint 7 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Kedves Jeremy Hill! (tudom rendszeres topic olvasó vagy)
Terrible Towel-t nem gyalázunk, mert annak mindig következménye van.
laby
Csampionsip!😀
Remeljuk tovabb el a magia, mindenre szukseg lesz vasarnap!
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Végre egy fordítós meccs, ez nagyon hiányzott ebben a szezonban.

több mint 7 éve
 pbs.twimg.com/media/BxRh4vAIQAAX9vA.jpg
One is suspended from the NFL indefinitely, the other two work at Burger King. Mess with it if you want 💅
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nos...szeretném hangsúlyozni, hogy a D# egyszerűen Isten-Király volt az egész meccsen...mivel az első félidőben buta zászlók jöttek, így nem jött ki, a második félidőben viszont elképesztően játszottak...Shazier all-pro formában, de Timmons is a sok ellenszurkoló bánatára remekel...amit pedig Harrison csinál, arra nincsenek szavak...és ezt Tuitt és Heyward nélkül....
Amúgy, hogy mennyire babonás vagyok...reggel otthon hagytam a mezemet, aztán a közös meccsnézés nem sikerült...olyan 2. félidő elejére hazaértem és felvettem a Heyward mezt....😀

Na és az O# sem volt rossz, bár a red zone offense pocsékul működött...
de a végén tökéletesen zárták le Big Benék...bár az zászló elég kamu volt...mondjuk azt kaptuk cserébe Coates elmaradt zászlójáért
Klaci79
Én is felkaptam 20:3-nál a Steelers pólómat 😊

több mint 7 éve
Tuitt bent várta a srácokat állva...talán ez elővigyázatosság is volt kicsit...viszont Green nem nézett ki jól....egy hét alatt nem fog kijönni a cucussion-ből
több mint 7 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 465 — Слава Україні! Героям слава!
Kezdődhetne már a háború! 😛

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Nos...szeretném hangsúlyozni, hogy a D# egyszerűen Isten-Király volt az egész meccsen...mivel az első félidőben buta zászlók jöttek, így nem jött ki, a második félidőben viszont elképesztően játszottak...Shazier all-pro formában, de Timmons is a sok ellenszurkoló bánatára remekel...amit pedig Harrison csinál, arra nincsenek szavak...és ezt Tuitt és Heyward nélkül....
Amúgy, hogy mennyire babonás vagyok...reggel otthon hagytam a mezemet, aztán a közös meccsnézés nem sikerült...olyan 2. félidő elejére hazaértem és felvettem a Heyward mezt....😀

Na és az O# sem volt rossz, bár a red zone offense pocsékul működött...
de a végén tökéletesen zárták le Big Benék...bár az zászló elég kamu volt...mondjuk azt kaptuk cserébe Coates elmaradt zászlójáért
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
laby
És azt amúgyis csak Suggs csinálhatja 😛
több mint 7 éve
laby
és esküszöm, hogy komoly fordulópontnak tűnt a kis butuska tette....😀
Klaci79
Basszus, ezt el is felejtettem. Így még szebb 😊

több mint 7 éve
laby
és esküszöm, hogy komoly fordulópontnak tűnt a kis butuska tette....😀
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

több mint 7 éve
DeWill inaktív, más meglepetés nincs. Akkor megint látunk vagy 40 labdaerintest Bell-től
több mint 7 éve
Nos érdekes lesz ez a holnapi meccs. Előzetesen úgy gondoltam, hogy nagyon vissza akar vágni a Bengals a tavalyi meccsért, de teljesen más üzenetek érkeztek a két csapattól. Inkább olyan átlagos, normál hangulat van, kölcsönös tisztelettel és némi értetlenkedéssel a tavalyi hangulat kapcsán. Olyat is olvastam, ahol a sajtót hibáztatták a történtekért, amely felfújta az egészet. A Bengals utolsó szalmaszála lehet, de valójában nem látom azt, hogy küzdelem menne a részükről, inkább csak megnyugodva, tiszta fejjel az összes meccsüket meg akarják nyerni. Más csapatok talán szétestek volna hasonló helyzetben, vagyis amikor nagy remények után elszáll a PO lehetőség, de a Bengals inkább nem gondol a PO-ra és talán ez be is jött. Igaz persze, hogy az Eagles és a Browns elleni győzelemből sokat nem lehet leszűrni. Mindenesetre mintha Dalton felszabadultabb lett volna attól, hogy nem kell Green felé állandóan dobálnia és Eifert képességeit kihasználva remekel most a vörös. Mint ahogy Hill is lényegesen jobban játszik Bernard hiányában.
A nagy dolgok most azonban nálunk fognak eldőlni. Futás ellen nem túl jó a Bengals védelme és ezt kegyetlenül ki lehet használni. Persze leginkább akkor, ha Ben nem lesz adakozó kedvében, mint múlt héten. Nagyon kellene néhány pontos passz, ha RZ-ban vagyunk, mert sok munka megy kárba. Jó 2TE-es felállások nagyon ülhetnek holnap, de komoly szerepe lesz szerintem Rogers/Hamilton párosnak is. Ha azonban megy a futójáték, egészen kellemes meccs lesz. Remélem DeWill visszatérésével nem fogjuk szanaszét használni Bell-t. Bár olyan komoly formában van ,hogy kár nem neki adni a labdát.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Így néz ki most: Darrius Heyward-Bey, Shamarko Thomas fog hiányozni. Gondolom ennyi még belefér?
Béczkó
Bárcsak a jövő hétre is csak ennyi hiányzó lenne.

több mint 7 éve
Béczkó 1 264
Így néz ki most: Darrius Heyward-Bey, Shamarko Thomas fog hiányozni. Gondolom ennyi még belefér?

Szerkesztette: Béczkó
több mint 7 éve
Arról van valami konkrét infó, hogy Ben miért volt annyira homály a múlt meccsen? Betegség, kisebb sérülés vagy valami?
Jan
Nem tudok semmi fizikális problémáról. Sajnos az elmúlt években megfigyelhető nála, hogy idegenben sokkal-sokkal gyengébben játszik, mint otthon.
Soldados
Hat lehet a zaj neki sem tetszik. Mint sok mas qb nek sem idegenben. Zavaro tud lenni 65.000 vagy tobb ember fulsuketito neha 90 + db zaja. Meg mas ugy hivni a playeket, hogy kevesebbszer valtoztathatsz rajta, vagy sok ido kell ha rajossz a vegen mi a def felallas, de a wr ekhez nem menne ki az info. A kezjeleket meg leolvashatjak. De ezen kivul is van nala olyan ingadozas, hogy egy meccsen belul is tud a csucsrol leesni, majd visszamaszni.

De Ember legyen a talpan aki ilyen stresszes meloban mindig jo dontest hoz. Plusz ha latja, hogy el kell dobnia, es latja kb hova, de nem biztos hogy merre mozog a safety vagy esetleges lb, akkor probalsz magasabban, vagy az ellentetes iranyba dobni. Hogy csak a te wr ed erhesse el. Ezt qb szemszogbol lenne erdemes nezni egy hatalmas fal mogul egyes szam elso szemelyben. Eleg nehez lehet belatni az egesz palyat a lapulo vedok kozott. Es hat lehet az is meg, hogy neha kicsuszik a kezedbol, a kesztyu miatt, vagy csak szimplan rosszol veszed at. VAgy szimplan eltolod.

Nekem sem mindegy hogy egy hotel szobaban alszom, avagy otthon. Hiabo ok is emberek. Az utazas jo lehet, de ki is vesz az emberekbol. Foleg hogy itt usan belul is vannak ido zonak akar 3 oras elteres. Ha csak az uj kontinenst nezzuk. Szoval a normalis rutin othon, vs vadidegen helyen az is mas.
Tudom profik, de emberek. Meg lehet o is oregszik, es egyre kevesbe alkalmazkodik hozza ki tudja.
több mint 7 éve
Fontolgatja a vezetőség h Franchise Taget rak Bellre!
steelwolf
Azt hiszem meg is eri a penzet. Es hat biztos, ami biztos.
több mint 7 éve
Arról van valami konkrét infó, hogy Ben miért volt annyira homály a múlt meccsen? Betegség, kisebb sérülés vagy valami?
Jan
Todd Haley az OC. (Még mindig!)

James Harrisont decemberben harmadjara, az utobbi 4 napban pedig masodjara viszik "random" vizeletvizsgalatra.
"Random".
tenorx
A rendszertelen vizelés vesepanaszokat okozhat. Ügyelnek az egészségére, ilyen öreg embernél ez eléggé indokolt.
tomi-tomi
Jobb lenne ha inkabb a labdakat neznek. Ilyenkor a nagy hidegben, majd melegedes utan mindig valtozik a nyomas bennuk, mint a kocsi kerekeben random. lol. Es hat a jo meccsekhez kell jo labda is. Fo az egesz seg. :-P

Mas most haley megtanitja bent szarul jatszani, ez az uj trukk. Add el a labdat, legyel szetszort. Es akkor nyerunk. Masok meg igy elhiszik hogy van eselyuk. De amikor visszajonnek, akkor hirtelen meggyogyul a szetszortsagbol es td vel uzi el a gondot. Fire haley, mert ben rosszul jatszik Ez is az o hibaja. Elvegre o az oc. A qb coach meg eljen sokaig. Neki nincs semmi rahatasa benre, meg a dobasainak pontossaggara stb. Lol. 😀

ps: a tortenetben szereplo alakok, esemenyek, kitalalt dolgok. Es csak a kepzelet szulottjei. Semmi kozuk sincs a valasaghoz, barmilyen hasonlosag is lenne veluk szemben.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fontolgatja a vezetőség h Franchise Taget rak Bellre!