Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért kicsit nyugodtabb vagyok, hogy a Pats megverte a Ravens-t. Ráadásul azt is megmutatta, hogy igenis meg lehet szivatni azt a védelmet: 30 pont, közel 500 yard.

A lényeg, hogy vezetjük a csoportot, és van egy kis előnyünk, még ha lihegnek is a nyakunkon. És ki tudja, hátha a Philly meglep minket egy kis előharácsonyi ajándékkal. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Brutális adat a snap countban:

James Harrison az ÖSSZES snapben fent volt és Duprre is csak egyetlen snapre pihent. azt az egyetlen snapet pedig Chickillo kapta. Azaz Jarvis Jones és Moats egyetlen snapet sem volt pályán a védelemben.
Soldados
Soldi, JJ hogy-hogy ezen a szinten ragadt meg?
Amadeus91
Erre legfeljebb az edzők tudhatják a választ, hogy JJ miért nem fejlődött. Amúgy nem teljesen elvesztett ember, "csak" passrushban gyenge szerintem, márpedig ugye OLB-ként ez lenne talán a legfontosabb feladata. A személyes vélemény, hogy nem pici vagy gyenge, hanem egyszerűen technikailag nem tudja megverni az embereit és a motorja se kiemelkedő.

Mindenesetre az üzenet egyértelmű, év végén mehet a szabadügynökpiacra - Wheatonnal együtt.
Soldados
Hat ez eleg fura es jo es kar is egyszerre. A futas ellen jh meg ugy alapbol is jobb mint jj. En gondolkoztam is hogy lattam e jj t vagy moatsot vagy chickillot a palyan a def ben. Az viszont feltunt hogy igy nagyon egyben volt az lb sor. Dupree lett a hianyzo lancszem a pass rush teren. JJ meg atlagos, nem is ertem miert.

Jo kis elso koros valasztas. Mindenki megvaltokent varta. Es meg most is varjuk ezt jj tol. Mert csak atlagos volt. Meg jo hogy jh visszajott pitbe. Moats is jo kiegeszito ember. Igy van ez kb jj vel is. Depth egy 38 eves lb mogott. Kicsit szegyen neki es hatalmas teljesitmeny jh tol hogy vegig birta a meccset. Most ereztem azt, hogy vegre a d a regi sema szerint jatszik. Orommel, kedvvel es mindent beleadva csinalta mindenki a neki kiosztott szerepet.

Saci szinte polamalu szinten szarnyalt. Dupree egy esest kovetoen is felpattanva szerelte 4. kent az ellen qbjat. Szoval ez a run d a regi tipusu steelers d re emlekeztetett. Vegre lehet ez megadja nekik is a lokest, hogy ilyen szinten tudjanak maradni. De most minden a futas megfogasara ment. Davis is hatalmasatt jatszott, jol blitzelt es olvasta a playeket stb. csak ugy mint nix mind special teamben, mind blokkok teren. Meg a beugro ol g is. Vegre megint jo volt oket nezni.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Next rookie on the spotlight: Ayers WR a rosteren, Bullock elküldve. Utóbbinak köszönjük Boswell tökéletes pótlását arra az egy meccsre.
Soldados
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud a srác. Egy 6. körös WR egyszer már nagyon bejött, nem ártana ha most egy 7. körössel is így járnánk 😊
Bullock-nak szerintem nagyon jól jött ez a szereplés...könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ha bárhol sérülés formahanyatlás lesz, akkor ő a következő kicker. Jó formában sikerült elkapni és tényleg nagyon kellett ez akkor.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
 twitter.com/NFL/status/808318010863718400?s=09

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Next rookie on the spotlight: Ayers WR a rosteren, Bullock elküldve. Utóbbinak köszönjük Boswell tökéletes pótlását arra az egy meccsre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve

James Harrison az ÖSSZES snapben fent volt és Duprre is csak egyetlen snapre pihent. azt az egyetlen snapet pedig Chickillo kapta. Azaz Jarvis Jones és Moats egyetlen snapet sem volt pályán a védelemben.
Soldados
Amadeus91
Erre legfeljebb az edzők tudhatják a választ, hogy JJ miért nem fejlődött. Amúgy nem teljesen elvesztett ember, "csak" passrushban gyenge szerintem, márpedig ugye OLB-ként ez lenne talán a legfontosabb feladata. A személyes vélemény, hogy nem pici vagy gyenge, hanem egyszerűen technikailag nem tudja megverni az embereit és a motorja se kiemelkedő.

Mindenesetre az üzenet egyértelmű, év végén mehet a szabadügynökpiacra - Wheatonnal együtt.

Szerkesztette: Soldados

több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem bírtad ki? Mocsok! 😀
Klaci79
Arról volt szó, hogy szépen.. 😊
kittli
Persze. Nekem 19.meccsen véget érő győzelmi szériát kell feldolgoznom. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

Soldados

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve

Soldados
És a Chickillo-s snapben szereztek TD-t...arra emlékszem...majdnem levitte Taylort, de utolsó pillanatban eldobta és Davis-ék benézték azt a szerelést
Klaci79
Ettől függetlenül Chickillo legalább hasznosan töltötte az egyetlen snapet, hiszen nyomást generált.

több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 276 — Steelers fan
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban.
Klaci79
13-at mondtak a közvetítés alatt.
bcsarli
Az igazság valahol félúton lehet 😀
Big Ben a 2. meccsen állt be Maddox sérülése után a Ravens ellen és ott kikaptunk. Utána viszont 14 meccset nyert. És a 15. győzelem a JEts ellen a PO-ban volt.
Klaci79
Tessék csak szépen befejezni a tündérmesét! 😊
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!
S boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Illetve. Végül BigBen hazai pályán vereséget szenvedett a konferenciadöntőben a Pats-től. 😛
tomi-tomi
Arról volt szó, hogy szépen.. 😊
több mint 7 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban.
Klaci79
bcsarli
Big Ben a 2. meccsen állt be Maddox sérülése után a Ravens ellen és ott kikaptunk. Utána viszont 14 meccset nyert. És a 15. győzelem a JEts ellen a PO-ban volt.
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!
S boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Illetve. Végül BigBen hazai pályán vereséget szenvedett a konferenciadöntőben a Pats-től. 😛
tomi-tomi
Nem bírtad ki? Mocsok! 😀
több mint 7 éve
Klaci79
bcsarli
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve

Soldados
És a Chickillo-s snapben szereztek TD-t...arra emlékszem...majdnem levitte Taylort, de utolsó pillanatban eldobta és Davis-ék benézték azt a szerelést
több mint 7 éve
Akármilyen is most a Bengals, biztos hogy vissza akarnak vágni a tavalyi meccsért, úgyhogy nagyon észnél kell lenni. Klaci79
Egyetértek. ez a Bengals-meccs a trap game. Jobbak vagyunk, de a Bengals nem fogja olcsón adni magát, és akkor finom voltam. Nagyon észnél kell lenni, hogy érvényesítsük a papírformát.

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban. Jól tudom Soldi?!
Klaci79
Nem. Ben 13 meccset nyert rookie-ként. Első meccsen (W) nem játszott, másodikon (L) csereként lépett pályára Maddox megsérülése után, az utolsón (W) pedig pihentették.
Soldados
Ahha, na ezt nem tudtam...köszi
Klaci79
A Jets elleni PO-siker a 14. volt.

több mint 7 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban. Jól tudom Soldi?!
Klaci79
Nem. Ben 13 meccset nyert rookie-ként. Első meccsen (W) nem játszott, másodikon (L) csereként lépett pályára Maddox megsérülése után, az utolsón (W) pedig pihentették.
Soldados
Ahha, na ezt nem tudtam...köszi
több mint 7 éve
Klaci79
bcsarli
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
több mint 7 éve
Klaci79

több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Egy QB változik élete során, konkrétan lassul. Azt, amit az akkori Ben képes volt 10-ből 10-szer, mára már ez a Ben nem. Amit az akkor Ben képes volt lábon kihordani, azt a mai már jóval nehezebben. 2 PO-ba Ben sérülten ment be, nekem, mint szurkolónak is fájt, hát még a tulajdonosnak. Igen persze, megsérülhetsz edzésre menet is, így nem volt garancia a dink and dunk az egészséges Benre, azonban azzal vitatkozni butaság, hogy ha 4x kevesebb ütést kapsz, akkor kevesebb az esélye a sérülésnek is.

Ben nagyon rühelte a dink and dunkot.....aztán két év alatt nem hogy megszokta, hanem beleérzett. Egyetértek, hogy nem lehet kijelenteni azt, hogy így jobb-e, már csak azért sem, mert más csapattársak vannak körülötte. Annyi biztos, hogy most a legjobb QB-k közé sorolják, és az is, hogy ezzel a játékkal simán benne van még 2-3 év.
Klemó
hat ezek termeszetes dolgok, oregszik es oregember nem raketa. En nem gondolom Arians terve az volt, hogy veresse szet BB-t minel jobban. A ding-dong persze segitseg, mert a rovid ido alatt kevesebbszer ernek oda. Hat en csak a 2 OFF lenyeges kulonbsegere hivtam fel a figyelmet es nem szeretnek allast nyilvanitani ki a jobb, de Arians idejeben a D# volt a hangsulyos, nem BB es kornyezete es abban 99% biztos vagyok, hogy nem Arians kardoskodott ezert.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Egy QB változik élete során, konkrétan lassul. Azt, amit az akkori Ben képes volt 10-ből 10-szer, mára már ez a Ben nem. Amit az akkor Ben képes volt lábon kihordani, azt a mai már jóval nehezebben. 2 PO-ba Ben sérülten ment be, nekem, mint szurkolónak is fájt, hát még a tulajdonosnak. Igen persze, megsérülhetsz edzésre menet is, így nem volt garancia a dink and dunk az egészséges Benre, azonban azzal vitatkozni butaság, hogy ha 4x kevesebb ütést kapsz, akkor kevesebb az esélye a sérülésnek is.

Ben nagyon rühelte a dink and dunkot.....aztán két év alatt nem hogy megszokta, hanem beleérzett. Egyetértek, hogy nem lehet kijelenteni azt, hogy így jobb-e, már csak azért sem, mert más csapattársak vannak körülötte. Annyi biztos, hogy most a legjobb QB-k közé sorolják, és az is, hogy ezzel a játékkal simán benne van még 2-3 év.
több mint 7 éve
Klaci79
bcsarli
Klaci79

több mint 7 éve
Klaci79
bcsarli
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79

több mint 7 éve
Mondjuk a Giants-nek nem volt igazán fontos a múlt heti meccs, így nem értékelem túl, de jó volt látni, hogy ellenük is simán tudtunk haladni, a liga jelenlegi legjobb csapatának pedig nagyon nem ment. De nem lehet túl sok következtetést levonni ebből, mert most a Giants védők vért ittak a meccs előtt...
Mindenesetre két olyan meccs is jött most, ahol előzetesen félteni lehetett a csapatot, hogy valami nem jött össze, de mindkettő viszonylag simán jött...
Most viszont más kávéház jön...a Bengals tökéletesen felkészít minket a Ravens ellen, mert most igencsak érzelemdús hetek jönnek...őszintén szólva nem láttam a meccsüket még, de persze nem is a Browns elleni "derbi" a sorvezető, de úgy tűnik nincsenek rossz formában. Szerintem még bánhatják majd, hogy átrakták főműsoridőről, de legalább nem kell éjszakázni.
Akármilyen is most a Bengals, biztos hogy vissza akarnak vágni a tavalyi meccsért, úgyhogy nagyon észnél kell lenni. (El se tudom mondani, hogy mennyire borzalmas lenne egy Bell vagy egy Brown elvesztése, úgyhogy csak remélni tudom, hogy nem lesz sérülés)
Okos, higgadt játékot várok és hogy Ben összeszedi magát és végre nem szórja el a labdákat az end zone-ban.