NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
no
7 305
Hat eros hatas-kolcsonhatas van, egy KC ellen mindketto igaz, mindket egyseg kell hozza magat, de az Off megallithatatlan volt ( ez nem tukrozodik mindig pontokban) es ezert a d#-nek is konnyebb dolga volt. Volt par ilyen meccsetek. A DC ellen ti is mi is megegtunk, de nalatok az OFF boven segitett. A Jets -et elkuldtetek borert, de hagyjuk a peldakat. A mi OFF-unk a Miami kivetelevel nem volt segitseg, ha azt mondod nalatok se, felhuzom a szemoldokom, de el fogom hinni.Mit nevezünk Off. hengerlésnek? Mondjuk, ha 25 pontot eléri az O? Ez pont ötször volt, de én megadom a hatodikat a tegnapi 24 pontos teljesítményért annak ellenére is, hogy ebből kettőt a D szerzett a safetyvel, mert a Giants D elég pofás. És mit nevezünk D hengerlésnek? A mai NFL-ben mondjuk ha 20 pont alatt tartod az ellenfelet? Ez hétszer sikerült, de itt is megadnám nyolcadiknak a Ravens elleni meccset, mert a 21 bekapott pontból 8 egy blocked puntból volt.irtam is a tegnapi ferfi melo volt.de a statisztika csaloka, a Pats, Cowboys es talan meg leszek oly bator titeket is idevenni, hogy sokat koszonhet az Off-nek ( attol lehet parhuzamosan igaz amit irtok roluk). noElőbbi kettőnél egyetértek, hogy a def sokat profitál az off-ból és hogy állandóan előnyben játszhatnak. Nálunk viszont fordított a helyzet: az off többet köszönhet ennek a D-nek, mint fordítva. Az egész idényt nézve a védelmünk reálisan, vagy akár felülteljesít, az O pedig alul.
De a zaccot mellőzve, tegnap korrekt teljesítmény volt és javulunk O-ban is. A game plan nagyon tetszetős volt és a kivitelezés is jól sikerült, csak a 2. féldiőben sokadszor alszunk bele. A D szerencsére tartotta magát.
Soldados
En Einstein-t hibaztatom a felreertesek 70%-ert ( hulye relativitas). Te vasas szempontbol nezed, a Pats, DC hozzatok kepest is az Off segitsegevel van itt. A Vikes, Ravens szemuveggel bizony a PS tamadok teljesitmenye elkepzelhetetlen. Hiaba teljesitenek a D# reszerol a 100%-uk kornyeken, az OFF meg 80% kornyeken sajat magukhoz kepest ez nem relevans itt ( a meccs megnyereseiert ki tesz tobbet, egy masik kerdes). Minimum 5 meccseteken hengerelt az OFF.
no
A 2016-os Steelers minden, csak nem Off-vezette. Ahhoz, hogy merészebb álmaink legyenek éppen a támadóktól van szükségünk még többre.
Soldados
több mint 7 éve
Mit nevezünk Off. hengerlésnek? Mondjuk, ha 25 pontot eléri az O? Ez pont ötször volt, de én megadom a hatodikat a tegnapi 24 pontos teljesítményért annak ellenére is, hogy ebből kettőt a D szerzett a safetyvel, mert a Giants D elég pofás. És mit nevezünk D hengerlésnek? A mai NFL-ben mondjuk ha 20 pont alatt tartod az ellenfelet? Ez hétszer sikerült, de itt is megadnám nyolcadiknak a Ravens elleni meccset, mert a 21 bekapott pontból 8 egy blocked puntból volt.irtam is a tegnapi ferfi melo volt.de a statisztika csaloka, a Pats, Cowboys es talan meg leszek oly bator titeket is idevenni, hogy sokat koszonhet az Off-nek ( attol lehet parhuzamosan igaz amit irtok roluk). noElőbbi kettőnél egyetértek, hogy a def sokat profitál az off-ból és hogy állandóan előnyben játszhatnak. Nálunk viszont fordított a helyzet: az off többet köszönhet ennek a D-nek, mint fordítva. Az egész idényt nézve a védelmünk reálisan, vagy akár felülteljesít, az O pedig alul.
De a zaccot mellőzve, tegnap korrekt teljesítmény volt és javulunk O-ban is. A game plan nagyon tetszetős volt és a kivitelezés is jól sikerült, csak a 2. féldiőben sokadszor alszunk bele. A D szerencsére tartotta magát.
Soldados
En Einstein-t hibaztatom a felreertesek 70%-ert ( hulye relativitas). Te vasas szempontbol nezed, a Pats, DC hozzatok kepest is az Off segitsegevel van itt. A Vikes, Ravens szemuveggel bizony a PS tamadok teljesitmenye elkepzelhetetlen. Hiaba teljesitenek a D# reszerol a 100%-uk kornyeken, az OFF meg 80% kornyeken sajat magukhoz kepest ez nem relevans itt ( a meccs megnyereseiert ki tesz tobbet, egy masik kerdes). Minimum 5 meccseteken hengerelt az OFF.
no
A 2016-os Steelers minden, csak nem Off-vezette. Ahhoz, hogy merészebb álmaink legyenek éppen a támadóktól van szükségünk még többre.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no
7 305
irtam is a tegnapi ferfi melo volt.de a statisztika csaloka, a Pats, Cowboys es talan meg leszek oly bator titeket is idevenni, hogy sokat koszonhet az Off-nek ( attol lehet parhuzamosan igaz amit irtok roluk). noElőbbi kettőnél egyetértek, hogy a def sokat profitál az off-ból és hogy állandóan előnyben játszhatnak. Nálunk viszont fordított a helyzet: az off többet köszönhet ennek a D-nek, mint fordítva. Az egész idényt nézve a védelmünk reálisan, vagy akár felülteljesít, az O pedig alul.
Soldados
több mint 7 éve
Érdekes volt az OLB snap count: Harrison 45, Dupree 35, Chickillo 20, Jarvis Jones 12, Moats 8.Azaz Tomlin szavai ellenére 5-s rotáció volt, de JJ és Moats nagyon limitált snapet kapott. Eszerint JJ sztem szintén mehet az FA-piacra és elkezdtük felépíteni Chickillót a jövőre nézve.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
de a statisztika csaloka, a Pats, Cowboys es talan meg leszek oly bator titeket is idevenni, hogy sokat koszonhet az Off-nek ( attol lehet parhuzamosan igaz amit irtok roluk). noElőbbi kettőnél egyetértek, hogy a def sokat profitál az off-ból és hogy állandóan előnyben játszhatnak. Nálunk viszont fordított a helyzet: az off többet köszönhet ennek a D-nek, mint fordítva. Az egész idényt nézve a védelmünk reálisan, vagy akár felülteljesít, az O pedig alul.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tomlinnak a tegnapi volt a 99. győzelme 10 év alatt és nincs negatív szezonja....azért ez wow!!!
több mint 7 éve
no
7 305
ennek a meccsnek mindig van tetjeazert 3 ev az eleg messze van mar... annyira inkonzisztens mind a ket csapat, hogy lehetetlen megjosolni ki lesz a jobb majd azon a mecsen. De igy legalabb van tetje a mecsnek .A Steelers-Ravens meccsen én azt gondolom, hogy akkor nyerhet a Ravens, ha megint kevés pontos izzadságszagú meccs lesz. Ha nagy lesz a tűzerő, akkor a 3 évvel ezelőtti meccsünk ismétlődhet. Nagyon meggyőző volt tegnap a Ravens O, de még ti se tudjátok ezt a teljesítményt hová tenni, az elmúlt hetek gyengécske offense után.Nekem így gondolkodás nélkül a Dallas elleni meccs az, ahol csalódást okozott a D#, mert Big Benék odatettek egy GWD-t és 42 mp maradt, azt kellett volna kivédekezni, de félreértések elkerülése végett, általánosságban egyetértünk és a vesztes meccseken egyértelműen az O szerepelt gyengébben (a győzteseken is inkább), ez mondjuk az eredményeken is látszik: Phlly-ben mindkét egység gyenge volt, de az O bőven alulmúlta a D-t, ami legalább egy ideig kitartott, Miamiban Heyward hiánya miatt eleve szopóágon voltunk és az O szintén teljesen vakon volt, Bóltimóre ellen teljesen egyértelmű, hogy az O-t nullázták, a Pecc ellen pedig Big Ben miatt eleve nem tudott annyit pályán lenni az O, mint amennyit kellett volna, vagy amennyi elég egy PEcc elleni győzelemhez.Barmi lehet a Bills ellen es most iden eloszor, talan ok a kiszamithatatlanabbak mint ti 😊 De toronymagas eselyesek vagytok, meg tudjatok fogni a futast es TT kezebe kell adni a meccset es ugy nem erzem az erot bennuk.
Én egyébként nagyon büszke vagyok erre a védelemre. Két nagyot hibáztunk benne az előszezonban:
1., Nincs mélység a DL-ben. Nagyon kellett volna valaki Tuitt-Heyward mögé. Bár Mathews az előszezonban nem teljesített rosszul, hatalmas a szakadék közte és Tuitt között és Walton se váltja meg a világot. Bár elképzelhető, hogy mondjuk akárcsak a secondary-ben lévő rookie-k, ők is fejlődnek majd ha jön a meccsrutin, de ezt még egyelőre nem látom rajtuk. Ugyanakkor Hargrave játéka az előzetes várakozásokat is felülmúlja néha, illetve a csávó nagyon megérte azt a 3. kört (és főképp, hogy Billings-re számítottunk)
2., A safety poszt, ahol Golden abszolút nem tudta hozni azt amit vártunk tőle, de ezt már korábban kitárgyaltuk.
Az hogy nincs megfelelő OLB Harrison mellett, nem a mostani előszezon hibája, oda egyszerűen évek óta nem találjuk meg a megfelelő embert.
Teljesen szokatlan Pittsburgh-ben, hogy 3 rookie is szinte azonnal kezdő lesz, főképp a védelemben, de láthatjuk, hogy mindhárman megérdemlik a lehetőséget és eddig élnek is vele.
A Bills meccs baromi kemény lesz, ha a futást tudnánk fogni, akkor is még ott van Taylor extra képessége, illetve elkapó fronton se állnak rosszul. De az O-nak illene feltennie úgy 28 pont körül, hiszen tegnap az Oak-nak is simán működött az offense.
A Ravens tegnap baromi jó volt, igaz szerintem a Mia eléggé fel volt fújva (inkább a szerencsés sorsolásnak volt köszönhető ez a 6 meccses széria), de ezzel a játékkal a Pecc ellen se esélytelenek.
Utána a Philly-Bengals párostól nem várhatunk sokat, tehát baromi fontos lesz nekünk ez a meccs, de a Bills-nek is, úgyhogy az O#-nak nagyon oda kell tenni amit tud.
Klaci79
A rookie szerepvallalas nem olyan meglepo mar, ugyan a vedelmetek jo, de a "regi jo" D#-tekbe ugyanugy nem fernenek be a kezdobe a mai rookiek, minden + megmozdulasaik ellenere.
A legvaloszinubb scenario, hogy egymas ellen dol el, ahol remelem nagyobb lesz a tuzero, mint a pakozdi csataban.
no
Klaci79
malkav
több mint 7 éve
no
7 305
Hat en a vedelmire gondoltam a magunk reszerol, ponthaboru maximalizalasnal nem sok eselyunk lenne, de a minimalizalasnal akar mi lehetunk a gyoztesek. Ha megrazzatok a pofonfat keves csapat kepes lepest tartani veletek, de mi megprobaljuk elvenni a jatekot a kezetekbol. Az OFF-nkben azert tobb van amit eddig mutattunk, de Flacco ma nyaralhatott a fal mogott az ev elejehez kepest. Ha ok allni fognak a labukon azert nekunk is vannak fegyvereink, persze elonybe vagytok akkor is, de Rambo egy kessel is veszelyes, meg akkor is,ha a katyusa egy jobb fegyver.A Steelers-Ravens meccsen én azt gondolom, hogy akkor nyerhet a Ravens, ha megint kevés pontos izzadságszagú meccs lesz. Ha nagy lesz a tűzerő, akkor a 3 évvel ezelőtti meccsünk ismétlődhet. Nagyon meggyőző volt tegnap a Ravens O, de még ti se tudjátok ezt a teljesítményt hová tenni, az elmúlt hetek gyengécske offense után.Nekem így gondolkodás nélkül a Dallas elleni meccs az, ahol csalódást okozott a D#, mert Big Benék odatettek egy GWD-t és 42 mp maradt, azt kellett volna kivédekezni, de félreértések elkerülése végett, általánosságban egyetértünk és a vesztes meccseken egyértelműen az O szerepelt gyengébben (a győzteseken is inkább), ez mondjuk az eredményeken is látszik: Phlly-ben mindkét egység gyenge volt, de az O bőven alulmúlta a D-t, ami legalább egy ideig kitartott, Miamiban Heyward hiánya miatt eleve szopóágon voltunk és az O szintén teljesen vakon volt, Bóltimóre ellen teljesen egyértelmű, hogy az O-t nullázták, a Pecc ellen pedig Big Ben miatt eleve nem tudott annyit pályán lenni az O, mint amennyit kellett volna, vagy amennyi elég egy PEcc elleni győzelemhez.Barmi lehet a Bills ellen es most iden eloszor, talan ok a kiszamithatatlanabbak mint ti 😊 De toronymagas eselyesek vagytok, meg tudjatok fogni a futast es TT kezebe kell adni a meccset es ugy nem erzem az erot bennuk.
Én egyébként nagyon büszke vagyok erre a védelemre. Két nagyot hibáztunk benne az előszezonban:
1., Nincs mélység a DL-ben. Nagyon kellett volna valaki Tuitt-Heyward mögé. Bár Mathews az előszezonban nem teljesített rosszul, hatalmas a szakadék közte és Tuitt között és Walton se váltja meg a világot. Bár elképzelhető, hogy mondjuk akárcsak a secondary-ben lévő rookie-k, ők is fejlődnek majd ha jön a meccsrutin, de ezt még egyelőre nem látom rajtuk. Ugyanakkor Hargrave játéka az előzetes várakozásokat is felülmúlja néha, illetve a csávó nagyon megérte azt a 3. kört (és főképp, hogy Billings-re számítottunk)
2., A safety poszt, ahol Golden abszolút nem tudta hozni azt amit vártunk tőle, de ezt már korábban kitárgyaltuk.
Az hogy nincs megfelelő OLB Harrison mellett, nem a mostani előszezon hibája, oda egyszerűen évek óta nem találjuk meg a megfelelő embert.
Teljesen szokatlan Pittsburgh-ben, hogy 3 rookie is szinte azonnal kezdő lesz, főképp a védelemben, de láthatjuk, hogy mindhárman megérdemlik a lehetőséget és eddig élnek is vele.
A Bills meccs baromi kemény lesz, ha a futást tudnánk fogni, akkor is még ott van Taylor extra képessége, illetve elkapó fronton se állnak rosszul. De az O-nak illene feltennie úgy 28 pont körül, hiszen tegnap az Oak-nak is simán működött az offense.
A Ravens tegnap baromi jó volt, igaz szerintem a Mia eléggé fel volt fújva (inkább a szerencsés sorsolásnak volt köszönhető ez a 6 meccses széria), de ezzel a játékkal a Pecc ellen se esélytelenek.
Utána a Philly-Bengals párostól nem várhatunk sokat, tehát baromi fontos lesz nekünk ez a meccs, de a Bills-nek is, úgyhogy az O#-nak nagyon oda kell tenni amit tud.
Klaci79
A rookie szerepvallalas nem olyan meglepo mar, ugyan a vedelmetek jo, de a "regi jo" D#-tekbe ugyanugy nem fernenek be a kezdobe a mai rookiek, minden + megmozdulasaik ellenere.
A legvaloszinubb scenario, hogy egymas ellen dol el, ahol remelem nagyobb lesz a tuzero, mint a pakozdi csataban.
no
Klaci79
több mint 7 éve
malkav
2 468
azert 3 ev az eleg messze van mar... annyira inkonzisztens mind a ket csapat, hogy lehetetlen megjosolni ki lesz a jobb majd azon a mecsen. De igy legalabb van tetje a mecsnek .A Steelers-Ravens meccsen én azt gondolom, hogy akkor nyerhet a Ravens, ha megint kevés pontos izzadságszagú meccs lesz. Ha nagy lesz a tűzerő, akkor a 3 évvel ezelőtti meccsünk ismétlődhet. Nagyon meggyőző volt tegnap a Ravens O, de még ti se tudjátok ezt a teljesítményt hová tenni, az elmúlt hetek gyengécske offense után.Nekem így gondolkodás nélkül a Dallas elleni meccs az, ahol csalódást okozott a D#, mert Big Benék odatettek egy GWD-t és 42 mp maradt, azt kellett volna kivédekezni, de félreértések elkerülése végett, általánosságban egyetértünk és a vesztes meccseken egyértelműen az O szerepelt gyengébben (a győzteseken is inkább), ez mondjuk az eredményeken is látszik: Phlly-ben mindkét egység gyenge volt, de az O bőven alulmúlta a D-t, ami legalább egy ideig kitartott, Miamiban Heyward hiánya miatt eleve szopóágon voltunk és az O szintén teljesen vakon volt, Bóltimóre ellen teljesen egyértelmű, hogy az O-t nullázták, a Pecc ellen pedig Big Ben miatt eleve nem tudott annyit pályán lenni az O, mint amennyit kellett volna, vagy amennyi elég egy PEcc elleni győzelemhez.Barmi lehet a Bills ellen es most iden eloszor, talan ok a kiszamithatatlanabbak mint ti 😊 De toronymagas eselyesek vagytok, meg tudjatok fogni a futast es TT kezebe kell adni a meccset es ugy nem erzem az erot bennuk.
Klaci79
no
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A Steelers-Ravens meccsen én azt gondolom, hogy akkor nyerhet a Ravens, ha megint kevés pontos izzadságszagú meccs lesz. Ha nagy lesz a tűzerő, akkor a 3 évvel ezelőtti meccsünk ismétlődhet. Nagyon meggyőző volt tegnap a Ravens O, de még ti se tudjátok ezt a teljesítményt hová tenni, az elmúlt hetek gyengécske offense után.Nekem így gondolkodás nélkül a Dallas elleni meccs az, ahol csalódást okozott a D#, mert Big Benék odatettek egy GWD-t és 42 mp maradt, azt kellett volna kivédekezni, de félreértések elkerülése végett, általánosságban egyetértünk és a vesztes meccseken egyértelműen az O szerepelt gyengébben (a győzteseken is inkább), ez mondjuk az eredményeken is látszik: Phlly-ben mindkét egység gyenge volt, de az O bőven alulmúlta a D-t, ami legalább egy ideig kitartott, Miamiban Heyward hiánya miatt eleve szopóágon voltunk és az O szintén teljesen vakon volt, Bóltimóre ellen teljesen egyértelmű, hogy az O-t nullázták, a Pecc ellen pedig Big Ben miatt eleve nem tudott annyit pályán lenni az O, mint amennyit kellett volna, vagy amennyi elég egy PEcc elleni győzelemhez.Barmi lehet a Bills ellen es most iden eloszor, talan ok a kiszamithatatlanabbak mint ti 😊 De toronymagas eselyesek vagytok, meg tudjatok fogni a futast es TT kezebe kell adni a meccset es ugy nem erzem az erot bennuk.
Klaci79
no
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Alapvetően úgy számolok, hogy ők ketten azért tényleg jó játékosok, aztán meglátjuk mennyire tudjuk limitálni őket. Nyilván jobb lenne, ha TT-nek állandóan őket kellene keresnie, de mivel a futással veszélyesebbek, nekünk meg a a run defense egyelőre kiszámíthatatlan, így lesz lehetőségük a WR-eket keresni.A Bills meccs baromi kemény lesz, ha a futást tudnánk fogni, akkor is még ott van Taylor extra képessége, illetve elkapó fronton se állnak rosszul.Hááát...
Klaci79
Watkins és Woods mondjuk korrekt WR1-WR2, de mögöttük nincs nagyon depth és azért mindketten hajlamosak megsérülni.
empty taxi
Inkább azért alapvetően pesszimista vagyok mindig ha mi vagyunk az esélyesek, különösen idegenben.
több mint 7 éve
no
7 305
Nekem így gondolkodás nélkül a Dallas elleni meccs az, ahol csalódást okozott a D#, mert Big Benék odatettek egy GWD-t és 42 mp maradt, azt kellett volna kivédekezni, de félreértések elkerülése végett, általánosságban egyetértünk és a vesztes meccseken egyértelműen az O szerepelt gyengébben (a győzteseken is inkább), ez mondjuk az eredményeken is látszik: Phlly-ben mindkét egység gyenge volt, de az O bőven alulmúlta a D-t, ami legalább egy ideig kitartott, Miamiban Heyward hiánya miatt eleve szopóágon voltunk és az O szintén teljesen vakon volt, Bóltimóre ellen teljesen egyértelmű, hogy az O-t nullázták, a Pecc ellen pedig Big Ben miatt eleve nem tudott annyit pályán lenni az O, mint amennyit kellett volna, vagy amennyi elég egy PEcc elleni győzelemhez.Barmi lehet a Bills ellen es most iden eloszor, talan ok a kiszamithatatlanabbak mint ti 😊 De toronymagas eselyesek vagytok, meg tudjatok fogni a futast es TT kezebe kell adni a meccset es ugy nem erzem az erot bennuk.
Klaci79
több mint 7 éve
A Bills meccs baromi kemény lesz, ha a futást tudnánk fogni, akkor is még ott van Taylor extra képessége, illetve elkapó fronton se állnak rosszul.Hááát...
Klaci79
Watkins és Woods mondjuk korrekt WR1-WR2, de mögöttük nincs nagyon depth és azért mindketten hajlamosak megsérülni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nekem így gondolkodás nélkül a Dallas elleni meccs az, ahol csalódást okozott a D#, mert Big Benék odatettek egy GWD-t és 42 mp maradt, azt kellett volna kivédekezni, de félreértések elkerülése végett, általánosságban egyetértünk és a vesztes meccseken egyértelműen az O szerepelt gyengébben (a győzteseken is inkább), ez mondjuk az eredményeken is látszik: Phlly-ben mindkét egység gyenge volt, de az O bőven alulmúlta a D-t, ami legalább egy ideig kitartott, Miamiban Heyward hiánya miatt eleve szopóágon voltunk és az O szintén teljesen vakon volt, Bóltimóre ellen teljesen egyértelmű, hogy az O-t nullázták, a Pecc ellen pedig Big Ben miatt eleve nem tudott annyit pályán lenni az O, mint amennyit kellett volna, vagy amennyi elég egy PEcc elleni győzelemhez.Én egyébként nagyon büszke vagyok erre a védelemre. Két nagyot hibáztunk benne az előszezonban:
több mint 7 éve
no
7 305
A d# ugy van ahogy irod, nem elit nem rossz, jobbak koze tartozik ( kozep teteje?) es mindenkepp konzisztens ( 1-1 kilengese mindenkinek van), es ekkora nyomas mellett mindenki jobban mutatott hatul ( persze a rookiek fejlodnek minden snap-el pluszban) de a statisztika csaloka, a Pats, Cowboys es talan meg leszek oly bator titeket is idevenni, hogy sokat koszonhet az Off-nek ( attol lehet parhuzamosan igaz amit irtok roluk). De csak azert irom, izlelgetes kozben erezetek a zaccot is 😊Most jól szórakoztunk, ugye? 😊Melyik meccsen volt csalódás a D? Csak kérdem. Nekem az nem csalódás, hogy ligaelit O, mint a OAK (tavaly), vagy a Pats megszórja. Vagy garbage time-ban megszórják, mint pl Eagles. A védelem a húzómotorja a a 2016-os Steelers-nek, a 2015-ösnek pedig megmentője volt, mindig akkor csináltak big playt, amikor a leginkább kellett (Bengals PO-meccs), és akkor vezették a csapatot, amikor leginkább kellett (BB hiánya). Az van, hogy ez a védelem nem átlagos, hanem átlagon felüli. Ez kevés elit O-k ellen, de bárki más ellen elég, ráadásul ami fontos, hogy konzisztens. Ellenben pl az O-val. Azt nem mondom, hogy a 7. legjobb a Def-ünk, de azért ízlelgessük, hogy csak olyan védelmek kaptak kevesebb pontot, mint a Broncos, Seahawks, Vikes, Pats, Cowboys, Ravens. Ez több mint korrekt teljesítmény.
Soldados: az a fura, hogy Wheatonról nagyjából ugyanazt mondjuk (nem fogják megtartani), de szerintem nem a képességei, hanem a fizetési igényei miatt. Te vele kapcsolatban ugyanolyan túlzásokba esel, mint például a védelemmel ("másfél éve nem okoztak csalódást"). Részemről a téma lezárva az idény ezen részében! 😉
Szokol
Wheatonról meg annyit, hogy a képességei lehet jók, de ezt nálunk nem tudta megmutatni, így menni fog.
ui.: Azért így a szezon 3/4-énél kezd elég pofásnak tűnni az idei draftunk. 😊 Burns, Davis, Hargrave.
Soldados
De viccet felreteve, tegnap az a csapat jatszott, akit az ev eleji power rankingokban josoltak, hogy milyen jo lesz. Most mit mondjak varhatattok volna meg 2 hetet a teli alomban. De igy nemes lesz a harc.
több mint 7 éve
Most jól szórakoztunk, ugye? 😊Melyik meccsen volt csalódás a D? Csak kérdem. Nekem az nem csalódás, hogy ligaelit O, mint a OAK (tavaly), vagy a Pats megszórja. Vagy garbage time-ban megszórják, mint pl Eagles. A védelem a húzómotorja a a 2016-os Steelers-nek, a 2015-ösnek pedig megmentője volt, mindig akkor csináltak big playt, amikor a leginkább kellett (Bengals PO-meccs), és akkor vezették a csapatot, amikor leginkább kellett (BB hiánya). Az van, hogy ez a védelem nem átlagos, hanem átlagon felüli. Ez kevés elit O-k ellen, de bárki más ellen elég, ráadásul ami fontos, hogy konzisztens. Ellenben pl az O-val. Azt nem mondom, hogy a 7. legjobb a Def-ünk, de azért ízlelgessük, hogy csak olyan védelmek kaptak kevesebb pontot, mint a Broncos, Seahawks, Vikes, Pats, Cowboys, Ravens. Ez több mint korrekt teljesítmény.
Soldados: az a fura, hogy Wheatonról nagyjából ugyanazt mondjuk (nem fogják megtartani), de szerintem nem a képességei, hanem a fizetési igényei miatt. Te vele kapcsolatban ugyanolyan túlzásokba esel, mint például a védelemmel ("másfél éve nem okoztak csalódást"). Részemről a téma lezárva az idény ezen részében! 😉
Szokol
Wheatonról meg annyit, hogy a képességei lehet jók, de ezt nálunk nem tudta megmutatni, így menni fog.
ui.: Azért így a szezon 3/4-énél kezd elég pofásnak tűnni az idei draftunk. 😊 Burns, Davis, Hargrave.
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Most jól szórakoztunk, ugye? 😊Soldados: az a fura, hogy Wheatonról nagyjából ugyanazt mondjuk (nem fogják megtartani), de szerintem nem a képességei, hanem a fizetési igényei miatt. Te vele kapcsolatban ugyanolyan túlzásokba esel, mint például a védelemmel ("másfél éve nem okoztak csalódást"). Részemről a téma lezárva az idény ezen részében! 😉
A meccsről: most nincs kritika, mert felesleges, úgy volt jó minden, ahogy. Én nagyon sajnálom, hogy Bellt agyonerőltetjük, ezt egyszerűen nem tudom megérteni. Nálam ez nagyobb hiba, mint a sok kétpontos kísérlet vagy a harmadik és hosszúra a screen játékok.
OBJ-t egyszerűen nem értem. Ocho is egy primadonna volt, de amit a szöszi csinál az már túlzás, nagyon zavart a folyamatos hisztije (még ha sokszor igaza is volt), bár legalább a játékra kevésbé tudott koncentrálni.
Ui: Timmonsszal hosszabbítunk majd vajon?
több mint 7 éve
Klemó
5 667
Heyward kiesése óta 4 ember 50%-kal többet tesz hozzá- Timmons: meggyőződésem, hogy ennek nem Heywardhoz van köze, hanem sokkal inkább ahhoz, hogy JJ hanyatlása után OLB poszton is szerephez jutott. valahogy azt érzem, hogy elkapta a fonalat, újra élvezi a játékot)
- Davis SS poszton: ez az ő posztja, de nagyon sokat jelentett a "zsákban", hogy abban a poziban (is) használtuk, amelyben nem a legjobb)
- Burns: megnéztem még egyszer a meccset. Nem mondom, hogy hibátlan volt, de egy nagyon solid meccset hozott le.
- Hargrave: NT-re is hoztuk, de mondtuk, hogy DE-ben is használható. A Dallas ellen beugróként még "elveszett", de azóta - ha nem is 50%-kal - de jelentősen növelte az impactot.
Egész más karaktere lett hirtelen a D-nek és ez volt a kulcsa, hogy a Giants nem tudott igazán ezzel mit kezdeni. Azt gondolták, hogy majd szétpasszolnak kis futkosás mellett, de nem tudtak, olyat mutattunk, amit még idén nem. Ráadásul - ami a legjobb - hogy azt érzem, hogy ez benne van/lesz a D-ben, mert nem egy ember nagy játékáról és bravúrjairól szól ez, sokkal inkább csapatmelóról. (ugye itt van még Mitchell, Cocrell, Tuitt, Saci, Gay)
Hargrave kiesése kulcs lehet igen, de ugyanakkor nélküle is működtünk két negyedig tegnap. Persze igen, a Bills Oline és Mccoy óriási kihívás lesz és bár Culáger ide jobban illik, de tény, hogy folyhat a víz befelé.
Az O oldalon egyértelműen Green breakout meccse volt ez. Ezt magyaráztam, hogy mennyire kell. Azt, amiben Ben verhetetlen újra elő lehet venni, ugyanis szinte kizárt, hogy AB-t, és Greent egy-egy extended playben le lehessen fogni.
Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
A 15. héten a Bengals elleni meccsünket, amit kivettek a főmüsoridős sávból 1:00 PM-re tették, ez már hivatalosHát ezt nem bánom 😊
Klaci79
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Green első 100+ yardos meccse 😀 sok-sok ilyet még nekiMar erre vartunk heath tavozasa ota. Hogy lesz vegre egy jobb wr szeru te nk.
Klaci79
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Ezt nagyon jol leirtad. Pedig pont az off nak kellene hozni a gamet es huzni a deft. Megis forditva van. De felepult dhb es coates visszahozhatja a 30 pontos meccseket. Es a regi off t. Hargrave tuitt es Davis szerintem Jo lehett. Ha nem jobb mint heyward tuit es robert golden VOLT.Egy valamit most vissza kell vonnom. Nem gondoltam hogy a d nem esik nagyot vissza heyward kiesese utan futas megfogasa, vagy pass rush teren.Én pont nem a sec-et féltem, az sokkal jobb, mint bármikor az elmúlt években. Én a rush D-t féltem Heyward hiányában. Egy OAK sztem keresztbe lenyelné a DL-ünket Heyward nélkül és szanaszét futna minket. Amúgy pont ezért lesz jó teszt jövő héten a Bills. Nagyon kíváncsian várom, hogy mit tudunk Shady (McCoy) ellen, meg tudjuk-e állítani.
Szoval Ha d igy kepes jatszani, es hargrave igy meg tudja majd oldani a pass rusht (college ban 30 sack) es a futas megfogasat is stb ebben a rendszerben,
es ha vegre lesz egy egeszseges coates unk, es meg egy wr unk dhb, akkor az off mint ahogy soldi irja barkit elverhet.
Es ezzel lehet keresnivalonk. Tobb mint elotte gondoltam. Bar azt azert meg kell hagyni, hogy egy jo off szetszedheti a vedelmunket, foleg sec teren. Heyward pass rush gyorsasag hianya miatt.
De ha osszeallna igy a csapat akkor most azt mondom tovabb mehetnenk mint egy ket meccs. Persze az is nehez lesz, hogy po legyen. De ha megoldjak, es wr sor meggyogyul akkor visszaterhet a retegett steelers. Foleg o teren. Es normalis def reven.
De ez csak a mai napi eredmeny alapjan mondom, ahol ha jol tudom az ellen offja gyengebb volt, mint a vedelmuk. Szoval a defnek bizonyitani kell meg jo off ellen. De ha az off ellensulyozna ezt akkor jok lehetunk megint. Persze ehhez kell a stabilitas off reszerol. Ami eddig nem nagyon ment. Tobbszor lattunk def villanast , mint akar a mai meccsen is ami meccsbe hozta az offenset.
Es lathattuk hogy onaluk is boven volt serules a meccs kozben, ami mindig sorsdonto lehet. Es nem egy jatekosuk dolt ki.
gabistar
Ennek ellenére a D-t egyáltalán nem féltem a PO-tól, hozni fogja magát. 1,5 éve ez a D nem okozott csalódást. Az, hogy egy OAK (vagy NE) pl megszórja, az benne van, mindenkit megszórnak. A magam részéről az O-ban vagyok bizonytalan, hogy tudja-e hozni magát 4 meccsen át. Nekem eddig csak az O okozott csalódást egyes meccseken. Az O nem elég konzisztens. De szerencsére a fejlődés látszik, Green kezd hasznos lenni, DHB-val még sokat nyerhetünk, kezdünk felhagyni az AB-függőséggel, egyre jobb a futójáték. Jók a screenek (persze megfelelő játékszituációkban 😊) Szóval látni a fényt. Még dolgozni kell, de van keresnivalónk.
Soldados
Szerintem Hayward pass rushban jobb mint barki mas a dl ben. De futas ellen konnyebben tulkapott.
Szoval ebben egy nt hargrave tuitt parost futas ellen jobbnak erzem. Majd nezek statokat de nem emlekszem nagy futasokra mint mielott heyward leserult es akkor tobbszor is VOLT easy futott td. Azota nem emlekszem ilyen dominanciara as ellen offjanal.
Amugy lehet hogy Haley felebredt az ab fobiajabol. Es rajott van mas is. Khadr droppolnak ezerrel de azert erdemes mindig tesztelni oket hatha most nem. Green uber is lett Haley Luja amen.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A 15. héten a Bengals elleni meccsünket, amit kivettek a főmüsoridős sávból 1:00 PM-re tették, ez már hivatalos
több mint 7 éve
Thomas nagyon szerencsétlen...éppen visszatérne sérülésből, erre vakoldalról olyat kap, hogy újabb agyrázkódás néz ki. Hargrave is megy vele végigcsinálni az eljárást. Vasárnap 19:00 a következő meccs, úgyhogy addig felépülhetnek mindketten. Mondani se kell, de Hargrave baromira hiányozna a fal közepéről.Konkrétan Hargrave és Heyward nélkül fogalmam sincs mit csinálunk McCoy ellen. Ha nem játszhat ő sem, én nem magunkra fogadnék.
Klaci79