NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Vicc ez az egész. Azt sem értem, hogy a Giants, hogyan szeretné ezt bizonyítani, így 1 hét távlatából.
ervinator
miért ezt bizonyítani kell? 😮
a múltkori alapján én azt hittem ez bemondásra megy
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Vicc ez az egész. Azt sem értem, hogy a Giants, hogyan szeretné ezt bizonyítani, így 1 hét távlatából.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyelőre ez nem több pletykánál. Ha valóban mi is tévútra tévedtünk, büntessék meg a csapatot és mindenkit, aki tudott róla. Még akár keményebben, mint a Patset, hogy egyszer s mindenkorra felfogják a ligában dolgozók, hogy vannak szabályok és aki szándékosan vét ellene, az semmi jóra nem számíthat.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
kívánom, hogy ne éljétek azt át, amit "mi" is. remélem ezúttal már érettebben kezelik majd a dolgot.

Szerkesztette: winston
több mint 7 éve
#dráma
 twitter.com/NFLonFOX/status/807996721762418688
Höri
ezek szerint Brady a múlt heti Rams elleni győzelmet úgy ünnepelte hogy áthajtott Pittsburghbe és gyorsan leeresztette a labdákat 😊
ezért hány meccses eltiltás jár?
Cuchulain82
4 meccs, de csak a playoffban lehet felhasználni
Höri
bakker akkor kell idén a wild car kör mert különben egy meccs marad jövőre is 😊
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
#dráma
Höri
ezek szerint Brady a múlt heti Rams elleni győzelmet úgy ünnepelte hogy áthajtott Pittsburghbe és gyorsan leeresztette a labdákat 😊
Cuchulain82
4 meccs, de csak a playoffban lehet felhasználni

több mint 7 éve
#dráma
Höri
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na bazdmeg.
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
#dráma

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nem sokat változott....de ha ez igaz, akkor két kicker is aktív lesz:

Steelers Inactive Players:

QB Zach Mettenberger
RB DeAngelo Williams
WR Darrius Heyward-Bey
S Shamrko Thomas
DT Javon Hargrave
G Ramon Foster
RB Daryl Richardson
több mint 7 éve
Azért ez még nem a végleges...bár persze kérdés mennyire változhat a sérülések után, de tényleg nem néz ki jól...
több mint 7 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Projected inactive list:

Zach Mettenberger
Darrius Heyward-Bey
Shamarko Thomas
DeAngelo Williams
Javon Hargrave
Ramon Foster
Randy Bullock

DeWill, Foster és legfőképpen Hargrave hiánya gáz! Boswell az egyetlen örömteli hír.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
valami hir hargraverol?
több mint 7 éve
C'mon guys. A North az imadott SMFootball "hazaja". A facemask-ert jar a sarga, kesz. Amig egy ilyen helyzetben a biro nem fakad futtyszora, addig bizony gyurkeszes lesz. Az nem szamit, hogy a liga legjobbja, vagy egy PS-bol felhozott pilota elso snap-je. Ha szabalytalan be kell sipolni. Foster meg latvanyos rendrakasa hiba volt ( a latvanyossaga miatt), mert a facemask-ert kapott buntetest annulalta (legjobb esetben).
Azert nem sipszo utan 5 perccel latvanyosan bombat ugrottak a terdere. Persze a szurkolo erezheti azt, hogy az ellen szandekosan serulest akart okozni es akkor a lilka kod erosebb a royal-flush-nel.
no
Lehet félreérthető voltam...nem érdekel, ha nem dobnak ilyenre zászlót! Az se baj, ha Foster kap utána. Az nem tetszik, hogy utólag elkezdenek büntetni és akkor a kiváltó ok büntetlenül marad, pedig videón egészen jól látható, hogy túlpörögte a Giants védő.
Nálam vagy mindkettő férjen bele vagy egyik se!
Amúgy a pályán csépelhetik egymást (csak sérülés ne legyen) és ott az se érdekel, ha a zebrák rosszul ítélik meg és csak Fosterét látták szabálytalannak. De utólag videón ez látványos volt...
Klaci79
A ket eset teljesen kulonallo. A facemask-nel, hogy nagyon rangatta vagy kicsit az nem szamit. A biro ha befujja megvan a buntetes, ha nem utolag nincs sok ertelme, egy kis birkozas meg nem a vilag vege. Foster meg igazsagot szolgaltatott, utana meg egy Giants vedo Foster-en ( talan meg o kaphatna, ha mar Foster kapott)
De a kivalto ok a biro volt, nem repult a sarga, tul sokaig hagyta oket birkozni, a vedo elkovette a 15 yardos bunteteset akkor is ha rogton elengedi, es akkor is csak annyit ha 10 percig rangatja a fejet, de a gyors sipszo az egesznek az elejet vette volna. De serules nem lett es ez a lenyeg, de az igazsagerzeteteken esett ccssorba kikuszobolheto lett volna, ha a videozgatas utan egeszsegesebb dontes szuletik.
no
Na jó...ennyit nem ért az eset...megjegyeztem, hogy nem tetszik a bünti az egyik oldalon, de bár ne tettem volna....
Klaci79
ezert van a forum, szoval nyugodtan tedd ezutan is. Ha nem is ertunk egyett, de legalabb elmondhatjuk mi hogy latjuk. Meg ha mas szemszogbol is. Es ez lehet szeles latokor es tanulsag, tanulas alapja is. ha megismered masok nezopontjat, velemenyet. Akkor az jo, meg ha nem is ugyanugy latjuk. De tanulhatunk belole.
több mint 7 éve
C'mon guys. A North az imadott SMFootball "hazaja". A facemask-ert jar a sarga, kesz. Amig egy ilyen helyzetben a biro nem fakad futtyszora, addig bizony gyurkeszes lesz. Az nem szamit, hogy a liga legjobbja, vagy egy PS-bol felhozott pilota elso snap-je. Ha szabalytalan be kell sipolni. Foster meg latvanyos rendrakasa hiba volt ( a latvanyossaga miatt), mert a facemask-ert kapott buntetest annulalta (legjobb esetben).
Azert nem sipszo utan 5 perccel latvanyosan bombat ugrottak a terdere. Persze a szurkolo erezheti azt, hogy az ellen szandekosan serulest akart okozni es akkor a lilka kod erosebb a royal-flush-nel.
no
Lehet félreérthető voltam...nem érdekel, ha nem dobnak ilyenre zászlót! Az se baj, ha Foster kap utána. Az nem tetszik, hogy utólag elkezdenek büntetni és akkor a kiváltó ok büntetlenül marad, pedig videón egészen jól látható, hogy túlpörögte a Giants védő.
Amúgy a pályán csépelhetik egymást (csak sérülés ne legyen) és ott az se érdekel, ha a zebrák rosszul ítélik meg és csak Fosterét látták szabálytalannak. De utólag videón ez látványos volt...
Klaci79
A ket eset teljesen kulonallo. A facemask-nel, hogy nagyon rangatta vagy kicsit az nem szamit. A biro ha befujja megvan a buntetes, ha nem utolag nincs sok ertelme, egy kis birkozas meg nem a vilag vege. Foster meg igazsagot szolgaltatott, utana meg egy Giants vedo Foster-en ( talan meg o kaphatna, ha mar Foster kapott)
De a kivalto ok a biro volt, nem repult a sarga, tul sokaig hagyta oket birkozni, a vedo elkovette a 15 yardos bunteteset akkor is ha rogton elengedi, es akkor is csak annyit ha 10 percig rangatja a fejet, de a gyors sipszo az egesznek az elejet vette volna. De serules nem lett es ez a lenyeg, de az igazsagerzeteteken esett ccssorba kikuszobolheto lett volna, ha a videozgatas utan egeszsegesebb dontes szuletik.
no
Na jó...ennyit nem ért az eset...megjegyeztem, hogy nem tetszik a bünti az egyik oldalon, de bár ne tettem volna....
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
no
Klaci79
több mint 7 éve
no
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
több mint 7 éve
Engem full hidegen hagy, hogy kit és mennyire büntetnek, vagy mennyire nem. Nekem nem lesz rosszabb, hogy Foster kapott egy 10k-s csekket és attól se lett volna jobb, ha Giants-es is kap.

Számomra a pénzbüntetés semmiféle hírértékkel nem bír, nekik meg ez kb olyan, mintha egy zacskó szotyiról beszélnénk. (Persze ha 50, de még inkább 100k feletti az összeg, az már eléri az ingerküszöbömet.) Ami komoly büntetés, az az eltiltás, lásd Burfict.

Ezek a pénzbüntik olyanok, mint amikor az MLSZ 4 sárga felett kiszab 50 ezer forintos pénzbírságot egy csapatnak. Teljesen jelentéktelen.
Soldados
Szerintem alaposan félreérted. Senki nem Foster 9115 dollárját sajnálja, inkább csak azt furcsállom, hogy elég látványos volt amit Bell-el szemben csináltak és egy ejnye-bejnye nem jött erre, persze Foster reakciója átlépte az ingerküszöböt.
Nem a büntetés ténye érdekel, hanem van egy olyan játékos, mint Bell, aki a liga egyik legtehetségesebb játékosa, majd amikor megpróbálják összetörni, csak azt büntetik, aki őt védi. (Hozzáteszem Foster jogosan kapott csekket)
Engem ez inkább arra emlékeztet, amikor focimeccsen megsérültem, a bíró meg még ad is egy sárgát, mert meg merem kérdezni, hogy miért nem vette észre a szabálytalanságot, pedig ez lenne a dolga. És itt ugyebár még a videó is segít...
Klaci79
Kb annyi látszik, hogy kicsi a rakás alapon 3-an fekszenek rajta. Ennyi. Szóra sem érdemes eset. Fosteré sem, ő tette, amit tennie kellett, de az egy play utáni látványos akció volt. Ennyi.
Soldados
Itt klacinak igazat kell adnom. Itt angol kommentarral mondtak is hogy csunya szabalytalansag szeru, amit csinaltak bell el. Hatra es ki tekerni a nyakat. Es a tweeten is irtak hogy a bellel szembeni elkoveto szamithat buntetesre. Ehelyett o nem kapott semmit. Mig foster igen. Es arra erti klaci, hogy meccs utan mindenki latja mi tortent. Talan mindket felet kellett volna buntetni. Mert igy vagjak altalaban haza a futokat szandekosan. Nemengedik lemenni a foldre aztan keresztbe kasul tekergetik, amig valamilye el nem szakad. na itt most a fejevel tettek ezt. Minimum facemask et lathatott volna a biro az elejen, de ha akkor nem is akkor meccs utan visszanezve valamit. Es illett volna kiszabni valamit ellene, hogy ne tegyenek ilyet.

10.000 usd az egy fel vadiuj kocsi ara. Valakinek, fel eves fizetese. De nem is ez a lenyeg, hanem az uzenet ezzel. Hogy buntetik. Es abbol ha nem tanul visszaesokent mas is lehetne. Ez kb olyan mint suh meg egyebek elmaradt buntetese. Tudom a penz nekik semmi. De itt is mondtak, hogy osszedobja a csapat neki a penzt hogy ne kelljen egyedul fizetnie es orul bell hogy ilyen emberek vigyaznak ra stb. Szoval 7.5 usd oras minimalbernel van uzeno erteke 10.000 usd nek. Megha neki ez semmi is, de 10.000 usd az sok extra kidobott penz barhogy nezed. ha keres 1.500.000 usdt egy evben akkor is szamottevo. De ertem hogy jobb lenne nem neki, hanem az alattomosaknak penzbunti helyett meccs eltiltas, es ha halmozodik a szabalytalansag halmozott buntetes visszaesoknel mint a fu eseteben teszik.

www.youtube.com/watch?v=YuP4vm06ieo big ben serulese elotti jatekok egyike. Ez is minden csak nem szep jatek. Jo a kick, ha kick boxot jatszunk. De talan akkor ben is reagalt volna ra...

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Engem full hidegen hagy, hogy kit és mennyire büntetnek, vagy mennyire nem. Nekem nem lesz rosszabb, hogy Foster kapott egy 10k-s csekket és attól se lett volna jobb, ha Giants-es is kap.

Számomra a pénzbüntetés semmiféle hírértékkel nem bír, nekik meg ez kb olyan, mintha egy zacskó szotyiról beszélnénk. (Persze ha 50, de még inkább 100k feletti az összeg, az már eléri az ingerküszöbömet.) Ami komoly büntetés, az az eltiltás, lásd Burfict.

Ezek a pénzbüntik olyanok, mint amikor az MLSZ 4 sárga felett kiszab 50 ezer forintos pénzbírságot egy csapatnak. Teljesen jelentéktelen.
Soldados
Szerintem alaposan félreérted. Senki nem Foster 9115 dollárját sajnálja, inkább csak azt furcsállom, hogy elég látványos volt amit Bell-el szemben csináltak és egy ejnye-bejnye nem jött erre, persze Foster reakciója átlépte az ingerküszöböt.
Nem a büntetés ténye érdekel, hanem van egy olyan játékos, mint Bell, aki a liga egyik legtehetségesebb játékosa, majd amikor megpróbálják összetörni, csak azt büntetik, aki őt védi. (Hozzáteszem Foster jogosan kapott csekket)
Engem ez inkább arra emlékeztet, amikor focimeccsen megsérültem, a bíró meg még ad is egy sárgát, mert meg merem kérdezni, hogy miért nem vette észre a szabálytalanságot, pedig ez lenne a dolga. És itt ugyebár még a videó is segít...
Klaci79
Kb annyi látszik, hogy kicsi a rakás alapon 3-an fekszenek rajta. Ennyi. Szóra sem érdemes eset. Fosteré sem, ő tette, amit tennie kellett, de az egy play utáni látványos akció volt. Ennyi.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve

Soldados
több mint 7 éve

több mint 7 éve
 www.steelersdepot.com/wp-content/uploads/2016/12/StockBell7-777x437.jpg
Ezért semmi, de Foster lökéséért 9115 USD bünti....
Klaci79
 www.steelersdepot.com/wp-content/uploads/2016/12/StockBell7-777x437.jpg
Klaci79
Ja ezt a videot tettem be korabban, amikor foster kiallt mellette es leszedte rola ezt az embert.

twitter.com/JFowlerESPN/status/805841660722683904

cdn0.vox-cdn.com/thumbor/oKyXtRwvFOav5BaDd3Ij01RBSbs=/0x0:550x310/920x0/filters:focal(0x0:550x310):no_upscale()/cdn1.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7612901/stegia.0.gif

www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2016/12/8/13893472/steelers-guard-ramon-foster-the-latest-to-be-fined-by-the-nfl-le-veon-bell-kelvin-sheppard

www.sbnation.com/2016/12/8/13892726/ramon-foster-fined-throw-giants-linebacker-le-veon-bell

Team work well done. Stand up for your teammate like family. Ez jol mutatja,, hogy jo lenne ez az o es segitik is egymast ahogycsak tudjak, barmi van joban rosszban.

Az viszont vicc, hogy az ilyen aljas megmozdulasokat nem buntetik utolag. Vagy ha igen csak szepen ovatosan. Csak ugy mint ahogy burfict es egyeb nasty playerek csinaljak. Pl burfictnel miutan kiutotte ket kulcs emberunket amikor kikaptak kapott eltiltast ugyan. De Rohejes volt.Es Nem aranyos azzal, amit okozni tudtak,akart, okozhattak volna.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Na, belenyúlt a PS-ünkbe a New Orleans Saints és kicsippentette az idei 6. körös pickünket, OLB Travis Feeney-t. Már csak a fizikális teszt eredményére várnak. Ehhh...
AlterEgó
Sajnos a Saints hivatalosan is leigazolta. De ez benne van. Jelenleg 6. OLB a csapatban, így esély sem volt, hogy megmentsük a rosterre emeléssel.