Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Én már eléggé be vagyok szarva 😊Nyugi, én is be vagyok, hogy egy negyed után rögtön elhúztok 2 TD-nyi különbséggel... 😀
bcsarli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Sérülésmeccset mindkét félnek mára, ezt kívánom teljes szívemből, főleg látva a közelmúltat.Szerintem nem ezt akartad írni 😊
Vrij6
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A másik oldalon:Jimmy Smith
Javorius Allen
Brennen Beyer
Lamar Louis
Ryan Jensen
Alex Lewis
Crockett Gillmore
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tuitt öltönyben...nem kockáztatják meg a játékát 😕2 tackle kell Timmonsnak, hogy meglegyen a 6. 100-as idénye
2013 óta 14-5 a hazai mérleg ha a 3 B kezd...
QB Z.Mettenberger
T B.Mihalik
WR S.Coates
TE L. Green
DE S.Tuitt
LB J.Jones
CB J.Gilbert
Ez viszont azt is jelenti, hogy DeWill mellett DHB is visszatér!
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Csatlakozom. 😀 Nálunk is hasonló a menet 😀Én meg próbálom a gyerekeimet vacsoráztatni, fürdeni küldeni, stb... Hogy legalább kezdésre nyugi legyen.Én már eléggé be vagyok szarva 😊Én meg már 2 órája vért iszom, mintha pályára kellene lépnem. 😊 Motivációs videók, pump-up videók... De egyelőre lassan múlik az idő, lassan előveszem a Jolly Jokereket: 2008-as Championship Game és a 2010-es Div Round 2. félideje. 😊
bcsarli
Soldados
Ki így készül, ki úgy... 😊
kittli
" class="embed">
több mint 7 éve
When the fierciest and most violent rivalry game will held for the AFC North divisional title and a playoff spot, it's like the 3rd World War. The season is on the line against the bigest rival. So, we are in hell right now! We have to fight back to the light and stomp the ratbirds without any fear.Én meg próbálom a gyerekeimet vacsoráztatni, fürdeni küldeni, stb... Hogy legalább kezdésre nyugi legyen.Én már eléggé be vagyok szarva 😊Én meg már 2 órája vért iszom, mintha pályára kellene lépnem. 😊 Motivációs videók, pump-up videók... De egyelőre lassan múlik az idő, lassan előveszem a Jolly Jokereket: 2008-as Championship Game és a 2010-es Div Round 2. félideje. 😊
bcsarli
Soldados
kittli
Just play nasty! And just win, Baby!
www.youtube.com/watch?v=IPWHp-ccGVM
www.youtube.com/watch?v=Z1NzYx4LqO4
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Én meg próbálom a gyerekeimet vacsoráztatni, fürdeni küldeni, stb... Hogy legalább kezdésre nyugi legyen.Én már eléggé be vagyok szarva 😊Én meg már 2 órája vért iszom, mintha pályára kellene lépnem. 😊 Motivációs videók, pump-up videók... De egyelőre lassan múlik az idő, lassan előveszem a Jolly Jokereket: 2008-as Championship Game és a 2010-es Div Round 2. félideje. 😊
bcsarli
Soldados
több mint 7 éve
Én már eléggé be vagyok szarva 😊Én meg már 2 órája vért iszom, mintha pályára kellene lépnem. 😊 Motivációs videók, pump-up videók... De egyelőre lassan múlik az idő, lassan előveszem a Jolly Jokereket: 2008-as Championship Game és a 2010-es Div Round 2. félideje. 😊
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Én már eléggé be vagyok szarva 😊Azt hittem bebaszva!-Én már behűtöttem a Jim Beamet!
bcsarli
több mint 7 éve
Én már eléggé be vagyok szarva 😊
több mint 7 éve
Ehelyett a kozepso hullamvolgy kiesest is jelenthet, ami egy masik evben szinte biztosan kiesest jelentett volna/ fog, mert a tobbiek sokkal kiegyensulyozotabbak altalaban.Bár továbbra is hasonlóan látjuk, de ez a rész sem igaz így ebben a formában. 😊 A 11-5, amivel mi PO-ba juthatunk, az 99%-ban elég. (Csak egy kivételre emlékszem: Pats 2008). A 10-6 is azért 75%-ban elég szokott lenni, most idén nekünk kevés lenne, de inkább ez a ritka, ha a 10-6 kevés. És ha bénasági versenyről beszélünk, akkor mit mondasz az NFC-re? Merthogy jelenleg az AFC elismerten erősebb, amit éppen az mutat, hogy az AFC-ben most a 10-6 is kevés lehet, míg az NFC-ben az biztosan elég.
no
Ha azt veszem, a Steelersnek volt egy 4 meccses hullámvölgye, azt leszámítva viszont egyetlen veresége volt. Remélem, ez így is marad. 😊[/quote]
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Nem kérdés ez, de ha 1X1 lenne, akkor az első percekben kieső Tuitt-ot nem csak az elsőben, de a másodikban sem tudta volna pótolni ez a Steelers Heyward kiesése mellett. A második félidőben tudta. Persze nem kérdés, nem életbiztosítás a Hargrave-Walton duo, de már egyszer bizonyítottak. Mindig példám egyébként a 2010-es Packers, amely egy csapatnyi kezdő játékossal az IR-on masírozott végig, nem csak a PO-n, hanem vert meg bennünket az SB-n. (ugye emlékszünk, hogy ott meg Woodson szenvedett súlyos sérülést......) Ismétlem még egyszer, ez PO hangulat már, ahol egy-egy inch akkor is meg tud lenni, ha soha az életben nem volt meg és ugye fordítva is igaz, ami a második meccsen egy-egy embertől elég azért az inch-ért az itt a 15. fordulóban már nem.A futas megfogasanak alapjat. valamint a passrush alapjat a dl adja. Ha oket siman blokkoljak akkor kezdodnek a bajok. Sima futasok vagy passzok.Hát az nem kérdés, hogy az O-nak nagy kiesés, hogy a 2-5. számú WR-ek nem állnak rendelkezésre. De DWill újra a fedélzeten lesz, ami azt jelenti, hogy Bell többet lehet WR-ben és ezen felül Eli Rogers volt az akiben 2. számú célpontként a legutóbbi meccsen elkezdett bízni Ben. Igen és Tuitt is nagy kiesés, de nekem most sokkal inkább ebben a D-ben OLB-ILB-CB-S-SS az ami a különbséget okozta az elmúlt meccseken és sokkal inkább el lennék keseredve egy Davis, vagy egy Shazier sérüléstől. A DL dolga az most, hogy tartsa a LOS-t, a playeket nem ők fogják csinálni.Egy ket dolog szerintem nincsen kello keppen kezelve. Heyward utan volt elet. Hargrave jo volt a helyen. Na most ket kezdo dl kiesese igenis befolyasol egy meccset egy olyan csapatnal, ahol fokent ezt a 2 dl es felallast hasznaljuk majdnem a legtobbet. Valamint itt is a csere cserejenek a csereje jatszott mult heten.Egyébként sérülésre nem hiszem, hogy fogná valaki, mindössze fájó, hogy egy baromi jó TE-et veszítünk el és a DL pedig a Heyward után Tuittot is elveszíti. Azért ez sokat számít nekünk, akik látják hétről hétre ezt az egységet, bár tény, hogy Heyward kiesése mindannyiunk meglepetésére nem okozott akkora problémát, mint vártuk.A Miami megérdemli a PO-t szerintem ebben nincs kétség, és meglett volna ez nekik jövő héten a NE B ellen, ha most nem. Én azt gondolom, hogy ránk meg az az igaz, hogy ha megint kisöpör a Ravens, akkor nincs helyünk a PO-ban, bármennyire is SB kontendernek valljuk magunkat. Ott nem lesz a legjobb corner, nálunk meg kicsit lyukas lesz a DL. Náluk nem teljesen egészséges Smith sem, nálunk nem játszik Coates. Nem gondolom, hogy a sérülések itt/ott meghatároznák a csatát. Nagyon, de nagyon pikáns lesz ki és mit talál majd ki a másik ellenében.En biztos nem fogom majd a serultekre, de Coates-SSS-el, a legjobb corner ( foleg mert a csereje ligaalja), egy DL playaval ( akarmilyen jo) azert nem uaz, de mentseg nelkul mondom aki jatszzik az jatszik. En a Miami-nak drukkoltam, mert en nem akartam 3szor jatszani veletek ( iden nem ). Olyan orszagos 1 a merkozes, hogy az fajo, de nalunk sztem valtozas kell es a PO-val nem hiszem, hogy meglepik. Szoval ez Win-Win vagy L-L (beallitottsagtol fuggoen).
Go Steelers!
Klemó
Remelem nyerunk, es ha bejutunk a PO-ba ott viritunk, mert rank ferne. De ha nyerunk nekunk meg a cicakat is meg kell verni es az se tuti.
A PO-t az erdemli meg aki bejut, de iden az NFL szokatlanul gyenge es a csapatok 50%-a fogja most a fejet, hogy a tavalyi formajaval szabadhettel unnepelne a PO-t. De aki bejut annak van meg eselye elovenni a "tavalyi" format.
Holnap mindenkinek kivanok korhazmentes meccsnezest ( mind a jatekosoknak mind nekunk)
no
Most szerintem mindegy, hogy Coates játszik e, bár az is igaz, hogy végre újra egészségesnek tűnt, de azért nem egy pótolhatatlan fegyver.
A Miami egyébként szerintem is megérdemli...hosszabbításban nyeri a meccseit, csere kúbéval. Az, hogy rajtunk kívül talán nem volt pozitív mérlegű csapat ellen győzelme, egy dolog...de azt kell megverni aki szembejön. Mikor játszottunk 1-4 volt a mérlegük, azóta összesen van 1 vereségük. Ezt nem kell megmagyarázni.
Mondjuk abban, hogy egy Steelers-Ravens valaha is országos 1-es lenne (főleg a tavalyi után) na azt viszont kétlem és mint a Steelers fan klubjának híres pesszimistája mondom, nem igaz!
Szerintem simán nyerhet ezen a meccsen a Ravens, ha megfogják a futást és Ben előveszi a 2 héttel ezelőtti formáját...
Klaci79
Szoval igen is meghatarozo. A hegy nem pass rusher. Hargrave ha visszater formajaba akkor az lb ken kivul max o okozhat fejtorest. Es nem mehetunk blitzelni, mint a buffalo ellen, hogy ugy sem tud dobni flakko.
Masik. Nem nagy ervagas, hogy coates sem jatszik? Ki is lesz a keretben, egy ps bol felhozott wr egy elso osztaju wr helyett. Aki igy is mar a 7. szamu wr lenne a palyan. Szoval tudom ab van, de rajta kivul a komplett wr sor kidolt mar. Szoval coates tudom hogy gyenge volt a ket torott ujjaval, de elotte emlekezzetek vissza, hogy amikor volt ab-wheaton-coates majdnem ugy jatszott mint bryant.
Szoval bryant out egesz szezon, wheaton out egesz szezon, coates out, dhb out es jon egy ps ember coates helyere? Hat szerintem ez is nagy ervagas nem coates hanem igy egyutt veve. Szoval igen is befolyasolja, Nem kell ra fogni, de nem mindegy hogy en jatszok, vagy te, vagy coates wr poszton.
Erre jon meg, hogy a TE green se fog valszeg jatszani. Akkor most megint az lesz, hogy ab, meg bell megoldja, vagy nem.
Szoval mind dl azaz def poszton, mind off wr te poszton nagyon sokat gyengultunk. Azzal a kezdo kerettel sb contender csapat, de inkabb csak po. Ezzel meg orulhetunk, ha po es utana meg johet az imatkozas imatkozas hatan. Meg a csoda.
Ez olyan mint amikor pl polamaluval vagy nelkule jatszottunk. Ugyanaz a csapat egy jatekost hianyat igy megerezte szamokban. A mutato a gyenge sec miatt vele hany gyozelem volt mig nelkule?
The Steelers have just as much, if not more success when Polamalu is in the game. Over the last two seasons, Pittsburgh is 14-4 when he is in the lineup but 6-7 without him.
Szoval 14 gyozelem 4 vereseg vele. 6 gyozelem es 7 vereseg csak polamalu nelkul. Egy jatekos.
Szoval tudom erre nem lehet fogadkozni, de azt azert ne mondjuk hogy a top 3 wr unkkel (bryant wheaton coates/dhb) es a top 2 dl line emberunkkel nem lenne tobb eselyunk. Avagy nem befolyasolja a hianyuk a merkozest. Mert de.
De ez van benne, ki hogy tud jobban kijonni a serulesekbol. Kinek melyebb a depth je. De azert ne egy ps gyerek legyen pl az a nr 2 wr, aki elott a tobbi wr eli rogers, vagy hamilton is meg csak most kezd labdat fogni. Szoval ki o coateshez kepest. Kb vizesnyolcas. De lehet ket ep kezzel es ujjakkal jobb lesz de nem hinnem.
Mindenesetre jo szurkolast mindenkinek.
gabistar
DE és ez a fontosabb. Ez egy PO meccs lesz, ahol k* mindegy, hogy ki van a pályán. Tavaly Bell, DWill és Brown nélkül végig ott voltunk Denverben idegenben.....most mindhárom playa ott lesz, ráadásként a best CB az ellenfélnél nem. Lehet nálunk esett ki több ember, de az fog nyerni, aki jobban akarja a PO-t, ez meggyőződésem és hiszem, hogy ezek mi vagyunk. Ott a Miami, jó példa, backup QB-val, nem egy ligaelit O-val szépen egy 500 yard közelében szórtak...mert - talán sok év után először - csapatként voltak a pályán és még Suh is beállt a sorba nem balhézott, játszott.
Klemó
gabistar
több mint 7 éve
no
7 305
Az eddigi meccseink alapjan dominalni ott nem fogunk, az olb-k majd adjak a passrusht, a futas ellen ott vannak Timmons-ek. De en nem azt irtam, hogy nem fognak hianyozni, csak ezen a meccsen ok kevesse mint mondjuk a dallas ellen. Bell uccso 5 meccsen tobb yardot csinalt mint mi futottunk az ev soran. Ha a mi DL-unk hianyozna az baj lenne, mert ti tudtok es szoktatok is futni. Ellenben mi nem szoktunk, olyannyira hogy ki se derult igazan hogy tudunk-e. Remelem most megmutatjak es futunk 285 yardot 47 percig fumbli nelkul.A futas megfogasanak alapjat. valamint a passrush alapjat a dl adja. Ha oket siman blokkoljak akkor kezdodnek a bajok. Sima futasok vagy passzok.Hát az nem kérdés, hogy az O-nak nagy kiesés, hogy a 2-5. számú WR-ek nem állnak rendelkezésre. De DWill újra a fedélzeten lesz, ami azt jelenti, hogy Bell többet lehet WR-ben és ezen felül Eli Rogers volt az akiben 2. számú célpontként a legutóbbi meccsen elkezdett bízni Ben. Igen és Tuitt is nagy kiesés, de nekem most sokkal inkább ebben a D-ben OLB-ILB-CB-S-SS az ami a különbséget okozta az elmúlt meccseken és sokkal inkább el lennék keseredve egy Davis, vagy egy Shazier sérüléstől. A DL dolga az most, hogy tartsa a LOS-t, a playeket nem ők fogják csinálni.Egy ket dolog szerintem nincsen kello keppen kezelve. Heyward utan volt elet. Hargrave jo volt a helyen. Na most ket kezdo dl kiesese igenis befolyasol egy meccset egy olyan csapatnal, ahol fokent ezt a 2 dl es felallast hasznaljuk majdnem a legtobbet. Valamint itt is a csere cserejenek a csereje jatszott mult heten.Egyébként sérülésre nem hiszem, hogy fogná valaki, mindössze fájó, hogy egy baromi jó TE-et veszítünk el és a DL pedig a Heyward után Tuittot is elveszíti. Azért ez sokat számít nekünk, akik látják hétről hétre ezt az egységet, bár tény, hogy Heyward kiesése mindannyiunk meglepetésére nem okozott akkora problémát, mint vártuk.A Miami megérdemli a PO-t szerintem ebben nincs kétség, és meglett volna ez nekik jövő héten a NE B ellen, ha most nem. Én azt gondolom, hogy ránk meg az az igaz, hogy ha megint kisöpör a Ravens, akkor nincs helyünk a PO-ban, bármennyire is SB kontendernek valljuk magunkat. Ott nem lesz a legjobb corner, nálunk meg kicsit lyukas lesz a DL. Náluk nem teljesen egészséges Smith sem, nálunk nem játszik Coates. Nem gondolom, hogy a sérülések itt/ott meghatároznák a csatát. Nagyon, de nagyon pikáns lesz ki és mit talál majd ki a másik ellenében.En biztos nem fogom majd a serultekre, de Coates-SSS-el, a legjobb corner ( foleg mert a csereje ligaalja), egy DL playaval ( akarmilyen jo) azert nem uaz, de mentseg nelkul mondom aki jatszzik az jatszik. En a Miami-nak drukkoltam, mert en nem akartam 3szor jatszani veletek ( iden nem ). Olyan orszagos 1 a merkozes, hogy az fajo, de nalunk sztem valtozas kell es a PO-val nem hiszem, hogy meglepik. Szoval ez Win-Win vagy L-L (beallitottsagtol fuggoen).
Go Steelers!
Klemó
Remelem nyerunk, es ha bejutunk a PO-ba ott viritunk, mert rank ferne. De ha nyerunk nekunk meg a cicakat is meg kell verni es az se tuti.
A PO-t az erdemli meg aki bejut, de iden az NFL szokatlanul gyenge es a csapatok 50%-a fogja most a fejet, hogy a tavalyi formajaval szabadhettel unnepelne a PO-t. De aki bejut annak van meg eselye elovenni a "tavalyi" format.
Holnap mindenkinek kivanok korhazmentes meccsnezest ( mind a jatekosoknak mind nekunk)
no
Most szerintem mindegy, hogy Coates játszik e, bár az is igaz, hogy végre újra egészségesnek tűnt, de azért nem egy pótolhatatlan fegyver.
A Miami egyébként szerintem is megérdemli...hosszabbításban nyeri a meccseit, csere kúbéval. Az, hogy rajtunk kívül talán nem volt pozitív mérlegű csapat ellen győzelme, egy dolog...de azt kell megverni aki szembejön. Mikor játszottunk 1-4 volt a mérlegük, azóta összesen van 1 vereségük. Ezt nem kell megmagyarázni.
Mondjuk abban, hogy egy Steelers-Ravens valaha is országos 1-es lenne (főleg a tavalyi után) na azt viszont kétlem és mint a Steelers fan klubjának híres pesszimistája mondom, nem igaz!
Szerintem simán nyerhet ezen a meccsen a Ravens, ha megfogják a futást és Ben előveszi a 2 héttel ezelőtti formáját...
Klaci79
Szoval igen is meghatarozo. A hegy nem pass rusher. Hargrave ha visszater formajaba akkor az lb ken kivul max o okozhat fejtorest. Es nem mehetunk blitzelni, mint a buffalo ellen, hogy ugy sem tud dobni flakko.
Masik. Nem nagy ervagas, hogy coates sem jatszik? Ki is lesz a keretben, egy ps bol felhozott wr egy elso osztaju wr helyett. Aki igy is mar a 7. szamu wr lenne a palyan. Szoval tudom ab van, de rajta kivul a komplett wr sor kidolt mar. Szoval coates tudom hogy gyenge volt a ket torott ujjaval, de elotte emlekezzetek vissza, hogy amikor volt ab-wheaton-coates majdnem ugy jatszott mint bryant.
Szoval bryant out egesz szezon, wheaton out egesz szezon, coates out, dhb out es jon egy ps ember coates helyere? Hat szerintem ez is nagy ervagas nem coates hanem igy egyutt veve. Szoval igen is befolyasolja, Nem kell ra fogni, de nem mindegy hogy en jatszok, vagy te, vagy coates wr poszton.
Erre jon meg, hogy a TE green se fog valszeg jatszani. Akkor most megint az lesz, hogy ab, meg bell megoldja, vagy nem.
Szoval mind dl azaz def poszton, mind off wr te poszton nagyon sokat gyengultunk. Azzal a kezdo kerettel sb contender csapat, de inkabb csak po. Ezzel meg orulhetunk, ha po es utana meg johet az imatkozas imatkozas hatan. Meg a csoda.
Ez olyan mint amikor pl polamaluval vagy nelkule jatszottunk. Ugyanaz a csapat egy jatekost hianyat igy megerezte szamokban. A mutato a gyenge sec miatt vele hany gyozelem volt mig nelkule?
The Steelers have just as much, if not more success when Polamalu is in the game. Over the last two seasons, Pittsburgh is 14-4 when he is in the lineup but 6-7 without him.
Szoval 14 gyozelem 4 vereseg vele. 6 gyozelem es 7 vereseg csak polamalu nelkul. Egy jatekos.
Szoval tudom erre nem lehet fogadkozni, de azt azert ne mondjuk hogy a top 3 wr unkkel (bryant wheaton coates/dhb) es a top 2 dl line emberunkkel nem lenne tobb eselyunk. Avagy nem befolyasolja a hianyuk a merkozest. Mert de.
De ez van benne, ki hogy tud jobban kijonni a serulesekbol. Kinek melyebb a depth je. De azert ne egy ps gyerek legyen pl az a nr 2 wr, aki elott a tobbi wr eli rogers, vagy hamilton is meg csak most kezd labdat fogni. Szoval ki o coateshez kepest. Kb vizesnyolcas. De lehet ket ep kezzel es ujjakkal jobb lesz de nem hinnem.
gabistar
DE és ez a fontosabb. Ez egy PO meccs lesz, ahol k* mindegy, hogy ki van a pályán. Tavaly Bell, DWill és Brown nélkül végig ott voltunk Denverben idegenben.....most mindhárom playa ott lesz, ráadásként a best CB az ellenfélnél nem. Lehet nálunk esett ki több ember, de az fog nyerni, aki jobban akarja a PO-t, ez meggyőződésem és hiszem, hogy ezek mi vagyunk. Ott a Miami, jó példa, backup QB-val, nem egy ligaelit O-val szépen egy 500 yard közelében szórtak...mert - talán sok év után először - csapatként voltak a pályán és még Suh is beállt a sorba nem balhézott, játszott.
Klemó
gabistar
több mint 7 éve
gabor25
5 144
A futas megfogasanak alapjat. valamint a passrush alapjat a dl adja. Ha oket siman blokkoljak akkor kezdodnek a bajok. Sima futasok vagy passzok.Hát az nem kérdés, hogy az O-nak nagy kiesés, hogy a 2-5. számú WR-ek nem állnak rendelkezésre. De DWill újra a fedélzeten lesz, ami azt jelenti, hogy Bell többet lehet WR-ben és ezen felül Eli Rogers volt az akiben 2. számú célpontként a legutóbbi meccsen elkezdett bízni Ben. Igen és Tuitt is nagy kiesés, de nekem most sokkal inkább ebben a D-ben OLB-ILB-CB-S-SS az ami a különbséget okozta az elmúlt meccseken és sokkal inkább el lennék keseredve egy Davis, vagy egy Shazier sérüléstől. A DL dolga az most, hogy tartsa a LOS-t, a playeket nem ők fogják csinálni.Egy ket dolog szerintem nincsen kello keppen kezelve. Heyward utan volt elet. Hargrave jo volt a helyen. Na most ket kezdo dl kiesese igenis befolyasol egy meccset egy olyan csapatnal, ahol fokent ezt a 2 dl es felallast hasznaljuk majdnem a legtobbet. Valamint itt is a csere cserejenek a csereje jatszott mult heten.Egyébként sérülésre nem hiszem, hogy fogná valaki, mindössze fájó, hogy egy baromi jó TE-et veszítünk el és a DL pedig a Heyward után Tuittot is elveszíti. Azért ez sokat számít nekünk, akik látják hétről hétre ezt az egységet, bár tény, hogy Heyward kiesése mindannyiunk meglepetésére nem okozott akkora problémát, mint vártuk.A Miami megérdemli a PO-t szerintem ebben nincs kétség, és meglett volna ez nekik jövő héten a NE B ellen, ha most nem. Én azt gondolom, hogy ránk meg az az igaz, hogy ha megint kisöpör a Ravens, akkor nincs helyünk a PO-ban, bármennyire is SB kontendernek valljuk magunkat. Ott nem lesz a legjobb corner, nálunk meg kicsit lyukas lesz a DL. Náluk nem teljesen egészséges Smith sem, nálunk nem játszik Coates. Nem gondolom, hogy a sérülések itt/ott meghatároznák a csatát. Nagyon, de nagyon pikáns lesz ki és mit talál majd ki a másik ellenében.En biztos nem fogom majd a serultekre, de Coates-SSS-el, a legjobb corner ( foleg mert a csereje ligaalja), egy DL playaval ( akarmilyen jo) azert nem uaz, de mentseg nelkul mondom aki jatszzik az jatszik. En a Miami-nak drukkoltam, mert en nem akartam 3szor jatszani veletek ( iden nem ). Olyan orszagos 1 a merkozes, hogy az fajo, de nalunk sztem valtozas kell es a PO-val nem hiszem, hogy meglepik. Szoval ez Win-Win vagy L-L (beallitottsagtol fuggoen).
Go Steelers!
Klemó
no
Klaci79
gabistar
Klemó
több mint 7 éve
Sérülésmentes meccset mindkét félnek mára, ezt kívánom teljes szívemből, főleg látva a közelmúltat.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
no
7 305
Bármennyire is szeretem Tomlint, ha Hárbó a Steelers edzője lenne azt mondanám valóban országos 1-es. De tudom, hogy nálunk a stáb képes eltöketlenkedni ilyen meccseket. Mondjuk más kérdés, hogy most nem egy gyenge Ravens ellen játszunk, így talán Tomlin is jobban tud motiválni 😊Nezd meg a sasok elleni utolso 7 percet es ha akarsz cserelni en benne vagyok.
Klaci79
több mint 7 éve
no
7 305
Abban mindenki egyet ert aki fel tud menni a palyara azok alkotjak mmost a csapatot. A kulonbseg, hogy a hianyzok az ellenfel erossegenel vagy gyengesegenel talalkozik. A DL-etek a Dallas fala ellen donto lehetne ilyen allapotban, de ellenunk nem ( eddig latottak alapjan mindket oldalon). A mi csere CB-nk meg nem jatszott jo meccset, ha igazi QB allt a tuloldalon. Egy kelloen nehezen abszolvalhato poszton egy rookie (3-4 koros) ellentmondast nem turoen kiszoritotta a kezdobol ( nalam a csapatbol) es azert nem egy shut-down CB, de tehetseges nagyon, megfelelo potenciallal es rookie hibakkal. Ez a CB paros probalja felvenni AB-Akarki parost. Persze nem negyuk harca ez, de egyertelmuen AB-t valasztanam. A Rem Rendes Csaladbol hadd idezzek. Peggy: Kit szeretsz a vilagon a legjobban, "A" a felesegedet, "B" Bundy kozbeuvolt "B"Hát az nem kérdés, hogy az O-nak nagy kiesés, hogy a 2-5. számú WR-ek nem állnak rendelkezésre. De DWill újra a fedélzeten lesz, ami azt jelenti, hogy Bell többet lehet WR-ben és ezen felül Eli Rogers volt az akiben 2. számú célpontként a legutóbbi meccsen elkezdett bízni Ben. Igen és Tuitt is nagy kiesés, de nekem most sokkal inkább ebben a D-ben OLB-ILB-CB-S-SS az ami a különbséget okozta az elmúlt meccseken és sokkal inkább el lennék keseredve egy Davis, vagy egy Shazier sérüléstől. A DL dolga az most, hogy tartsa a LOS-t, a playeket nem ők fogják csinálni.Egy ket dolog szerintem nincsen kello keppen kezelve. Heyward utan volt elet. Hargrave jo volt a helyen. Na most ket kezdo dl kiesese igenis befolyasol egy meccset egy olyan csapatnal, ahol fokent ezt a 2 dl es felallast hasznaljuk majdnem a legtobbet. Valamint itt is a csere cserejenek a csereje jatszott mult heten.Egyébként sérülésre nem hiszem, hogy fogná valaki, mindössze fájó, hogy egy baromi jó TE-et veszítünk el és a DL pedig a Heyward után Tuittot is elveszíti. Azért ez sokat számít nekünk, akik látják hétről hétre ezt az egységet, bár tény, hogy Heyward kiesése mindannyiunk meglepetésére nem okozott akkora problémát, mint vártuk.A Miami megérdemli a PO-t szerintem ebben nincs kétség, és meglett volna ez nekik jövő héten a NE B ellen, ha most nem. Én azt gondolom, hogy ránk meg az az igaz, hogy ha megint kisöpör a Ravens, akkor nincs helyünk a PO-ban, bármennyire is SB kontendernek valljuk magunkat. Ott nem lesz a legjobb corner, nálunk meg kicsit lyukas lesz a DL. Náluk nem teljesen egészséges Smith sem, nálunk nem játszik Coates. Nem gondolom, hogy a sérülések itt/ott meghatároznák a csatát. Nagyon, de nagyon pikáns lesz ki és mit talál majd ki a másik ellenében.En biztos nem fogom majd a serultekre, de Coates-SSS-el, a legjobb corner ( foleg mert a csereje ligaalja), egy DL playaval ( akarmilyen jo) azert nem uaz, de mentseg nelkul mondom aki jatszzik az jatszik. En a Miami-nak drukkoltam, mert en nem akartam 3szor jatszani veletek ( iden nem ). Olyan orszagos 1 a merkozes, hogy az fajo, de nalunk sztem valtozas kell es a PO-val nem hiszem, hogy meglepik. Szoval ez Win-Win vagy L-L (beallitottsagtol fuggoen).
Go Steelers!
Klemó
no
Klaci79
gabistar
Klemó
több mint 7 éve
no
7 305
Itt is kb egyyrol beszelunk, Az ev elejen mint potencial 2.-3. helyre raktalak titeket. Termeszetesen a bena verseny csak az ellensulyozasa a legjobbak oldoklo versenyenek. A 7 win az 7 win a szamok nem hazudnak. Eros a csapatotok. De az erossegetekkel a tobbiek gyengelkedese mellett siman hozni kellett volna a PO-t mar. Egy masik evben igy is lett volna/ lenne. Ehelyett a kozepso hullamvolgy kiesest is jelenthet, ami egy masik evben szinte biztosan kiesest jelentett volna/ fog, mert a tobbiek sokkal kiegyensulyozotabbak altalaban.A lenyeg iden nem ki a jobb verseny van AFC-ben, hanem ki a legkevesbbe bena. Csak annak a piszok NE-nek nem erkezett meg a korlevel. 😊Jaja, nagyjából egyről beszélünk. 😊
no
Ezzel a mondattal viszont nem értek egyet. A Pats ugyan kiemelkedik, de a Raiders, Chiefs és a Steelers sztem erős. Előbbi sajna megszívta. De a Pats-nek van/volt 3 komoly kihívója, noha sztem a Chiefs kevésbé alkalmas/képes a bravúrra, de azért az is egy igen jó csapat. Ha megnézi az ember a Steelers-t, azt látja, hogy egy erős csapatról van szó, amely az idény közepén hullámvölgyben volt. De nem érzem, hogy ki a kevésbé béna effektus lenne. Ha bejutunk, akkor mi 7 W-vel a hátunk mögött tesszük, ami azért tiszteletet parancsoló lenne. 😉
Soldados
A lenyeg a vasas-nak valahogy ki-ki meccset kell jatszani ezzel a Ravens-el, az idei produkcionk utan nehez azt mondani, hogy a PS tortenetenek legnagyobb csatajaba kenyszeritettuk volna. Tavaly a cicak mar hatradolve neztek volna hogy sikerult a 2 csapatnak osszehozni ezt az evet ilyenre.
Csapatonkent nezve hullamvolgy, AFC-t nezve ez picit tobb mar, de nem bena hanem kiegyensulyozott egy meglehetosen alacsony szinten.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Hát az nem kérdés, hogy az O-nak nagy kiesés, hogy a 2-5. számú WR-ek nem állnak rendelkezésre. De DWill újra a fedélzeten lesz, ami azt jelenti, hogy Bell többet lehet WR-ben és ezen felül Eli Rogers volt az akiben 2. számú célpontként a legutóbbi meccsen elkezdett bízni Ben. Igen és Tuitt is nagy kiesés, de nekem most sokkal inkább ebben a D-ben OLB-ILB-CB-S-SS az ami a különbséget okozta az elmúlt meccseken és sokkal inkább el lennék keseredve egy Davis, vagy egy Shazier sérüléstől. A DL dolga az most, hogy tartsa a LOS-t, a playeket nem ők fogják csinálni.Egy ket dolog szerintem nincsen kello keppen kezelve. Heyward utan volt elet. Hargrave jo volt a helyen. Na most ket kezdo dl kiesese igenis befolyasol egy meccset egy olyan csapatnal, ahol fokent ezt a 2 dl es felallast hasznaljuk majdnem a legtobbet. Valamint itt is a csere cserejenek a csereje jatszott mult heten.Egyébként sérülésre nem hiszem, hogy fogná valaki, mindössze fájó, hogy egy baromi jó TE-et veszítünk el és a DL pedig a Heyward után Tuittot is elveszíti. Azért ez sokat számít nekünk, akik látják hétről hétre ezt az egységet, bár tény, hogy Heyward kiesése mindannyiunk meglepetésére nem okozott akkora problémát, mint vártuk.A Miami megérdemli a PO-t szerintem ebben nincs kétség, és meglett volna ez nekik jövő héten a NE B ellen, ha most nem. Én azt gondolom, hogy ránk meg az az igaz, hogy ha megint kisöpör a Ravens, akkor nincs helyünk a PO-ban, bármennyire is SB kontendernek valljuk magunkat. Ott nem lesz a legjobb corner, nálunk meg kicsit lyukas lesz a DL. Náluk nem teljesen egészséges Smith sem, nálunk nem játszik Coates. Nem gondolom, hogy a sérülések itt/ott meghatároznák a csatát. Nagyon, de nagyon pikáns lesz ki és mit talál majd ki a másik ellenében.En biztos nem fogom majd a serultekre, de Coates-SSS-el, a legjobb corner ( foleg mert a csereje ligaalja), egy DL playaval ( akarmilyen jo) azert nem uaz, de mentseg nelkul mondom aki jatszzik az jatszik. En a Miami-nak drukkoltam, mert en nem akartam 3szor jatszani veletek ( iden nem ). Olyan orszagos 1 a merkozes, hogy az fajo, de nalunk sztem valtozas kell es a PO-val nem hiszem, hogy meglepik. Szoval ez Win-Win vagy L-L (beallitottsagtol fuggoen).
Go Steelers!
Klemó
no
Klaci79
gabistar
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Bármennyire is szeretem Tomlint, ha Hárbó a Steelers edzője lenne azt mondanám valóban országos 1-es. De tudom, hogy nálunk a stáb képes eltöketlenkedni ilyen meccseket. Mondjuk más kérdés, hogy most nem egy gyenge Ravens ellen játszunk, így talán Tomlin is jobban tud motiválni 😊
több mint 7 éve
A lenyeg iden nem ki a jobb verseny van AFC-ben, hanem ki a legkevesbbe bena. Csak annak a piszok NE-nek nem erkezett meg a korlevel. 😊Jaja, nagyjából egyről beszélünk. 😊
no
Ezzel a mondattal viszont nem értek egyet. A Pats ugyan kiemelkedik, de a Raiders, Chiefs és a Steelers sztem erős. Előbbi sajna megszívta. De a Pats-nek van/volt 3 komoly kihívója, noha sztem a Chiefs kevésbé alkalmas/képes a bravúrra, de azért az is egy igen jó csapat. Ha megnézi az ember a Steelers-t, azt látja, hogy egy erős csapatról van szó, amely az idény közepén hullámvölgyben volt. De nem érzem, hogy ki a kevésbé béna effektus lenne. Ha bejutunk, akkor mi 7 W-vel a hátunk mögött tesszük, ami azért tiszteletet parancsoló lenne. 😉
több mint 7 éve
no
7 305
Ha kikaptok, de bejuttok akkor megerdemlitek. Talan nem olyan reg egy masik csapat segitsegevel jutottatok be, megis a DB ellen egy kis szerencse hianyzott a PO-ban. Persze ertem, ha minket nem tudtok elverni akkor hogy tudnatok a NE-t. Az egy masik meccs lesz.Ebben egyetértek, aki megnyeri az SB-t, az megérdemli. De itt vmit félreolvashattál, én azt írtam, hogy hiába vagyunk SB-contenderek, ha ellenetek nem nyerünk, akkor PO-t se érdemlünk. De amúgy értem, mit írsz és egyet is értek, mert ha ti kikaptok a Cicáktól, az azt jelenti, hogy eggyel több ziccert hibáztatok, így veletek szemben valóban megérdemelnénk a PO-t. De ne legyen így, aki nyer, az menjen be. 😊Meggyőződésem, hogy egyetlen csapat maradt, amelyik megállíthatja a Patriotsot az AFC-ben. És az a Pittsburgh Steelers.A ki erdemli meg egy nagy rizsa. Ha AFC-s csapat nyeri a SB-t es az nem a NE akkor nem erdemli meg? Dehogynem 2 ev mulva el fogjuk felejteni mennyire gyenge volt ez az ev ( Porto gyozelem a BL-ben). Aki bejut az erdemli meg, ha gyenge az AFC, a csoport, a sorsolas, akkor is. Ha nyernenk es kikapunk a cicaktol teljesen egyertelmuen megerdemlitek. Ennyi.
Jön Ravens, nincs kifogás, mellébeszélés, idejönnek és üzenetértékűen el kell verni őket, mint jég határt. Pokollá kell tenni számukra a Heinz Fieldet. Ennyi. A többi rizsa, hogy mibe jók, nehéz lesz, stb. Blablabla. Ez az a meccs, amelyiken meg kell mutatni, hogy valóban SB-contender a csapat. Ha nem sikerül, akkor - ahogy Klemó mondja - nem érdemeljük meg a PO-t se.
Soldados
no
A Raiders-t és magunkat tartom veszélyesnek a Pats-re, a KC-t személy szerint nem, de a Raiders sajna kiszállt Carr sérülésével.
Soldados
Carr kiesese, foleg ha a 2. helyen tudnanak maradni szerencse a kobon. MD-DB otthon verheto boven. OR ellen idegenben QB (lesz 3 hete) nelkul legalabb 50-50, de illene nyernetek es NE ( vagy ha barki mas extra szerencse)---vasas szemszogbol. 1 meccsen a NE es a SB is meglehet. A kocsmaban nem lehetne lerangatni az asztalrol, ha " nem erdemlitek" akkor sem. 😊
A lenyeg iden nem ki a jobb verseny van AFC-ben, hanem ki a legkevesbbe bena. Csak annak a piszok NE-nek nem erkezett meg a korlevel. 😊
no
kicsit katyvasz, de 3szor beleszerkesztesz mig en az eredetire irok. 😊
több mint 7 éve
no
7 305
Ha kikaptok, de bejuttok akkor megerdemlitek. Talan nem olyan reg egy masik csapat segitsegevel jutottatok be, megis a DB ellen egy kis szerencse hianyzott a PO-ban. Persze ertem, ha minket nem tudtok elverni akkor hogy tudnatok a NE-t. Az egy masik meccs lesz.Ebben egyetértek, aki megnyeri az SB-t, az megérdemli. De itt vmit félreolvashattál, én azt írtam, hogy hiába vagyunk SB-contenderek, ha ellenetek nem nyerünk, akkor PO-t se érdemlünk. De amúgy értem, mit írsz és egyet is értek, mert ha ti kikaptok a Cicáktól, az azt jelenti, hogy eggyel több ziccert hibáztatok, így veletek szemben valóban megérdemelnénk a PO-t. De ne legyen így, aki nyer, az menjen be. 😊Meggyőződésem, hogy egyetlen csapat maradt, amelyik megállíthatja a Patriotsot az AFC-ben. És az a Pittsburgh Steelers.A ki erdemli meg egy nagy rizsa. Ha AFC-s csapat nyeri a SB-t es az nem a NE akkor nem erdemli meg? Dehogynem 2 ev mulva el fogjuk felejteni mennyire gyenge volt ez az ev ( Porto gyozelem a BL-ben). Aki bejut az erdemli meg, ha gyenge az AFC, a csoport, a sorsolas, akkor is. Ha nyernenk es kikapunk a cicaktol teljesen egyertelmuen megerdemlitek. Ennyi.
Jön Ravens, nincs kifogás, mellébeszélés, idejönnek és üzenetértékűen el kell verni őket, mint jég határt. Pokollá kell tenni számukra a Heinz Fieldet. Ennyi. A többi rizsa, hogy mibe jók, nehéz lesz, stb. Blablabla. Ez az a meccs, amelyiken meg kell mutatni, hogy valóban SB-contender a csapat. Ha nem sikerül, akkor - ahogy Klemó mondja - nem érdemeljük meg a PO-t se.
Soldados
no
A Raiders-t és magunkat tartom veszélyesnek a Pats-re, a KC-t személy szerint nem, de a Raiders sajna kiszállt Carr sérülésével.
Soldados
Carr kiesese, foleg ha a 2. helyen tudnanak maradni szerencse a kobon. MD-DB otthon verheto boven. OR ellen idegenben QB (lesz 3 hete) nelkul legalabb 50-50, de illene nyernetek es NE ( vagy ha barki mas extra szerencse)---vasas szemszogbol. 1 meccsen a NE es a SB is meglehet. A kocsmaban nem lehetne lerangatni az asztalrol, ha " nem erdemlitek" akkor sem. 😊
A lenyeg iden nem ki a jobb verseny van AFC-ben, hanem ki a legkevesbbe bena. Csak annak a piszok NE-nek nem erkezett meg a korlevel. 😊
több mint 7 éve
no
7 305
Ez egy csoport merkozes, rengeteg ismerettel a masikrol. Barmikor, barhol es barmi megtortenhet.De az eselyesseg egy mas kerdes. Ha mindenkepp fogadnod kell a gyoztesre 10 evnyi fizeteseddel akkor kire fogadnal? Amugy az eselyesseguk ellenere leirtam az en scenariomat, hogy tudnank nyerni.ez így mind oké és reális, de megeszem az összes mákosbejglit, ha egy picbörg-boltimúron a reális és oké forgatókönyv valósul meg, olyat még nem láttam. és ez az esélyünk.Persze hogy nyerhetunk, de attol meg ez orszagos 1. En mint Fan a lefujas utan 2 percig meg mindig nem hiszem el, mert johet a sarga DHL-el is. Szakertok, semlegesek akiknek nnem kell ovatosskodniuk ( ha tevednek sincs semmi) nem kiabalnak el semmit, azoknak egyertelmuen egyoldalu az eredmenyrol a velemenyuk.Egyébként sérülésre nem hiszem, hogy fogná valaki, mindössze fájó, hogy egy baromi jó TE-et veszítünk el és a DL pedig a Heyward után Tuittot is elveszíti. Azért ez sokat számít nekünk, akik látják hétről hétre ezt az egységet, bár tény, hogy Heyward kiesése mindannyiunk meglepetésére nem okozott akkora problémát, mint vártuk.A Miami megérdemli a PO-t szerintem ebben nincs kétség, és meglett volna ez nekik jövő héten a NE B ellen, ha most nem. Én azt gondolom, hogy ránk meg az az igaz, hogy ha megint kisöpör a Ravens, akkor nincs helyünk a PO-ban, bármennyire is SB kontendernek valljuk magunkat. Ott nem lesz a legjobb corner, nálunk meg kicsit lyukas lesz a DL. Náluk nem teljesen egészséges Smith sem, nálunk nem játszik Coates. Nem gondolom, hogy a sérülések itt/ott meghatároznák a csatát. Nagyon, de nagyon pikáns lesz ki és mit talál majd ki a másik ellenében.En biztos nem fogom majd a serultekre, de Coates-SSS-el, a legjobb corner ( foleg mert a csereje ligaalja), egy DL playaval ( akarmilyen jo) azert nem uaz, de mentseg nelkul mondom aki jatszzik az jatszik. En a Miami-nak drukkoltam, mert en nem akartam 3szor jatszani veletek ( iden nem ). Olyan orszagos 1 a merkozes, hogy az fajo, de nalunk sztem valtozas kell es a PO-val nem hiszem, hogy meglepik. Szoval ez Win-Win vagy L-L (beallitottsagtol fuggoen).
Go Steelers!
Klemó
no
Klaci79
A D#-bol JS hianya katasztrofa, mert Wright-ot porra egette mar AB-tol fele olyan jo WR is. Mig JS segitseg nelkul fogta Coates-t addig tudtak a S-k segiteni TJ-nak AB ellen ( egyszerusitettem persze). Igy mar akarki all fol SW ellen valoszinuleg segiteni kell neki is. A DL a mult hetig jo volt, de lattuk hogy verhetoek, az edzok meg a felhuzott szemoldokon tul nem jutottak a megoldassal a meccs alatt.
A DL-etek a hianyzok ellenere sem lehet elveszve a mi OL-nk ellen + a "nem futunk ha a fene fenet eszik se". A mi OFF 1 meccs kivetelevel gyenge kozepes, a jatekhivasunk az esetek donto tobbsegeben kiszamithato, mint egy Walt Disney mese vege + eddig Flacco hullamzo, mint a Copacabana jardaja, a fal javulgat hetrol hetre, de a pokol bugyrabol indultak. A futasunk meg egy kerdojel, esetek: 2 db 1-2 yardos probalkozas utan feladjuk teljesen, jol megy es feladjuk 85%-ban. A velemenyem szerint az OFF-nek kell oriasit nyujtani, hogy legyen eselyunk amire lehet esely mert ha a fal tartana NFL PO szinten akkor, Flacco jobb napjan a kirakos elemei meglennenek. A D#-nek le kell tudni lassitani titeket, de szerintem ok nem fogjak tudni megnyerni a meccset max elbukni.
no
gedam